Vind de beste tuinonderhoud in Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
4.93/5 · 29 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Tuinonderhoud in Koningshooikt (2500) - Ludo
Ludo
4.82/5 · 17 reviews
2500 Koningshooikt
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
5/5 · 11 reviews
2100 Deurne
Ik ben een man van 32 jaar oud. Heb al 5 jaar ervaring in het groen. Zowel maaien als snoeien zijn voor mij geen probleem. Ik kan met alle machines aan de slag(bosmaaier, grasmachien, kettingzaag, haagschaar, etc). Ik beschik zelf niet over materiaal.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
4.2/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ik woon in Wilrijk samen met mijn adoptiehond Lucy. Ik help u graag met uw dierenopvang (bij u thuis) en uw kleine tuinwerken (aankopen doen in het tuincentrum, aanplantingen, onkruid wieden, ... ). Met mijn diploma Communicatie help ik u graag met teksten schrijven, tekstverwerking, vertalingen (NL & ENG), ... . Ik heb een wagen en ik ben dus flexibel. Hopelijk kan ik u van dienst zijn! Groetjes!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Mijn naam is Sacha, Een 31-jarige jongen met een gemixte roots. (Mama: Filippijns/Spaans,Papa: Belg/Canadees) Vlot/sympathieke persoon in omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij/wil ervaringen opdoen. Ik wil voorruit in het leven en dat kost geld en moet je moeite voor doen. Vaste job:Brandveiligheidswacht/gasanalist/rescue
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Youssef
Youssef
4.0/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Beste Ik ben Youssef jongeman van 25 geen schrik om zijn handen vuil te maken ik ben afgeschool in en technische school ik ben handig in allerlei werkzaamheden van snoeien tot bouwen graag wil ik wat centen willen bijverdien in mijn vrije tijd aangezien de kosten hoog oplopen soms. Mvg youssef
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2060 Antwerpen
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Goedendag, ben een vakman van 31 jaar jong mij naam is Mo. Doe al u klussen in huis en buitenshuis . Ben heel technisch ingesteld en zeer creatief werk tot in de details en lever zuiver werk waar u zwaar tevreden over zult zijn . Heeft u mij nodig dan kan u contact met mij opnemen. Gr M

Tuinonderhoud Berchem: geëvalueerd met 4.78 door 237 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Berchem, tuinier Berchem, hovenier Berchem, opruimen groenafval Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 5 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Berchem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Berchem.

Wat kost tuinonderhoud in Berchem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Berchem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Berchem
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Berchem bepaald?

Een tuinonderhoud in Berchem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Berchem vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Berchem
Tuinonderhoud Berchem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Berchem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Berchem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Berchem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Berchem geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Berchem is onmisbaar om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Berchem te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Berchem.

Tuinonderhoud in Berchem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Berchem te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Berchem houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Berchem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Berchem blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Berchem te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Berchem

Tuinman - opkuis kleine tuin (4) - Verticale tuin aanleggen - Onkruid wieden (2) - Tuinonderhoud - Snoeien klimop en beukenhaag - Tuin - Haag snoeien en onkruid verwijderen - Onkruid wieden (2) - Snoeien klimop - Stadstuin - Tuinman met ervaring (3) - Snoeien en onderhoud voortuin appartementsgebouw - Tuin - Onkruid wieden - Tuinman met ervaring (2) - Klaarmaken moestuin (4) - Tuinman met ervaring - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Aanleggen terras - Aanpakken voortuin - Stadstuin - Klaarmaken moestuin (3) - Onderhoud voortuin - Onkruid wieden - Klaarmaken moestuin (2) - Klaarmaken moestuin - Onderhoud tuin - taxus - ZUIDLAAN 98 BLANKENBERGE - tuinonderhoud - Patiotuin - opkuis kleine tuin (3) - onderhoud voortuin april tot oktober (gras) - wegnemen van struiken en herplanten met siergras - wegnemen struiken en herplanten met siergras - omzagen dode appelboom - Tuinaanleg en terrasopkuis - verwijderen gevelbegroeing - Tuin onderhoud - Tuinman om stadstuin winterklaar te maken - zwart zand - Tuinier
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden