tuinonderhoud Berchem

Tuinonderhoud Berchem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Berchem

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.95/5 (44 reviews)
Hallo, ik ben Kurt en met mijn Peugeot 2008 met een grote verhoogde aanhangwagen ben ik van plan om bij te verdienen met transport van pakjes en stukken zoals meubels,diepvriezer, ijskasten , wasmachines, etc , en desnoods grof huisvuil als ik hiermede iemand van dienst kan zijn graag 👍🏻
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (33 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (25 reviews)
Ik ben een man van 32 jaar oud. Heb al 5 jaar ervaring in het groen. Zowel maaien als snoeien zijn voor mij geen probleem. Ik kan met alle machines aan de slag(bosmaaier, grasmachien, kettingzaag, haagschaar, etc). Ik beschik zelf niet over materiaal.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
Mijn naam is Sacha, een 31-jarige jongen met een gemixte roots (mama: Filippijns / Spaans, papa: Belg / Canadees). Vlot en sympathieke persoon in de omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij / wil ervaringen opdoen. Ik wil vooruit in het leven en dat kost geld en daar moet je moeite voor doen. Vaste job: brandveiligheidswacht / ...
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik woon in Wilrijk samen met mijn adoptiehond Lucy. Ik help u graag met uw dierenopvang (bij u thuis) en uw kleine tuinwerken (aankopen doen in het tuincentrum, aanplantingen, onkruid wieden, ... ). Met mijn diploma Communicatie help ik u graag met teksten schrijven, tekstverwerking, vertalingen (NL & ENG), ... . Ik heb een wagen en ik ben dus flexibel. Hopelijk kan ik u van dienst zijn! Groetjes!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.75/5 (8 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in de weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinonderhoud in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik ben opzoek naar enkele bijverdiensten om mezelf bezig te houden in mijn vrije tijd. Frans/Nederlands Zowel op korte als lange termijn. Transport, schilderen, tuinieren, dierenverzorging,... heb met dit alles jarenlange ervaring en het nodige inzicht/materiaal om iedere job tot een goed einde te brengen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Youssef
Youssef
Antwerpen
4.0/5 (4 reviews)
Beste Ik ben Youssef jongeman van 25 geen schrik om zijn handen vuil te maken ik ben afgeschool in en technische school ik ben handig in allerlei werkzaamheden van snoeien tot bouwen graag wil ik wat centen willen bijverdien in mijn vrije tijd aangezien de kosten hoog oplopen soms. Mvg youssef
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Berchem: geëvalueerd met 4.8 door 323 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Berchem, tuinier Berchem, hovenier Berchem, tuinaannemer Berchem, onderhoud tuin Berchem, opruimen groenafval Berchem, tuinonderhoud prijzen Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Berchem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Berchem.

Wat kost tuinonderhoud in Berchem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Berchem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Berchem
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Berchem bepaald?

Een tuinonderhoud in Berchem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Berchem vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Berchem
Tuinonderhoud Berchem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Berchem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Berchem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Berchem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Berchem geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Berchem is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Berchem te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Berchem.

Tuinonderhoud in Berchem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Berchem te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Berchem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Berchem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Berchem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Berchem te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Berchem

hagen afdoen in voor en achter tuin - Tuinhulp gezocht - Tuinman voor onderhoud stadstuin - Haag snoeien - Onderhoud tuintje, stoep, inrit en garage - Volledig gras/ takken en onkruid verwijderen. - SCHOONMAAK GROOT TERRAS - onkruid verwijderen in voortuin en oprit - Tuinwerk - Opkuisen verwaarloosde tuin - onderhoud achtertuin - nieuwe grasmatten - verwijderen van bodem bedekkers in voortuin - Gras inzaaien in een stadstuin - Tuin onderhouden - Snoeien en onderhoud van tuin - Stadstuintje opkuisen - Klaarmaken moestuin (5) - tuinvrouw indien mogelijk berchem - onderhout planten op groot terras - Gazon bewerken - Onkruid wieden (4) - Onkruid wieden (3) - Tuin opkuisen, gras, hagen en planten snoeien - tuinieren - Aanleg terras en tuinpad - Tuinman - opkuis kleine tuin (4) - Tuinonderhoud - Snoeien klimop en beukenhaag - Tuin - Haag snoeien en onkruid verwijderen - Onkruid wieden (2) - Snoeien klimop - Stadstuin - Tuinman met ervaring (3) - Snoeien en onderhoud voortuin appartementsgebouw - Tuin - Onkruid wieden - Tuinman met ervaring (2) - Klaarmaken moestuin (4) - Tuinman met ervaring - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Aanleggen terras - Aanpakken voortuin - Stadstuin - Klaarmaken moestuin (3) - Onderhoud voortuin - Onkruid wieden - Klaarmaken moestuin (2) - Klaarmaken moestuin - Onderhoud tuin - taxus - ZUIDLAAN 98 BLANKENBERGE - tuinonderhoud - Patiotuin - opkuis kleine tuin (3) - onderhoud voortuin april tot oktober (gras) - wegnemen van struiken en herplanten met siergras - wegnemen struiken en herplanten met siergras - omzagen dode appelboom - Tuinaanleg en terrasopkuis - verwijderen gevelbegroeing - Tuin onderhoud - Tuinman om stadstuin winterklaar te maken - zwart zand - Tuinier - Tuinman gezocht voor onderhoud kantoortuin - Ligusterhaag snoeien + raad! - Tuintje (8) - tuin zoals altijd, nu zwaar verwaarloosd - Tuintje (8) - opkuis kleine tuin - vijveronderhoud - Leggen graszoden - onderhoud vooral moestuin (2) - leeghalen tuin, aanleggen border en terrassen. - Tuinman voor onderhoud stadstuin gezocht - opkuis kleine tuin - tuinklussen - onderhoud vooral moestuin - klimop verwijderen - Voortuin en tuin onderhoud (2) - Voortuin en tuin onderhoud - klimop op hoge muur verwijderen, klimop aan hoge boom wegdoen - Door de laatste storm is onze kippenren en de tuinafsluiting beschadigd. Niet zo zwaar, maar het zou wel moeten wor - Tuin klaar maken voor aanleg - Onderhoud tuin - Liguster haag sterft af - Houten schutting zetten - Terras aanleggen - Onderhoud voortuin met een beetje snoeiwerk - boom en boompje snoeien (boom 5 metershoog) - vernieuwing oprit/plaatsing betonklinkers - Tuinman - Tuintje - tuin opknappen - Grasmaaien - proper maken van borders met planten te Schilde - Snoeien klimplant voorgevel (gaat tot op het dak momenteel) - Onderhoud kleine tuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden