tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Abdykerim
Abdykerim
Schoten
4.85/5 (26 reviews)
Ik ben Abdykerim een werkzoekende van 58 jaar. Om me toch bezig te houden wil ik graag kleine klusjes of aan tuinieren doen. In mijn vrije tijd let ik graag op mijn vier mooie kleinkinderen en hou ik mij bezig met mijn tuintje waar ik vanalles groei. Ik ben ook echt een dierenvriend. Ik heb een heel lange tijd gewerkt voor groendienst en heb vroeger vaak bijverdient met het verzorgen van tuinen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Rob
Rob
Schoten
5/5 (18 reviews)
Goededag, ik ben Rob, 27 jaar. Ik ben handig en niet bang voor fysieke arbeid. Ik werk in shiften waardoor ik af en toe vrije tijd heb in de dag of in de avond. Ik heb net met een beetje hulp mijn huis zelf opgeknapt en mijn tuin aangelegd. Mijn huis kan nog wat extra opknapwerk gebruiken. Via dit platform wil ik mensen helpen en een extraatje voor het opknapwerk bijverdienen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Joost
Joost
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Gediplomeerd bio-ingenieur en industrieel ingenieur met meer dan 10 jaar ervaring met bijles. Ik werk momenteel als procesingenieur. Ik zou graag bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen geven. Lessen fysica en biologie zijn bespreekbaar afhankelijk van het onderwerp.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Glenn
Glenn
Schoten
4.89/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Glenn. 32j en woonachtig te schoten. Via deze weg hoop ik wat bij te verdienen en zo ook anderen wat te kunnen helpen, dit omdat het in mijn aard ligt. Ik ben vrij flexibel op het werk gebied. Maar groenonderhoud blijft toch een favoriet. Ik heb een eigen (kleine) wagen en kan me hierdoor makkelijk verplaatsen. Ik heb mijn eigen matrialen. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Koen
Koen
Schoten
5/5 (3 reviews)
Goededag, Ik ben Koen, 25 jaar en thuiswonend. Ik ben tuinman van beroep. Hagen scheren is een dagelijkse job. Ik beschik over onderhoudsmateriaal en een aanhangwagen. Daarnaast heb ik een hart voor dieren. Ik heb zelf een kat momenteel. Ik help u graag met uw tuin of huisdieren om zo iets bij te verdienen om te sparen voor mijn eigen stekje. Hopelijk tot snel!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Yuness
Yuness
Schoten
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Yuness, 31 jaar. Aangezien ik al enkele jaren ervaring heb in het klussen en ik dit enorm graag doe wil ik hierbij graag mijn diensten aanbieden. Heb je kleine klusjes waaraan je zelf niet wil of kan beginnen? Contacteer me en ik bekijk eerlijk of ik u kan helpen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Sebastian
Sebastian
Schoten
5/5 (1 reviews)
Tuinaanlegger en boomverzorger
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Peter
Peter
Schoten
Nieuw
Ik ben peter als alleenstaande met kinderen wil ik graag wat bijverdienen , schilderen een beetje tuinieren , uw wagen poetsen enz... dit allemaal om het leven wat aangenamer te maken en schulden af te lossen , dit kan gebeuren na mijn dagtaak
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Philippe
Philippe
Schoten
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Philippe, ben 42jaar en kom uit Schoten. Ik ben voltijdse bediende, maar had graag via deze weg willen bijverdienen om een centje opzij te kunnen zetten op het einde van de maand. Ik ben zeer gemotiveerd en help graag mensen (en dieren 😁). Ik ben drietalig (Fr/Nl/Eng) en heb ook een eigen wagen. Groetjes en tot binnenkort misschien, Philippe
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Andres
Andres
Schoten
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Andres een jonge arbeider uit Schoten en ik zou graag wat bijverdienen na de uren of in het weekend met verschillende technische klusjes/jobs. Ik ben zeer gemotiveerd en ben van alle markten thuis.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Toon
Toon
Schoten
Nieuw
Beste Listminuters Mijn naam is Toon en ben 24 jaar. Ben opzoek naar veel variatie in werk algemeen. Ik ben zeer graag op de baan en ben ook wel handig. Ik doe namelijk veel vrijwilligerswerk op Aspen Skipiste. Talen: Nederlands, Engels en Frans (basis)
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
Nieuw
Ervaren bouwkundige zoekt voor aanvulling nog kluswerkzaamheden. Beschikbaar voor plaatsen Ikea keukens, eenvoudig loodgieters en elektra werken. Schilderen, behangen, tegelwerk en schrijnwerk ook mogelijk.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Bob
Bob
Schoten
Nieuw
Hallo, mijn naam is Bob en ik ben student handelswetenschappen. Ik heb het geluk om al mijn lessen uitgesteld te kunnen bekijken. Hierdoor heb ik veel vrije tijd en zou ik graag andere mensen helpen. Ik speel al verschillende jaren tennis en klus ook veel. Ben altijd bereid om met eender wat te helpen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Dawid
Dawid
Schoten
Nieuw
Hallo! Ik ben Dawid en ben 18jaar, ik woon in Schoten en ik heb al vroeger gewerkt als afwasser, dat deet ik 2 a 3 keer per week. Ik kan Nederlands, Pools (en beetje Frans/Engels) praten en ben zeer sportif en sterk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Schoten: geëvalueerd met 4.94 door 80 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Schoten, tuinier Schoten, hovenier Schoten, tuinaannemer Schoten, onderhoud tuin Schoten, opruimen groenafval Schoten, tuinonderhoud prijzen Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden