tuinonderhoud Brasschaat

Tuinonderhoud Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brasschaat

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.79/5 (48 reviews)
Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Elektricien huisinstallaties, huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud (vidanche) olie en alle filters vervangen voor uw voertuig bij uw thuis( mobiel) Computers herstellen hardware en software ( kennis allerlei programma's
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (23 reviews)
Hallo! Ik ben Guido en ik ben 25 jaar. Ik werk in volcontinu shiftverband waardoor ik voldoende vrije tijd heb. Om wat extra bij te verdienen ben ik op zoek naar klusjes waardoor ik mensen hun leven kan vergemakkelijken! Ik heb Hogeschool Chemie Procestechnologie gestudeerd en werk nu in de Chemische sector van de Antwerpse haven. Ik vind mezelf handig, ik werk precies en weet van aanpakken.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Visar
Visar
Brasschaat
4.86/5 (14 reviews)
Ik ben een ervaren man handig hary herstelling van huishoud toestellen …… Ik doe mijn job heel graag ik gepassioneerd……………………efficiënt werken……….werken ook in het weekend, wanneer bij jou past. Werken zoals Schilderen, crepi,binnen buiten… Groetjes Visar
Mark is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Mark
Mark
Brasschaat
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Mark. Door zelf veel te verbouwen, renoveren en zelf een bijgebouw bijgezet, ben ik wat van alle markten thuis. Het liefst doe ik kleine klusjes van tuinieren tot diverse werkjes in- en aan het huis. In mijn dag dagelijks functie begeleid ik onderhoudsprojecten waardoor ik heel wat inzichten heb.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (8 reviews)
Beste Mijn naam is Jimmy ik werk al 20 jaar in de bouw ben begonnen als helper epocyvloerder maar doe ondertussen epoxy ,gyproc,betonherstellingen,schilder werken en soms behangen Ik zoek iets om extra bij te verdienen omda mijn vrouw haar kinderen voort studeren en ja da kost geld Mvg
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik ben Christophe Leander en gepassioneerd in het grovere assortiment van tuinwerken, voornamelijk houtklieven en zagen van boomstammen. Ik beschik zelf over zware professionele gereedschappen en uitrustingen om een taak veilig, snel tot een goed einde te brengen. Ik volg gemaakte afspraken nauwlettend op.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi, Ik ben een sportieve,energieke,werklustige vrouw,die wat wil bijverdienen. Hulp bij het poetsen, tuin maaien....voer ik netjes uit.Reeds in het verleden veel getuinierdrd en allemaal tevreden klanten gehad.Als hoofdjob ben ik verpleegkundige,maar wissel dit graag af met wat andere klusjes
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 21jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen, vellen van bomen. Zwaar werk schrikt mij niet af. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Fernando daniel
Fernando daniel
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Fernando maar mijn roepnaam is Canelo. Ik ben 19 jaar oud. De horecazaak waar ik werkte is dicht gegaan wegens renovatie, daarom ben ik op zoek naar een vakantiejob. Hoppelijk tot binnekort.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jason
Jason
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Gemotiveerde werkkracht die op alle markten thuis is. Op zoek naar een bijjob. Kan vanalles en wil vanalles doen, maakt niet ui welk het is ben van niets vies. Laat maar weten als iemand me nodig heeft
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisaties zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch bij voorkeur en indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn kennis van zaken en afwerking.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brasschaat: geëvalueerd met 4.92 door 184 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brasschaat, tuinier Brasschaat, hovenier Brasschaat, tuinaannemer Brasschaat, onderhoud tuin Brasschaat, opruimen groenafval Brasschaat, tuinonderhoud prijzen Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden