tuinonderhoud Brecht

Tuinonderhoud Brecht: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brecht

Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Michail
Michail
Brecht
4.97/5 (29 reviews)
Hallo. Ik heb een jaar lang bijverdiend als zelfstandige tuinman in bijberoep. Door de hoge belastingen, sociale bijdragen en andere bijkomende kosten (boekhouder, verzekering, ...), werk ik nu gewoon als particulier op vrijdagen. Zo houd ik meer over, en is het voordeliger voor de klant (enkel voor andere particulieren).
Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (25 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Michael. Ik ben een arbeider uit Antwerpen en ben net 33 jaar geworden. Ik heb een opleiding elektromechanica gehad zowel middelbaar als hoger onderwijs. Ik doe voor u graag uw tuinonderhoud of aanleg, aanleg oprit, tegelen, elektriciteit, zonnepanelen, transport, hulp bij verhuis, wegbrengen van dingen naar het containerpark,...
Debby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (15 reviews)
Hallo, Ik leef me graag uit in het groen! Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Marc
Marc
Brecht
4.8/5 (15 reviews)
Hallo, ik ben Marc, 46 jaar en heb tegenwoordig wat extra tijd voor wat extra klussen te doen. Ik heb zelf mijn huis gezet en tuin aangelegd en bij familie geholpen met het bouwen van hun huis. Ik heb redelijk wat materiaal voor bouwwerken en tuin onderhoud te doen dat ik nu te weinig gebruik
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.88/5 (8 reviews)
Hallo ik ben Frank, een man van 60+, ik spreek nederlands en kan me vrij goed behelpen in het Engels en ook noties Frans. Mijn kluservaring is vrij uitgebreid; schilderen/behangen, sanitair, elektriciteit, montage, timmerwerk en metselwerk, gyproc en zelfs kleine delen stucadoren, opruimwerk in de tuin, hout verzagen(kettingzaag), Verhakselen snoeihout(benzine-hakselaar 15pk), …...
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Denis
Denis
Brecht
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Denis, een gepensioneerde uit Brecht. Ik heb als schrijnwerker gewerkt en he mijn eigen woning gebouwd en die van mijn 2 kinderen volledig gerenoveerd. Ik zou graag af en toe klusjes doen omdat ik nog bezig wil blijven en mij nuttig wil maken voor anderen(vooral ouderen). Ik ben heel zorgvuldig en werk alles tot inde puntjes af.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben Kristof, een creatieve duizendpoot uit Brecht. Op dit moment ben ik thuisblijfpapa voor mijn zoontje en school mezelf bij als instrumentenbouwer. Ik ben steeds werkende geweest in de metaalsector, daarbuiten ligt mijn passie bij houtbewerking, tuinieren en brouwen. Met mijn technische achtergrond heb ik veel inzicht in allerhande kluswerken. Ik help u met plezier!
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Stefaan
Stefaan
Brecht
5/5 (5 reviews)
Ik ben Stef en werk in shiften, heb dus nog redelijk wat vrije tijd. Ik hou ervan om bomen te snoeien en te vellen, ik woon ook in een bos rijke omgeving. Dus als ik mensen kan helpen om een gevaarlijke of hinderlijke boom te verwijderen, dan kan ik misschien beschikbaar zijn.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Van vele markten thuis. Ik werk graag en snel, ook erg nauwkeurig. Goede communicatie maakt goeie vrienden. Kleine klusjes en tuinonderhoud? Ik ben uw man. Laat zeker een berichtje en we komen vast tot een overeenkomst.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Gene
Gene
Brecht
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, ben Gene heb veel vrije tijd. En zou gaarne wat bezig blijven . Alle kleine en middelgrote klusjes. Schilderwerken, opruimen, klein onderhoud tuin. Sanitair en elektriciteit. Oppas dieren ......
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik doe alle klusjes die te klein zijn voor een aannemer. Zowel in huis als tuin. Tevens lever ik ook services ivm boodschappen doen, huisdieren uitlaten,.... vraag erna en ik probeer u de beste service te geven tegen te beste prijs. Mvg
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik verplaats mezelf met eigen vervoer. Ik ben een zeer gemotiveerd iemand iemand die altijd stipt en nauwkeurig is.ben zeker en vast iemand die handig is. Vuil werk schrikt me zeker niet af . Gewoon de vraag sturen wat er moet gebeuren en ik probeer het op te losse .
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
Brecht
5/5 (1 reviews)
Beste, mijn naam is Joeri, ik wil graag wat bijklussen om zo een extra zakcentje te hebben om samen op reis te gaan met mijn gezin. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een handige man ben. Ik klus graag aan alles en nog wat. In de tuin, kleine klussen in en rond het huis schrikken me niet af.
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik zoek klusjes om te doen ik verplaats mezelf met de fiets vanaf sint lenaarts hopelijk tot snel ik ben bereid alles te doen is geen probleem gelieve zelf materiaal te voorzien en ik doe de rest danku
Tuinonderhoud in Brecht (2960) - Kenan
Kenan
Brecht
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kenan 31j en een heel energiek persoon die graag andere helpt waar nodig is. Ben zelf onderhoudstechnieker van beroep, maar ben zelf steeds bezig om meer kennis op te doen. Hierbij laat ik jullie dan ook graag weten dat als er iets is waar ik jullie mee kan helpen je steeds contact mag opnemen. Ik sta zelf in 2 ploegen, dus hoe dan ook vinden we wel een gepast dagje. Tot snel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 120 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brecht, tuinier Brecht, hovenier Brecht, tuinaannemer Brecht, onderhoud tuin Brecht, opruimen groenafval Brecht, tuinonderhoud prijzen Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brecht?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brecht.

Wat kost tuinonderhoud in Brecht?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brecht hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brecht
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brecht bepaald?

Een tuinonderhoud in Brecht brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Brecht vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brecht
Tuinonderhoud Brecht€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brecht doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Brecht te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Brecht goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brecht geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brecht is essentieel om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Brecht te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brecht.

Tuinonderhoud in Brecht kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brecht te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brecht houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Brecht zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Brecht blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Brecht te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brecht

Afhangende tak wilg - Tuinman - hout zagen - Onderhoud tuin - Maandelijkse Tuinhulp - Tuinman - Tuinman - Ruinlan - Tuinman - Tuinman - Tuinman gezocht - Gras afrijden minstens 1000 meter - Hardnekkige klaver uit voortuin halen - Tuinhulp/ zoersel-St. Antonius - Omgewaaide boom in stukken zagen - Tuinman - Hagen snoeien - Gazon herstellen - Egaliseren - Tuinonderhoud - Tuinwerk - Haag en struiken snoeien - Snoeien van klimop en Buxus - Snoeien van coniferen haag - Opruim tuin en oprit - ONDERHOUD TUIN - Snoeien en uitdoen haag - hagen snoeien en algemeen tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuin - Onderhoud tuin - Snoeien van hagen - Gras maaien - zomer en winterklaar maken - Gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Haag scheren - onderhouden borders - Ruimen van bladeren in grote tuin - Deel van de tuin voorbereiden om 3 bomen te planten - snoeien van conifeerhaag (voor, achter en boven) - ca 60 meter - Snoeien van een hoge haag (laurier) - maaien van gras en onkruid wieden - Snoeien beukenhaag + buxus - Beukenhaag snoeien. Graag had ik een offerte van het snoeien van beukenhaag gehad. Het betreft een haag van 1.60m - tuinonderhoud buxuxhaag, meidoornhaag en heide - Snoeien van struiken en kleine bomen - snoeien - Eik snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden