Vind de beste tuinonderhoud in Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Hove (2540) - Marc
Marc
4.93/5 · 102 reviews
2540 Hove
Dag Mensen, ik ben Marc, 68 jaar, gepensioneerd en ik wens mijn karige pensioen wat aan te vullen. Door zelf mijn woning uit te breiden, een tuinhuis en een schuurtje te ontwerpen en te bouwen, kasten te monteren, zelf alle schilderwerk uit te voeren, mijn tuin te onderhouden heb redelijk wat praktische ervaring opgedaan. Als ik aan iets begin werk ik het af. Een afspraak is een afspraak.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ben van beroep vertegenwoordiger/chauffeur , werkte voor corona ook als flexijob in welness centra en sauna complexen als masseur. Momenteel op beide jobs technisch werkloos dus tijd om allerlei Jobs te doen.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
4.93/5 · 29 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Tuinonderhoud in Kontich (2550) - Luc
Luc
4.64/5 · 25 reviews
2550 Kontich
ik ben gepensioneerde havenarbeider doe graag klusjes in tuin en huis ook vervoer tot 1500kg kleine schilder werken. als opa hebben de pubers wel even voor zoals nu op crocus verlof als je een handje wilt meehelpen altijd welkom groetjes luc
Tuinonderhoud in Hove (2540) - Guy
Guy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 17 reviews
2540 Hove
Gepassioneerde tuinman regio Hove Specialisatie: * gazon onderhoud (gras maaien, verticuteren, bemesten) * hagen scheren * aanplanting * onderhoud Referenties mogelijk. Correcte prijzen steeds in overleg met de klant.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Paul
Paul
4.7/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben gepensioneerd en heb altijd gewerkt voor en na.Nu valt het stilzitten me tegen.Ik ben sosiaal en mis het contackt.Ik heb een opleiding mechanica.ik heb gewerkt als wegenwachter,zelstandig takeldienst,kraanbestuurder en scheepswerktuigkundige.ik heb 2 eigen woningen zelf verbouwd.Mijn tuin is mijn hobby.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
5/5 · 6 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb een opleiding schrijnwerkerij/houtbewerking en algemene ervaring in de bouwsector. Over het algemeen ben ik een handig persoon met ervaring die niet snel terug deinst voor zware, vuile of gevaarlijke jobs.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Edegem (2650) - Paul
Paul
4.67/5 · 3 reviews
2650 Edegem
Dag allemaal Ik ben Paul op gepenioeneer Ik heb een hart voor de tuin daarom wil ik graag wat bijverdienen voor u tuin werk doen groot of klein zo wel aanleg als onderhout Ik woon in Edegem en wil werken wat in de buurt
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
5/5 · 3 reviews
2610 Wilrijk
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Tuinonderhoud in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
hallo iedereen, via deze weg zoek ik een extra bijverdienste om bijvoorbeeld reizen mee te maken, of gewoon simpelweg een appeltje voor de dorst te hebben. Ben veelzijdig en niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zorg er voor dat u altijd tevreden zult zijn

Tuinonderhoud Edegem: geëvalueerd met 4.84 door 270 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Edegem, tuinier Edegem, hovenier Edegem, opruimen groenafval Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Edegem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Edegem.

Wat kost tuinonderhoud in Edegem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Edegem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Edegem
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Edegem bepaald?

Een tuinonderhoud in Edegem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Edegem vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Edegem
Tuinonderhoud Edegem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Edegem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Edegem te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Edegem goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Edegem geniet u heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Edegem is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Edegem te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Edegem.

Tuinonderhoud in Edegem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Edegem te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Edegem houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Edegem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Edegem blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Edegem te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Edegem

Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (11) - Snoeiwerk hagen - zware tuinwerken - Goed met tuinieren enzovoort - Volgende snoei ronde (10) - betonnen plaatjes van 1 m x 10 cm verplaatsen - Tuin egaliseren na bouwwerf - zware tuinwerken - zware tuinwerken - werken in de tuin - Tuin egaliseren na bouwwerf - Tuinonderhoud op regelmatige basis (4) - bamboo weghalen iets anders zetten dakgoot - t uin van 6 x 9 m voor gazon en snoeiwerk - gedeelte tuin omspitten en snoeien (3) - tuinwerken (15) - Tuinonderhoud op regelmatige basis (3) - Tuinonderhoud op regelmatige basis - Haag te maaien - gedeelte tuin omspitten en snoeien - tuinwerken (14) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (9) - Tuinieren - Zware tuinwerken - Regelmatig hulp in tuin (11) - Regelmatig hulp in tuin (10) - hagen snoeien - onderhoud kleine voortuin en achtertuin - op zoek naar een tuinman - Dringend: Onkruid wieden - Hagen snoeien - Volgende snoei ronde (8) - Tuinonderhoud in maand juli - Haag snoeien dakgoten proper maken onkruid - onderhoud tuin - Onderhoud tuin, hagen scheren,onkruid verwijderen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Tuinonderhoud op regelmatige basis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden