tuinonderhoud Brasschaat

Tuinonderhoud Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brasschaat

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.73/5 (37 reviews)
Bezit van rijbewijs B en A Privé-chauffeur ( LUCHTHAVENS: Nederland, Duitsland België Frankrijk) Kleine herstellingen, plaatsen van laminaat, verhuizingen, oude spullen naar het stort brengen. Basis kennis elektriciteit: huishoud elektro, eventueel ook klein onderhoud voor uw voertuig (automechanica) Herstelling van u bromfiets of motorfiets en auto Computers herstellen hardware en software
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Hallo! Ik ben Guido en ik ben 23 jaar. Ik werk in volcontinu shiftverband waardoor ik voldoende vrije tijd heb. Om wat extra bij te verdienen ben ik op zoek naar klusjes waardoor ik mensen hun leven kan vergemakkelijken! Ik heb Hogeschool Chemie Procestechnologie gestudeerd en werk nu in de Chemische sector van de Antwerpse haven. Ik vind mezelf handig, ik werk precies en weet van aanpakken.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - René
René
Brasschaat
5/5 (14 reviews)
Hallo, mijn naam is René en ik ben 63 jaar. Ik ben gepensioneerd en heb nog wat tijd die ik moet invullen. Daarom dacht ik aan dit platform. Ik ben best een handige Harry en ik kan zo een beetje van alles. Daarom heb ik mij hier ingeschreven zodat ik met mijn kennis anderen kan helpen. Hopelijk tot binnenkort. Grts. René
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (9 reviews)
Ik ben Rudy, 64 jaar en recent gepensioneerd. Ik sta klaar om mensen in de buurt van Mariaburg te helpen met allerhande kleine klussen in huis en tuin. Aarzel niet om me te contacteren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi, Ik ben een sportieve,energieke,werklustige vrouw,die wat wil bijverdienen. Hulp bij het poetsen, tuin maaien....voer ik netjes uit.Reeds in het verleden veel geruïneerd en allemaal tevreden klanten gehad.Als hoofdjob ben ik verpleegkundige,maar wissel dit graag af met wat andere klusjes
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 20 jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen,... Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Beste, Ik ben een arbeider uit Brasschaat van 31 jaar. Ik ben een alleenstaande vader die zijn kinderen week om week heeft en grrag wat zou bijverdienen in de week dat ik de kinderen niet heb zodat ik wat meer activiteiten met de kids kan doen als ik ze wel heb. Ik werk bijna altijd met een vroege shift en ben dus nrml beschikbaar vanaf 15u.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Ben. Ik ben een arbeider die in zijn vrije tijd graag een centje bijverdient, Ik ben 38 jaar en zeer gemotiveerd. Ik ben niet zo handig in dingen opbouwen maar in afbraak en zware werken ben ik dan weer een kei.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Leander
Leander
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Leander en gepassioneerd in het grovere assortiment van tuinwerken, voornamelijk houtklieven en zagen van boomstammen. Ik beschik zelf over zware professionele gereedschappen en uitrustingen om een taak veilig, snel tot een goed einde te brengen. Ik volg gemaakte afspraken nauwlettend op.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brasschaat: geëvalueerd met 4.9 door 140 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brasschaat, tuinier Brasschaat, hovenier Brasschaat, tuinaannemer Brasschaat, onderhoud tuin Brasschaat, opruimen groenafval Brasschaat, tuinonderhoud prijzen Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brasschaat?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brasschaat.

Wat kost tuinonderhoud in Brasschaat?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brasschaat hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brasschaat
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brasschaat bepaald?

Een tuinonderhoud in Brasschaat brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Brasschaat vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brasschaat
Tuinonderhoud Brasschaat€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brasschaat doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Brasschaat te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Brasschaat goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brasschaat geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brasschaat is noodzakelijk om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Brasschaat te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brasschaat.

Tuinonderhoud in Brasschaat kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brasschaat te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brasschaat houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Brasschaat zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Brasschaat blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Brasschaat te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brasschaat

Haag snoeien - Onderhoud van gras en borders en periodiek onderhoud van hagen twee a drie maal per jaar - Haag snoeien (2) - Haag snoeien - Groot tuinonderhoud - Tuinman gezocht - Hagen snoeien - Tuinman gezocht - tuinonderhoud (7) - Ik ben op zoek naar iemand om eenmalig mijn tuin een beetje op orde te brengen (snoeien, gras afrijden, onkruid uit - Snoeien en onderhoud gras - Hulp voor onze tuin in de zomervakantie - tuinonderhoud - Haag scheren - Tuinopruimwerken - Tuin afwerken, nu groot deel omgespit . - tuinonderhoud (6) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Tuinonderhoud , zaaien, beetje omspitten. - Tuinonderhoud (5) - Onderhoud tuin - Aanleg tuin - Aanleg tuin - Beukenhaag snoeien - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - tuinonderhoud (5) - Gras maaien - hulp bij tuinonderhoud en onderhoud vijverfilter - Tuinonderhoud (4) - Gras maaien - tuinonderhoud (4) - Grasmaaien en onkruid wieden - tuinonderhoud (3) - Tuinonderhoud - Voorjaarssnoei - tuinonderhoud (2) - snoeiwerken - tuinwerken Brasschaat - Tuinonderhoud (3) - tuinonderhoud - gemotiveerde tuinhulp - Tuinonderhoud (2) - gemotiveerde tuinhulp - Onderhoud - Tuinonderhoud - Tak verwijderen - gemotiveerde tuinhulp - Plaatsen van terrastegels - Voortuin helpen aanleggen - Bladeren opruimen en tuin proper maken - Struiken Verwijderen/Tuin opschonen - bladeren rapen - Opkuis van de volledige tuin. Het is een grote tuin. - Tuin, gras maaien - Algemene tuinwerken (2) - Algemene tuinwerken - Zevenblad verwijderen uit de voortuin - Regular Garden Maintanense - Regular Garden maintenance - tuinonderhoud en proper houden (2) - Tuinhulp gezocht - tuinonderhoud en proper houden - Onkruid uitdoen - Verwijderen grote bamboe - Trampoline ingraven - eenmalige klusjes (voorlopig) - Terras leggen - tuinieren - tuinonderhoud (10) - sproeien bij droog weer - Tuinman - onkruid , tuin opruimen - haag snoeien en andere tuinwerken - tuinonderhoud (9) - Onkruid wieden - snoeien haag met kettingzaag - tuinonderhoud (8) - onderhoud tuin - Tuinonderhoud, Onkruid wieden en snoeien van hagen - tuinonderhoud (7) - Aanleg terras - Tuinonderhoud - Aanleg terras en beplanting - tuinonderhoud (6) - Tuinieren - Zware tuinwerken - Leiboom constructies en (houten) poort oprit - Hulp voor in de tuin (3) - Winteropkuis tuin - tuinonderhoud (5) - Planten Fagus sylvatica haag (40 stuks), gazon verticuteren.. - Plaatsen tuinafsluiting in tennisdraad 15 meter - tuinonderhoud (4) - gazononderhoud - tuinonderhoud (3) - Tuinieren - Tuinman : Dakgoot schoonmaken, Andere - Terras aanleggen met vietnamese blauwsteen - Tuin nieuw huis op orde brengen - Tuin onderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden