tuinonderhoud Wilrijk

Tuinonderhoud Wilrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Wilrijk

Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik woon in Wilrijk samen met mijn adoptiehond Lucy. Ik help u graag met uw dierenopvang (bij u thuis) en uw kleine tuinwerken (aankopen doen in het tuincentrum, aanplantingen, onkruid wieden, ... ). Met mijn diploma Communicatie help ik u graag met teksten schrijven, tekstverwerking, vertalingen (NL & ENG), ... . Ik heb een wagen en ik ben dus flexibel. Hopelijk kan ik u van dienst zijn! Groetjes!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Ik heb een opleiding schrijnwerkerij/houtbewerking en algemene ervaring in de bouwsector. Over het algemeen ben ik een handig persoon met ervaring die niet snel terug deinst voor zware, vuile of gevaarlijke jobs.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Onze activiteiten; ✔ gras maaien ✔ onkruid wieden ✔ hagen / heesters snoeien ✔ bomen snoeien ✔ blad ruimen ✔ dakgoten kuisen ✔ tegels schoon spuiten (Hogedrukreiniger) ✔ Schilderwerken buiten ✔ verwilderde tuinen opruimen
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Aerts
Aerts
Wilrijk
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben opzoek naar een extra centje omdat ik terug aan het studeren ben en daarom geen full time job heb. Ik geef les in zowel de hogeschool als in het deeltijd kunstonderwijs en ik heb een groot hart voor dieren.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Dennis
Dennis
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Dennis een jonge man van 28 jaar. Ben bezig om zelfstandige te worden in algemene werken. En daarom zoek ik nu al wat klusjes om te doen en toffe klantjes. Vanaf ik genoeg klanten heb kan ik starten met men firma.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Lennert
Lennert
Wilrijk
Nieuw
Dag allemaal! Ik ben Lennert, 26jaar, tot voor kort versverantwoordelijke bij Colruyt, nu bediendeverkoper. Naast mijn voltijds contract(36u) meer als voldoende tijd dus om daarbuiten mijn diensten aan te bieden en mensen blij of zelfs gelukkig te maken ;D ik ben hardwerkend,behulpzaam en ook leergierig. Mijn lichaam en geest snakt naar buitenwerk, maar binnen evenzeer polyvalent. tot snel!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jordy
Jordy
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal , Ik ben Jordy ben momenteel met een sabbat jaar bezig en ik zou graag nog een centje willen bijverdienen voor mijn volgend studiejaar mijn vakanties wat te financieren. Ik heb dit jaar niet gestudeerd dus ik kan niet werken als student daarmee hoopte ik om via deze weg een centje bij te verdienen. Alvast bedankt
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jesse
Jesse
Wilrijk
Nieuw
Ik ben Zorgvuldig, Komt goed over bij andere n Flexibel ben Geduldig ben ook Begripvol en u zal niet teleur gesteld zijn communiceren is geen probleem bleem ben vriendelijk ben niet bang om mij handen viest te maken maakt niet uit wat als ik iets leer ben ik 100% zeker dat ik benen no time het gaat hebben in de handen
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Hoi iedereen, als informaticus en ing. electro-mechanica ben ik van vele markten thuis en beschikbaar voor kleine klussen binnen of buiten en reparaties van allerhande huishoudelijke zaken en KMO (facilities), maatwerk, elektriciteit, netwerken, electronica, akoestiek, HiFi en cinema, ... maar ook werf opvolging en coordinatie van aannemers.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Wilrijk: geëvalueerd met 4.8 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Wilrijk, tuinier Wilrijk, hovenier Wilrijk, tuinaannemer Wilrijk, onderhoud tuin Wilrijk, opruimen groenafval Wilrijk, tuinonderhoud prijzen Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden