tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud Mortsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ben een verzorgde man van 40j , vele vaardigheden , tuin klusjes, verhuis Jobs (camionet met laadklep beschikbaar) Heb gewerkt in welness centra en sauna complexen als masseur.(massage tafel beschikbaar)
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Al van kinds af ben ik graag bezig met dingen te maken en construeren. Na mijn opleiding in elektriciteit en lassen ben ik aan het werk als lasser en onderhoudsmechanieker. Om mijn passie verder te ontwikkelen ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Wat me veel voldoening geeft is de tevredenheid van klanten die ik heb kunnen helpen. Ze noemen me daardoor ook Bob de Bouwer
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Tatiana
Tatiana
Mortsel
5/5 (1 reviews)
hoi ik ben tatiana ik ben 20 jaar kom uit mortsel zou graag wat bij verdienen ik ben afgestudeert als Tuinbouwarbeider ik werk graag met men hande ik zou graag bij mensen in de tuin werken gelieve lij een seintje te geven als ik jou kan komen helpen met vriendelijke groeten tatiana
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Eric
Eric
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Eric en woonachtig in Mortsel. Ik ben zelfstandige en reeds jaren actief in de het onderhouden van tuinen, onderhoud en heraanleg van gazons, snoeien van hagen of planten van hagen... Eén van mijn specialiteiten is het diepverluchter van gazons, voor een betere drainage. Ik heb tuinbouw gestudeerd en oa mijn ervaring opgedaan in de Golfsector.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bevis
Bevis
Mortsel
Nieuw
Ik ben op zoek naar tuinonderhoudswerken in het weekend als bijverdienste. Van jongsaf aan heb ik altijd in de tuin gewerkt. Ik ben efficiënt in de uitvoering en heb oog voor het esthetische. Ik zoek werk in de regio Mortsel, lier, duffel, boechout vremde en omstreken.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jorinde
Jorinde Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Jorinde, kinesitherapeut in loondienst en als zelfstandige in bijberoep. Sinds enkele jaren probeer ik ervaring en kennis op te doen rond natuurwerk en houtbewerking, want ik ben heel graag buiten en fysiek actief bezig, en de natuur is mijn passie! Ik leer elke bij over planten, bomen, snoeien, bodemleven, ecologie, imkeren etc.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Mortsel
Nieuw
Goiendag heer /vrouw ik ben habibou ik ben zeer gemotiveerd om te gaan werken in de huis van mijn buren om hun te kennen om vriendelijke maken om hun helpen zo voor later als ik zie hun in problemen. om mij beter comuniceren met hun . En ik kan nederlands,frans,spaans heel goed dan ik heb geen moelijkheid om te comuniceren met mensen.Met vriendelijke groeten habibou
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Mortsel
Nieuw
Ik ben al een aantal jaar bezig met verschillende upcycle projectjes en klusjes in huis of bij vrienden. Ondertussen ben ik al een echte handige Henriette geworden en hoop ik u ook verder te kunnen helpen met uw klusjes.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Quinten
Quinten
Mortsel
Nieuw
Beste, Ik ben Quinten, werk als militair en doe mijn job heel graag. Door Corona kan ik mijn hobby voetbal niet uitoefenen. Ik wil deze tijd nuttig invullen door mensen te helpen en een centje bij te verdienen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jeff
Jeff
Mortsel
Nieuw
Ik ben Jeff uit Mortsel en wordt 16 jaar in juni. In december heb ik mijn eerste ervaring als jobstudent opgedaan en dit is me zeer goed bevallen. Als medewerker in een kinderkledingzaak vulde ik de voorraad aan, stond klanten te woord en rekende af, verwerkte de stock in het kassasysteem, zorgde ervoor dat de winkel steeds netjes was. Ik zoek een leuke job voor zaterdag of tijdens de vakantie.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Lies jo
Lies jo
Mortsel
Nieuw
Heeft u problemen met uw kamerplanten? Raakt u er maar niet wijs uit? Ik ben een echte plant dokter. Ik kom bij u thuis en bekijk alle planten, maak een evaluatie van wat het probleem is en een plan van aanpak. Ik verzorg, verpot, snoei uw kamerplanten waar nodig en leer u voor elke specifieke plant juist te zorgen zodat u kan genieten van een groene huiskamer.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bart
Bart
Mortsel
Nieuw
Beste, Ik ben Bart & 54 jaar. Ik werk ong. 34 jaar bij een zelfde bedrijf & heb tijd om bij te klussen in het weekend. Vandaar ik graag mensen wil helpen met gras af te rijden, haag snoeien, onkruid uitdoen,...Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mortsel: geëvalueerd met 4.73 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mortsel, tuinier Mortsel, hovenier Mortsel, tuinaannemer Mortsel, onderhoud tuin Mortsel, opruimen groenafval Mortsel, tuinonderhoud prijzen Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Mortsel?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Mortsel.

Wat kost tuinonderhoud in Mortsel?

De prijzen voor tuinonderhoud in Mortsel hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Mortsel
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Mortsel bepaald?

Een tuinonderhoud in Mortsel brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Mortsel vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Mortsel
Tuinonderhoud Mortsel€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Mortsel doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Mortsel te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Mortsel goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Mortsel geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Mortsel is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Mortsel te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Mortsel.

Tuinonderhoud in Mortsel kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Mortsel te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Mortsel houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Mortsel zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Mortsel blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Mortsel te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Mortsel

Tuinonderhoud - tuinonderhoud - Verwijderen bruidssluier op tuinhok - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (13) - Ik zoek iemand om hier en daar een stuk om te spitten om er een bloemenperkje aan te leggen. Ook onkruid verwijdere - wildgroei maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (12) - tuinieren (18) - Grote snoeiwerken - Tuin proper maken - Snoeien haag en boom - Voortuin opknappen 8mx4,5m - Tuinieren - Tuinman : Andere (7) - Tuin onderhouden - boom uitgraven - Tuinieren - Tuinman : Andere (6) - Boomverwijderen - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (11) - Onderhoud Voortuin 8x4 - Onkruid wieden voortuin - Snoeien bomen en bamboe - Aantal tuinklussen - Tuin opknappen, onkruid verwijderen en haag snoei - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuinieren - Tuinman : Andere - tuinonderhoud na winter - Plaatsen van een voliere - Klinkers leggen en tuinwerken - Klinkers leggen en tuinwerken - Terras aanleggen - tuinieren (17) - Snoeien van Lindes op 4 m hoogte - Aarde toevoegen en zaaien - Stadstuin in orde brengen - tuinieren (16) - Tuinieren - Zware tuinwerken - tuinieren (15) - Tuinman nodig voor klusjes in de tuin - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (10) - Wie kan er dringend mn gras afdoen? - Verwilderde tuin opruimen - tuinieren (14) - SNOEIEN VAN DE HAAG (EN WEGBRENGEN VAN AFVAL) - tuinieren (13) - tuinonderhoud (5) - Hulp diverse klussen in tuin - Tuinafval - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (9) - 3 platanen snoeien in oktober of zo - Omheining dakterras - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - tuinonderhoud (4) - Gras maaien stadstuin - Tuin proper maken / haag snoeien - Aanleg Groendak - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (8) - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (7) - tuinieren (12) - tuinonderhoud (3) - snoeien onkruid vernietigen - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (6) - tuinonderhoud - tuinieren (11) - tuinieren (10) - tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - Tuin onderhouden - 50 m² Terras betegelen - Tuin berg zand weg doen/ wortel verwijderen - snoeien LINDE haagvorm op stam ;Lengte 17 mtr - Tuinman - tuinonderhoud - graven van een geul voor wachtbuis - Drainage tuin - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (5) - Tuinman - worteldoek leggen - verwijderen van gazon - Afgraven stabilise(?) - tuinieren (9) - Aanleg voortuin - Hulp met brandhout - Verwijderen van boomstronk - Snoeien en steun balk plaatsen bij bomen die nodig heeft - Snoeien treurwilg - Opruimen verwilderde tuin - tuinhaag trimmen - Hallo, ik ben op zoek naar een tuinman/vrouw die onze tuin, incl voortuin kan onderhouden. (4) - tuinieren (8) - Gazon opnieuw aanleggen en overal gelijk maken - 2 tuinschermen plaatsen en stenen verwijderen - heg snoeien - tuinieren (6) - Snoeien van de haag (en wegbrengen van afval) - tuinieren (5) - tuinieren (4) - tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden