klusser Aalst

Ontdek talentvolle klussers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Aalst

Joeri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.88/5 (51 reviews)
Hallo! Ik ben Joeri, 30 jaar en al enkele jaren werkzaam in het onderwijs. Om de vrije momenten in mijn uurrooster op te vullen, klus ik wat bij. Ik heb zelf mijn huis gerenoveerd en nu is er tijd om andere dingen te doen. Plaatsen van gyproc, MDF, OSB / Stabilisé en kunstgras leggen / schilderen / Omheining plaatsen / Tuinhuis plaatsen zijn enkele voorbeelden die tot de mogelijkheden behoren.
Klussen in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (36 reviews)
Hallo allemaal, mijn naam is Walid en ben 31 jaar. Momenteel werk ik in twee ploegensysteem waardoor ik hier en daar wat tijd over heb om hier op ListMinut mijn diensten en hulp kan aan bieden. Ik ben een behulpzaam persoon, houd van correctheid en nauwkeurigheid. Ik ben van alle markten thuis. Graag tot uw dienst !
Klussen in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.95/5 (19 reviews)
Hallo, ik ben Niels, 27 jaar. Ik ben afgestudeerd als schrijnwerker/meubelmaker, wat maakt dat ik een pietje precies ben in al mijn werken. Mijn huidige job: plaatser ramen en deuren. Ik ben beschikbaar voor al uw werken in en rond het huis, ‘s avonds & in het weekend. Ook beschik ik over een mooie hoeveelheid gereedschap voor kwalitatief werk.
Klussen in Aalst (9300) - Joren
Joren
Aalst
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Joren, 26 jaar en leerkracht lichamelijke opvoeding in Aalst. Tijdens mijn vrije uren klus ik graag bij en Listminut is een ideaal platform om dit te doen. Bij interesse kom ik altijd graag vrijblijvend eens kijken naar wat er bij jou thuis moet gebeuren.
Klussen in Aalst (9300) - Willy
Willy
Aalst
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Willy, 67 jaar en sinds november met pensioen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de residentiele, tertiaire en industriële elektriciteitssector bied ik uitgebreide assistentie voor nieuw- en verbouwingswerken, opmaak schema's, bordenbouw (nieuw en aanpassingen), domotica en veel meer. Ik kijk er naar uit om jullie te assisteren. Graag tot binnenkort.
Klussen in Aalst (9300) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal, ik ben David van klusjesdienst David ben 40 jaar en werk al meer dan 20 jaar in de verbouwing en renovaties in en rondom de woning. Ben afkomstig van Aalst, provincie Oost-Vlaanderen.
Klussen in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ervaren klusser voor jobs zoals; gyprco werken,verven,afbraak,metselwerken,betegelen,verhuis,tuin klussen,chauffeur,...Doet dit na mijn uren,kan in de week of weekend. Heb eigen vervoer,als ook vast prijzen naar gelang de job.
Klussen in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Steven en werk reeds 17 jaar in de bouw. Het aanleggen als zowel herstellen van opritten, terrassen, parkings, afsluitingen, tuinhuizen, … zijn dagelijkse kost voor mij. Als ook alle tuin en buiten klussen. Sinds kort ben ik hier dan ook mee gestart als zelfstandige in bijberoep. Wie vragen heeft kan steeds een seintje geven. U krijgt altijd eerst een offerte op maat.
Klussen in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Hallo mijn naam is Hans, kok van opleiding en woonachtig in Aalst. Om mijn vrije momenten zinvol te besteden hoop ik via dit platform een bijverdienste te vinden. Ben leergierig, polyvalent en gemotiveerd
Klussen in Aalst (9300) - Istvan
Istvan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (2 reviews)
constructies en renovaties: keramische wand- en vloertegels, gipsplaat, geverfd, gestuukt, bestrating, dekvloeren, metselwerkgevels elektrische en sanitaire installaties, terrassen, trappen, deuren, ramen, daken, plafonds
Klussen in Aalst (9300) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben Guy en ben in bijberoep schrijnwerker met een specialisatie in spanplafonds. Nog ongekend maar ik vertel jou graag meer over alles wat mogelijk is. Ik kijk ernaar uit om met u af te spreken.
Klussen in Aalst (9300) - Ahmed
Ahmed
Aalst
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn is Ahmed en ik ben 27 jaar oud. Ik werk in weekend ploeg waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil het nuttig besteden om iets bij te verdienen met hoop dat ik mensen kan helpen. Ik ben correct en precies. Ik help u met plezier
Klussen in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Kristof en kan jullie helpen met verschillende werken zoals: Leveren, plaatsen en installeren van elektrische installaties, camerabewaking, toegangscontrole. Opstellen eendraadschema, situatieplans. Begeleiding voor doe het zelvers ……..
Klussen in Aalst (9300) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Jeroen 27 jaar en ben al reeds 9 jaar zelfstandig loodgieter. Via deze weg wil ik mensen tehulp schieten bij kleine en of grote problemen aan hun sanitair. Snelle service bied ik hier dan ook aan.
Klussen in Aalst (9300) - Luis
Luis
Aalst
5/5 (1 reviews)
ik ben stukadoor 4 jaar ervaring en afwerken en schilderen ik heb een renault trafic. L2 met 6 plaatsen jaar 2018. voor te verhuizen of paketjes te leveren. Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Aalst: geëvalueerd met 4.79 door 155 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Aalst, klussen in huis Aalst, klusjes gezocht Aalst, karweien Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden