Vind de beste tuinonderhoud in Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ben van beroep vertegenwoordiger/chauffeur , werkte voor corona ook als flexijob in welness centra en sauna complexen als masseur. Momenteel op beide jobs technisch werkloos dus tijd om allerlei Jobs te doen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Al van kinds af ben ik graag bezig met dingen te maken en construeren. Na mijn opleiding in elektriciteit en lassen ben ik aan het werk als lasser en onderhoudsmechanieker. Om mijn passie verder te ontwikkelen ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Wat me veel voldoening geeft is de tevredenheid van klanten die ik heb kunnen helpen. Ze noemen me daardoor ook Bob de Bouwer
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Tatiana
Tatiana
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
hoi ik ben tatiana ik ben 20 jaar kom uit mortsel zou graag wat bij verdienen ik ben afgestudeert als Tuinbouwarbeider ik werk graag met men hande ik zou graag bij mensen in de tuin werken gelieve lij een seintje te geven als ik jou kan komen helpen met vriendelijke groeten tatiana
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Eric
Eric
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, ik ben Eric en woonachtig in Mortsel. Ik ben zelfstandige en reeds jaren actief in de het onderhouden van tuinen, onderhoud en heraanleg van gazons, snoeien van hagen of planten van hagen... Eén van mijn specialiteiten is het diepverluchter van gazons, voor een betere drainage. Ik heb tuinbouw gestudeerd en oa mijn ervaring opgedaan in de Golfsector.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bevis
Bevis
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben op zoek naar tuinonderhoudswerken in het weekend als bijverdienste. Van jongsaf aan heb ik altijd in de tuin gewerkt. Ik ben efficiënt in de uitvoering en heb oog voor het esthetische. Ik zoek werk in de regio Mortsel, lier, duffel, boechout vremde en omstreken.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jorinde
Jorinde Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, ik ben Jorinde, kinesitherapeut in loondienst en als zelfstandige in bijberoep. Sinds enkele jaren probeer ik ervaring en kennis op te doen rond natuurwerk en houtbewerking, want ik ben heel graag buiten en fysiek actief bezig, en de natuur is mijn passie! Ik leer elke bij over planten, bomen, snoeien, bodemleven, ecologie, imkeren etc.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Nieuw
2640 Mortsel
Goiendag heer /vrouw ik ben habibou ik ben zeer gemotiveerd om te gaan werken in de huis van mijn buren om hun te kennen om vriendelijke maken om hun helpen zo voor later als ik zie hun in problemen. om mij beter comuniceren met hun . En ik kan nederlands,frans,spaans heel goed dan ik heb geen moelijkheid om te comuniceren met mensen.Met vriendelijke groeten habibou
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben al een aantal jaar bezig met verschillende upcycle projectjes en klusjes in huis of bij vrienden. Ondertussen ben ik al een echte handige Henriette geworden en hoop ik u ook verder te kunnen helpen met uw klusjes.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Quinten
Quinten
Nieuw
2640 Mortsel
Beste, Ik ben Quinten, werk als militair en doe mijn job heel graag. Door Corona kan ik mijn hobby voetbal niet uitoefenen. Ik wil deze tijd nuttig invullen door mensen te helpen en een centje bij te verdienen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jeff
Jeff
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben Jeff uit Mortsel en wordt 16 jaar in juni. In december heb ik mijn eerste ervaring als jobstudent opgedaan en dit is me zeer goed bevallen. Als medewerker in een kinderkledingzaak vulde ik de voorraad aan, stond klanten te woord en rekende af, verwerkte de stock in het kassasysteem, zorgde ervoor dat de winkel steeds netjes was. Ik zoek een leuke job voor zaterdag of tijdens de vakantie.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Lies jo
Lies jo
Nieuw
2640 Mortsel
Heeft u problemen met uw kamerplanten? Raakt u er maar niet wijs uit? Ik ben een echte plant dokter. Ik kom bij u thuis en bekijk alle planten, maak een evaluatie van wat het probleem is en een plan van aanpak. Ik verzorg, verpot, snoei uw kamerplanten waar nodig en leer u voor elke specifieke plant juist te zorgen zodat u kan genieten van een groene huiskamer.

Tuinonderhoud Mortsel: geëvalueerd met 4.73 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Mortsel, tuinier Mortsel, hovenier Mortsel, opruimen groenafval Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Mortsel?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Mortsel.

Wat kost tuinonderhoud in Mortsel?

De prijzen voor tuinonderhoud in Mortsel hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Mortsel
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Mortsel bepaald?

Een tuinonderhoud in Mortsel brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Mortsel vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Mortsel
Tuinonderhoud Mortsel€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Mortsel doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Mortsel te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Mortsel goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Mortsel geniet u heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Mortsel is nodig om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Mortsel te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Mortsel.

Tuinonderhoud in Mortsel kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Mortsel te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Mortsel houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Mortsel zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Mortsel blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Mortsel te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Mortsel

Verwilderde tuin opruimen - tuinonderhoud (6) - tuinieren (14) - SNOEIEN VAN DE HAAG (EN WEGBRENGEN VAN AFVAL) - tuinieren (13) - tuinonderhoud (5) - Hulp diverse klussen in tuin - Tuinafval - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (9) - 3 platanen snoeien in oktober of zo - Omheining dakterras - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - tuinonderhoud (4) - Gras maaien stadstuin - Tuin proper maken / haag snoeien - Aanleg Groendak - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (8) - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (7) - tuinieren (12) - tuinonderhoud (3) - snoeien onkruid vernietigen - LINDE OP HOOGTE VAN 4M SNOEIEN - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (6) - tuinonderhoud - tuinieren (11) - tuinieren (10) - tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - Tuin onderhouden - 50 m² Terras betegelen - Tuin berg zand weg doen/ wortel verwijderen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden