Vind de beste tuinonderhoud in Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
4.82/5 · 33 reviews
2100 Deurne
Dag allemaal Ik ben ruben 17 jaar opleiden electricien en zoek een bijverdienste om mijn ervaring te vergroten Ik geraak bijna overal en heb al het materiaal voor handen Ik woon in deurne Groetjes ruben
Tuinonderhoud in Koningshooikt (2500) - Ludo
Ludo
4.82/5 · 17 reviews
2500 Koningshooikt
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
4.88/5 · 16 reviews
2180 Ekeren
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2180 Ekeren
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
5/5 · 7 reviews
2900 Schoten
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Hallo, ik ben Jorg. Ik ben 38 jaar en afkomstig uit Brasschaat. Ik ben de toffe papa van Jade en Lien en gelukkig getrouwd met Tine. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op het voetbalveld en ben ik een dierenvriend. Als bijverdienste wil ik graag bijklussen, bovendien ben ik in het bezit van veel materiaal en heb ik veel kennis vanuit mijn werk in een doe-het-zelf-zaak nu reeds 18 jaar.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2060 Antwerpen
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
3.5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Normaal gezien ben ik goudsmid maar tegelijk ben ik een zeer handige harry die houd van klussen, renoveren en bouwen. Ik verveel me nooit in een doe-het-zelf zaak want dat geeft me inspiratie wanneer ik al die gereedschappen en materialen zie die ik kan gebruiken.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Hoi! Ik ben Dominique, zelfstandige in bijberoep die u kan bijstaan in alle klussen in en rond het huis. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan als podiumtechnieker, decorbouwer voor events en televisie, schrijnwerker, werken op hoogte, staalbouw,... Ik beschik natuurlijk over mijn eigen materiaal en denk graag mee om voor u een passende en creatieve oplossing te vinden binnen uw budget!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Goeiedag, ik ben Steven, 36 jaar en papa van 2 kindjes. Ik werk al 12 jaar als treinbestuurder (waar stiptheid en zorgvuldigheid een must is) en in mijn vrije tijd renoveer ik onze eigen woonst of werk ik aan een van mijn projectauto's. Omdat geld nu eenmaal niet aan de bomen groeit, zou ik graag een centje bijverdienen om dit ook allemaal te bekostigen.

Tuinonderhoud Merksem: geëvalueerd met 4.85 door 195 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Merksem, tuinier Merksem, hovenier Merksem, opruimen groenafval Merksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Merksem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Merksem.

Wat kost tuinonderhoud in Merksem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Merksem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Merksem
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Merksem bepaald?

Een tuinonderhoud in Merksem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Merksem vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Merksem
Tuinonderhoud Merksem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Merksem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Merksem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Merksem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Merksem geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Merksem is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Merksem te verzorgen, hoe netter en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Merksem.

Tuinonderhoud in Merksem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Merksem te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Merksem houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Merksem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Merksem blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Merksem te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Merksem

Snoeien - Uitgraven gazon - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuintje effen maken en grasmatten leggen - Heraanleg van de tuin + terras - Achtertuin freezen en spitten - Beukenhaag te snoeien/scheren; ong 30m - Tuin proper zetten - Boom weg zagen - gras maaien/ voortuin onderhouden - Takken naar containerpark - Onderhoud - Jaarlijkse tuinonderhoud - Tuinman te Antwerpen Gezocht - terras aanleggen - bomen snoien - bankirai plaatsen - tuin opknappen,haag ,snoeien enz - Tuinonderhoud/snoeien - Tuinhuis - Ondehiud planken terras - Voortuintje opruimen - tuinaanleg - Tuin hulp gezocht. - Tuinieren - Tuinman : Andere - Aanleg tuin - Aanplanten haag + leibomen stadstuin - Plaatsen haag + leibomen stadstuin - Nieuw gazon leggen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - het is voor tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman - Boom afzagen - Groot onderhoud tuin + haag snoeien - onderhoud tuin - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen, Dakgoot schoonmaken, Andere - Schors voortuin verwijderen en dan grasmat en steentjes leggen - Terug mooi gazon in tuin - snoeien haag - Onderhoud stadstuin - Algemeen tuinonderhoud
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden