Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Borgerhout

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (259 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (38 reviews)
Hallo, ik ben Kurt en met mijn Peugeot 2008 met een grote verhoogde aanhangwagen ben ik van plan om bij te verdienen met transport van pakjes en stukken zoals meubels,diepvriezer, ijskasten , wasmachines, etc , en desnoods grof huisvuil als ik hiermede iemand van dienst kan zijn graag 👍🏻
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.82/5 (33 reviews)
Dag allemaal Ik ben ruben 17 jaar opleiden electricien en zoek een bijverdienste om mijn ervaring te vergroten Ik geraak bijna overal en heb al het materiaal voor handen Ik woon in deurne Groetjes ruben
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (31 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (16 reviews)
Ik ben een man van 32 jaar oud. Heb al 5 jaar ervaring in het groen. Zowel maaien als snoeien zijn voor mij geen probleem. Ik kan met alle machines aan de slag(bosmaaier, grasmachien, kettingzaag, haagschaar, etc). Ik beschik zelf niet over materiaal.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.92/5 (13 reviews)
Mijn naam is Sacha, Een 31-jarige jongen met een gemixte roots. (Mama: Filippijns/Spaans,Papa: Belg/Canadees) Vlot/sympathieke persoon in omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij/wil ervaringen opdoen. Ik wil voorruit in het leven en dat kost geld en moet je moeite voor doen. Vaste job:Brandveiligheidswacht/gasanalist/rescue
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Goedendag, ben een vakman van 31 jaar jong mij naam is Mo. Doe al u klussen in huis en buitenshuis . Ben heel technisch ingesteld en zeer creatief werk tot in de details en lever zuiver werk waar u zwaar tevreden over zult zijn . Heeft u mij nodig dan kan u contact met mij opnemen. Gr M
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Normaal gezien ben ik goudsmid maar tegelijk ben ik een zeer handige harry die houd van klussen, renoveren en bouwen. Ik verveel me nooit in een doe-het-zelf zaak want dat geeft me inspiratie wanneer ik al die gereedschappen en materialen zie die ik kan gebruiken.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben Dominique, zelfstandige in bijberoep die u kan bijstaan in alle klussen in en rond het huis. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan als podiumtechnieker, decorbouwer voor events en televisie, schrijnwerker, werken op hoogte, staalbouw,... Ik beschik natuurlijk over mijn eigen materiaal en denk graag mee om voor u een passende en creatieve oplossing te vinden binnen uw budget!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Borgerhout: geëvalueerd met 4.86 door 520 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Borgerhout, tuinier Borgerhout, hovenier Borgerhout, opruimen groenafval Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Borgerhout?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Borgerhout.

Wat kost tuinonderhoud in Borgerhout?

De prijzen voor tuinonderhoud in Borgerhout hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Borgerhout
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Borgerhout bepaald?

Een tuinonderhoud in Borgerhout brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Borgerhout vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Borgerhout
Tuinonderhoud Borgerhout€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Borgerhout doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Borgerhout goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Borgerhout geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Borgerhout is essentieel om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Borgerhout.

Tuinonderhoud in Borgerhout kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Borgerhout te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Borgerhout houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Borgerhout zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Borgerhout blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Borgerhout te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Borgerhout

werken in de tuin - snoeien van sierappelboom in stadstuintje - Gevel klimop snoeien - Grond en bouwwerken in de achtertuin - stoep onkruid vrijmaken bedrijf - Gras maaien , kleine tuin - josy voor den tuin - Tuinwerkgras maaien,beetje snoeien en opruimen - Verwijderen klimop van gevel - graszoden aanleggen - klimop snoeien - tuinonderhoud - snoeien struiken en kleine bomen en lichter tuinw - tuinonderhoud - Opfrissen - onderhoud tuin - Tuin kinderdagverblijf - verwijderen of snoeien grote klimplant aan voorgevel - Tuin opruimen - tegels in de tuin - vernieuwen gazon - snoeien - ik wens in het vervolg nog - Opknapbeurt tuin - Haag snoeien en aanplanten - gras maaien - Tuin moet klaar gemaakt worden voor nieuwe aanplantingen - onderhoud tuin - GRAS MAAIEN KLEIN VOORTUINTJE EN IETS GROTERE TUIN - Aanleg patio met grind - Zaaien gras - "goot" met schop van circa 10 meter voor elektriciteitsdraad - Klimop - tuin fatsoeneren - GROOT DAKTERRAS MET VEEL PLANTEN enz.. - Snoeien ontspoorde blauwe regen - boom snoeien stadstuin - Opknappen tuin. Snoeien, 2 plantenbakken terug proper maken en vullen met kruiden - Tuinonderhoud - stadstuin opruim en heraanleg - Verwijderen klimop & heraanleg groene muur - Tuin onderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden