tuinonderhoud Kapellen

Tuinonderhoud Kapellen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Kapellen

Ronny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (135 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.97/5 (34 reviews)
Dag allemaal, ik ben Chantal en ben 55 jaar. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 19 jaar. Ik ben handig op verschillende gebieden, ook thuis doe ik zo goed als alles zelf. Ik zou het leuk vinden als ik door iemand te helpen ook nog een centje zou kunnen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (15 reviews)
Ik ben een handige zelfstandige tuinman en duizendpoot, ik beschik over 2 bestelwagens en 2 aanhangwagens wat dus handig is om grotere en meerdere spullen/materialen e.d. te verplaatsen. Stilzitten zit niet in men genen en stiptheid is een grote prioriteit. Ben je op zoek naar iemand om een klus te klaren ben ik de persoon.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Wim
Wim
Kapellen
5/5 (14 reviews)
Ik ben een 55 jarige productie arbeider in een aluminium gieterij. Heb al wat dienstjaren achter de rug en toch wat ervaring opgedaan in die jaren. Ik ga mijn derde jaar avondschool fietshersteller in september starten. Werk graag in de tuin en help mijn moeder als mantel verzorger. Doordat ik volcontinu werk, heb ik ook voldoende vrij om mensen te helpen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Ik ben Bart, woonachtig in Kapellen. Ik ben een jongeman van 24 jaar oud. Ik ben in het bezit van mijn rijbewijs B en BE. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig in de tuin en met mijn husky. Ook hou ik van uitgestrekte natuurwandeling over heel België en Nederland.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Voor al uw klussen binnen en buitenshuis mag u me altijd contacteren. Kleine renovaties, aanleg van terrassen en tuinen en het onderhoud hiervan. Reinigingswerken, schilderwerken, schrijnwerk, afvoer van sloop en tuinafval, plaatsing van keukens, sloop en afbraakwerken en nog meer. Mvg Kevin.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud en alle soorten werk dat in de tuin zijn . Ervaring en kwaliteit zijn onze voordellen . We kunnen u zeker graag helpen , flexibiliteit is ook een pluspunt, zo kunnen we een aantal mensen te gelijk helpen .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vertrouwbare person , Ik ben stip en klanvriendelijk. Ik heb ervaring in verschillende soorten werk. Ik kan u graag helpen met tuinwerk en nog andere werk rondom huis. Ik heb veel gereedschappen en zeker de goede inspiratie .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Mathieu. Ik heb een diploma elektromechanica en studeer nu grafische en digitale media aan de hoge school. Ik zou graag wat bijverdienen door kleine klusjes doen. ik ben zeer goed in het in elkaar zetten van dingen en ik hou ook van dieren en kinderen. Ik ben altijd stipt op tijd en ben zeer vriendelijk.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik sta in het onderwijs en heb af en toe wat meer extra tijd(1 vrije dag in de week en schoolvakanties). Het liefste doe ik schilderwerken, vloerbekleding, meubels in elkaar steken, van alles en nog wat omhoog hangen, tuinieren,...
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Maxim. Mijn hoofdberoep is boekhouder en heb nog wat vrije tijd over in het weekend. Op deze manier hoop ik iets bij te verdienen en mensen te helpen bij kleine klusjes allerhande. Hopelijk tot binnenkort !
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik ben Kris, 56 jaar, huisman en vader van 2 adolescente kinderen. Ik heb een universitair diploma economie. Ik heb mijn dochter de voorbije jaren veel geholpen met vakken zoals wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, talen, en met het schrijven van opstellen en papers. Ik ben een 'all round' bijlesgever. Ook onderhoud ik zelf een grote siertuin, dus ook tuinonderhoud kan ik doen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Ik ben een jonge onderhoudstechnieker met een honger naar kennis en een passie voor uitdagingen. Verder ben ik sociaal, behulpzaam, een harde werker en op zoek naar een bijverdienste. Zie er naar uit om u te leren kennen en te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 225 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Kapellen, tuinier Kapellen, hovenier Kapellen, tuinaannemer Kapellen, onderhoud tuin Kapellen, opruimen groenafval Kapellen, tuinonderhoud prijzen Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden