tuinonderhoud Stabroek

Tuinonderhoud Stabroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Stabroek

Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Ik ben een belgische man van 37 jaar en werk al 18 jaar in de bouw (villabouw). Ik doe voornamelijk dakwerken (dakkapellen, isoleren,...)/binnenschrijnwerk en bekisten. Beton, gyproc, schilderen, ramen, deuren, laminaat, kasten,...het is voor mij allemaal geen probleem! Ook mag u mij contacteren voor onderhoud van de tuin! bel me!
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.94/5 (17 reviews)
Van opleiding electricien en autotechnicus. Ruime ervaring met allerhande kluswerk, waaronder: - Elektrische installaties (bij)plaatsen. - Internetbekabeling en wifi installeren. - Tuinwerk. - Kranen vervangen. - Huishoudelijke toestellen plaatsen en aansluiten. - Meubels de- en monteren. - Verhuiswerk. -
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Hoi, Nu de verbouwing van ons huis klaar is, zou ik graag wat centjes bijverdienen. Ik heb er alles gedaan. Metselwerk, schrijnwerkerij, loodgieterij, chappen, vloeren.... Trappen zelf gemaakt. Als ook daktimmer, keuken, badkamer in betoncire, ingemaakte kasten, keukenblad in beton, schilderen, meubels maken, enz... Het resultaat mag er zijn en daar ben ik fier op. Elke klus is mogenlijk.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Jorden en ben een jonge arbeider uit Stabroek. Ik ben 22 jaar en zou graag wat willen bijklussen. Niet alleen omdat ik graag een centje bijverdien, maar ook omdat ik het fijn vind om mensen te helpen Ik vind het niet erg om mijn handen vuil te maken en ben best handig. Ik ben sinds kort in het bezit van rijbewijs CE dus voor een transport ben ik ook altijd wel te vinden
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Luc
Luc
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jong gepensioneerde en wil tuinen onderhouden, gras afdoen, onkruid verwijderen, borders proper zetten, kleine snoeiwerken en dergelijke. Geen totaal renovaties van tuinen. Ik neem geen tuinafval mee en werk graag met de middelen die ter beschikking zijn.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Hoi ik ben Olivier 30 jaar. Wonende te Stabroek. Ik klus in men vrije tijd graag wat bij. Ik heb een grote camionette en remorque dus kan eventueel ook dingen verplaatsen afgraven of verhuizen. Heb veel materiaal laat maar weten wat er moet gebeuren en ik kom graag kijken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Hey, mijn naam is Jade en ik ben 16 jaar. Ik volg een TSO opleiding tuinbouw, maar ben ook heel graag met dieren bezig. Ik ben redelijk handig en gestructureerd, maar wel verlegen. Zelf geef ik op woensdag namiddag zwemles aan kinderen tussen 3-10 jaar. Ik schrijf mij in op deze site om wat nieuwe ervaring op te doen. Misschien tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Bart
Bart
Stabroek
Nieuw
hallo iedereen, ik ben een man van 37 jaar, momenteel geen vate betreking, dus wil op deze weg wel iets bij verdienen, ik heb ervaring in vrij veel dingen, tuin, klusjes, schilderen en zo verder. ben zeer gedreven, en nauwkeurig ingesteld.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Hoi Ik ben Nick, 35 jaar en leerkracht lager onderwijs op de groenste basisschool in Kapellen. Mij passie is media en kinderen helpen die extra hulp nodig hebben. Ik wil jou zeker ook helpen. Misschien tot snel?
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Wietse
Wietse
Stabroek
Nieuw
Hallo ik ben wietse, 33jaar oud, en al sinds mijn 18 werkzaam in de bouw. Kan veel en ben niet bang de handen vuil te maken. Werk nauwkeurig, en ben van de directe aanpak. Werk in shiften en heb nog een heel deel tijd om anderen te helpen.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Kevin
Kevin
Stabroek
Nieuw
Gemotiveerde man die een centje wil bijverdienen door te werken en niet door thuis te zitten niksen. Mijn handen zijn mijn tools en ik ben bereid om deze vuil te maken! Ik ben ook een ex-leidinggevende arbeider die van aanpakken weet!
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Tatiana
Tatiana
Stabroek
Nieuw
32 jarige vroeg die in shiften werk, dus vaak in namiddag tijd over heeft. Ik kan me verplaatsen met de auto en ben redelijk handig. Ik ben van mening dat als we elkaar allemaal een beetje helpen, het leven veel aangenamer zou zijn :)
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Jordi
Jordi
Stabroek
Nieuw
Hallokes Ik ben jordi een jonge kerel van 19. Ik spreek goed nederlands. Ik wil wat bijverdienen en vond deze site. Ik ben geen proffesional maar kan wel gewoon grondig en goed kuisen. Hopelijk to binnenkort.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Nick
Nick
Stabroek
Nieuw
Mijn naam is Nick, Moeder natuur is mijn leven, de kennis ervan is +80%. Ik ben beschikbaar in het weekend, ok vrijdagen vanaf 16u30. Planten en groen is bij mij zeker te doen! Mijn studies bestonden enkel uit landbouwerij. Snoeien is mijn vak. Als U iemand nodig hebt mag je me steeds contacteren.
Tuinonderhoud in Stabroek (2940) - Tom
Tom
Stabroek
Nieuw
Hoi, ik ben een technische leerkracht (45j) die op woensdag wel een extra klusje aankan. Ik heb de bouw van m'n passief huis, alsook zwemvijver en poolhouse achter de rug en heb daarbij dus al wat all-round kluservaring... maar ik ben toch vooral graag in de tuin bezig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Stabroek: geëvalueerd met 4.84 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Stabroek, tuinier Stabroek, hovenier Stabroek, tuinaannemer Stabroek, onderhoud tuin Stabroek, opruimen groenafval Stabroek, tuinonderhoud prijzen Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden