tuinonderhoud Wilrijk

Tuinonderhoud Wilrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Wilrijk

Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een handige klusser/ tuinman die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het geven van (ver)bouw advies tot instellen van smartphones, iPads en backups in de cloud.
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.87/5 (23 reviews)
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik woon in Wilrijk samen met mijn adoptiehond Lucy. Ik help u graag met uw dierenopvang (bij u thuis) en uw kleine tuinwerken (aankopen doen in het tuincentrum, aanplantingen, onkruid wieden, ... ). Met mijn diploma Communicatie help ik u graag met teksten schrijven, tekstverwerking, vertalingen (NL & ENG), ... . Ik heb een wagen en ik ben dus flexibel. Hopelijk kan ik u van dienst zijn! Groetjes!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik heb een opleiding schrijnwerkerij/houtbewerking en algemene ervaring in de bouwsector. Over het algemeen ben ik een handig persoon met ervaring die niet snel terug deinst voor zware, vuile of gevaarlijke jobs.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Goedemiddag. Ik ben een zelfstandige klusser die met het meeste in en rond uw huis uit de voeten kan. Schilderen, vloeren, lassen, schrijnwerk, electriciteit maar ook de tuin krijgt graag mijn aandacht. Onze meubelbak met laadklep is een troef voor afvoeren van stort, aanvoeren van materialen maar ook om u te helpen met een kleine verhuis? We horen het graag als we u ergens mee van dienst kunnen z
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik doe tuinwerken in totaal, als je iemand nodig hebt die serieus en hard werkt, bel me dan alsjeblieft. If you are looking for a hard-working and serious to work in your garden call me please. Si vous être à la recherche quel qan serious pour votre jardin, je suis disponible.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Onze activiteiten; ✔ gras maaien ✔ onkruid wieden ✔ hagen / heesters snoeien ✔ bomen snoeien ✔ blad ruimen ✔ dakgoten kuisen ✔ tegels schoon spuiten (Hogedrukreiniger) ✔ Schilderwerken buiten ✔ verwilderde tuinen opruimen
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Aerts
Aerts
Wilrijk
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben opzoek naar een extra centje omdat ik terug aan het studeren ben en daarom geen full time job heb. Ik geef les in zowel de hogeschool als in het deeltijd kunstonderwijs en ik heb een groot hart voor dieren.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Dennis
Dennis
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Dennis een jonge man van 28 jaar. Ben bezig om zelfstandige te worden in algemene werken. En daarom zoek ik nu al wat klusjes om te doen en toffe klantjes. Vanaf ik genoeg klanten heb kan ik starten met men firma.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Lennert
Lennert
Wilrijk
Nieuw
Dag allemaal! Ik ben Lennert, 26jaar, tot voor kort versverantwoordelijke bij Colruyt, nu bediendeverkoper. Naast mijn voltijds contract(36u) meer als voldoende tijd dus om daarbuiten mijn diensten aan te bieden en mensen blij of zelfs gelukkig te maken ;D ik ben hardwerkend,behulpzaam en ook leergierig. Mijn lichaam en geest snakt naar buitenwerk, maar binnen evenzeer polyvalent. tot snel!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jordy
Jordy
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal , Ik ben Jordy ben momenteel met een sabbat jaar bezig en ik zou graag nog een centje willen bijverdienen voor mijn volgend studiejaar mijn vakanties wat te financieren. Ik heb dit jaar niet gestudeerd dus ik kan niet werken als student daarmee hoopte ik om via deze weg een centje bij te verdienen. Alvast bedankt
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Jesse
Jesse
Wilrijk
Nieuw
Ik ben Zorgvuldig, Komt goed over bij andere n Flexibel ben Geduldig ben ook Begripvol en u zal niet teleur gesteld zijn communiceren is geen probleem bleem ben vriendelijk ben niet bang om mij handen viest te maken maakt niet uit wat als ik iets leer ben ik 100% zeker dat ik benen no time het gaat hebben in de handen
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Hoi iedereen, als informaticus en ing. electro-mechanica ben ik van vele markten thuis en beschikbaar voor kleine klussen binnen of buiten en reparaties van allerhande huishoudelijke zaken en KMO (facilities), maatwerk, elektriciteit, netwerken, electronica, akoestiek, HiFi en cinema, ... maar ook werf opvolging en coordinatie van aannemers.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Wilrijk: geëvalueerd met 4.81 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Wilrijk, tuinier Wilrijk, hovenier Wilrijk, tuinaannemer Wilrijk, onderhoud tuin Wilrijk, opruimen groenafval Wilrijk, tuinonderhoud prijzen Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Wilrijk?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Wilrijk.

Wat kost tuinonderhoud in Wilrijk?

De prijzen voor tuinonderhoud in Wilrijk hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Wilrijk
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Wilrijk bepaald?

Een tuinonderhoud in Wilrijk brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Wilrijk vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Wilrijk
Tuinonderhoud Wilrijk€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Wilrijk doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Wilrijk te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Wilrijk goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Wilrijk geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Wilrijk is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Wilrijk te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Wilrijk.

Tuinonderhoud in Wilrijk kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Wilrijk te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Wilrijk houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Wilrijk zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Wilrijk blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Wilrijk te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Wilrijk

tuintje onkruid en klimop - Marc Daes - Voortuin heeft onderhoud nodig - aanleg tuin - Onderhoud stadstuin (2) - terras met pad langs huis - voortuintje ongeveer 12M² ontdoen van onkruid - voortuintje ongeveer 12M² ontdoen van onkruid - TUINONDERHOUD - Bomen Inkorten & Proper Maken - Tuinman gezocht voor grote snoeiwerken - voortuin heraanleggen - Tuinman voor onderhoud gezocht - Tuin Onderhoud - Tuinman gezocht voor voorhof gebouw - Algemene jaarlijks onderhoud tuin. - Tuinman gezocht te wilrijk - Gras maaien en haag snoeien en fval van gras en haag mee nemen. - Onkruid verwijderen rozen onderhouden - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Tuin onderhoud nodig - Garden work (onderhoud) - onderhoud na de winter - Haag snoeien - Tuin onderhoud - Tuin in orde zetten - Verticuteren en terug inzaaien gazon - tuinman voor kleine werken - Draadpanelen plaatsen - Onderhoud tuin - boompje snoeien - Tuinman - Bladeren rapen en kleine fruitbomen snoeien - Tuinonderhoud - Garden Maintenance - bladeren ruimen grasmaaien - bladeren ruimen grasmaaien - tuin - Boom snoeien - Tuinman - Beukenhaag snoeien - tuin schoonmaken en snoeien klimop en planten - Tuin van +- 60 vierkante meter egaliseren + zaaien - Tuinman - onderhoud kleine stadstuin - Tuinwerken en haag snoeien - Tuinman/ vrouw - Onderhoud stadstuin - Tuinman - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien, Andere - Tuin opfrissen - Tuinman/vrouw gezocht! - tuin dakgoot - Tuinonderhoud stadstuin - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - kleine stadstuin te onderhouden (8) - Ik zou graag en tuinman van Wilrijk willen en niet te duur om een grote haag te snoeien. Ik zag een zekere Bart uit - TUINIER GEZOCHT TE WILRIJK - kleine stadstuin te onderhouden (7) - tuinonderhoud - Tuinwerken, terass, klusjesman - Tuinman - kleine stadstuin te onderhouden (6) - Tuinman gezocht Wilrijk - Snoeien klimop en gras maaien - 2 dunnere bomen snoeien en eventuel ontwortelen - kleine stadstuin te onderhouden (5) - Stabilise gieten - Onderhoud tuin & oprit - Onderhoud tuin - Aanleg boom en bloemen in tuin - kleine stadstuin te onderhouden (4) - kleine stadstuin te onderhouden (3) - Snoeien van haag in de hoogte (boomhaag) - kleine stadstuin te onderhouden (2) - onderhoud en tips - Onderhoud van de tuin - Tuinman - Tuinman regio Antwerpen - Bamboewortels verwijderen - Tuin aanleg - tuinonderhoud - kleine stadstuin te onderhouden - Plaatsen tuindraad - Grass thin - vijveronderhoud - Voorbereiden tuin voor het leggen van grasmatten - snoeien klimop - Tuinwerk - snoeien klimop - Onderhoud tuin - Tuin - Tuinman/vrouw gezocht! - snoeien, onderhoud tuin - Snoeien, tulpenbollen planten...
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden