tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Tuinonderhoud in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
5/5 (2 reviews)
✅ Transport ➡️ Bestelwagen (zetels, bedden, paletten, fietsen, moto’s ...) ➡️ Lange objecten tot 6m (profielen, platen, buizen ...) ➡️ Aanhanger zakbaar plateau (grote objecten, grote kasten, quads, graafmachines) ➡️ Autoambance 2,7 ton rijplaten (oltimers, auto’s, bestelwagens ..) ✅ Leegmaken huizen/bergingen/zolders/kelders/... ✅ Ophalen van uw bouwafval/groen afval/... ✅ Technische diensten
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 20 jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen,... Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Rob
Rob
Schoten
5/5 (1 reviews)
Goededag, ik ben Rob, 27 jaar. Ik ben handig en niet bang voor fysieke arbeid. Ik werk in shiften waardoor ik af en toe vrije tijd heb in de dag of in de avond. Ik heb net met een beetje hulp mijn huis zelf opgeknapt en mijn tuin aangelegd. Mijn huis kan nog wat extra opknapwerk gebruiken. Via dit platform wil ik mensen helpen en een extraatje voor het opknapwerk bijverdienen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Peter
Peter
Schoten
Nieuw
Ik ben peter als alleenstaande met kinderen wil ik graag wat bijverdienen , schilderen een beetje tuinieren , uw wagen poetsen enz... dit allemaal om het leven wat aangenamer te maken en schulden af te lossen , dit kan gebeuren na mijn dagtaak
Tuinonderhoud in Merksem (2170) - Habib
Habib
Merksem
Nieuw
Goedemiddag mijn naam is Habib ik ben 37 jaar en woonachtig in Merksem. Ik werk als arbeider bij een bouwbedrijf. Mijn passie gaat uit naar renoveren en als stukadoor en bezettingswerken. Ik heb reeds vele jaren ervaring ook van mijn thuisland Kosovo. Ik ben zeer stipt en betrouwbaar. Ik ben beschikbaar in het weekend.
Tuinonderhoud in Merksem (2170) - Marc
Marc
Merksem
Nieuw
hallo, ik ben Marc en net gepensioneerd (ik heb mijn leven lang gewerkt in de Chemie), en heb NU dus wel wat vrije tijd Ik ben een klusser thuis (sanitair-herstellingen aan en rond het huis enz...)en de FIETS heeft voor mij geen geheimen!!!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben Tom en gepassioneerd door de natuur. Ik ben 32 jaar en woon in Schoten. Een zeer groene gemeente. Ik heb zelf een tuin van 80m diep en 6m breed die ik volledig zelf onderhoud en aangelegd heb. Ik zou heel graag zelfstandige worden in tuinonderhoud, tuinaanleg, binnenplanten plaatsen en onderhouden. Vooraleer ik zelfstandige word, wil ik graag wat ervaring opdoen via Listminut.
Tuinonderhoud in Bredene (8450) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben kevin marlein. Woonachtig in bredene en beginnend zelfstandig. Ik had via deze weg ook een extra duw gekregen om naam en faam te kunnen maken en de mensen te hulp te staan bij hun verbouwingen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Schoten: geëvalueerd met 4.94 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Schoten, tuinier Schoten, hovenier Schoten, tuinaannemer Schoten, onderhoud tuin Schoten, opruimen groenafval Schoten, tuinonderhoud prijzen Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden