tuinonderhoud Stabroek

Tuinonderhoud Stabroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Stabroek

Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.95/5 (105 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Hoevenen (2940) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoevenen
4.95/5 (20 reviews)
Ik ben een jongeman die op zoek is naar een bijverdienste. Ik heb al heel wat ervaring in tuinonderhoud, bv gras afrijden, hagen scheren,... Zelf heb ik ook vrij veel materiaal om in de tuin te werken. Ook andere klussen interesseren mij. Bv loodgieterij,schilderwerken,....
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Ik ben een belgische man van 37 jaar en werk al 18 jaar in de bouw (villabouw). Ik doe voornamelijk dakwerken (dakkapellen, isoleren,...)/binnenschrijnwerk en bekisten. Beton, gyproc, schilderen, ramen, deuren, laminaat, kasten,...het is voor mij allemaal geen probleem! Ook mag u mij contacteren voor onderhoud van de tuin! bel me!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (12 reviews)
Ik ben een handige zelfstandige tuinman en duizendpoot, ik beschik over 2 bestelwagens en 2 aanhangwagens wat dus handig is om grotere en meerdere spullen/materialen e.d. te verplaatsen. Stilzitten zit niet in men genen en stiptheid is een grote prioriteit. Ben je op zoek naar iemand om een klus te klaren ben ik de persoon.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.91/5 (11 reviews)
Van opleiding electricien en autotechnicus. Ruime ervaring met allerhande kluswerk, waaronder: - Elektrische installaties (bij)plaatsen. - Internetbekabeling en wifi installeren. - Tuinwerk. - Kranen vervangen. - Huishoudelijke toestellen plaatsen en aansluiten. - Meubels de- en monteren. - Verhuiswerk. -
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Hoi, Nu de verbouwing van ons huis klaar is, zou ik graag wat centjes bijverdienen. Ik heb er alles gedaan. Metselwerk, schrijnwerkerij, loodgieterij, chappen, vloeren.... Trappen zelf gemaakt. Als ook daktimmer, keuken, badkamer in betoncire, ingemaakte kasten, keukenblad in beton, schilderen, meubels maken, enz... Het resultaat mag er zijn en daar ben ik fier op. Elke klus is mogenlijk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Jorden en ben een jonge arbeider uit Stabroek. Ik ben 22 jaar en zou graag wat willen bijklussen. Niet alleen omdat ik graag een centje bijverdien, maar ook omdat ik het fijn vind om mensen te helpen Ik vind het niet erg om mijn handen vuil te maken en ben best handig. Ik ben sinds kort in het bezit van rijbewijs CE dus voor een transport ben ik ook altijd wel te vinden
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Hoi ik ben Olivier 30 jaar. Wonende te Stabroek. Ik klus in men vrije tijd graag wat bij. Ik heb een grote camionette en remorque dus kan eventueel ook dingen verplaatsen afgraven of verhuizen. Heb veel materiaal laat maar weten wat er moet gebeuren en ik kom graag kijken.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Hey, mijn naam is Jade en ik ben 16 jaar. Ik volg een TSO opleiding tuinbouw, maar ben ook heel graag met dieren bezig. Ik ben redelijk handig en gestructureerd, maar wel verlegen. Zelf geef ik op woensdag namiddag zwemles aan kinderen tussen 3-10 jaar. Ik schrijf mij in op deze site om wat nieuwe ervaring op te doen. Misschien tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Bart
Bart
Stabroek
Nieuw
hallo iedereen, ik ben een man van 37 jaar, momenteel geen vate betreking, dus wil op deze weg wel iets bij verdienen, ik heb ervaring in vrij veel dingen, tuin, klusjes, schilderen en zo verder. ben zeer gedreven, en nauwkeurig ingesteld.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik sta in het onderwijs en heb af en toe wat meer extra tijd(1 vrije dag in de week en schoolvakanties). Het liefste doe ik schilderwerken, vloerbekleding, meubels in elkaar steken, van alles en nog wat omhoog hangen, tuinieren,...
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Hoi Ik ben Nick, 35 jaar en leerkracht lager onderwijs op de groenste basisschool in Kapellen. Mij passie is media en kinderen helpen die extra hulp nodig hebben. Ik wil jou zeker ook helpen. Misschien tot snel?
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Wietse
Wietse
Stabroek
Nieuw
Hallo ik ben wietse, 33jaar oud, en al sinds mijn 18 werkzaam in de bouw. Kan veel en ben niet bang de handen vuil te maken. Werk nauwkeurig, en ben van de directe aanpak. Werk in shiften en heb nog een heel deel tijd om anderen te helpen.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Kevin
Kevin
Stabroek
Nieuw
Gemotiveerde man die een centje wil bijverdienen door te werken en niet door thuis te zitten niksen. Mijn handen zijn mijn tools en ik ben bereid om deze vuil te maken! Ik ben ook een ex-leidinggevende arbeider die van aanpakken weet!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Stabroek: geëvalueerd met 4.88 door 178 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Stabroek, tuinier Stabroek, hovenier Stabroek, tuinaannemer Stabroek, onderhoud tuin Stabroek, opruimen groenafval Stabroek, tuinonderhoud prijzen Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Stabroek?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Stabroek.

Wat kost tuinonderhoud in Stabroek?

De prijzen voor tuinonderhoud in Stabroek hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Stabroek
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Stabroek bepaald?

Een tuinonderhoud in Stabroek brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Stabroek vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Stabroek
Tuinonderhoud Stabroek€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Stabroek doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Stabroek te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Stabroek goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Stabroek geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Stabroek is essentieel om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Stabroek te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Stabroek.

Tuinonderhoud in Stabroek kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Stabroek te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Stabroek houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Stabroek zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Stabroek blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Stabroek te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Stabroek

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Stabroek

snoeien van de hagen (3) - snoeien van de hagen (2) - snoeien van de hagen - Tuin omspitten en gelijktrekken - Snoeien hagen - Tuinwerk - tuinman - Plaatsen heidemat - Vernieuwen grasmat - hagen snoeien - Tuinman - Haag snoeien in Stabroek (2940) - snoeien fruitbomen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden