tuinwerken Antwerpen

Tuinwerken Antwerpen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Antwerpen

Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,Ik heb 10 jaar ervaring alleen in tuinieren,ik kan elk werk in je tuin doen, ik ben punctueel en serieus.Als we eenmaal hebben samengewerkt zullen we zeker weer werken.Dank u
Tuinwerken in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Ik werk persoonlijk heel graag en ben niet bang om vuil te worden.Ik sta open voor alle soorten werk te doen en begin graag aan nieuwe uitdagingingen en moest er echt iets zijn da ik niet zou kunnne dan vind ik wel de juiste man voor de juiste job.
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Zorguldige tuinier.Ik zal met plezier in uw tuin komen werken alsof het mijn eigen tuin was. Ik beschik over veel gereedschap machines(blazer,heggenschaar,...) en ik ga vaak tuinonderhoud doen. Vertrouw op mijn ervaring.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Sharyar
Sharyar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Wij reinigen opritten, daken, ramen, gevels en terrassen met kwalitatieve producten. Reinigen van vlekken, vuil, algen en mos om zo stralend resultaat te bekomen. Flexibele afspraakmogelijkheden
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik kan je bijstaan in je tuin voor al je gras-, haag-, en boomwerken. Ik beschik over een grasmaaier, heggenschaar en heggenschaar met verlengstuk voor hoge hagen. Contacteer me gerust voor de mogelijkheden en eventueel weg doen van groenafval naar het containerpark.
Tuinwerken in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb op de farm van mijn ouders helft van mijn leven gewerkt. Geen takken zijn te zwaar voor me. Ik zal in jullie tuin met plezier werken. Ik woon in Antwerpen maar ik heb een auto dus ik kan zonder probleem naar u verplaatsen. Hopelijk zullen wij elkaar ontmoeten en details van mijn werk bespreken.
Tuinwerken in Antwerpen (2060) - Yaramis
Yaramis
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Zeg me U plan ivm uw tuin en er wordt iets prachtigs van gemaakt door me! Ik heb een villa zelf gebouwd dus wat is een tuin daarbij dat ik dat niet aankan. Ik let op detail omdat ik als goudsmid op mm let!
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een tuinier met hart en ziel. Beschik over eigen materialen om uw hagen te snoeien, gras te maaien algemeen onderhoud van je tuin, winteropkuis en zoveel meer. Ben heel flexibel wat dagen en uren betreft.
Tuinwerken in Zwijndrecht (2070) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (1 reviews)
Hulp bij het aanplanten van je tuin, aanleggen van terras of plaatsen van een schutting. Alles is bespreekbaar. Ik ben niet in het bezit van grote graafmachines.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Pierre
Pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben vooral gespecialiseerd in het aanleggen van de groenvormen van tuinen. Een goed doordachte border met een duurzame mix van vaste planten, etc. Hiervoor heb ik het materiaal, vervoer en ook de contacten bij allerlei kwekers van vaste planten, bomen etc.
Tuinwerken in Antwerpen (2020) - Asudullah
Asudullah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen ik ben steeds gemotiveerd om jou van pas te komen en jou komen helpen met tuinaanleg en tuin inrichten om zo je nodige wensen en hopelijk je dromen waar te maken kunstgras aanleggen en terra leggen ook geen probleem en schoon en proper tuin heeft iedereen graag hopelijk tot binnenkort.
Tuinwerken in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
In mijn ouderlijk huis (alsook bij een deel van de famiilie) heb ik lang ingestaan voor het op orde houden van onze tuinen. Op dit valk ben ik een manusje van alles. Ik kan grote sloopwerken aan alsook het (ver)planten van bomen en het winter klaar maken van tuinen.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Antwerpen
Nieuw
Dag allemaal Ik ben Mohanad en ik woon in Antwerpen. Ik ben 27 jaar. Ik werk als IT-manager in Brussel. Ik zou graag de mensen met hun laptop en pc helpen. Ik heb veel vrije tijd om een paar dingen te doen. ..............................................................
Tuinwerken in Borgerhout (2140) - Bruno
Bruno
Borgerhout
Nieuw
Ik kan erg goed om met kettingzaken, bijlen en haagsnoeiers. Heb dit vroeger heel vaak gedaan bij mijn grootouders. Altijd probeer ik ook mijn werk zo zorgvuldig mogelijk af te werken omdat ik hier voldoening uit haal. Ook ben ik enorm gemotiveerd :) Hopelijk tot snel! Groetjes, Bruno
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een tuinier met zicht op details en fijne afwerking. Alles van tuinwerken kan ik uitvoeren of aanleggen. Ik beschik niet over alle materialen om een tuin te onderhouden, aangezien ik zelf op appartement woon.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Antwerpen: geëvalueerd met 4.82 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Antwerpen, tuinaanleg Antwerpen, terras aanleggen Antwerpen, tuinaannemer Antwerpen, omheining plaatsen Antwerpen, tuin werken Antwerpen, werken in de tuin Antwerpen, tuinontwerp Antwerpen, tuinhulp lage prijs Antwerpen, tuinarchitect Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden