tuinonderhoud Borgerhout

Tuinonderhoud Borgerhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Borgerhout

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.96/5 (57 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in het weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.96/5 (25 reviews)
Mijn naam is Sacha, een 31-jarige jongen met een gemixte roots (mama: Filippijns / Spaans, papa: Belg / Canadees). Vlot en sympathieke persoon in de omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij / wil ervaringen opdoen. Ik wil vooruit in het leven en dat kost geld en daar moet je moeite voor doen. Vaste job: brandveiligheidswacht / ...
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Lennert
Lennert
Borgerhout
4.5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben lennert. Een handige harry die schrijnwerker is van beroep. Met hout werken is mijn passie, maar van andere stielen heb ik geen schrik. Ik werk graag met mijn handen en ben erg gedreven.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben Marcelo(24), ik kom uit Chile en ik woon in Antwerpen. Ik wil graag mijn leven in België opbouwen met mijn vriendin. Ik verplaats mij met openbaar vervoer maar ik heb geen probleem om ver te gaan. Ik kan een beetje van alles doen(tuinwerk, schilderen, poetsen, hondenuitlaat, en nog meer) Twijfel niet om mij te contacteren als je een goeie service wilt.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ben een handige herry wat betreft werk klussen ben man van 37 kaar wonende Antwerpen centrum papa van 2 kindjes en net gescheiden en zou graag mensen willen helpen met reparatie s uit te voeren kasten monteren onderhoud en nog veel meer
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Kim, 34 jaar. Ik wil een extra centje verdienen om aankomende verbouwingen op te vangen en ben enthousiast en gemotiveerd om u te helpen bij allerhande klussen. Ik ben handig, creatief en heb groene vingers. Ik beschik reeds 12 jaar over een rijbewijs B maar heb geen eigen auto. Ik geraak overal met openbaar vervoer en mijn fiets.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Aline
Aline
Borgerhout
1.0/5 (1 reviews)
Hey ! Ik ben Eylene, 19 jaar en ik woon in Antwerpen. Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto en klus graag wat bij, ik vind het leuk mensen te helpen en zo wat te "netwerken". Ik ben een 1000 poot en vind van alles leuk van tuin tot verhuis en kuisen..., ik verdien graag wat bij in mijn vrije tijd en zal alles tot de puntjes uitwerken.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Bruno
Bruno
Borgerhout
Nieuw
Hey, Ik ben Bruno, 27 jaar en ik hou ervan om in mijn vrije tijd te klussen, zaken te herstellen en in de tuin bezig te zijn. Met Listminut kan ik hier zelfs voor betaald worden, dus dit is voor mij echt interessant! :) Ik ben heel snel weg met nieuwe zaken, ben supergemotiveerd en krijg enorm veel voldoening als mijn werk goed gedaan is. Hopelijk tot de volgende! Groetjes, Bruno
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Goeiedag beste mensen ik wil mensen helpen die met hun handen in de haren zitten. Ik woon in Antwerpen graag pak ik deze kansen om mensen te helpen bij kleine klusjes op te knappen.ik kan mezelf het best omschrijven als iemand met een grote werkkracht die probleemoplossend is.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Shpend
Shpend
Borgerhout
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Shpend. Ik ben een gediplomeerde goudsmid die ook veel verschillende jobs heeft uitgevoerd in zijn leven, van verhuizer tot ruitenwasser, in de horeca etc. Ik kijk er naar uit om verschillende diensten aan te bieden en er ook zelf gebruik van te maken wanneer nodig. Mvg!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Anouar
Anouar
Borgerhout
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Anouar, ik ben 19 jaar en ben 2 maanden vrij wegens zomervakantie. Ik sta open voor studenten werk, aangezien Ik mijn tijd nuttig wil besteden deze zomer en ook graag een extra centje wil bij verdienen. Ik ben zeer behulpzaam sociaal en vlot in omgang. Ik sta voor veel dingen open en leer ook graag nieuwe dingen bij. Hopelijk tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Marten
Marten
Borgerhout
Nieuw
Hey, mijn naam is Marten, ik ben 25 jaar en ben monitor op een beschutte werkplaats in het groen. Ik werk graag met mensen en ik sta graag in de natuur. Ik heb een hands-on mentaliteit. Ik doe ook nog catering buiten mijn job, maar ik heb nog steeds veel vrije dagen. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en basis Frans.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Maarten
Maarten
Borgerhout
Nieuw
Maarten, 31 jaar oud. Ex ecologisch bouwer die af en toe nog een wil doen. Specialisatie: leempleisters (kleine werven), klussen rondom, ecologische isolatie (houtwol, gecertificeerd celluloseblazer, ...), ruwbouw en afbraken, basis schrijnwerk. Momenteel student die wat wil bijverdienen binnen de stiel die ik ken en waar ik lange tijd gepassioneerd in heb gewerkt. Verplaatsing via bakfiets
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Aaren
Aaren
Borgerhout
Nieuw
Ik ben aaren ben 16 jaar oud zoek iets van een job heb nog geen ervaring maar heb wel tuin en hout en schildere en receptie gevolg dus heb wel wat ervaring en kan ook koken huishoud dingen en zoek gwn wat makkelijks waar ik wat centen mee kan verdienen want heb ook een vriendin en ja daar heb ik ook wat voor nodig en wil ook werken i lijkt me wel leuk en nieuwe mensen te ontmoeten Grtjs van aaren
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Borgerhout: geëvalueerd met 4.36 door 175 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Borgerhout, tuinier Borgerhout, hovenier Borgerhout, tuinaannemer Borgerhout, onderhoud tuin Borgerhout, opruimen groenafval Borgerhout, tuinonderhoud prijzen Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden