tuinonderhoud Aartselaar

Tuinonderhoud Aartselaar: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Aartselaar

Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.75/5 (77 reviews)
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring in onderhoud van tuinen en zou graag wat bijverdienen ik heb een eigen bosmaaier en grasmachine en remork dus ik kan het groenafval altijd meenemen ik plant ook aan ik kan op vrijdag avond en in de weekends ik vervoer ook voor verhuizen of containerpark
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (65 reviews)
Ik ben sport- en informaticaleerkracht op een secundaire school. In mijn vrije tijd hou ik me graag zinvol bezig. Ik klus graag en heb het grootste deel van onze eigen woning zelf gerenoveerd. Ik werk graag met jongeren, klus graag, help graag en leer graag bij...
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
4.82/5 (11 reviews)
Best , ik ben Eddy en heb jaren ervaring als klussenman kan verschillende referenties doorgeven als het nodig is, wat kan ik : sanitair , elektriciteit , tegelen , vloeren , metsen , schilderen , tuinwerken , kleine dakwerken enz Wat doe ik niet : bezetten , chape werken , grote veranderingen in den bouw
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Brecht
Brecht
Rumst
5/5 (11 reviews)
Ik ben Brecht en zou graag wat bijverdienen om de verbouwingen te betalen. Dit om het droomhuis te maken voor onze twee kindjes. Ik kan le verplaatsen met de auto met aanhangwagen. Vaste dagen zijn moeilijk maar kan vaak na mijn werkuren wel iets doen.
Margaretha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (7 reviews)
Beste Ik ben Greet en 52 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben verpleegkundige (bachelor) en geef reeds 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik speel al heel mijn leven viool. Ik reis graag en ik ben sociaal geëngageerd. in. Ik ben tot mijn 18 jaar in de jeugdbeweging geweest. Ik werk heel graag en ben een bezige bij. Ik kan goed plannen en organiseren.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Boom (2850) - Karim
Karim
Boom
5/5 (5 reviews)
Hey, mijn naam is Karim, ik ben 42 jaar en woonachtig te Boom. Ik heb jaren gewerkt bij CEI De Meyer als afwerker en ben dus op zoek naar allerlei klusjes zoals schilderen, behangen, betegelen, afkitten, sloten vervangen, om het kort te zeggen alle kleine verbouwingen die u wenst te doen. U kan me ook inhuren om uw tuin te doen of u te helpen verhuizen (dit is mijn bijberoep) Groetjes Karim
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Mijn naam is Jan, ik ben vooral bezig met elektronica zoals onder andere computers en gsm's. Maar kan ook schilderen ik heb al in veel huizen meegeholpen met schilderen. Ik kan ook helpen in de tuin mits ik dit thuis ook regelmatig doe. Hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (4 reviews)
Goeiedag, ik ben leerkracht Fysica en Wiskunde in de hoge jaren van het secundair onderwijs. Ik ben vooraan in de 30, dus voldoende ervaring en nog voldoende voeling met de jongeren. Ik probeer steeds te zoeken naar waar iedereen nood aan heeft.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Dieter ik ben 20j. Ik werk aanboord van een sleepboot en zou graag wat bijverdienen. Ik ben een nauwkeurig, zorgvuldige werker. Mijn ervaringen zijn niet super groot omdat ik nog jong ben maar ik ben wel een handigeharry. Ik wil dag/nacht , binnen/buiten werk ik doe alles met veel plezier. Uurloon bespreekbaar.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben kacper en ik ben en zeer gemotiveerd student. Ik studeer architectuur en ik leer snel. Ik ben vol met energie en volhoudingsvetmogen. Ik help af en toe in de bouw en ik heb 5 jaar gewerkt als student in delhaize. Ik ben flexibel als het gaat om werkuren en transport.
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Remco
Remco Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
4.67/5 (3 reviews)
Hey iedereen, ik ben zelfstandige en help graag met verschillende klussen, renovatie, tuin en reinigingswerken. Ik heb in de loop der jaren de nodige ervaring en kennis opgedaan. Zodat ik jullie nog beter van dienst kan zijn. Je kan bij mij te recht voor kleine klussen maar ook de totaal projecten ga ik niet uit de weg. Give your home a new style. tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben 29 jaar. In 2009 behaalde ik een diploma elektrische installatie technieken. In de haven van Antwerpen werkte ik 5 jaar als elektricien en deed ik heel wat ervaring op. Graag werk ik voor u kleine klusjes zorgvuldig af. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Niel (2845) - Jelle
Jelle
Niel
5/5 (2 reviews)
Een zeer fijne dag gewenst! Mijn naam is Jelle en ben 27 jaar. Ik ben een enthousiaste doe-het-zelver die na heel wat renovatiewerken voor mezelf en vrienden nu ook graag andere mensen wil helpen. Ik ben in het bezit van een kleine camionette met remorque, dus er zijn weinig klusjes die te groot of te zwaar zijn. Ik geef voltijds les, maar ik vind altijd wel nog tijd om je uit de nood te helpen.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben 27 jaar. Ik heb een bachelor executive management en een master Handelswetenschappen. Ik zoek een bijverdienste om renovatiekosten te financieren. Ben zowel goed met talen en cijfers als met een hamer en waterpas.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Aartselaar

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Aartselaar: geëvalueerd met 4.65 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Aartselaar, tuinier Aartselaar, hovenier Aartselaar, tuinaannemer Aartselaar, onderhoud tuin Aartselaar, opruimen groenafval Aartselaar, tuinonderhoud prijzen Aartselaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden