Vind de beste tuinonderhoud in Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Steven
Steven
4.92/5 · 24 reviews
2500 Lier
Hoi! Mijn naam is "Doe het zelf"-Steven. Na mijn eerste woning volledig verbouwd te hebben, ben ik gescheiden. Een tweede woning volledig verbouwd en sindsdien gelukkig terug samenwonend. De expertise van de 2 verbouwingen - en het bijhorende tuinwerk- zoals aanleg van terras, vijvers, tuinhuis, buitenverlichting, ... - kan ik dus gaan toepassen bij u thuis. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Sam
Sam
4.8/5 · 5 reviews
2500 Lier
Ik ben Sam, Ik woon in lier, studeer in Leuven en help al van jongs af aan graag in tuinen. Mijn technische opleiding in het middelbaar, en studie van de Geografie aan de KU Leuven laten mij toe een verscheidenheid aan lessen te geven. Bovendien heb ik een aantal pal sessies gegeven (peer assisted learning) en ook van medestudenten hoor ik dat het begrijpen en duidelijk uitleggen mij goed lukt.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Stephen
Stephen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ben een zelfstandig tuinaannemer die alle onderhoud in en rond uw tuin verzorgt. Algemene tuinwerken zoals oa hagen scheren, gras afrijden, onkruid verwijderen alsook bomen en stronken verwijderen.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Hallo, mijn naam is Bo. Ik werk als systeem architect bij busbouwer Van Hool. Ik hou ervan mijn kennis over te dragen met bijlessen. Zo onderhoud ik de kennis van mijn opleiding en leer ik beter uitleggen en coachen. Op die manier hielp ik al een tiental studenten voor te bereiden op de examens.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Salvatore
Salvatore
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo, ik ben Salvatore, een apotheker en vindt het leuk om eens niet apotheek gerelateerde dingen te doen. Je moet hier verplicht 200 tekens volzeveren van de overheid. Op deze manier wordt het een betrouwbare dienstensite. Anyway, ik help U graag verder indien mogelijk.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Michel
Michel
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo. Ik ben Michel, een jonge gedreven ingenieur die in het dagelijkse leven een echte handige harry is. Heeft u nood aan een bekwame man voor klussen in en rond uw huis? Dan bent u op de juiste plaats. Ik probeer tevens altijd mee te denken naar een praktische en esthetische oplossing. Mijn sterke punten zijn betrouwbaarheid, stiptheid en afleveren van kwaliteit. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Steven
Steven
Nieuw
2500 Lier
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Stan
Stan
Nieuw
2500 Lier
Dag Iedereen, ik ben Stan (24 jaar)en had graag in het weekend een kleine bijverdienste gehad. Mijn passie is sinds kleins af aan auto's geweest. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden weg maar maak ik mij graag ook nuttig en help graag anderen, daar haal ik enorme voldoening uit. Eventuele klussen: schilderen, gras afrijden, chauffeur, … heb oog voor detail :)
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Etienne
Etienne
Nieuw
2500 Lier
Hallo, ik ben Etienne 62 jaar oud en ervaring in tuin onderhoud en klussen in het algemeen. In het verleden heb ik 40 jaar in de bouw gewerkt. Door de week ben ik beschikbaar alsook in het weekend.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Nieuw
2500 Lier
Gegroet beste last minut gebruikers. Ik ben kyani en ik ben 18 jaar, wonende in lier. Ik kan mij het beste omschrijven al een leidinggevende, probleemoplossende en een handige harry met kennis van veel zaken. Grote werken houden mij zeker niet tegen. Hierbij bied ik mijn dienst aan voor zei die het nodig hebben. Bij mij kan je terecht voor zo wat alles waar je aan kan denken! Ik hoop tot snel! 😊
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Dany
Dany
Nieuw
2500 Lier
Ben 61 jarige handige klusjesman wonende in lier..giproc...schilderen...tuin..sanitair .laminaat is geen probleem voor mij...perfect nederlandstalig en engels ..betrouwbaar en correct in de omgang .
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Nieuw
2500 Lier
Ik ben een man van 39 jaar. Heb al meerdere jaren ervaring in de bouw. Wat kan ik allemaal . Ramen en deuren plaatsen. Plat dak met epdm rubber is ook geen probleem. Ook asbest verwijderen op de juiste manier met het juiste materiaal behoord tot de mogelijkheden. Heb alle nodige vergunningen om asbest te verwijderen . Steeds een correcte prijs en steeds op de afspraak
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Jurgen
Jurgen
Nieuw
2500 Lier
Ik ben iemand die kennis heeft in zeer veel klussen en karweitjes ik ben een sociaal en eerlijk persoon die probeerd om steeds de perfectie af te leveren. U kan mij steeds contacteren voor elke klus of karwei.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Philip
Philip
Nieuw
2500 Lier
In de tuin klussen is een grote hobby. En mensen helpen is een passie. Via deze weg wil ik de 2 samenbrengen. Ik ben iemand die van leuke praktische tuinen hou. Ik wil deze expertise graag delen. Mijn eigen tuin gebruik ik graag als referentie.
Tuinonderhoud in Lier (2500) - Abudi
Abudi
Nieuw
2500 Lier
mijn naam is Abudi. ik ben 17, Ik doe Boxen al 3 jaar. Ik vind het leuk om mensen te helpen met simpel dingens. Ik zal men best doen met sommige dingens en als ze nie kan doen dan sorry. ik kan verfen, kan helpen met inpakken van spullen, helpen met verhuizen. Ik heb nog geen rijbewijs does ik pak de bus voor nu.

Tuinonderhoud Lier: geëvalueerd met 4.95 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Lier, tuinier Lier, hovenier Lier, opruimen groenafval Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 6 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Lier?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Lier.

Wat kost tuinonderhoud in Lier?

De prijzen voor tuinonderhoud in Lier hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Lier
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Lier bepaald?

Een tuinonderhoud in Lier brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Lier vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Lier
Tuinonderhoud Lier€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Lier doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Lier te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Lier goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Lier geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Lier is essentieel om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Lier te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Lier.

Tuinonderhoud in Lier kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Lier te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Lier houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Lier zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Lier blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Lier te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Lier

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Lier

Tuinman - Tuinman - Gras maaien in Lier (2500) - Tuinman - Gras maaien in Lier (2500) - Zware tuinwerken in Lier (2500) - Tuinman - Gras maaien in Lier (2500) - snoeiwerk - onderhoud stadstuin
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden