tuinonderhoud Hoevenen

Tuinonderhoud Hoevenen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Hoevenen

Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.97/5 (176 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.98/5 (43 reviews)
Dag allemaal, ik ben Chantal en ben 55 jaar. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 19 jaar. Ik ben handig op verschillende gebieden, ook thuis doe ik zo goed als alles zelf. Ik zou het leuk vinden als ik door iemand te helpen ook nog een centje zou kunnen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Luc
Luc
Kapellen
4.96/5 (23 reviews)
Hoi,mijn naam is luc, Ik ben dagelijks werkzaam op een campus en dit als leidinggevende van onze technischedienst. Hier lossen we dagelijks alle problemen op en onderhouden wij het domein. Dus het werken aan: elektrische en sanitaire installaties,verlichting, riolering, tuin en bos onderhoud, en allerlei herstellingen zijn dus niet nieuw voor mij.
Tuinonderhoud in Hoevenen (2940) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoevenen
4.95/5 (20 reviews)
Ik ben een jongeman die op zoek is naar een bijverdienste. Ik heb al heel wat ervaring in tuinonderhoud, bv gras afrijden, hagen scheren,... Zelf heb ik ook vrij veel materiaal om in de tuin te werken. Ook andere klussen interesseren mij. Bv loodgieterij,schilderwerken,....
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.53/5 (19 reviews)
Ik ben een belgische man van 37 jaar en werk al 18 jaar in de bouw (villabouw). Ik doe voornamelijk dakwerken (dakkapellen, isoleren,...)/binnenschrijnwerk en bekisten. Beton, gyproc, schilderen, ramen, deuren, laminaat, kasten,...het is voor mij allemaal geen probleem! Ook mag u mij contacteren voor onderhoud van de tuin! bel me!
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
Van opleiding electricien en autotechnicus. Ruime ervaring met allerhande kluswerk, waaronder: - Elektrische installaties (bij)plaatsen. - Internetbekabeling en wifi installeren. - Tuinwerk. - Kranen vervangen. - Huishoudelijke toestellen plaatsen en aansluiten. - Meubels de- en monteren. - Verhuiswerk. -
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
4.95/5 (19 reviews)
Ik ben Rudy, 64 jaar en recent gepensioneerd. Ik sta klaar om mensen in de buurt van Mariaburg te helpen met allerhande kleine klussen in huis en tuin. Aarzel niet om me te contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.94/5 (16 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Ik ben Bart, woonachtig in Kapellen. Ik ben een jongeman van 24 jaar oud. Ik ben in het bezit van mijn rijbewijs B en BE. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig in de tuin en met mijn husky. Ook hou ik van uitgestrekte natuurwandeling over heel België en Nederland.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Sociaal geëngageerd persoon, werkzaam in het onderwijs. Ik bied graag mijn diensten aan om zo zelf mijn dromen snel(ler) te kunnen realiseren. Ik spreek buiten het Nederlands ook het Frans, Engels en Duits.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Hoi, Nu de verbouwing van ons huis klaar is, zou ik graag wat centjes bijverdienen. Ik heb er alles gedaan. Metselwerk, schrijnwerkerij, loodgieterij, chappen, vloeren.... Trappen zelf gemaakt. Als ook daktimmer, keuken, badkamer in betoncire, ingemaakte kasten, keukenblad in beton, schilderen, meubels maken, enz... Het resultaat mag er zijn en daar ben ik fier op. Elke klus is mogenlijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Hoevenen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Hoevenen: geëvalueerd met 4.93 door 431 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Hoevenen, tuinier Hoevenen, hovenier Hoevenen, tuinaannemer Hoevenen, onderhoud tuin Hoevenen, opruimen groenafval Hoevenen, tuinonderhoud prijzen Hoevenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden