tuinonderhoud Borgerhout

Tuinonderhoud Borgerhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Borgerhout

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
Mijn naam is Sacha, een 31-jarige jongen met een gemixte roots (mama: Filippijns / Spaans, papa: Belg / Canadees). Vlot en sympathieke persoon in de omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij / wil ervaringen opdoen. Ik wil vooruit in het leven en dat kost geld en daar moet je moeite voor doen. Vaste job: brandveiligheidswacht / ...
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.75/5 (8 reviews)
Beste, beroepsmatig stel ik de planning op voor een ploeg van elf vakmannen. Ik ben nu ook bezig met een cursus elektriciteit in de avondschool. Ik kan helpen met klussen in huis of in de tuin. Met klasseren of sorteerwerk help ik u ook graag. Ik kan komen helpen in de weekend of tijdens de week. Ik kan ook met de meeste courante programma's op de computer werken. Hopelijk tot gauw.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ben een handige herry wat betreft werk klussen ben man van 37 kaar wonende Antwerpen centrum papa van 2 kindjes en net gescheiden en zou graag mensen willen helpen met reparatie s uit te voeren kasten monteren onderhoud en nog veel meer
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Kim, 34 jaar. Ik wil een extra centje verdienen om aankomende verbouwingen op te vangen en ben enthousiast en gemotiveerd om u te helpen bij allerhande klussen. Ik ben handig, creatief en heb groene vingers. Ik beschik reeds 12 jaar over een rijbewijs B maar heb geen eigen auto. Ik geraak overal met openbaar vervoer en mijn fiets.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Bruno
Bruno
Borgerhout
Nieuw
Hey, Ik ben Bruno, 27 jaar en ik hou ervan om in mijn vrije tijd te klussen, zaken te herstellen en in de tuin bezig te zijn. Met Listminut kan ik hier zelfs voor betaald worden, dus dit is voor mij echt interessant! :) Ik ben heel snel weg met nieuwe zaken, ben supergemotiveerd en krijg enorm veel voldoening als mijn werk goed gedaan is. Hopelijk tot de volgende! Groetjes, Bruno
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Goeiedag beste mensen ik wil mensen helpen die met hun handen in de haren zitten. Ik woon in Antwerpen graag pak ik deze kansen om mensen te helpen bij kleine klusjes op te knappen.ik kan mezelf het best omschrijven als iemand met een grote werkkracht die probleemoplossend is.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Anouar
Anouar
Borgerhout
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Anouar, ik ben 19 jaar en ben 2 maanden vrij wegens zomervakantie. Ik sta open voor studenten werk, aangezien Ik mijn tijd nuttig wil besteden deze zomer en ook graag een extra centje wil bij verdienen. Ik ben zeer behulpzaam sociaal en vlot in omgang. Ik sta voor veel dingen open en leer ook graag nieuwe dingen bij. Hopelijk tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Marten
Marten
Borgerhout
Nieuw
Hey, mijn naam is Marten, ik ben 25 jaar en ben monitor op een beschutte werkplaats in het groen. Ik werk graag met mensen en ik sta graag in de natuur. Ik heb een hands-on mentaliteit. Ik doe ook nog catering buiten mijn job, maar ik heb nog steeds veel vrije dagen. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en basis Frans.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Maarten
Maarten
Borgerhout
Nieuw
Maarten, 31 jaar oud. Ex ecologisch bouwer die af en toe nog een wil doen. Specialisatie: leempleisters (kleine werven), klussen rondom, ecologische isolatie (houtwol, gecertificeerd celluloseblazer, ...), ruwbouw en afbraken, basis schrijnwerk. Momenteel student die wat wil bijverdienen binnen de stiel die ik ken en waar ik lange tijd gepassioneerd in heb gewerkt. Verplaatsing via bakfiets
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Aaren
Aaren
Borgerhout
Nieuw
Ik ben aaren ben 16 jaar oud zoek iets van een job heb nog geen ervaring maar heb wel tuin en hout en schildere en receptie gevolg dus heb wel wat ervaring en kan ook koken huishoud dingen en zoek gwn wat makkelijks waar ik wat centen mee kan verdienen want heb ook een vriendin en ja daar heb ik ook wat voor nodig en wil ook werken i lijkt me wel leuk en nieuwe mensen te ontmoeten Grtjs van aaren
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Israr khan
Israr khan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben israr ik ben 20 jaar oud. Door de weeks werk ik als magazijnier. Ik zoek werk in het weekend omdat ik graag bezig wilt zijn. Ik heb Voorlopig rijbewijs en in het bezit van een auto, maar ik gebruik liever fiets voor dichte afstand. Verder ben ik erg communicatief sterk, sociaal en vriendelijk.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Bilal
Bilal
Borgerhout
Nieuw
Ik ben een student van 20j . Ik doe graag aan sport . Ik ben de hele zomervakantie beschikbaar om te werken . Ik ben flexibel en sociaal ik werk graag in teams en let goed op mijn orde . In het weekend ben ik ook beschikbaar .
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Gianino
Gianino
Borgerhout
Nieuw
Ik ben een jongen die handen aan zijn lijf heeft ik ben niet bang van zwaar werk elke klusje kan ik aan ik ben zeer gemotiveerd om de mensen te helpen met hun klusjes Mvg
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Issam
Issam
Borgerhout
Nieuw
Hey allemaal ik ben en 18 jarige student ik volg houtbewerking op school Ik wil graag en centje bijverdienen om aan mijn rijbewijs beginnen, jullie mogen mij gerust sturen of bellen om allerlei taken te doen zoals verven en klusjes komen regelen… Mvg!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Borgerhout: geëvalueerd met 4.91 door 103 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Borgerhout, tuinier Borgerhout, hovenier Borgerhout, tuinaannemer Borgerhout, onderhoud tuin Borgerhout, opruimen groenafval Borgerhout, tuinonderhoud prijzen Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Borgerhout?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Borgerhout.

Wat kost tuinonderhoud in Borgerhout?

De prijzen voor tuinonderhoud in Borgerhout hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Borgerhout
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Borgerhout bepaald?

Een tuinonderhoud in Borgerhout brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Borgerhout vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Borgerhout
Tuinonderhoud Borgerhout€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Borgerhout doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Borgerhout goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Borgerhout geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Borgerhout is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Borgerhout.

Tuinonderhoud in Borgerhout kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Borgerhout te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Borgerhout houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Borgerhout zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Borgerhout blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Borgerhout te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Borgerhout

Snoeien hagen in voortuin - Gardening - Gardening - Gardening work - Groen dak/terras - tuin gedeeltelijk voorbereiden aanplanting - werken in de tuin - snoeien van sierappelboom in stadstuintje - Gevel klimop snoeien - stoep onkruid vrijmaken bedrijf - Gras maaien , kleine tuin - josy voor den tuin - Tuinwerkgras maaien,beetje snoeien en opruimen - Verwijderen klimop van gevel - graszoden aanleggen - klimop snoeien - tuinonderhoud - snoeien struiken en kleine bomen en lichter tuinw - tuinonderhoud - Opfrissen - onderhoud tuin - Tuin kinderdagverblijf - verwijderen of snoeien grote klimplant aan voorgevel - Tuin opruimen - vernieuwen gazon - snoeien - ik wens in het vervolg nog - Opknapbeurt tuin - Haag snoeien en aanplanten - gras maaien - Tuin moet klaar gemaakt worden voor nieuwe aanplantingen - onderhoud tuin - GRAS MAAIEN KLEIN VOORTUINTJE EN IETS GROTERE TUIN - Aanleg patio met grind - Zaaien gras - "goot" met schop van circa 10 meter voor elektriciteitsdraad - Klimop - tuin fatsoeneren - GROOT DAKTERRAS MET VEEL PLANTEN enz.. - Snoeien ontspoorde blauwe regen - boom snoeien stadstuin - Opknappen tuin. Snoeien, 2 plantenbakken terug proper maken en vullen met kruiden - Tuinonderhoud - stadstuin opruim en heraanleg - Verwijderen klimop & heraanleg groene muur - Tuin onderhoud - Struiken en coniferenhaag snoeien, - tuin snoeien en opkuisen, gras - Boom afhakken - vellen van 2 bomen - Tuinieren - Tuinman : Andere - Onderhoud tuin - Tuinman - Andere in Borgerhout (2140) - kluesjesman in Borgerhout (2140)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden