Vind de beste tuinonderhoud in Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Michail
Michail
4.96/5 · 28 reviews
2960 Brecht
Hallo. Ik heb een jaar lang bijverdiend als zelfstandige tuinman in bijberoep. Door de hoge belastingen, sociale bijdragen en andere bijkomende kosten (boekhouder, verzekering, ...), werk ik nu gewoon als particulier op vrijdagen. Zo houd ik meer over, en is het voordeliger voor de klant (enkel voor andere particulieren).
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Marc
Marc
4.8/5 · 15 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Marc, 46 jaar en heb tegenwoordig wat extra tijd voor wat extra klussen te doen. Ik heb zelf mijn huis gezet en tuin aangelegd en bij familie geholpen met het bouwen van hun huis. Ik heb redelijk wat materiaal voor bouwwerken en tuin onderhoud te doen dat ik nu te weinig gebruik
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 12 reviews
2960 Brecht
Hallo, Ik leef me graag uit in het groen! Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Frank
Frank
4.88/5 · 8 reviews
2960 Brecht
Hallo ik ben Frank, een man van 60+, ik spreek nederlands en kan me vrij goed behelpen in het Engels en ook noties Frans. Mijn kluservaring is vrij uitgebreid; schilderen/behangen, sanitair, elektriciteit, montage, timmerwerk en metselwerk, gyproc en zelfs kleine delen stucadoren, opruimwerk in de tuin, hout verzagen(kettingzaag), Verhakselen snoeihout(benzine-hakselaar 15pk), …...
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Denis
Denis
5/5 · 7 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Denis, een gepensioneerde uit Brecht. Ik heb als schrijnwerker gewerkt en he mijn eigen woning gebouwd en die van mijn 2 kinderen volledig gerenoveerd. Ik zou graag af en toe klusjes doen omdat ik nog bezig wil blijven en mij nuttig wil maken voor anderen(vooral ouderen). Ik ben heel zorgvuldig en werk alles tot inde puntjes af.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Hallo, Ik ben Kristof, een creatieve duizendpoot uit Brecht. Op dit moment ben ik thuisblijfpapa voor mijn zoontje en school mezelf bij als instrumentenbouwer. Ik ben steeds werkende geweest in de metaalsector, daarbuiten ligt mijn passie bij houtbewerking, tuinieren en brouwen. Met mijn technische achtergrond heb ik veel inzicht in allerhande kluswerken. Ik help u met plezier!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
5/5 · 4 reviews
2960 Brecht
Van vele markten thuis. Ik werk graag en snel, ook erg nauwkeurig. Goede communicatie maakt goeie vrienden. Kleine klusjes en tuinonderhoud? Ik ben uw man. Laat zeker een berichtje en we komen vast tot een overeenkomst.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Gene
Gene
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Dag allemaal, ben Gene heb veel vrije tijd. En zou gaarne wat bezig blijven . Alle kleine en middelgrote klusjes. Schilderwerken, opruimen, klein onderhoud tuin. Sanitair en elektriciteit. Oppas dieren ......
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Ik doe alle klusjes die te klein zijn voor een aannemer. Zowel in huis als tuin. Tevens lever ik ook services ivm boodschappen doen, huisdieren uitlaten,.... vraag erna en ik probeer u de beste service te geven tegen te beste prijs. Mvg
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Beste, mijn naam is Joeri, ik wil graag wat bijklussen om zo een extra zakcentje te hebben om samen op reis te gaan met mijn gezin. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een handige man ben. Ik klus graag aan alles en nog wat. In de tuin, kleine klussen in en rond het huis schrikken me niet af.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Jari
Jari
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Ik zoek klusjes om te doen ik verplaats mezelf met de fiets vanaf sint lenaarts hopelijk tot snel ik ben bereid alles te doen is geen probleem gelieve zelf materiaal te voorzien en ik doe de rest danku
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Kenan
Kenan
Nieuw
2960 Brecht
Dag allemaal, ik ben Kenan 31j en een heel energiek persoon die graag andere helpt waar nodig is. Ben zelf onderhoudstechnieker van beroep, maar ben zelf steeds bezig om meer kennis op te doen. Hierbij laat ik jullie dan ook graag weten dat als er iets is waar ik jullie mee kan helpen je steeds contact mag opnemen. Ik sta zelf in 2 ploegen, dus hoe dan ook vinden we wel een gepast dagje. Tot snel
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Koen
Koen
Nieuw
2960 Brecht
Ik ben Koen, ben 37 jaar en woonachtig in Brecht! Ik heb reeds enkele jaren ervaring in het plaatsen van douchewanden en deuren, kasten, badkamermeubels. Maar ook bij algemene kluswerken kan ik mijn plan trekken. Licht tuinonderhoud is ook zeker geen probleem! Ik wil graag met mijn ervaringen mensen helpen! Ik krijg veel voldoening als een project klaar is!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Ricko
Ricko
Nieuw
2960 Brecht
Ik ben ricko een sociale goedlachse duizendpoot An 21 jaar, Ik ben in veel oorden thuis. Eenderzijds ben ik een opvoeder anderzijds een handige Harry. Ik beschik ook over een eigen gezinswagen dus verplaatsing is geen probleem voor mij.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Bob
Bob
Nieuw
2960 Brecht
Dag allemaal, Heeft u geen zin of tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Dan ben ik de geschikte persoon! Ik heb al het materiaal ter beschikking en ik neem het afval mee. Ook kleine klusjes binnenshuis is geen probleem! Mijn vader is jarenlang aannemer geweest en is nu op pensioen dus ik mag zijn materiaal gebruiken. Zelf werk ik vast voor Decathlon (28u) dus heb ik 2 dagen per week vrij!

Tuinonderhoud Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Brecht, tuinier Brecht, hovenier Brecht, opruimen groenafval Brecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brecht?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brecht.

Wat kost tuinonderhoud in Brecht?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brecht hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brecht
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brecht bepaald?

Een tuinonderhoud in Brecht brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Brecht vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brecht
Tuinonderhoud Brecht€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brecht doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Brecht te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Brecht goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brecht geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brecht is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Brecht te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brecht.

Tuinonderhoud in Brecht kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brecht te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brecht houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Brecht zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Brecht blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Brecht te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brecht

Gras afrijden minstens 1000 meter - Hardnekkige klaver uit voortuin halen - Tuinhulp/ zoersel-St. Antonius - Omgewaaide boom in stukken zagen - Tuinman - Hagen snoeien - Gazon herstellen - Egaliseren - Tuinonderhoud - Tuinwerk - Haag en struiken snoeien - Snoeien van klimop en Buxus - Snoeien van coniferen haag - Opruim tuin en oprit - ONDERHOUD TUIN - Snoeien en uitdoen haag - hagen snoeien en algemeen tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuin - Onderhoud tuin - Snoeien van hagen - Gras maaien - zomer en winterklaar maken - Gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Haag scheren - onderhouden borders - Ruimen van bladeren in grote tuin - Deel van de tuin voorbereiden om 3 bomen te planten - snoeien van conifeerhaag (voor, achter en boven) - ca 60 meter - Snoeien van een hoge haag (laurier) - maaien van gras en onkruid wieden - Snoeien beukenhaag + buxus - Beukenhaag snoeien. Graag had ik een offerte van het snoeien van beukenhaag gehad. Het betreft een haag van 1.60m - tuinonderhoud buxuxhaag, meidoornhaag en heide - Snoeien van struiken en kleine bomen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden