Vind de beste tuinonderhoud in Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
4.72/5 · 36 reviews
2930 Brasschaat
Bezit van rijbewijs B en A Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Basis kennis elektriciteit: huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud voor uw voertuig (automechanica) Herstelling van u bromfiets of motorfiets en auto Computers herstellen hardware en software
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 33 reviews
2930 Brasschaat
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
4.88/5 · 16 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - René
René
5/5 · 11 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, mijn naam is René en ik ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd en heb nog wat tijd die ik moet invullen. Daarom dacht ik aan dit platform. Ik ben best een handige Harry en ik kan zo een beetje van alles. Daarom heb ik mij hier ingeschreven zodat ik met mijn kennis anderen kan helpen. Hopelijk tot binnenkort. Grts. René
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
5/5 · 4 reviews
2930 Brasschaat
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
4.5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
Hoi, Ik ben een sportieve,energieke,werklustige vrouw,die wat wil bijverdienen. Hulp bij het poetsen, tuin maaien....voer ik netjes uit.Reeds in het verleden veel geruïneerd en allemaal tevreden klanten gehad.Als hoofdjob ben ik verpleegkundige,maar wissel dit graag af met wat andere klusjes
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 20 jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen,... Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Nieuw
2930 Brasschaat
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Nieuw
2930 Brasschaat
Dag allemaal, mijn naam is Ben. Ik ben een arbeider die in zijn vrije tijd graag een centje bijverdient, Ik ben 38 jaar en zeer gemotiveerd. Ik ben niet zo handig in dingen opbouwen maar in afbraak en zware werken ben ik dan weer een kei.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben Michael en zou graag wat bijverdienen in de tuin. Dit gaat dan over heraanleg van tuinen, proper maken van tuinen, onkruid wieden, hagen scheren, bijzaaien, ... terrassen leggen of volledige verwilderde tuinen opnieuw proper maken zodat u er op alle momenten van kan genieten hoort hier allemaal bij. Er kan eigenlijk over veel gesproken worden. De klant is nog steeds koning.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Van baelen
Van baelen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo iedereen mijn naam is stefan . Ik ben 23 jaar oud . Ik kan u helpen met verschillende taken zo als verhuizen , afbreken en tuinwerken enz ... . Ook ben ik zeer goed met dieren . Laat me maar iets weten en tot snel :)
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Joey
Joey
Nieuw
2930 Brasschaat
Beste, Ik bezit al 10 jaar een rijbewijs B met een onberispelijke staat bij de verzekering. Graag wil ik u transport doen in de weekend van alle soorten goederen die in een volkswagen polo passen lichte vracht.

Tuinonderhoud Brasschaat: geëvalueerd met 4.87 door 104 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Brasschaat, tuinier Brasschaat, hovenier Brasschaat, opruimen groenafval Brasschaat,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 6 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brasschaat?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brasschaat.

Wat kost tuinonderhoud in Brasschaat?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brasschaat hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brasschaat
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brasschaat bepaald?

Een tuinonderhoud in Brasschaat brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Brasschaat vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brasschaat
Tuinonderhoud Brasschaat€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brasschaat doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Brasschaat te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Brasschaat goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brasschaat geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brasschaat is essentieel om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Brasschaat te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brasschaat.

Tuinonderhoud in Brasschaat kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brasschaat te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brasschaat houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Brasschaat zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Brasschaat blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Brasschaat te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brasschaat

Opkuis van de volledige tuin. Het is een grote tuin. - Algemene tuinwerken (3) - Tuin, gras maaien - Algemene tuinwerken (2) - Haag snoeien en gras inzaaien ( 25 m²) - Aftoppen hagen en inkorten prunus - Algemene tuinwerken - Zevenblad verwijderen uit de voortuin - Regular Garden Maintanense - tuinonderhoud en proper houden (3) - Regular Garden maintenance - tuinonderhoud en proper houden (2) - Tuinhulp gezocht - tuinonderhoud en proper houden - Onkruid uitdoen - Verwijderen grote bamboe - Trampoline ingraven - eenmalige klusjes (voorlopig) - Voortuin en achtertuin - Terras leggen - tuinieren - tuinonderhoud (10) - sproeien bij droog weer - Tuinman - onkruid , tuin opruimen - haag snoeien en andere tuinwerken - tuinonderhoud (9) - Onkruid wieden - snoeien haag met kettingzaag - tuinonderhoud (8) - onderhoud tuin - Tuinonderhoud, Onkruid wieden en snoeien van hagen - tuinonderhoud (7) - Aanleg terras
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden