tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Schoten

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hey, ik ben zelfstandige in bijberoep voor verschillende klussen en tuinonderhoud. Ik ben van opleiding electro-mechanieker, maar door de jaren heen heb ik genoeg kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning om mezelf een allround klusser te kunnen noemen. Sinds 2018 acties als tuinman en in het bezit van al het nodige professioneel materiaal.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Harde werker, en laat mijn werk pas los als het af is. Rusten kan ik als ik dood ben. Werk graag met men handen en ik kan er ook goed met overweg. Nooit de oud om te leren zegt men dan. Een zeer efficiënte werker.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben Koen , werk in volcontinu schiften waardoor ik veel vrije tijd heb . Ben sinds 3 jaar alleenstaande papa en kan wel een extra gebruiken . Ben niet schuuw om mijn handen vuil te maken . Ben sociaal in omgang hopelijk tot gauw .
Tuinonderhoud in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
5/5 (2 reviews)
✅ Transport ➡️ Bestelwagen (zetels, bedden, paletten, fietsen, moto’s ...) ➡️ Lange objecten tot 6m (profielen, platen, buizen ...) ➡️ Aanhanger zakbaar plateau (grote objecten, grote kasten, quads, graafmachines) ➡️ Autoambance 2,7 ton rijplaten (oltimers, auto’s, bestelwagens ..) ✅ Leegmaken huizen/bergingen/zolders/kelders/... ✅ Ophalen van uw bouwafval/groen afval/... ✅ Technische diensten
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Elke verfopdracht stelt andere technische en esthetische uitdagingen. Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er speciale behandelingen of herstellingen nodig? En welk verfsysteem geeft het beste en duurzaamste resultaat? Als professional ken ik het juiste antwoord op die vragen. Verder kan u beroep op me doen om authentieke elementen te restaureren, oude trappen, ramen en deuren te vernieuwen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Peter. Ik ben 20 jaar oud en student. Ik ben gepassioneerd door tuinieren. Ik studeer namelijk ook Agro- en biotechnologie. Ik heb veel ervaring met het snoeien van struiken, maaien, onkruid verwijderen,... Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Peter
Peter
Schoten
Nieuw
Ik ben peter als alleenstaande met kinderen wil ik graag wat bijverdienen , schilderen een beetje tuinieren , uw wagen poetsen enz... dit allemaal om het leven wat aangenamer te maken en schulden af te lossen , dit kan gebeuren na mijn dagtaak
Tuinonderhoud in Merksem (2170) - Habib
Habib
Merksem
Nieuw
Goedemiddag mijn naam is Habib ik ben 37 jaar en woonachtig in Merksem. Ik werk als arbeider bij een bouwbedrijf. Mijn passie gaat uit naar renoveren en als stukadoor en bezettingswerken. Ik heb reeds vele jaren ervaring ook van mijn thuisland Kosovo. Ik ben zeer stipt en betrouwbaar. Ik ben beschikbaar in het weekend.
Tuinonderhoud in Merksem (2170) - Marc
Marc
Merksem
Nieuw
hallo, ik ben Marc en net gepensioneerd (ik heb mijn leven lang gewerkt in de Chemie), en heb NU dus wel wat vrije tijd Ik ben een klusser thuis (sanitair-herstellingen aan en rond het huis enz...)en de FIETS heeft voor mij geen geheimen!!!
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Beste, ik ben Jan een 45 jarige handige all rounder, met enkele uitgesproken specialisatie.s zoals tuinonderhoud alsook aanleg, snoeien en vellen van bomen, machinaal onderhoud en reparatie, metaalbewerking en speeltuigen. Werken in de tuin is als een tweede natuur voor me. Enkel ecologisch indien mogelijk. Graag laat ik je kennismaken met mijn degelijke kennis en afwerking.
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Jurgen, ben afkomstig uit Brasschaat en werk als autotechnieker. Klussen is een hobby geworden en sinds de verbouwing van ons huis heb ik een ruim basis pallet aan vaardigheden.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben Tom en gepassioneerd door de natuur. Ik ben 32 jaar en woon in Schoten. Een zeer groene gemeente. Ik heb zelf een tuin van 80m diep en 6m breed die ik volledig zelf onderhoud en aangelegd heb. Ik zou heel graag zelfstandige worden in tuinonderhoud, tuinaanleg, binnenplanten plaatsen en onderhouden. Vooraleer ik zelfstandige word, wil ik graag wat ervaring opdoen via Listminut.
Tuinonderhoud in Bredene (8450) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben kevin marlein. Woonachtig in bredene en beginnend zelfstandig. Ik had via deze weg ook een extra duw gekregen om naam en faam te kunnen maken en de mensen te hulp te staan bij hun verbouwingen.
Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Andres
Andres
Schoten
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Andres een jonge arbeider uit Schoten en ik zou graag wat bijverdienen na de uren of in het weekend met verschillende technische klusjes/jobs. Ik ben zeer gemotiveerd en ben van alle markten thuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Schoten: geëvalueerd met 4.93 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Schoten, tuinier Schoten, hovenier Schoten, tuinaannemer Schoten, onderhoud tuin Schoten, opruimen groenafval Schoten, tuinonderhoud prijzen Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Schoten?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Schoten.

Wat kost tuinonderhoud in Schoten?

De prijzen voor tuinonderhoud in Schoten hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Schoten
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Schoten bepaald?

Een tuinonderhoud in Schoten brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Schoten vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Schoten
Tuinonderhoud Schoten€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Schoten doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Schoten te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Schoten goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Schoten geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Schoten is onmisbaar om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Schoten te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Schoten.

Tuinonderhoud in Schoten kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Schoten te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Schoten houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Schoten zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Schoten blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Schoten te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Schoten

Haag verwijderen in voortuin - onkruid wieden/gras maaien - Onkruid wieden en snoeien (11) - Tuin proper maken na verwaarlozing (2) - Onkruid wieden en snoeien (10) - Gras maaien - Haag snoeien en zagen - Opruimen (tuin)afval - Tuin proper maken na verwaarlozing - Grasperk afmaaien - Gevraagd lichte tuinwerk in Schoten - Hakselwerken - gras maaien (3) - tuin hernieuwen - Onkruid wieden en snoeien (9) - onderhoud tuin en moestuin - gras maaien (2) - Grote tuin/moestuin te onderhouden - Tuinieren - Tuinman : Andere - Onkruid wieden en snoeien (8) - gras maaien - Coniferen haag snoeien schoten - Gras maaien - Tuin haag snoeien en afvoeren afval . Ook struiken uitdunnen. - Haag scheren en klimplant inkorten. Stenen(dals) uit halen voor moestuin en onkruid wieden. - volledig tuin onderhoud - tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Bladeren oprapen - 500m2 gras verticuteren - vervangen beekwand - weg voeren van groen - Afspuiten parking, oprit, terras - Onkruid wieden en snoeien (7) - Onkruid wieden en snoeien (6) - Schoonmaken dakgoot - Onkruid wieden en snoeien (5) - Onkruid wieden en snoeien (4) - Boomstronk uitfrezen - Tuinonderhoud - Tuinhulp - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen - Tuinman - Onkruid wieden en snoeien (3) - Onkruid wieden en snoeien (2) - onderhoud tuin (7) - Onkruid wieden en snoeien - Oud gras verwijderen 40vierkant meter - Tuinieren - Tuinman : Bladeren oprapen - Tuin - Snoeien haag - grasmaaien - Gras afdoen, blaren opkuisen, onkruid verwijderen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Gras maaien (voor- en achtertuin) - Tuin verwilderd, schoonmaken, onkruid enz. - Onderhoud - onderhoud tuin (6) - Onkruid wieden en hagen snoeien - Verwijderen van bladeren/onkruid - tuinwerken - Onderhoud tuin - Snoeiwerk - verwijderen rij coniferen en snoeien boom - Tuin man gezocht - tuin aanleg - verwijderen van 2 coniferen - Opruimen/afvoeren/omspitten - bladeren opruimen - onderhouden hof - bladeren opruimen - Verwijderen en afvoeren tuinafval - Dakgoot - bladeren opryumen - Huis tuin onderhoud - Tuinwerken - Snoeien catalpa’s - Haag snoeien - Klieven boomstronken - onderhoud tuin (4) - Dolomiet uitspreiden over oprit - Haag snoeien - Haag snoeien - Tuinman gezocht - hAAG SNOEIEN EN INKORTEN - onderhoud / aanleg tuin - Klinkers verleggen - Gras maaien zsm - verhakselen van snoeihout rododendrons - Verwijderen bamboe en haag - onderhoud tuin (3) - haag snoeien (klimop) - renovatie tuin - onderhoud tuin (3) - raad en advies en hulp om tuin aan te passen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Dakgoot schoonmaken - Tuin in orde maken - Gazon maaien, bemesten en bijzaaien. Borders proper maken . - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuin blad- en takvrij maken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden