Vind de beste tuinonderhoud in Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
4.82/5 · 33 reviews
2100 Deurne
Dag allemaal Ik ben ruben 17 jaar opleiden electricien en zoek een bijverdienste om mijn ervaring te vergroten Ik geraak bijna overal en heb al het materiaal voor handen Ik woon in deurne Groetjes ruben
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Koningshooikt (2500) - Ludo
Ludo
4.82/5 · 17 reviews
2500 Koningshooikt
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
5/5 · 11 reviews
2100 Deurne
Ik ben een man van 32 jaar oud. Heb al 5 jaar ervaring in het groen. Zowel maaien als snoeien zijn voor mij geen probleem. Ik kan met alle machines aan de slag(bosmaaier, grasmachien, kettingzaag, haagschaar, etc). Ik beschik zelf niet over materiaal.
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Mijn naam is Sacha, Een 31-jarige jongen met een gemixte roots. (Mama: Filippijns/Spaans,Papa: Belg/Canadees) Vlot/sympathieke persoon in omgang. Altijd hardwerkend en ambitieus geweest. Heb een avontuurlijke, sportieve natuur. Ik leer graag bij/wil ervaringen opdoen. Ik wil voorruit in het leven en dat kost geld en moet je moeite voor doen. Vaste job:Brandveiligheidswacht/gasanalist/rescue
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2060 Antwerpen
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Goedendag, ben een vakman van 31 jaar jong mij naam is Mo. Doe al u klussen in huis en buitenshuis . Ben heel technisch ingesteld en zeer creatief werk tot in de details en lever zuiver werk waar u zwaar tevreden over zult zijn . Heeft u mij nodig dan kan u contact met mij opnemen. Gr M
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
3.5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Normaal gezien ben ik goudsmid maar tegelijk ben ik een zeer handige harry die houd van klussen, renoveren en bouwen. Ik verveel me nooit in een doe-het-zelf zaak want dat geeft me inspiratie wanneer ik al die gereedschappen en materialen zie die ik kan gebruiken.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
Hoi! Ik ben Dominique, zelfstandige in bijberoep die u kan bijstaan in alle klussen in en rond het huis. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan als podiumtechnieker, decorbouwer voor events en televisie, schrijnwerker, werken op hoogte, staalbouw,... Ik beschik natuurlijk over mijn eigen materiaal en denk graag mee om voor u een passende en creatieve oplossing te vinden binnen uw budget!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel

Tuinonderhoud Borgerhout: geëvalueerd met 4.87 door 456 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Borgerhout, tuinier Borgerhout, hovenier Borgerhout, opruimen groenafval Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Borgerhout?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Borgerhout.

Wat kost tuinonderhoud in Borgerhout?

De prijzen voor tuinonderhoud in Borgerhout hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Borgerhout
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Borgerhout bepaald?

Een tuinonderhoud in Borgerhout brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Borgerhout vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Borgerhout
Tuinonderhoud Borgerhout€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Borgerhout doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Borgerhout goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Borgerhout geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Borgerhout is essentieel om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Borgerhout te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Borgerhout.

Tuinonderhoud in Borgerhout kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Borgerhout te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Borgerhout houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Borgerhout zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Borgerhout blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Borgerhout te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Borgerhout

Hulp - Gevel klimop snoeien - Grond en bouwwerken in de achtertuin - stoep onkruid vrijmaken bedrijf - Gras maaien , kleine tuin - josy voor den tuin - Tuininrichting verwilderde stadstuin - Tuinwerkgras maaien,beetje snoeien en opruimen - Verwijderen klimop van gevel - graszoden aanleggen - klimop snoeien - tuinonderhoud - snoeien struiken en kleine bomen en lichter tuinw - tuinonderhoud - Opfrissen - onderhoud tuin - Tuin kinderdagverblijf - verwijderen of snoeien grote klimplant aan voorgevel - Tuin opruimen - tegels in de tuin - vernieuwen gazon - snoeien - ik wens in het vervolg nog - Opknapbeurt tuin - Haag snoeien en aanplanten - gras maaien - Tuin moet klaar gemaakt worden voor nieuwe aanplantingen - onderhoud tuin - GRAS MAAIEN KLEIN VOORTUINTJE EN IETS GROTERE TUIN - Aanleg patio met grind - Zaaien gras - "goot" met schop van circa 10 meter voor elektriciteitsdraad - Klimop - tuin fatsoeneren - GROOT DAKTERRAS MET VEEL PLANTEN enz.. - Snoeien ontspoorde blauwe regen - boom snoeien stadstuin - Opknappen tuin. Snoeien, 2 plantenbakken terug proper maken en vullen met kruiden - Tuinonderhoud - stadstuin opruim en heraanleg - Verwijderen klimop & heraanleg groene muur - Tuin onderhoud - Struiken en coniferenhaag snoeien,
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden