tuinman Merksem

Tuinman Merksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Merksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.86/5 (44 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther doe dit werk als tuinman al zeker meerdere jaren als mijn beroep voor een baas . Daar heb ik mijn ervaring op gedaan . Ook het werken met tuingereedschap heb ik veel ervaring op gedaan .
Tuinman in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.92/5 (13 reviews)
Aangezien we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu probeer ik zoveel mogelijk met ecologische en geluidsarmere toestellen van stilh te werken.
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.88/5 (8 reviews)
Ik ben een creatief persoon dat alles snel maar goed wilt afhandelen. Ik houd van de natuur en wil alles het liefst zo natuurvriendelijk mogelijk aanpakken. Ik kan uw gras afmaaien, snoeien, algemeen onderhoud, de koer schuren en ramenkuisen hiernaast zal ik zeker verder groeien want ik ben enorm leergierig Al het tuingereedschap word met respect behandeld, of voorzien D
Tuinman in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Kleine klusjes in de tuin zoals gras afrijden en bladeren keren zijn enkele taken die ik zeker op mij kan nemen, ook ben ik in het bezit van een bladblazer.
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Andries
Andries
Borgerhout
5/5 (5 reviews)
Vroeger heb ik enige tijd bijgewerkt bij een tuinaanleg firma. Hierdoor heb ik de nodige ervaring. Mijn vorige woning had een grote tuin die ook moest onderhouden worden. Gras afdoen, hagen snoeien,..
Tuinman in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (4 reviews)
Ik heb ondertussen een zeven jaar groen ervaring en ik kan uw beplanting snoeien, grasmaaien/verticuteren het blad ruimen en uiteraard ook uw onkruid wieden en of branden. Ik ben voorzien van een hete lucht blazer, hegenschaar, een combi machine met bosmaaier op draad en met mes en een heggenschaar schaar voor hoger op. Als er iets extra is om te doen kan dat ook altijd wel gevraagd worden.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dave
Dave
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben vriendelijk in omgang, werk graag buiten en kom langs wanneer het jou best past. Graag kom ik helpen om je tuintje weer helemaal zomerklaar te maken. Ook enkel voor het gras af te doen of dergelijke kan u mij contacteren.
Tuinman in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik en mijn vriend hebben heel veel Lange jaren in ons tuin voor onderhoud zo heb ik wat geleerd te snoeien van boomen, het Gras zagen, klimo, en allerei tuin onderhoud kan hij doen hij heef Meer dan 7jaar ervaring ook in zwaar tuinwerken
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Alle tuinwerken (van gras af doen tot bomen snoeien of kappen). Ik heb eigen materieel en een ruime pick-up om ook het afval af te voeren zodat ik een propere tuin kan achterlaten. Verder kan ik je ook verder helpen met allerhande klusjes in en rond het huis. Alles is bespreekbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Merksem: geëvalueerd met 4.9 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Merksem, betaalbare tuinman Merksem, tuinman gezocht Merksem, gras maaien Merksem, haag snoeien Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden