Vind de beste tuinonderhoud in Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
4.96/5 · 67 reviews
2950 Kapellen
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Beste. Mijn naam is Ben. Ik heb diploma's kinesitherapie en pedagogische bekwaamheid. Ik heb zéér ruime ervaring om de volgende diensten voor u te kunnen doen: vervoer, verhuis, logistiek werk, klussen, tuinwerken, bijlessen, windsurflessen, ...
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
4.97/5 · 29 reviews
2950 Kapellen
Dag allemaal, ik ben Chantal en ben 55 jaar. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 19 jaar. Ik ben handig op verschillende gebieden, ook thuis doe ik zo goed als alles zelf. Ik zou het leuk vinden als ik door iemand te helpen ook nog een centje zou kunnen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 10 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
Ik ben een handige zelfstandige tuinman en duizendpoot, ik beschik over 2 bestelwagens en 2 aanhangwagens wat dus handig is om grotere en meerdere spullen/materialen e.d. te verplaatsen. Stilzitten zit niet in men genen en stiptheid is een grote prioriteit. Ben je op zoek naar iemand om een klus te klaren ben ik de persoon.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
2950 Kapellen
Voor al uw klussen binnen en buitenshuis mag u me altijd contacteren. Kleine renovaties, aanleg van terrassen en tuinen en het onderhoud hiervan. Reinigingswerken, schilderwerken, schrijnwerk, afvoer van sloop en tuinafval, plaatsing van keukens, sloop en afbraakwerken en nog meer. Mvg Kevin.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - David
David
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud en alle soorten werk dat in de tuin zijn . Ervaring en kwaliteit zijn onze voordellen . We kunnen u zeker graag helpen , flexibiliteit is ook een pluspunt, zo kunnen we een aantal mensen te gelijk helpen .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Caro
Caro
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik ben een vertrouwbare person , Ik ben stip en klanvriendelijk. Ik heb ervaring in verschillende soorten werk. Ik kan u graag helpen met tuinwerk en nog andere werk rondom huis. Ik heb veel gereedschappen en zeker de goede inspiratie .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Mathieu. Ik heb een diploma elektromechanica en studeer nu grafische en digitale media aan de hoge school. Ik zou graag wat bijverdienen door kleine klusjes doen. ik ben zeer goed in het in elkaar zetten van dingen en ik hou ook van dieren en kinderen. Ik ben altijd stipt op tijd en ben zeer vriendelijk.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik sta in het onderwijs en heb af en toe wat meer extra tijd(1 vrije dag in de week en schoolvakanties). Het liefste doe ik schilderwerken, vloerbekleding, meubels in elkaar steken, van alles en nog wat omhoog hangen, tuinieren,...
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Maxim. Mijn hoofdberoep is boekhouder en heb nog wat vrije tijd over in het weekend. Op deze manier hoop ik iets bij te verdienen en mensen te helpen bij kleine klusjes allerhande. Hopelijk tot binnenkort !
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben Kris, 56 jaar, huisman en vader van 2 adolescente kinderen. Ik heb een universitair diploma economie. Ik heb mijn dochter de voorbije jaren veel geholpen met vakken zoals wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, talen, en met het schrijven van opstellen en papers. Ik ben een 'all round' bijlesgever. Ook onderhoud ik zelf een grote siertuin, dus ook tuinonderhoud kan ik doen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben een jonge onderhoudstechnieker met een honger naar kennis en een passie voor uitdagingen. Verder ben ik sociaal, behulpzaam, een harde werker en op zoek naar een bijverdienste. Zie er naar uit om u te leren kennen en te helpen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Thessa
Thessa
Nieuw
2950 Kapellen
Hey ik ben Thessa , Ik ben op zoek naar een bijverdienste. Ik kan allerlei klusjes in en rond het huis uitvoeren. Van ramen kuisen tot uw gazon maaien. Maar ook u garage opruimen of voor u naar het containerpark rijden,.... Misschien tot snel

Tuinonderhoud Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 161 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Kapellen, tuinier Kapellen, hovenier Kapellen, opruimen groenafval Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Kapellen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Kapellen.

Wat kost tuinonderhoud in Kapellen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Kapellen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Kapellen
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Kapellen bepaald?

Een tuinonderhoud in Kapellen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Kapellen vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Kapellen
Tuinonderhoud Kapellen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Kapellen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Kapellen te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Kapellen goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Kapellen geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Kapellen is essentieel om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Kapellen te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Kapellen.

Tuinonderhoud in Kapellen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Kapellen te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Kapellen houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Kapellen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Kapellen blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Kapellen te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Kapellen

tuinman voor gewoon onderhoud - Tuinman op zoek regio antwerpen - Haag snoeien (5) - Tuinieren - Tuinman : Andere - wegdoen buxus,aanplanten ilex,,ong 25 lopende meter of 13 m2 - Hoge haag snoeien + klimop kortzetten - tuinklussen - Onderhoud tuin - haag snoeien - Haag snoeien - Tuin omploegen - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (3) - Tuinonderhoud - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (2) - Tuinman - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud - Tuin op orde brengen - tuinhulp - Tuinman gevraagd - GRAS MAAIEN - Haag snoeien - Tuin zomerklaar maken - onderhoud van hagen, bladeren oprapen ,onkruid . - TUIN ! - tuinhulp (wekelijks) - Haag snoeien - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien (2) - onderhoud tuin - Tuinman gezocht. Omgeving Stabroek, Kapellen - Tuin leeghalen - Tuinman gevraagd - Verwijderen van sparren en plaatsen van houten panelen. - Houten tuinscherm afbreken en naar containerpark - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien - Bloemenperkjes onkruidvrij en onderhoudsarm maken (3) - Tuinaanleg - regelmatig onderhoud - Enkele dagen hulp gezocht om tuin op te kuisen - tuinaanleg
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden