tuinonderhoud Kapellen

Tuinonderhoud Kapellen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Kapellen

Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.95/5 (105 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
Kapellen
4.95/5 (38 reviews)
Beste. Mijn naam is Ben. Ik heb diploma's kinesitherapie en pedagogische bekwaamheid. Ik heb zéér ruime ervaring om de volgende diensten voor u te kunnen doen: vervoer, verhuis, logistiek werk, klussen, tuinwerken, bijlessen, windsurflessen, ...
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.97/5 (31 reviews)
Dag allemaal, ik ben Chantal en ben 55 jaar. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 19 jaar. Ik ben handig op verschillende gebieden, ook thuis doe ik zo goed als alles zelf. Ik zou het leuk vinden als ik door iemand te helpen ook nog een centje zou kunnen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (12 reviews)
Ik ben een handige zelfstandige tuinman en duizendpoot, ik beschik over 2 bestelwagens en 2 aanhangwagens wat dus handig is om grotere en meerdere spullen/materialen e.d. te verplaatsen. Stilzitten zit niet in men genen en stiptheid is een grote prioriteit. Ben je op zoek naar iemand om een klus te klaren ben ik de persoon.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Ik ben Bart, woonachtig in Kapellen. Ik ben een jongeman van 24 jaar oud. Ik ben in het bezit van mijn rijbewijs B en BE. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig in de tuin en met mijn husky. Ook hou ik van uitgestrekte natuurwandeling over heel België en Nederland.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Voor al uw klussen binnen en buitenshuis mag u me altijd contacteren. Kleine renovaties, aanleg van terrassen en tuinen en het onderhoud hiervan. Reinigingswerken, schilderwerken, schrijnwerk, afvoer van sloop en tuinafval, plaatsing van keukens, sloop en afbraakwerken en nog meer. Mvg Kevin.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud en alle soorten werk dat in de tuin zijn . Ervaring en kwaliteit zijn onze voordellen . We kunnen u zeker graag helpen , flexibiliteit is ook een pluspunt, zo kunnen we een aantal mensen te gelijk helpen .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Wim
Wim
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 55 jarige productie arbeider in een aluminium gieterij. Heb al wat dienstjaren achter de rug en toch wat ervaring opgedaan in die jaren. Ik ga mijn derde jaar avondschool fietshersteller in september starten. Werk graag in de tuin en help mijn moeder als mantel verzorger. Doordat ik volcontinu werk, heb ik ook voldoende vrij om mensen te helpen.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vertrouwbare person , Ik ben stip en klanvriendelijk. Ik heb ervaring in verschillende soorten werk. Ik kan u graag helpen met tuinwerk en nog andere werk rondom huis. Ik heb veel gereedschappen en zeker de goede inspiratie .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Mathieu. Ik heb een diploma elektromechanica en studeer nu grafische en digitale media aan de hoge school. Ik zou graag wat bijverdienen door kleine klusjes doen. ik ben zeer goed in het in elkaar zetten van dingen en ik hou ook van dieren en kinderen. Ik ben altijd stipt op tijd en ben zeer vriendelijk.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Steven
Steven
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik sta in het onderwijs en heb af en toe wat meer extra tijd(1 vrije dag in de week en schoolvakanties). Het liefste doe ik schilderwerken, vloerbekleding, meubels in elkaar steken, van alles en nog wat omhoog hangen, tuinieren,...
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Maxim. Mijn hoofdberoep is boekhouder en heb nog wat vrije tijd over in het weekend. Op deze manier hoop ik iets bij te verdienen en mensen te helpen bij kleine klusjes allerhande. Hopelijk tot binnenkort !
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik ben Kris, 56 jaar, huisman en vader van 2 adolescente kinderen. Ik heb een universitair diploma economie. Ik heb mijn dochter de voorbije jaren veel geholpen met vakken zoals wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, talen, en met het schrijven van opstellen en papers. Ik ben een 'all round' bijlesgever. Ook onderhoud ik zelf een grote siertuin, dus ook tuinonderhoud kan ik doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 215 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Kapellen, tuinier Kapellen, hovenier Kapellen, tuinaannemer Kapellen, onderhoud tuin Kapellen, opruimen groenafval Kapellen, tuinonderhoud prijzen Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Kapellen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Kapellen.

Wat kost tuinonderhoud in Kapellen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Kapellen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Kapellen
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Kapellen bepaald?

Een tuinonderhoud in Kapellen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Kapellen vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Kapellen
Tuinonderhoud Kapellen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Kapellen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Kapellen te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Kapellen goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Kapellen geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Kapellen is onmisbaar om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Kapellen te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Kapellen.

Tuinonderhoud in Kapellen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Kapellen te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Kapellen houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Kapellen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Kapellen blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Kapellen te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Kapellen

Tuinonderhoud (2) - Tuinwerk - Tuinonderhoud - Gras maaien (6) - licht tuinwerk maandelijks - Gras maaien (5) - Leeg maken bakken 100x80 port laurier - Gras maaien (4) - Gras maaien (3) - Netjes maken rondom tuinhuis - Tuinvrouw op poetsvrouw - grasmatten - Tuinman - Tuinman onderhoud (2) - Onderhoud van de grote tuin - Tuinman - Tuinman - Opkuisen voortuin - Tuinonderhoud - Tuinman - Tuinonderhoud - Tuinman - Tuinman - Een tuinman nodig - Gras maaien (2) - Opkuisen voortuin - Wekelijks onderhoud - Tuin - Tuin onderhouden, vooral hagen snoeien - Snoei hagen - Beukenhaag snoeien - Tuinman onderhoud - Haag snoeien - Tuinman - Gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Bladeren oprapen, Dakgoot schoonmaken - Tuinonderhoud - Haag snoeien - Tuin onderhoud - Tuin heraanleggen. 2000m2 indien nodig omploegen en opnieuw beplanten - tuinhulp gevraagd (2) - tuinhulp gevraagd - Tuin verticuteren - onkruidvrij houden - Tuinonderhoud - aanpassen beplanting en onderhoud/opfrissen gras - snoeien beukenhaag - Tuinman gezocht voor tuinonderhoud in Kapellen - Snoeien en rooien - Bladeren verwijderen uit tuin en van plat dak - Fruitbomen snoeien laagstam - Tuin snoeien advies en uitvoeren - Snoeien van 4m hoge bomen - Tuinman nodig - Aanplantingen en onderhoud appartementstuin - haag snoeien - tuinman voor gewoon onderhoud - Haag snoeien (5) - Tuinieren - Tuinman : Andere - wegdoen buxus,aanplanten ilex,,ong 25 lopende meter of 13 m2 - Hoge haag snoeien + klimop kortzetten - tuinklussen - Onderhoud tuin - haag snoeien - Haag snoeien - Tuin omploegen - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (3) - Tuinonderhoud - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud (2) - Tuinman - We zoeken een tuinman voor periodiek onderhoud - Tuin op orde brengen - tuinhulp - Tuinman gevraagd - GRAS MAAIEN - Haag snoeien - Tuin zomerklaar maken - onderhoud van hagen, bladeren oprapen ,onkruid . - TUIN ! - tuinhulp (wekelijks) - Haag snoeien - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien (2) - onderhoud tuin - Tuinman gezocht. Omgeving Stabroek, Kapellen - Tuin leeghalen - Tuinman gevraagd - Verwijderen van sparren en plaatsen van houten panelen. - Houten tuinscherm afbreken en naar containerpark - Bomen zagen heg verplaatsen snoeien - Bloemenperkjes onkruidvrij en onderhoudsarm maken (3) - Tuinaanleg - regelmatig onderhoud - Enkele dagen hulp gezocht om tuin op te kuisen - tuinaanleg - Kleine boom 3meter weghalen - Snoeien beukenhaag - Tuinman - Heraanleg tuin - oprit - terras - snoeien van coniferen - Gras maaien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden