tuinonderhoud Merksem

Tuinonderhoud Merksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Merksem

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (41 reviews)
Ik ben jonge all-round klusser die zeer handig is in allerlei klusjes. Van kleine/basis elektriciteits werken tot schilderen en tuinonderhoud. Ik zoek een bijverdienste waarbij ik de handen uit de mouwen kan steken. en ben niet vies van fysieke arbeid.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.83/5 (35 reviews)
Dag allemaal Ik ben ruben 17 jaar opleiden electricien en zoek een bijverdienste om mijn ervaring te vergroten Ik geraak bijna overal en heb al het materiaal voor handen Ik woon in deurne Groetjes ruben
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.91/5 (11 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Jorg. Ik ben 38 jaar en afkomstig uit Brasschaat. Ik ben de toffe papa van Jade en Lien en gelukkig getrouwd met Tine. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op het voetbalveld en ben ik een dierenvriend. Als bijverdienste wil ik graag bijklussen, bovendien ben ik in het bezit van veel materiaal en heb ik veel kennis vanuit mijn werk in een doe-het-zelf-zaak nu reeds 18 jaar.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Hallo daar! Ik ben Dylan, een 18 jarige student die graag een bijbaantje wilt doen. Ik wil dingen doen die ik leuk vind, en waarmee ik toch een centje oplever. Diertjes en natuur zijn mijn ding, ik hou ook van koken en auto's bewonderen. En daarom zou ik als bijbaan auto's wassen, hondjes uitlaten, de tuin opknappen of aquaria verversen etc. Hopelijk tot snel! Dylan
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Normaal gezien ben ik goudsmid maar tegelijk ben ik een zeer handige harry die houd van klussen, renoveren en bouwen. Ik verveel me nooit in een doe-het-zelf zaak want dat geeft me inspiratie wanneer ik al die gereedschappen en materialen zie die ik kan gebruiken.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben Dominique, zelfstandige in bijberoep die u kan bijstaan in alle klussen in en rond het huis. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan als podiumtechnieker, decorbouwer voor events en televisie, schrijnwerker, werken op hoogte, staalbouw,... Ik beschik natuurlijk over mijn eigen materiaal en denk graag mee om voor u een passende en creatieve oplossing te vinden binnen uw budget!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Merksem: geëvalueerd met 4.87 door 231 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Merksem, tuinier Merksem, hovenier Merksem, tuinaannemer Merksem, onderhoud tuin Merksem, opruimen groenafval Merksem, tuinonderhoud prijzen Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Merksem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Merksem.

Wat kost tuinonderhoud in Merksem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Merksem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Merksem
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Merksem bepaald?

Een tuinonderhoud in Merksem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Merksem vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Merksem
Tuinonderhoud Merksem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Merksem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Merksem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Merksem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Merksem geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Merksem is nodig om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Merksem te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Merksem.

Tuinonderhoud in Merksem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Merksem te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Merksem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Merksem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Merksem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Merksem te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Merksem

Grasmaaien + bladeren weggooien - Onderhoud tuin - Kleine Boom uitdoen. - Tuin werkje - Snoeiwerk - Haag en boom snoeien - Snoeien - Uitgraven gazon - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuintje effen maken en grasmatten leggen - Heraanleg van de tuin + terras - Achtertuin freezen en spitten - Beukenhaag te snoeien/scheren; ong 30m - Tuin proper zetten - gras maaien/ voortuin onderhouden - Takken naar containerpark - Onderhoud - Jaarlijkse tuinonderhoud - Tuinman te Antwerpen Gezocht - terras aanleggen - bomen snoien - bankirai plaatsen - tuin opknappen,haag ,snoeien enz - Tuinonderhoud/snoeien - Tuinhuis - Ondehiud planken terras - Voortuintje opruimen - tuinaanleg - Tuin hulp gezocht. - Tuinieren - Tuinman : Andere - Aanleg tuin - Nieuw gazon leggen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - het is voor tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman - Boom afzagen - Groot onderhoud tuin + haag snoeien - onderhoud tuin - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen, Dakgoot schoonmaken, Andere - Schors voortuin verwijderen en dan grasmat en steentjes leggen - Terug mooi gazon in tuin - snoeien haag - Onderhoud stadstuin - Algemeen tuinonderhoud - tuinonderhoud - snoeien stadstuin - Tuinonderhoud met eigen gereedschap - egaliseren van grond voor gazon aanleg - Renovatie voortuin - Verwijderen Onkruid - Snoeien van taxus. - Tuinonderhoud om de 2 weken - Kunstgras leggen - Een boomwortel verwijderen - snoeien haag + algemeen onderhoud tuin - Onderhoud tuin - tuin opruimen - weghalen stukken ontwortelde boom - spar of soortgelijk - Travaux de jardin - hulp onderhoud tuin - Egaliseren van tuin - Voortuin - tuin werken - Afgraven en vervangen grond - maandelijks onderhoud tuin - Onderhoud voortuintje - Bomen snoeien - AANLEG GRAS - Dakterras/ onkruid weghalen en bloembakken vullen - Tuinomheining - tuinier - Tuinman - Andere in Merksem (2170) - Tuinman - Gras maaien in Merksem (2170) - Tuinman in Merksem (2170) - Geen gras maaien, snoeien v. struiken, onkruidbestrijding wegen en terrassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden