tuinonderhoud Hemiksem

Tuinonderhoud Hemiksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Hemiksem

Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.75/5 (76 reviews)
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring in onderhoud van tuinen en zou graag wat bijverdienen ik heb een eigen bosmaaier en grasmachine en remork dus ik kan het groenafval altijd meenemen ik plant ook aan ik kan op vrijdag avond en in de weekends ik vervoer ook voor verhuizen of containerpark
Hans is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben sport- en informaticaleerkracht op een secundaire school. In mijn vrije tijd hou ik me graag zinvol bezig. Ik klus graag en heb het grootste deel van onze eigen woning zelf gerenoveerd. Ik werk graag met jongeren, klus graag, help graag en leer graag bij...
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.83/5 (36 reviews)
Hey,heb al wel wat ervaring in de bouw dus mss kunnen we elkaar helpen . 16jaar bouwervaring.. - metsen van façade ,..enz - gyproc . -tegelen van vloeren en muren , -terrassen en oprit .( specialiteit) -alsook Kleinere werken -Totaal renovaties -electriciteit -Schilderwerken Grijp nu je kans voor deze werke !!professioneel uitgevoerd en betaalbaar ook nog Vaste prijs en of per uur . See ya
Tuinonderhoud in Kruibeke (9150) - Nihat
Nihat
Kruibeke
4.94/5 (16 reviews)
Mijn naam is Nihat,een klusser.Ik ben 29 jaar jong,getrouwd en trotse vader van mijn zoont.Ik doe klussen in het weekend en in de week na 16u met mijn eigen auto.In mijn vrije tijd doe ik klussen.Ik werk uitstekend zelfstandig,maar functioneer ook goed in een team.Ik weet alle creativiteit boven te halen wanneer ik alleen aan een klus werk.Mijn doel is om klanten tevreden te stellen.
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Beste Ik ben Greet en 52 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben verpleegkundige (bachelor) en geef reeds 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik speel al heel mijn leven viool. Ik reis graag en ik ben sociaal geëngageerd. in. Ik ben tot mijn 18 jaar in de jeugdbeweging geweest. Ik werk heel graag en ben een bezige bij. Ik kan goed plannen en organiseren.
Tuinonderhoud in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hey ik ben steve en zit al 16jaar in de bouw. Ik doe geregeld klusjes dus waarom niet via deze weg. Ik doe aan metselwerk ,gevelwerk (bv .voegen,schildere...) nu leg ik vooral opritte en terrasse..ik werk aan elke job of het een job voor mijzelf is dus moet in orde zijn.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Hallo beste mensen, mijn naam is Abdessamad en ik wil graag wat bijverdienen door bij te klussen. Als een sterk, handig en eerlijke werker ben ik tot veel in staat. Afbraakwerken, schilderen, verhuis, schoonmaak en meer. Bel gerust voor meer info.
Tuinonderhoud in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Spontaan, sociaal, flexibel en harde werker. Werk graag door en stop pas als iedereen tevreden is. Steek graag de handen uit de mouwen en ben niet bang van vuil werk. Van loodgieterij tot gevelwerken tot tuinonderhoud
Tuinonderhoud in Bazel (9150) - Jonathan
Jonathan
Bazel
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben chauffeur bij de lijn en zoek nog iets voor na mijn uren te doen. Ik kan me verplaatsen met de wagen heb een grote gezinswagen Mijn tijden dat ik kan zijn zeer variabel. Soorten jobs die kunnen zijn zeer variabel.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Dieter ik ben 20j. Ik werk aanboord van een sleepboot en zou graag wat bijverdienen. Ik ben een nauwkeurig, zorgvuldige werker. Mijn ervaringen zijn niet super groot omdat ik nog jong ben maar ik ben wel een handigeharry. Ik wil dag/nacht , binnen/buiten werk ik doe alles met veel plezier. Uurloon bespreekbaar.
Tuinonderhoud in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Goeiedag, ik ben leerkracht Fysica en Wiskunde in de hoge jaren van het secundair onderwijs. Ik ben vooraan in de 30, dus voldoende ervaring en nog voldoende voeling met de jongeren. Ik probeer steeds te zoeken naar waar iedereen nood aan heeft.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben 29 jaar. In 2009 behaalde ik een diploma elektrische installatie technieken. In de haven van Antwerpen werkte ik 5 jaar als elektricien en deed ik heel wat ervaring op. Graag werk ik voor u kleine klusjes zorgvuldig af. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Hoboken (2660) - Said
Said
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Beste ler, Ik werk perfect,ik ben flexibel en stressbestendig,ik heb ervaring met alles wat ik hieronder zal noemen, je kunt op mij rekenen voor alles wat ik in de beschrijving heb genoemd. Ik probeer altijd in ieders gedachten te zijn Mvg,
Tuinonderhoud in Kruibeke (9150) - Glen
Glen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
4.5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Glen! Ik maak vooral werk van kleine klussen binnen en buiten. Gyprocwerken, tegels plaatsen, kleine sanitaire werken en zo veel meer. Ook voor tuin onderhoud kan u bij mij terecht. Tot snel!
Tuinonderhoud in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wik zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Onze vakman staat steeds voor klaar om u de beste service aan uw tuin te geven. Wat wij doen: - verwijderen van onkruid in tuin - snoeien van planten en bomen - bemesten van planten - knippen van hagen - onderhoud van het gazon - reinigen van bestrating/terras BOMEN KAPPEN DOEN WIJ NIET
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Hemiksem: geëvalueerd met 4.62 door 223 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Hemiksem, tuinier Hemiksem, hovenier Hemiksem, tuinaannemer Hemiksem, onderhoud tuin Hemiksem, opruimen groenafval Hemiksem, tuinonderhoud prijzen Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden