tuinwerken Merksem

Tuinwerken Merksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Merksem

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (42 reviews)
Ik heb zelf een zeer grote tuin en hou er van de handen uit de mouwen te steken. Ik heb alle materialen zelf ter beschikking en kan dus elke klus aan. Ook zwaar fysiek werk is voor mij geen probleem.
Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.85/5 (39 reviews)
ik kom alle zware tuin werken doen zoals het wegruimen van puin naar de container uitgraven van grachten voor wachtbuizen het omzagen en ontdoen van bomen en takken. ik beschik over het materiaal en zal zeker u oplossing zijn voor u een pijnlijke rug te besparen ;)
Tuinwerken in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.91/5 (11 reviews)
Is het onderhoud van je tuin meer een sleur dan plezier voor je, of wil je eens iets nieuws? Ik sta klaar voor je...ik doe niets liever dan je tuin te komen onderhouden, evengoed het maken van houten bloembakken, speelhuisjes of mssn wel een mooie buitenkeuken om savonds laat gezellig met een glas wijn te bekomen na die overheerlijke barbecue.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al een paar jaar ervaring. Werk liever harder door, maar ik zorg ervoor dat de afwerking hetzelfde blijft. Dat werkt voor beide partijen positief. Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zeer harde werker, kan veel uren kloppen om mijn doel tegen het eind van de dag te behalen. Ik heb ervaring in de tuinbouw, net zoals het poetsen heb ik dit dan weer van mijn vader overgekregen. Een heel hard werkende mens waar ik altijd wel een beetje met mijn ogen steelde Ik ben redelijk laag in prijs voor dit soort werken dus pak zeker je kans, en neem het voordeel van de twijfel!
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Zorguldige tuinier.Ik zal met plezier in uw tuin komen werken alsof het mijn eigen tuin was. Ik beschik over veel gereedschap machines(blazer,heggenschaar,...) en ik ga vaak tuinonderhoud doen. Vertrouw op mijn ervaring.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik kan je bijstaan in je tuin voor al je gras-, haag-, en boomwerken. Ik beschik over een grasmaaier, heggenschaar en heggenschaar met verlengstuk voor hoge hagen. Contacteer me gerust voor de mogelijkheden en eventueel weg doen van groenafval naar het containerpark.
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Zeg me U plan ivm uw tuin en er wordt iets prachtigs van gemaakt door me! Ik heb een villa zelf gebouwd dus wat is een tuin daarbij dat ik dat niet aankan. Ik let op detail omdat ik als goudsmid op mm let!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Antwerpen
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Mohanad en ik woon in Antwerpen. Ik ben 27 jaar. Ik werk als IT-manager in Brussel. Ik zou graag de mensen met hun laptop en pc helpen. Ik heb veel vrije tijd om een paar dingen te doen. ..............................................................
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Hierbij help ik u met dingen dat veel te zwaar is voor u! Ik sta open voor dingen bij te leren in deze richting ook. Aarzel niet om contact op te nemen!
Tuinwerken in Antwerpen (2030) - Rik
Rik
Antwerpen
Nieuw
Wij zijn een kleine firma gespecialiseerd in het snoeien en vellen van grote en kleine bomen op plekken waar dit niet evident is. Wij doen dit al klimmend of vanop de grond, afhankelijk van de situatie. Door onze professionaliteit en opleiding kunnen wij uw boom onder handen nemen op een veilige en gecontroleerde manier!
Tuinwerken in Schoten (2900) - Andres
Andres
Schoten
Nieuw
Ik sta ook klaar voor uw gras te maaien, haag te snoeien, dakgoot proper maken, en of andere zaken in of rondom uw tuin. Ik beschik zelf over een aanhangwagen en tuingereedschap voor alle klusjes te klaren.
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Martijn
Martijn
Antwerpen
Nieuw
Hoi allemaal en welkom op onze pagina Bij ons kan u terecht voor allerlei zwaardere tuinklussen . Totaal Renovaties ,Aanleg en het Onderhoud Van OA Tuinen ,Zwembaden ,Boomhutten ,Serre's Geen klus is ons teveel . Vraag vrijblijvend meer info Mvg AllFix
Tuinwerken in Merksem (2170) - Abdel
Abdel
Merksem
Nieuw
Van kleine klusjes in uw tuin tot uw hele tuin omtoveren naar uw smaak? U bent maar 1 berichtje verwijderd van uw droomtuin! Gegarandeerd 1 van de goedkoopste klussers maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Merksem: geëvalueerd met 4.79 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Merksem, tuinaanleg Merksem, terras aanleggen Merksem, tuinaannemer Merksem, omheining plaatsen Merksem, tuin werken Merksem, werken in de tuin Merksem, tuinontwerp Merksem, tuinhulp lage prijs Merksem, tuinarchitect Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Merksem

Tuinaanleg - Tuinman gezocht voor meerdere (zware) klusjes - Verwilderde tuin netjes maken - Grasmaaien + bladeren weggooien - Heraanleg van de tuin + terras - Achtertuin freezen en spitten - terras aanleggen - bomen snoien - bankirai plaatsen - tuin opknappen,haag ,snoeien enz - tuinaanleg - egaliseren van grond voor gazon aanleg - Kunstgras leggen - Een boomwortel verwijderen - spar of soortgelijk - Egaliseren van tuin - Tuinomheining
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden