hondenoppas Ekeren

Hondenoppas Ekeren: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Ekeren: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben groot geworden met steeds huisdieren om me heen. Onlangs heb ik mijn Deense dog na net geen 12 jaar moeten laten inslapen omdat ze gewoon 'op' bleek te zijn. Voorlopig kies ik nog niet om een ander huisdier te nemen maar vind ik het wel fijn om voor andere dieren te mogen zorgen.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Sinds de start van de lockdown ben ik gestart met het wandelen van honden en het oppassen op de viervoeters van mijn vrienden. Ook knuffel ik graag met de dieren en ben ik in staat om er op te passen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Iliana
Iliana
Antwerpen
Nieuw
Ik ben opgegroeid met heel veel katten, maar honden hebben de laatste jaren ook veel van mijn liefde gewonnen! :) Ik zou dolgraag met jullie diertjes op stap gaan, mee spelen of op petsitten! Aarzel niet om me te contacteren bij eventuele vragen!
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Anisha
Anisha
Antwerpen
Nieuw
hallo, ik ben anisha. ik ben 16 jaar. ik ben een enorme dierenvriend, het liefst van al zie ik honden, ik speel heer graag met ze en verzorg ze ook goed. ik heb zelf 2 honden en ik verzorg ze alsof ze mijn eigen kindjes zijn. ik heb al een paar keer op honden gepast en vind het leuk. als ik jou kan helpen graag. tot snel
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Antwerpen
Nieuw
Ik heb al eens eerder op honden gepast bij de eigenaar thuis. Ik vind het niet erg om eventueel te blijven slapen. Ik ben een echte dierenvriend dus ik vind het dus leuk om dit werk te doen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Laura
Laura
Brasschaat
Nieuw
Wanneer u op uw werk bent en u toch graag zou willen dat uw hond eventjes een speelkameraadje heeft, eten krijgt of alvast een wandeling heeft gedaan voor u thuiskomt, kan ik daarbij helpen.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Ekeren
Nieuw
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Ik ben opgegroeid met Katten en Honden waardoor ik dus ook geen bang heb van dieren. Ik ben bereid voor u hond/kat te voeden en uit te laten indien nodig. Ik ben zeer lief met dieren, ik heb namelijk zelf een Teckel.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Jonathan
Jonathan
Kapellen
Nieuw
Heb zelf 2 honden en een kat, en aantal kippen en voor deze beestjes te zorgen is altijd een uitdaging,maar een uitdaging die ik graag aanga. Ik ben heel lief voor dieren, maar sta zeker en vast op mijn strepen. Bij mij is jouw hartediefje zeker in goede handen. Ps: mijn dagtarief is altijd bespreekbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Ekeren: geëvalueerd met 4.86 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Ekeren, hondenoppas aan huis Ekeren, hondenoppas gezocht Ekeren, dogsitter Ekeren, dogsitting Ekeren, hondenopvang Ekeren, hondenhotel Ekeren, hondenpension Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Ekeren

Hondenoppas 25 december tussen 15u-22u - Hondenoppas met overnachting (vrij 15 juli tot za. 16 juli) - hondenoppas - Dagopvang malthezer - hondensitter - Hondsit gezocht - Dagopvang - opvang voor hond gezocht van 10 tot 14 november - Oppas dag - Opvang gezocht voor labradoodle op dinsdag - Opvang voor weimaraner reu 30 maand - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180) - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180). OPVANG VOOR ELLA!!! - opvang voor mijn hondje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden