Vind de beste dogsitter van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Ik ben groot geworden met steeds huisdieren om me heen. Onlangs heb ik mijn Deense dog na net geen 12 jaar moeten laten inslapen omdat ze gewoon 'op' bleek te zijn. Voorlopig kies ik nog niet om een ander huisdier te nemen maar vind ik het wel fijn om voor andere dieren te mogen zorgen.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Sinds de start van de lockdown ben ik gestart met het wandelen van honden en het oppassen op de viervoeters van mijn vrienden. Ook knuffel ik graag met de dieren en ben ik in staat om er op te passen.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Iliana
Iliana
Nieuw
2030 Antwerpen
Ik ben opgegroeid met heel veel katten, maar honden hebben de laatste jaren ook veel van mijn liefde gewonnen! :) Ik zou dolgraag met jullie diertjes op stap gaan, mee spelen of op petsitten! Aarzel niet om me te contacteren bij eventuele vragen!
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Anisha
Anisha
Nieuw
2030 Antwerpen
hallo, ik ben anisha. ik ben 16 jaar. ik ben een enorme dierenvriend, het liefst van al zie ik honden, ik speel heer graag met ze en verzorg ze ook goed. ik heb zelf 2 honden en ik verzorg ze alsof ze mijn eigen kindjes zijn. ik heb al een paar keer op honden gepast en vind het leuk. als ik jou kan helpen graag. tot snel
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Nieuw
2030 Antwerpen
Ik heb al eens eerder op honden gepast bij de eigenaar thuis. Ik vind het niet erg om eventueel te blijven slapen. Ik ben een echte dierenvriend dus ik vind het dus leuk om dit werk te doen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Laura
Laura
Nieuw
2930 Brasschaat
Wanneer u op uw werk bent en u toch graag zou willen dat uw hond eventjes een speelkameraadje heeft, eten krijgt of alvast een wandeling heeft gedaan voor u thuiskomt, kan ik daarbij helpen.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Nieuw
2180 Ekeren
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Kim
Kim
Nieuw
2170 Merksem
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Ik ben opgegroeid met Katten en Honden waardoor ik dus ook geen bang heb van dieren. Ik ben bereid voor u hond/kat te voeden en uit te laten indien nodig. Ik ben zeer lief met dieren, ik heb namelijk zelf een Teckel.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Jonathan
Jonathan
Nieuw
2950 Kapellen
Heb zelf 2 honden en een kat, en aantal kippen en voor deze beestjes te zorgen is altijd een uitdaging,maar een uitdaging die ik graag aanga. Ik ben heel lief voor dieren, maar sta zeker en vast op mijn strepen. Bij mij is jouw hartediefje zeker in goede handen. Ps: mijn dagtarief is altijd bespreekbaar.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Belinda
Belinda
Nieuw
2170 Merksem
Onze Duitse scheper is vorig jaar gestorven van ouderdom maar omdat we verschillende keren per jaar op vakantie zijn, nemen we geen hond of kat meer. Je moet er zijn voor je huisdier ! Daarom vind ik het een leuk idee om voor ander huisdier te zorgen opdat de baasjes onbezorgd op vakantie kunnen. Een klein huisdier mag ook naar ons komen !
Hondenoppas in Merksem (2170) - Yasemin
Yasemin
Nieuw
2170 Merksem
Mijn naam is Yasemin. Een student van 18jaar in Antwerpen. Sinds kleins af aan ben ik een dierenvriend , ik heb veel dieren in huis gehad. Ook nu heb ik zelf een hondje. Moet u last minute ergens zijn en heeft u geen idee wat u met uw huisdier moet doen? Kunt u mij gelijk contacteren. Ik kan hem dan bij u of bij mij thuis verzorgen.

Hondenoppas Ekeren: geëvalueerd met 4.8 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Ekeren, hondenopvang Ekeren, hondenhotel Ekeren, hondenpension Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Ekeren

opvang voor hond gezocht van 10 tot 14 november - Oppas dag - Opvang gezocht voor labradoodle op dinsdag - Opvang voor weimaraner reu 30 maand - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180) - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180). OPVANG VOOR ELLA!!! - opvang voor mijn hondje
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden