tuinonderhoud Brasschaat

Tuinonderhoud Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brasschaat

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Bezit van rijbewijs B en A Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Basis kennis elektriciteit: huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud voor uw voertuig (automechanica) Herstelling van u bromfiets of motorfiets en auto Computers herstellen hardware en software
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Hallo! Ik ben Guido en ik ben 23 jaar. Ik werk in volcontinu shiftverband waardoor ik voldoende vrije tijd heb. Om wat extra bij te verdienen ben ik op zoek naar klusjes waardoor ik mensen hun leven kan vergemakkelijken! Ik heb Hogeschool Chemie Procestechnologie gestudeerd en werk nu in de Chemische sector van de Antwerpse haven. Ik vind mezelf handig, ik werk precies en weet van aanpakken.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (13 reviews)
Ik ben Rudy, 64 jaar en recent gepensioneerd. Ik sta klaar om mensen in de buurt van Mariaburg te helpen met allerhande kleine klussen in huis en tuin. Aarzel niet om me te contacteren.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi, Ik ben een sportieve,energieke,werklustige vrouw,die wat wil bijverdienen. Hulp bij het poetsen, tuin maaien....voer ik netjes uit.Reeds in het verleden veel geruïneerd en allemaal tevreden klanten gehad.Als hoofdjob ben ik verpleegkundige,maar wissel dit graag af met wat andere klusjes
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Leander
Leander
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Ik ben Leander en gepassioneerd in het grovere assortiment van tuinwerken, voornamelijk houtklieven en zagen van boomstammen. Ik beschik zelf over zware professionele gereedschappen en uitrustingen om een taak veilig, snel tot een goed einde te brengen. Ik volg gemaakte afspraken nauwlettend op.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 20 jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen,... Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Ben. Ik ben een arbeider die in zijn vrije tijd graag een centje bijverdient, Ik ben 38 jaar en zeer gemotiveerd. Ik ben niet zo handig in dingen opbouwen maar in afbraak en zware werken ben ik dan weer een kei.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Michael en zou graag wat bijverdienen in de tuin. Dit gaat dan over heraanleg van tuinen, proper maken van tuinen, onkruid wieden, hagen scheren, bijzaaien, ... terrassen leggen of volledige verwilderde tuinen opnieuw proper maken zodat u er op alle momenten van kan genieten hoort hier allemaal bij. Er kan eigenlijk over veel gesproken worden. De klant is nog steeds koning.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brasschaat: geëvalueerd met 4.9 door 140 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brasschaat, tuinier Brasschaat, hovenier Brasschaat, tuinaannemer Brasschaat, onderhoud tuin Brasschaat, opruimen groenafval Brasschaat, tuinonderhoud prijzen Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden