klusser Leuven

Ontdek talentvolle klussers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Leuven

Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (85 reviews)
Hallo, ik ben Pieter en werk als onderhoudstechnieker voor Engie. Als elektricien heb ik een zeer brede technische kennis en ik verplaats me met mijn motorfiets (veel materiaal meebrengen kan al eens moeilijk zijn). Een mooie levensvisie van mij is dat ik ervan overtuigt dat ben dat je een "nee" altijd hebt maar een "ja" is te krijgen na een vraag te stellen... :-)
Klussen in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (42 reviews)
Ik ben 59 jaar oud, jong gepensioneerd en ik wil graag de vrijgekomen tijd nuttig besteden door allerhande kleine klusjes op te knappen. Ik verkies de kleinere klusje, die de professionele specialist niet graag aanneemt. Als fervent fietser werk ik ook zeer graag aan fietsen.
Klussen in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.71/5 (34 reviews)
Hallo ik ben Jean 65 jaar oud .Ben nu op pensioen. heb nu veel vrije tijd Ik wil deze tijd nuttig gebruiken .Ik hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen .Veel mensen hebben het moeilijk om iemand te vinden voor kleine klusjes. Veel firma s steken daar hun tijd niet in. Heb bijna altijd in bouw gewerkt, meesten deel renovatie. Heb al het gereedschap verplaats mij met de auto
Klussen in Leuven (3000) - Mohammad
Mohammad
Leuven
5/5 (9 reviews)
Mohammad 22 jaar oud. Ik woon in Leuven. Ik heb diploma’s van koeltechniek en elektriciteit. Werk ervaring: alle sanitairwerken, radiatoren ophangen, kranen vervangen. Elektrische werken: aanpassingen van elektrische installaties of vernieuwen. Koeling: installeren van airco’s, onderhoud, herstellen of bijvullen. Alles voor een scherpere prijs 📣📣
Klussen in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Hallo, mijn naam is Jonas (24 jaar). Ik ben een afgestudeerd industrieel ingenieur die naast zijn job graag werk om handen heeft. Aan de hand van dit geweldig platform zou ik graag mijn diensten willen aanbieden om mensen verder te helpen met klusjes. Ik ben gedreven in elektriciteit, tuinonderhoud, eenvoudige reparaties, ... Kortweg een manusje van alles. Ben erg punctueel en heb oog voor detail!
Klussen in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben Koen, een 30-jarige industrieel ingenieur. Ik ben altijd blij als ik de handen uit de mouwen kan steken om mensen te helpen. De klussen waarmee ik u van dienst kan zijn: elektriciteit, meubelmontage/plafonds/laminaat, herstellingen, kleine afbraak- en metselwerken. Ook indien uw klus niet in deze lijst staat mag u mij contacteren. Ik vind veiligheid, orde en netheid zeer belangrijk.
Klussen in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Enthousiaste leerkracht & handige Harry! Ik geef sinds drie jaar les in Haacht in 2de en 3de graad aso. Ik geef fysica, chemie, biologie, seminarie en toepassingen wetenschappen. Toch verdien ik graag nog iets bij, om mijn hobby (fotografie) te sponsoren. Dit kan bijles geven zijn, maar ook klusjes onderneem ik graag. Ik kijk al uit naar onze samenwerking! :)
Klussen in Leuven (3000) - Moeslim
Moeslim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (3 reviews)
Goeiedag beste Listminute gebruikes !! Ik ben Mans gediplomeerd elektiker, wonende in Leuven. Ervaring 10 jaar, twee belgische diploma. Ik spreek Nl/FR en nog andere 3 vreemde talen . Mijn hoodberoep is elektricien en ik kan u helpen met kleine renovaties. Mijn passie is muziek, video en audio montage. Elektrische installatie van A tot Z.
Klussen in Leuven (3000) - Mario
Mario
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hallo allemaal! Ik ben een super gemotiveerde technieker die altijd klaar staat om te helpen! Ik heb een zeer uitgebreide kennis van elektriciteit/pompen/domotica. Moest ik je kunnen helpen met 1 van deze dingen dan hoor ik het graag.
Klussen in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hi, mijn naam is Jef en ben 25 jaar. Ik heb momenteel heel wat vrije tijd en zou deze graag benutten door wat te klussen en tegelijk iets bij te verdienen. Ik heb geen specifieke technische opleiding gehad, maar ben best handig met alledaagse klusjes/computers/fietsen etc. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, en meer dan voldoende Frans. Misschien tot binnenkort!
Klussen in Leuven (3000) - Alex
Alex
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Alex en ik ben een Zuid-Afrikaanse doctoraatstudent die in Leuven woont. Ik doe onderzoek naar reparatie en circulaire economie en als onderdeel hiervan ben ik begonnen met her annbieden van betaalde reparatiediensten voor volautomatische koffiemachines. Neem contact met mij op als u ongebruikte of kapotte volautomatische machines. Ik zou ze graag van de prullenbak redden
Klussen in Leuven (3000) - Pratap
Pratap
Leuven
5/5 (2 reviews)
- Pas afgestudeerde richting Elektromechanica - Opleiding elektrotechnisch installeteur aan het volgen - beschikbaar tijdens avonduren en in het weekend - ik werk als onderhoudstechnieker (industrieel automatisatie(elektriciteit)) -interesse gebied elektriciteit -op zoek naar bijleer mogelijkheden en sociaal kennis - mensen helpen en kleinschalig probleem oplossen zijn mijn interesses…
Klussen in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
Hello! My name is Manan and I am 22 years old, from India. I am a master student at KU Leuven (MSc. in Water Resources Engineering) and I am looking for a part time job in the summers. I am good at math and physics. I also play the drums, can also teach. I cook really delicious Indian food and I am a vegetarian. I speak English and Hindi (native)
Klussen in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben kevin , eenJoviaal makkelijk aanspreekbaar flexibele service technieker met allround ervaring, Ik streef naar correcte kwaliteitsvolle diebstverlening.(11jaar ervaring in retail en metaalsector, alsook alarmsystemen ,sloten,beveiliging,toegangscontrole. Algemene klussen. Eletronica ,electriciteit. Alle sanitair en tuinwerken. Vloeren. Bestek op aanvraag.
Klussen in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
19 jaar mijn naam is jens ben trek beschikbaar Ik werk graaf met mijn handen liefst buite ma binnen mag ook Ik verplaats Me met het openbaar vervoer of te fiets of te voet Liefst I een straal van 10 km rond leuven
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
“ Makkelijk in contact met klusjesman/vrouw. Fijne manier van betalen. Ik vond alles eenvoudig en duidelijk ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Leuven: geëvalueerd met 4.86 door 196 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Leuven, klussen in huis Leuven, klusjes gezocht Leuven, karweien Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden