tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud Mortsel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mortsel

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dirk
Dirk
Mortsel
4.92/5 (13 reviews)
Hoi ik zoek werk ben hendig dus voor al je klusjes of grasmaaien winkelen enz... Laat maar iets weten ik kan deze uitvoeren elke avond of donderdag middag en in het weekend Dus geen getwijfeld vragen staat vrij
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Levi
Levi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (6 reviews)
Hallo iedereen. Mijn naam is Levi en ik ben zelfstandige in bijberoep. Ik bied verschillende diensten aan zoals, Klusjesman, IT-problemen. Maar ook geef ik advies in HiFi systemen. Voor kluskarweien spits ik mij vooral toe op elektriciteit en schilderen. Heb je een vraag? Stel ze dan gerust. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Al van kinds af ben ik graag bezig met dingen te maken en construeren. Na mijn opleiding in elektriciteit en lassen ben ik aan het werk als lasser en onderhoudsmechanieker. Om mijn passie verder te ontwikkelen ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Wat me veel voldoening geeft is de tevredenheid van klanten die ik heb kunnen helpen. Ze noemen me daardoor ook Bob de Bouwer
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Tatiana
Tatiana
Mortsel
5/5 (1 reviews)
hoi ik ben tatiana ik ben 20 jaar kom uit mortsel zou graag wat bij verdienen ik ben afgestudeert als Tuinbouwarbeider ik werk graag met men hande ik zou graag bij mensen in de tuin werken gelieve lij een seintje te geven als ik jou kan komen helpen met vriendelijke groeten tatiana
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Sven
Sven
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ik ben Sven. In mijn vrije tijd, buiten mijn gewone job bij Hubo, op onderhoud ik tuinen. Ik rijd het gras af, ik doe het onkruid uit, ik scheer hagen en nog tal van andere tuin-werkzaamheden. Ik vraag 15 €/uur.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jan
Jan
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Na 45 jaar voltijds in de verkoop op de baan gewerkt te hebben, geniet ik van een welverdiend pensioen. Ik voel me echter nog te fit en te goed om alle dagen thuis in de zetel te zitten, en vandaar dat ik met m’n vele interesses, wel nog wat wil doen !
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Koen
Koen
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Hoi Ik ben Koen. Ik hou van een gezellige babbel en help je graag verder met boodschappen, klusjes, schoonmaak, tuinonderhoud, administratieve problemen of vragen. Ervaring heb ik met zowel jong als oud, maar ook met anderstalige nieuwkomers. Laten we er samen het beste van maken. Groetjes Koen
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Eric
Eric
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Eric en woonachtig in Mortsel. Ik ben zelfstandige en reeds jaren actief in de het onderhouden van tuinen, onderhoud en heraanleg van gazons, snoeien van hagen of planten van hagen... Eén van mijn specialiteiten is het diepverluchter van gazons, voor een betere drainage. Ik heb tuinbouw gestudeerd en oa mijn ervaring opgedaan in de Golfsector.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bevis
Bevis
Mortsel
Nieuw
Ik ben op zoek naar tuinonderhoudswerken in het weekend als bijverdienste. Van jongsaf aan heb ik altijd in de tuin gewerkt. Ik ben efficiënt in de uitvoering en heb oog voor het esthetische. Ik zoek werk in de regio Mortsel, lier, duffel, boechout vremde en omstreken.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jorinde
Jorinde Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Hallo, ik ben Jorinde, kinesitherapeut in loondienst en als zelfstandige in bijberoep. Sinds enkele jaren probeer ik ervaring en kennis op te doen rond natuurwerk en houtbewerking, want ik ben heel graag buiten en fysiek actief bezig, en de natuur is mijn passie! Ik leer elke bij over planten, bomen, snoeien, bodemleven, ecologie, imkeren etc.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Mortsel
Nieuw
Goiendag heer /vrouw ik ben habibou ik ben zeer gemotiveerd om te gaan werken in de huis van mijn buren om hun te kennen om vriendelijke maken om hun helpen zo voor later als ik zie hun in problemen. om mij beter comuniceren met hun . En ik kan nederlands,frans,spaans heel goed dan ik heb geen moelijkheid om te comuniceren met mensen.Met vriendelijke groeten habibou
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Mortsel
Nieuw
Ik ben al een aantal jaar bezig met verschillende upcycle projectjes en klusjes in huis of bij vrienden. Ondertussen ben ik al een echte handige Henriette geworden en hoop ik u ook verder te kunnen helpen met uw klusjes.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mortsel: geëvalueerd met 4.84 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mortsel, tuinier Mortsel, hovenier Mortsel, tuinaannemer Mortsel, onderhoud tuin Mortsel, opruimen groenafval Mortsel, tuinonderhoud prijzen Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden