tuinonderhoud Wijnegem

Tuinonderhoud Wijnegem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Wijnegem

Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.87/5 (45 reviews)
Dag allemaal Ik ben ruben 17 jaar opleiden electricien en zoek een bijverdienste om mijn ervaring te vergroten Ik geraak bijna overal en heb al het materiaal voor handen Ik woon in deurne Groetjes ruben
Ali is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Wijnegem (2110) - Ali
Ali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wijnegem
4.98/5 (43 reviews)
Hallo, mijn naam is Ali. Was altijd al de handige in mijn omgeving en het geluk met een vader als schrijnwerker nadien lasser ben ik erook ingerold . Als er een vriend hulp nodig had met wat te herstellen of monteren was ik de juiste persoon. Nu werd het tijd om mijn bereik te verbreden buiten buren en kennissen. Indien ik voor u iets kan betekenen doe ik het met veel plezier.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Abdykerim
Abdykerim
Schoten
4.85/5 (26 reviews)
Ik ben Abdykerim een werkzoekende van 58 jaar. Om me toch bezig te houden wil ik graag kleine klusjes of aan tuinieren doen. In mijn vrije tijd let ik graag op mijn vier mooie kleinkinderen en hou ik mij bezig met mijn tuintje waar ik vanalles groei. Ik ben ook echt een dierenvriend. Ik heb een heel lange tijd gewerkt voor groendienst en heb vroeger vaak bijverdient met het verzorgen van tuinen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Rob
Rob
Schoten
5/5 (18 reviews)
Goededag, ik ben Rob, 27 jaar. Ik ben handig en niet bang voor fysieke arbeid. Ik werk in shiften waardoor ik af en toe vrije tijd heb in de dag of in de avond. Ik heb net met een beetje hulp mijn huis zelf opgeknapt en mijn tuin aangelegd. Mijn huis kan nog wat extra opknapwerk gebruiken. Via dit platform wil ik mensen helpen en een extraatje voor het opknapwerk bijverdienen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Joost
Joost
Schoten
4.75/5 (12 reviews)
Gediplomeerd bio-ingenieur en industrieel ingenieur met meer dan 10 jaar ervaring met bijles. Ik werk momenteel als procesingenieur. Ik zou graag bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen geven. Lessen fysica en biologie zijn bespreekbaar afhankelijk van het onderwerp.
Adri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Wommelgem (2160) - Adri
Adri
Wommelgem
4.58/5 (12 reviews)
Hoi ik ben Adri, Met mijn talenten en ervaringen wil ik mensen verder helpen met huis en tuin onderhoud. Heb ervaring in vele verschillende werken zoals Algemeen bouw Bezettingswerken Vloeren leggen in tegels, hout, parket Terassen ook in hout Opritten Badkamers Keukens Allerlij klusjes zoals tuin onderhoud meubels in elkaar steken lampen hangen lavabo plaatsen kleine herstellingen in alles
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Glenn
Glenn
Schoten
4.89/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Glenn. 32j en woonachtig te schoten. Via deze weg hoop ik wat bij te verdienen en zo ook anderen wat te kunnen helpen, dit omdat het in mijn aard ligt. Ik ben vrij flexibel op het werk gebied. Maar groenonderhoud blijft toch een favoriet. Ik heb een eigen (kleine) wagen en kan me hierdoor makkelijk verplaatsen. Ik heb mijn eigen matrialen. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Wommelgem (2160) - Geert
Geert
Wommelgem
4.57/5 (7 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Geert, gezonde levensgenieter met het hart op de juiste plaats. Tijdelijk werkloos momenteel, om deze periode financieel rond te komen, wil ik graag andere mensen een handje helpen. Mijn ervaring is heel ruim, na 2 woningen volledig zelf (ecologisch) verbouwd te hebben stel ik mijn kennis tot uw beschikking. (bezetten, hout, ellectriciteit, water, schilderen, snoeien, ...)
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (7 reviews)
Hey, Ik ben Eva. Ik wordt er blij van als ik iemand kan helpen iets te bereiken en heb zin om de handen uit de mouwen te steken. Ik heb al wat ervaring kunnen verzamelen in klusjes in en rond het huis en sta open om bij te leren.
Tuinonderhoud in Wijnegem (2110) - Robby
Robby
Wijnegem
5/5 (5 reviews)
Hallo, mijn naam is Robby. Ik ben voltijds werkende als zelfstandige, echter heb ik nog wel wat vrije tijd en hoop deze via deze weg op te vullen en hiermee iets bij te verdienen en mensen te helpen. Het kan vaak moeilijk zijn om een helpende hand de vinden voor kleine klusjes, maar dit platform biedt de perfecte oplossing. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Koen
Koen
Schoten
5/5 (3 reviews)
Goededag, Ik ben Koen, 25 jaar en thuiswonend. Ik ben tuinman van beroep. Hagen scheren is een dagelijkse job. Ik beschik over onderhoudsmateriaal en een aanhangwagen. Daarnaast heb ik een hart voor dieren. Ik heb zelf een kat momenteel. Ik help u graag met uw tuin of huisdieren om zo iets bij te verdienen om te sparen voor mijn eigen stekje. Hopelijk tot snel!
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Yuness
Yuness
Schoten
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Yuness, 31 jaar. Aangezien ik al enkele jaren ervaring heb in het klussen en ik dit enorm graag doe wil ik hierbij graag mijn diensten aanbieden. Heb je kleine klusjes waaraan je zelf niet wil of kan beginnen? Contacteer me en ik bekijk eerlijk of ik u kan helpen.
Tuinonderhoud in Wijnegem (2110) - An
An
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben An, bijna 42 jaar en een alleenstaande moeder met 2 tieners die maar week om week bij mij zijn. Ik werk in het secundair onderwijs als ondersteunende leerkracht PAV en daarbuiten heb ik best veel tijd. Om deze in te vullen, ben ik op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding! En daarom bied ik dus mijn hulp aan. Ik ben een echte Handige Harri(ëtte) en mensen helpen is mijn 1e natuur.
Tuinonderhoud in Ranst (2520) - Dave
Dave
Ranst
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Dave en 36jaar. Ik werk met de nacht als magazijnnier en in mijn vrije tijd kan je me meestal vinden in mijn werkhuis. Via deze weg wil ik graag andere mensen helpen met een klus. Ik kan me best omschrijven als harde werker die geen klus uit de weg gaat en altijd tot een goed einde breng. Bij mij kan je terecht voor allerlei tuin werken, alle laswerken, herstel tuinmachiines
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Wijnegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Wijnegem: geëvalueerd met 4.92 door 204 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Wijnegem, tuinier Wijnegem, hovenier Wijnegem, tuinaannemer Wijnegem, onderhoud tuin Wijnegem, opruimen groenafval Wijnegem, tuinonderhoud prijzen Wijnegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden