tuinman Merksem

Tuinman Merksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Merksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.83/5 (35 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther doe dit werk als tuinman al zeker meerdere jaren als mijn beroep voor een baas . Daar heb ik mijn ervaring op gedaan . Ook het werken met tuingereedschap heb ik veel ervaring op gedaan .
Tuinman in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.91/5 (11 reviews)
Aangezien we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu probeer ik zoveel mogelijk met ecologische en geluidsarmere toestellen van stilh te werken.
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Kleine klusjes in de tuin zoals gras afrijden en bladeren keren zijn enkele taken die ik zeker op mij kan nemen, ook ben ik in het bezit van een bladblazer.
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben een creatief persoon dat alles snel maar goed wilt afhandelen. Ik houd van de natuur en wil alles het liefst zo natuurvriendelijk mogelijk aanpakken. Ik kan uw gras afmaaien, snoeien, Onkruid uitplukken, algemene onderhoud, de koer schuren en ramen kuisen hiernaast zal ik zeker verder groeien want ik ben enorm leergierig. Al het tuingereedschap word met respect behandeld, of voorzien D
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Alle tuinwerken (van gras af doen tot bomen snoeien of kappen). Ik heb eigen materieel en een ruime pick-up om ook het afval af te voeren zodat ik een propere tuin kan achterlaten. Verder kan ik je ook verder helpen met allerhande klusjes in en rond het huis. Alles is bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Only
Only Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben daniel werk in tuin onderhoud heb mijn camionnetje voor al u tuin onderhouds
Tuinman in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb al vele jaren ervaring met gras, maaien, haag snoeien etc. Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval ook worden afgevoerd.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Mijn stadstuin is de plek waar ik kan ontspannen, wroeten in de aarde en voelen wat mijn planten nodig hebben geeft me veel energie. Zeker als je dan die eerste tomaten en frambozen kan oogsten.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dave
Dave
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben vriendelijk in omgang, werk graag buiten en kom langs wanneer het jou best past. Graag kom ik helpen om je tuintje weer helemaal zomerklaar te maken. Ook enkel voor het gras af te doen of dergelijke kan u mij contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Merksem: geëvalueerd met 4.93 door 174 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Merksem, betaalbare tuinman Merksem, tuinman gezocht Merksem, gras maaien Merksem, haag snoeien Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Merksem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Merksem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Merksem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Merksem

Een tuinman in Merksem zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Merksem? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Merksem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Merksem

In het takenpakket van een tuinman Merksem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Merksem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Merksem

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Merksem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Merksem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Merksem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Merksem in te schakelen. Een tuinman Merksem is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Merksem?

Een tuinman in Merksem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Merksem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Merksem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Merksem prijs
Tuinman Merksemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Merksem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Merksem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Merksem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Merksem? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Merksem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Merksem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Merksem te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Merksem met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Merksem! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en degelijke tuinman in Merksem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Merksem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Merksem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Merksem

Onderhoud tuin - Kleine Boom uitdoen. - Tuin werkje - Snoeiwerk - Haag en boom snoeien - Snoeien - Uitgraven gazon - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuintje effen maken en grasmatten leggen - Beukenhaag te snoeien/scheren; ong 30m - Tuin proper zetten - gras maaien/ voortuin onderhouden - Takken naar containerpark - Onderhoud - Jaarlijkse tuinonderhoud - Tuinman te Antwerpen Gezocht - Tuinonderhoud/snoeien - Tuinhuis - Ondehiud planken terras - Voortuintje opruimen - Tuin hulp gezocht. - Tuinieren - Tuinman : Andere - Aanleg tuin - Nieuw gazon leggen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - het is voor tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman - Boom afzagen - Groot onderhoud tuin + haag snoeien - onderhoud tuin - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen, Dakgoot schoonmaken, Andere - Schors voortuin verwijderen en dan grasmat en steentjes leggen - Terug mooi gazon in tuin - snoeien haag - Onderhoud stadstuin - Algemeen tuinonderhoud - tuinonderhoud - snoeien stadstuin - Tuinonderhoud met eigen gereedschap - Renovatie voortuin - Verwijderen Onkruid - Snoeien van taxus. - Tuinonderhoud om de 2 weken - snoeien haag + algemeen onderhoud tuin - Onderhoud tuin - tuin opruimen - weghalen stukken ontwortelde boom - Travaux de jardin - hulp onderhoud tuin - Voortuin - tuin werken - Afgraven en vervangen grond - maandelijks onderhoud tuin - Onderhoud voortuintje - Bomen snoeien - AANLEG GRAS - Dakterras/ onkruid weghalen en bloembakken vullen - tuinier - Tuinman - Andere in Merksem (2170) - Tuinman - Gras maaien in Merksem (2170) - Tuinman in Merksem (2170) - Geen gras maaien, snoeien v. struiken, onkruidbestrijding wegen en terrassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden