tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud Mortsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ben een verzorgde man van 40j , vele vaardigheden , tuin klusjes, verhuis Jobs (camionet met laadklep beschikbaar) Heb gewerkt in welness centra en sauna complexen als masseur.(massage tafel beschikbaar)
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Al van kinds af ben ik graag bezig met dingen te maken en construeren. Na mijn opleiding in elektriciteit en lassen ben ik aan het werk als lasser en onderhoudsmechanieker. Om mijn passie verder te ontwikkelen ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Wat me veel voldoening geeft is de tevredenheid van klanten die ik heb kunnen helpen. Ze noemen me daardoor ook Bob de Bouwer
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Roeland
Roeland
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Hey , ik ben Roel 50 jarige interim arbeider uit het Antwerpse zou graag wat bijverdienen en ook voor het sociaal contact , ben handig , correct en zoek iets zoals tuinwerk , kleine klusjes , onderhoud , schilderen , opkuiswerk heb mijn app. gerenoveerd , betegelen , keuken , badkamer geplaatst .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Tatiana
Tatiana
Mortsel
5/5 (1 reviews)
hoi ik ben tatiana ik ben 20 jaar kom uit mortsel zou graag wat bij verdienen ik ben afgestudeert als Tuinbouwarbeider ik werk graag met men hande ik zou graag bij mensen in de tuin werken gelieve lij een seintje te geven als ik jou kan komen helpen met vriendelijke groeten tatiana
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Elly
Elly
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Beste wij zoeken mensen die hulp nodig hebben voor tuin. Snoeien maaien klimops zelfs als het tot op het dak is om te verwijderen wij nemen alle groen vuil ook mee.. we doen ook schilderen voor alle oppervlakken tegels en grond stenen plaatsen wij zijn altijd met 2. eige vervoer en werk grief hopelijk tot snel mvg
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Eric
Eric
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Eric en woonachtig in Mortsel. Ik ben zelfstandige en reeds jaren actief in de het onderhouden van tuinen, onderhoud en heraanleg van gazons, snoeien van hagen of planten van hagen... Eén van mijn specialiteiten is het diepverluchter van gazons, voor een betere drainage. Ik heb tuinbouw gestudeerd en oa mijn ervaring opgedaan in de Golfsector.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bevis
Bevis
Mortsel
Nieuw
Ik ben op zoek naar tuinonderhoudswerken in het weekend als bijverdienste. Van jongsaf aan heb ik altijd in de tuin gewerkt. Ik ben efficiënt in de uitvoering en heb oog voor het esthetische. Ik zoek werk in de regio Mortsel, lier, duffel, boechout vremde en omstreken.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jorinde
Jorinde Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Jorinde, kinesitherapeut in loondienst en als zelfstandige in bijberoep. Sinds enkele jaren probeer ik ervaring en kennis op te doen rond natuurwerk en houtbewerking, want ik ben heel graag buiten en fysiek actief bezig, en de natuur is mijn passie! Ik leer elke bij over planten, bomen, snoeien, bodemleven, ecologie, imkeren etc.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Mortsel
Nieuw
Goiendag heer /vrouw ik ben habibou ik ben zeer gemotiveerd om te gaan werken in de huis van mijn buren om hun te kennen om vriendelijke maken om hun helpen zo voor later als ik zie hun in problemen. om mij beter comuniceren met hun . En ik kan nederlands,frans,spaans heel goed dan ik heb geen moelijkheid om te comuniceren met mensen.Met vriendelijke groeten habibou
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Mortsel
Nieuw
Ik ben al een aantal jaar bezig met verschillende upcycle projectjes en klusjes in huis of bij vrienden. Ondertussen ben ik al een echte handige Henriette geworden en hoop ik u ook verder te kunnen helpen met uw klusjes.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Quinten
Quinten
Mortsel
Nieuw
Beste, Ik ben Quinten, werk als militair en doe mijn job heel graag. Door Corona kan ik mijn hobby voetbal niet uitoefenen. Ik wil deze tijd nuttig invullen door mensen te helpen en een centje bij te verdienen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jeff
Jeff
Mortsel
Nieuw
Ik ben Jeff uit Mortsel en wordt 16 jaar in juni. In december heb ik mijn eerste ervaring als jobstudent opgedaan en dit is me zeer goed bevallen. Als medewerker in een kinderkledingzaak vulde ik de voorraad aan, stond klanten te woord en rekende af, verwerkte de stock in het kassasysteem, zorgde ervoor dat de winkel steeds netjes was. Ik zoek een leuke job voor zaterdag of tijdens de vakantie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mortsel: geëvalueerd met 4.77 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mortsel, tuinier Mortsel, hovenier Mortsel, tuinaannemer Mortsel, onderhoud tuin Mortsel, opruimen groenafval Mortsel, tuinonderhoud prijzen Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden