hondenoppas Ekeren

Hondenoppas Ekeren: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Ekeren: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
5/5 (12 reviews)
Ik ben graag met dieren bezig, vooral honden en katten. Eten geven, spelen, kroelen, uitlaten... alle liefde voor de dieren. Ook andere dieren zijn voor mij geen probleem. :)
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben groot geworden met steeds huisdieren om me heen. Onlangs heb ik mijn Deense dog na net geen 12 jaar moeten laten inslapen omdat ze gewoon 'op' bleek te zijn. Voorlopig kies ik nog niet om een ander huisdier te nemen maar vind ik het wel fijn om voor andere dieren te mogen zorgen.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Shana
Shana
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ben opgegroeid met verschillende dieren. Ben een echte dierenvriend Wandelen spelen gewoon aanwezig zijn de liefde en vriendschap die je krijgt van je dier dat is het mooiste da er is
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Hondenoppas in Stabroek (2940) - Rania
Rania
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Wil je samen iets gaan doen. Ik help je bij je huis dier. Hond kat of misschien en ander dier ik zal er oppassen. Ik kan ze uitlaten eten ,drinken geven. En zelfs mee spelen. Ik ben zelf 17 jaar en volg dierenzorg. Ik zelf volg ook vanaf dit jaar stage bij en hondentrimsalon.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Elena
Elena
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Ik ben goed met alle dieren, ik heb er thuis zelf ook redelijk veel. Ik zorg voor ze allemaal en zou het ook leuk vinden om u te helpen met uw dieren. Met ze te gaan wandelen, te voederen, te spelen,...
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Emily
Emily
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een echte dierenliefhebber en zou heel graag jullie helpen door op jullie dier te passen (honden, katten of anderen dieren ik zie ze allemaal graag). Hopelijk tot binnenkort!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Joycy
Joycy
Merksem
5/5 (1 reviews)
Enkel het beste en warme opvanghuisje voor jou viervoeter! 🐾 Hallo ik ben Joycy en samen met mijn vriend staan wij open om jou hondje een 2de thuis de bieden. Wij willen enkel het allerbeste en dus zal jouw hondje altijd onze eerste prioriteit zijn. Wij hebben een groot hart voor dieren en doen niet liever dan al onze liefde te delen met jouw viervoeter! ❤️ het is altijd gezellig bij ons! 🏠
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Iliana
Iliana
Antwerpen
Nieuw
Ik ben opgegroeid met heel veel katten, maar honden hebben de laatste jaren ook veel van mijn liefde gewonnen! :) Ik zou dolgraag met jullie diertjes op stap gaan, mee spelen of op petsitten! Aarzel niet om me te contacteren bij eventuele vragen!
Hondenoppas in Kapellen-Glabbeek (3381) - Astrid
Astrid
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Ga je op reis en heb je een oppas nodig? Uw dier is welkom bij ons voor enkele daagjes. De kinderen zullen ze vertroetelen. Wel liefst dieren dat kinderen gewend zijn, we hebben er 3, tussen 2 en 12 jaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Ekeren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Ekeren: geëvalueerd met 4.92 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Ekeren, hondenoppas aan huis Ekeren, hondenoppas gezocht Ekeren, dogsitter Ekeren, dogsitting Ekeren, hondenopvang Ekeren, hondenhotel Ekeren, hondenpension Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden