tuinonderhoud Edegem

Tuinonderhoud Edegem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Edegem

Tuinonderhoud in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.94/5 (123 reviews)
Dag Mensen, ik ben Marc, 68 jaar, gepensioneerd en ik wens mijn karige pensioen wat aan te vullen. Door zelf mijn woning uit te breiden, een tuinhuis en een schuurtje te ontwerpen en te bouwen, kasten te monteren, zelf alle schilderwerk uit te voeren, mijn tuin te onderhouden heb redelijk wat praktische ervaring opgedaan. Als ik aan iets begin werk ik het af. Een afspraak is een afspraak.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ben een verzorgde man van 40j , vele vaardigheden , tuin klusjes, verhuis Jobs (camionet met laadklep beschikbaar) Heb gewerkt in welness centra en sauna complexen als masseur.(massage tafel beschikbaar)
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Tuinonderhoud in Kontich (2550) - Luc
Luc
Kontich
4.64/5 (25 reviews)
ik ben gepensioneerde havenarbeider doe graag klusjes in tuin en huis ook vervoer tot 1500kg kleine schilder werken. als opa hebben de pubers wel even voor zoals nu op crocus verlof als je een handje wilt meehelpen altijd welkom groetjes luc
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik heb een opleiding schrijnwerkerij/houtbewerking en algemene ervaring in de bouwsector. Over het algemeen ben ik een handig persoon met ervaring die niet snel terug deinst voor zware, vuile of gevaarlijke jobs.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jonathan Pauwels. 30 jaar, vader van een zoon en en dochter en werkend als zelfstandige bij film- en televisieproducties. Aangezien ik tussen twee producties vaak tijd heb, lijkt het mij fijn om, naast thuis zelf te verbouwen, bepaalde diensten aan te bieden en zo wat bij te klussen.
Tuinonderhoud in Edegem (2650) - Paul
Paul
Edegem
4.67/5 (3 reviews)
Dag allemaal Ik ben Paul op gepenioeneer Ik heb een hart voor de tuin daarom wil ik graag wat bijverdienen voor u tuin werk doen groot of klein zo wel aanleg als onderhout Ik woon in Edegem en wil werken wat in de buurt
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Momenteel , zit ik thuis in verband sluiting van de horeca, ik zelf heb altijd in den bouw gewerkt, ik zelf ben iemand die niet kan thuis zitten en heel graag werk , heb ervaring in behangen , schilderen , tegels plaatsen en allerlei kleine dingen, en werk ook heel graag buiten in de tuin ,
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (3 reviews)
hoi, ik ben ivo, reeds 5 jaar gepensioneerd en ben op zoek naar een bijverdienste, liefst 2 dagen per week en niet in het weekend ben 17 jaar zelfstandig uitbater kegel-en bowlingbaanuitbater geweest en de laatste 10 jaren van mijn carriere heb ik gevels gezandstraald voor de firma renotec te geel
Tuinonderhoud in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
hallo iedereen, via deze weg zoek ik een extra bijverdienste om bijvoorbeeld reizen mee te maken, of gewoon simpelweg een appeltje voor de dorst te hebben. Ben veelzijdig en niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zorg er voor dat u altijd tevreden zult zijn
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Al van kinds af ben ik graag bezig met dingen te maken en construeren. Na mijn opleiding in elektriciteit en lassen ben ik aan het werk als lasser en onderhoudsmechanieker. Om mijn passie verder te ontwikkelen ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen. Wat me veel voldoening geeft is de tevredenheid van klanten die ik heb kunnen helpen. Ze noemen me daardoor ook Bob de Bouwer
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Edegem: geëvalueerd met 4.87 door 270 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Edegem, tuinier Edegem, hovenier Edegem, tuinaannemer Edegem, onderhoud tuin Edegem, opruimen groenafval Edegem, tuinonderhoud prijzen Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Edegem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Edegem.

Wat kost tuinonderhoud in Edegem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Edegem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Edegem
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Edegem bepaald?

Een tuinonderhoud in Edegem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Edegem vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Edegem
Tuinonderhoud Edegem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Edegem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Edegem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Edegem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Edegem geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Edegem is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Edegem te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Edegem.

Tuinonderhoud in Edegem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Edegem te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Edegem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Edegem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Edegem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Edegem te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Edegem

Haag snoeien - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (15) - Tuinonderhoud - Snoeien Haag - Maaien gazon - Haag snoeien - tuinwerken (17) - Planten en bloemen mee ophalen en nadien planten - Dakterras bijhouden met onderhoud en aanplanten bl - gaon en haag onderhouden - Groot onderhoud van grote tuin - Boom snoeien - Tuinonderhoud - Volgende snoei ronde (14) - Klimop haag - tuinpanelen plaatsen - Aanleg voortuintje - Tuinieren - Zware tuinwerken - Kleine tuin opfrissen - Tuin heraanleg - Tuinonderhoud - tuinwerken (16) - Algemeen onderhoud kleine tuin - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (13) - Lenteonderhoud tuin - tuin gazonlegen - Tuinonderhoud - onderhoud tuin - tuinhuis plaatsen - Tuin bladeren opruimen - zware tuinwerken (6) - Planten tussenhaag - zware tuinwerken (5) - Tuinonderhoud - Tuin schoonmaken - zware tuinwerken (4) - zware tuinwerken (3) - Volgende snoei ronde (12) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (11) - Snoeiwerk hagen - zware tuinwerken - Goed met tuinieren enzovoort - Volgende snoei ronde (10) - betonnen plaatjes van 1 m x 10 cm verplaatsen - Tuin egaliseren na bouwwerf - zware tuinwerken - zware tuinwerken - werken in de tuin - Tuin egaliseren na bouwwerf - Tuinonderhoud op regelmatige basis (4) - bamboo weghalen iets anders zetten dakgoot - t uin van 6 x 9 m voor gazon en snoeiwerk - gedeelte tuin omspitten en snoeien (3) - tuinwerken (15) - Tuinonderhoud op regelmatige basis (3) - Tuinonderhoud op regelmatige basis - Haag te maaien - gedeelte tuin omspitten en snoeien - tuinwerken (14) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (9) - Tuinieren - Zware tuinwerken - Regelmatig hulp in tuin (11) - Regelmatig hulp in tuin (10) - hagen snoeien - onderhoud kleine voortuin en achtertuin - op zoek naar een tuinman - Hagen snoeien - Volgende snoei ronde (8) - Tuinonderhoud in maand juli - Haag snoeien dakgoten proper maken onkruid - onderhoud tuin - Onderhoud tuin, hagen scheren,onkruid verwijderen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Tuinonderhoud op regelmatige basis - Haag snoeien - Tuinonderhoud - tuinwerken (13) - Tuinondethoud - vervangen van siergrassen - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (7) - Middelgrote tuin heeft dringend grasmaaier en haagsnoeier nodig - Verwijderen klimop - Snoeien van hagen en hulst - tuinwerken - Herinrichten zijkant tuin. - Volgende snoei ronde (6) - Aanleggen drainage buizen - Grasmaaier Reparatie - tuinman gezocht voor regelmatig afrijden gras - aanleggen tuinhek - Regelmatig hulp in tuin (10) - Regelmatig heg snoeien en tuin bij werken (4) - Snoeien klimophaag - Regelmatig hulp in tuin (8) - Ik zoek betrouwbare tuinman voor 80+ (4) - Volgende snoei ronde (3) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen - Haag snoeien 30 meter lengte en 1.80 meter hoog - Snoeien klimophaag (2) - Regelmatig hulp in tuin (7)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden