tuinonderhoud Lier

Tuinonderhoud Lier: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Lier

Tuinonderhoud in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Hoi! Mijn naam is "Doe het zelf"-Steven. Na mijn eerste woning volledig verbouwd te hebben, ben ik gescheiden. Een tweede woning volledig verbouwd en sindsdien gelukkig terug samenwonend. De expertise van de 2 verbouwingen - en het bijhorende tuinwerk- zoals aanleg van terras, vijvers, tuinhuis, buitenverlichting, ... - kan ik dus gaan toepassen bij u thuis. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Thomas
Thomas
Lier
5/5 (8 reviews)
Hoi ik ben Thomas, ik woon in Lier. Ik ben net terug in België na 4 jaar in Italië te hebben gewoond waar ik werkte als tuinman. Wat er ook in je tuin moet gebeuren, ik kom het met plezier doen!
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben Sam, Ik woon in lier, studeer in Leuven en help al van jongs af aan graag in tuinen. Mijn technische opleiding in het middelbaar, en studie van de Geografie aan de KU Leuven laten mij toe een verscheidenheid aan lessen te geven. Bovendien heb ik een aantal pal sessies gegeven (peer assisted learning) en ook van medestudenten hoor ik dat het begrijpen en duidelijk uitleggen mij goed lukt.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Stephen
Stephen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben een zelfstandig tuinaannemer die alle onderhoud in en rond uw tuin verzorgt. Algemene tuinwerken zoals oa hagen scheren, gras afrijden, onkruid verwijderen alsook bomen en stronken verwijderen.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Bo. Ik werk als systeem architect bij busbouwer Van Hool. Ik hou ervan mijn kennis over te dragen met bijlessen. Zo onderhoud ik de kennis van mijn opleiding en leer ik beter uitleggen en coachen. Op die manier hielp ik al een tiental studenten voor te bereiden op de examens.
Arne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben Arne, 27 jaar, ben reeds 5 jaar actief als vrijwillig brandweerman en sinds vorig jaar als beroeps brandweerman. Ik ben momenteel bezig met een grote renovatie waardoor alle extra centjes meer dan welkom zijn. Daarom heb ik mij ingeschreven op ringtwice.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Lier (2500) - Salvatore
Salvatore
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Salvatore, een apotheker en vindt het leuk om eens niet apotheek gerelateerde dingen te doen. Je moet hier verplicht 200 tekens volzeveren van de overheid. Op deze manier wordt het een betrouwbare dienstensite. Anyway, ik help U graag verder indien mogelijk.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik ben Michel, een jonge gedreven ingenieur die in het dagelijkse leven een echte handige harry is. Heeft u nood aan een bekwame man voor klussen in en rond uw huis? Dan bent u op de juiste plaats. Ik probeer tevens altijd mee te denken naar een praktische en esthetische oplossing. Mijn sterke punten zijn betrouwbaarheid, stiptheid en afleveren van kwaliteit. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Dag Iedereen, ik ben Stan (24 jaar)en had graag in het weekend een kleine bijverdienste gehad. Mijn passie is sinds kleins af aan auto's geweest. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden weg maar maak ik mij graag ook nuttig en help graag anderen, daar haal ik enorme voldoening uit. Eventuele klussen: schilderen, gras afrijden, chauffeur, … heb oog voor detail :)
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Etienne
Etienne
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Etienne 62 jaar oud en ervaring in tuin onderhoud en klussen in het algemeen. In het verleden heb ik 40 jaar in de bouw gewerkt. Door de week ben ik beschikbaar alsook in het weekend.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Gegroet beste last minut gebruikers. Ik ben kyani en ik ben 18 jaar, wonende in lier. Ik kan mij het beste omschrijven al een leidinggevende, probleemoplossende en een handige harry met kennis van veel zaken. Grote werken houden mij zeker niet tegen. Hierbij bied ik mijn dienst aan voor zei die het nodig hebben. Bij mij kan je terecht voor zo wat alles waar je aan kan denken! Ik hoop tot snel! 😊
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Dany
Dany
Lier
Nieuw
Ben 61 jarige handige klusjesman wonende in lier..giproc...schilderen...tuin..sanitair .laminaat is geen probleem voor mij...perfect nederlandstalig en engels ..betrouwbaar en correct in de omgang .
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Lier
Nieuw
Ik ben een man van 39 jaar. Heb al meerdere jaren ervaring in de bouw. Wat kan ik allemaal . Ramen en deuren plaatsen. Plat dak met epdm rubber is ook geen probleem. Ook asbest verwijderen op de juiste manier met het juiste materiaal behoord tot de mogelijkheden. Heb alle nodige vergunningen om asbest te verwijderen . Steeds een correcte prijs en steeds op de afspraak
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Jurgen
Jurgen
Lier
Nieuw
Ik ben iemand die kennis heeft in zeer veel klussen en karweitjes ik ben een sociaal en eerlijk persoon die probeerd om steeds de perfectie af te leveren. U kan mij steeds contacteren voor elke klus of karwei.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Lier: geëvalueerd met 4.96 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Lier, tuinier Lier, hovenier Lier, tuinaannemer Lier, onderhoud tuin Lier, opruimen groenafval Lier, tuinonderhoud prijzen Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden