tuinonderhoud Berchem

Tuinonderhoud Berchem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Berchem

Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (98 reviews)
Hallo, ik ben Kurt en met mijn Renault Master en met een grote verhoogde aanhangwagen ben ik van plan om bij te verdienen met transport van pakjes en stukken zoals meubels,diepvriezer, ijskasten , wasmachines, etc , en desnoods grof huisvuil als ik hiermede iemand van dienst kan zijn graag 👍🏻
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.96/5 (57 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in het weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Jef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jef
Jef
Antwerpen
4.94/5 (34 reviews)
Ik ben op rust, en heb dus veel ervaring en wil iets om mijn tijd in te vullen met een bezigheid die nog iets opbrengt ook (eigenlijk bijzaak) Liefst binnen een straal van ongeveer 5km vanuit Antwerpen zuid daar ik enkel per fiets mij nog verplaats zonder problemen. Met dank.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.79/5 (29 reviews)
Mijn naam is Jan , ben gepensioneerd , na 45 jaar werken , was werkzaam als chauffeur , magazijnwerk , tuinwerk , heel veel zelf gedaan in eigen woning ! Aan het eind van mijn pensioen , nog een stuk maand over !
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
4.96/5 (28 reviews)
Ik ben een man van 32 jaar oud. Heb al 5 jaar ervaring in het groen. Zowel maaien als snoeien zijn voor mij geen probleem. Ik kan met alle machines aan de slag(bosmaaier, grasmachien, kettingzaag, haagschaar, etc). Ik beschik zelf niet over materiaal.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
Beste, Ik ben okok 28 jaar ik ben klusjes man ik heb ervaring mat verhuizen en ik doe het graag op het weekend en mijn vrije tijd ik help u met alles graag werk altijd tevreden klant is mij doel . Met groot vriendelijk.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.96/5 (25 reviews)
Mijn naam is Sacha, een 31-jarige jongen met een gemixte roots (mama: Filippijns / Spaans, papa: Belg / Canadees). Vlot en sympathieke persoon in de omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij / wil ervaringen opdoen. Ik wil vooruit in het leven en dat kost geld en daar moet je moeite voor doen. Vaste job: brandveiligheidswacht / ...
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.94/5 (18 reviews)
Dag Allemaal, ik ben Ati, een zelfstandige klusjesman, ik en mijn kleine team doen allerlei werken, zoals elke klusjesman eigenlijk. Elektriciteitswerken loodgieterswerk schilder tegels tuin bezettingswerken etc … laat maar weten wat u nodig hebt de rest gebeurd van zelf.
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Dirk
Dirk
Mortsel
4.93/5 (15 reviews)
Hoi ik zoek werk ben handig dus voor al je klusjes of grasmaaien winkelen enz... Laat maar iets weten ik kan deze uitvoeren elke avond of donderdag middag en in het weekend Dus geen getwijfel vragen staat vrij
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (12 reviews)
Hey allemaal 🤗 Mijn naam is Yana, ik ben 28 jaar en leerkracht van beroep. (Zedenleer en Talen Spaans, Engels, Nederlands) Ik geef ook dansles (salsa, bachata en kizomba🕺🏽) Momenteel ben ik me aan het omscholen tot systemisch therapeut (familieopstellingen). Mijn passies zijn natuur, spiritualiteit, dansen, reizen, lesgeven en creatief bezig zijn. 🪷🌿Ik ben heel handig en betrouwbaar😊
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Lennert
Lennert
Borgerhout
4.36/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben lennert. Een handige harry die schrijnwerker is van beroep. Met hout werken is mijn passie, maar van andere stielen heb ik geen schrik. Ik werk graag met mijn handen en ben erg gedreven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Berchem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Berchem: geëvalueerd met 4.73 door 642 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Berchem, tuinier Berchem, hovenier Berchem, tuinaannemer Berchem, onderhoud tuin Berchem, opruimen groenafval Berchem, tuinonderhoud prijzen Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden