Vind de beste tuinman van Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
4.82/5 · 33 reviews
2100 Deurne
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
4.88/5 · 16 reviews
2180 Ekeren
Ik Gunther doe dit werk als tuinman al zeker meerdere jaren als mijn beroep voor een baas . Daar heb ik mijn ervaring op gedaan . Ook het werken met tuingereedschap heb ik veel ervaring op gedaan .
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2180 Ekeren
Aangezien we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu probeer ik zoveel mogelijk met ecologische en geluidsarmere toestellen van stilh te werken.
Tuinman in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Kleine klusjes in de tuin zoals gras afrijden en bladeren keren zijn enkele taken die ik zeker op mij kan nemen, ook ben ik in het bezit van een bladblazer.
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Alle tuinwerken (van gras af doen tot bomen snoeien of kappen). Ik heb eigen materieel en een ruime pick-up om ook het afval af te voeren zodat ik een propere tuin kan achterlaten. Verder kan ik je ook verder helpen met allerhande klusjes in en rond het huis. Alles is bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Only
Only Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben daniel werk in tuin onderhoud heb mijn camionnetje voor al u tuin onderhouds
Tuinman in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Tuinonderhoud groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb al vele jaren ervaring met gras, maaien, haag snoeien etc. Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval ook worden afgevoerd.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Mijn stadstuin is de plek waar ik kan ontspannen, wroeten in de aarde en voelen wat mijn planten nodig hebben geeft me veel energie. Zeker als je dan die eerste tomaten en frambozen kan oogsten.
Tuinman in Schoten (2900) - Peter
Peter
Nieuw
2900 Schoten
Ik ben peter als alleenstaande met kinderen wil ik graag wat bijverdienen , schilderen een beetje tuinieren , uw wagen poetsen enz... dit allemaal om het leven wat aangenamer te maken en schulden af te lossen , dit kan gebeuren na mijn dagtaak
Tuinman in Antwerpen (2060) - Tom
Tom
Nieuw
2060 Antwerpen
Geen professionele tuinman ! Heb je iemand nodig voor simpele werkjes in de tuin contacteer mij gerust. Geen eigen materiaal beschikbaar. tekst tekst

Tuinman Merksem: geëvalueerd met 4.92 door 162 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Merksem, betaalbare tuinman Merksem, tuinman gezocht Merksem, gras maaien Merksem, haag snoeien Merksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Merksem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Merksem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Merksem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Merksem

Een tuinman in Merksem zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Merksem? Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Merksem zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Merksem

In het takenpakket van een tuinman Merksem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Merksem zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Merksem

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Merksem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Merksem helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Merksem?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Merksem in te schakelen. Een tuinman Merksem is expert in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Merksem?

Een tuinman in Merksem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Merksem aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Merksem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Merksem prijs
Tuinman Merksemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Merksem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Merksem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Merksem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Merksem? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Merksem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Merksem vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Merksem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Merksem met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Merksem! Ze zullen u een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en bekwame tuinman in Merksem vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Merksem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Merksem selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Merksem

tuinier - Tuinman - Andere in Merksem (2170) - Tuinman - Gras maaien in Merksem (2170)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden