Vind de beste dogsitter van Anderlecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Hondenoppas in Elsene (1050) - Steven
Steven
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Hondenoppas in Sint-gillis (1060) - Naomi
Naomi
5/5 · 1 reviews
1060 Sint-gillis
Van jongsaf ben ik een dierenvriend. Ik hou van alle dieren. Thuis heb ik twee katten. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen vast en zeker gelukkig zijn :) Ik kan voor ze passen bij u thuis of met ze gaan wandelen.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Vincent
Vincent Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
I am in love with all animals, I have two cats myself. They are spoiled little brats but I adore them to the fullest. I know I will provide the same love and care for your precious four-legged friends! I speak three languages (dutch, english and french), contact me in whatever language fits you best!
Hondenoppas in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Graag kom ik op uw diertje passen door eerst een positief contact te maken, eten te geven, te spelen, het haar te kammen, de kattenbak te reinigen,...
Hondenoppas in Sint-gillis (1060) - Elisa
Elisa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1060 Sint-gillis
Gek op katten! Ik heb van kleins af aan katten gehad en ben er dol op. Nu ik zelf in een kleine studio woon, heb ik geen kat in huis. Ik kom graag voor de jouwe zorgen! Ik kan katten goed inschatten en snel op hun gemak stellen. :) Aarzel niet om me te contacteren om op jouw favoriete viervoeter te komen passen!
Hondenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Nieuw
1000 Brussel
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Hondenoppas in Dilbeek (1700) - Lynn
Lynn
Nieuw
1700 Dilbeek
Al van toen ik een klein meisje was, heb ik altijd al van katten gehouden. Ik vind het leuk om met ze te spelen en ze te verzorgen. Ik heb momenteel een kitten die ik nu thuis aan het opvoeden ben. Ik ben zowel fan van oude katten als jonge kleine katten.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Nieuw
1000 Brussel
Als u een tijdje niet thuis bent of op vakantie of lange dagen weg bent dan kan u i trouwe viervoeter aan mij toe vertrouwen. Ik ben een enorme dierenvriend en ga mijn best doen om u dier zo veel mogelijk te vertroetelen en verzorgen.
Hondenoppas in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1700 Dilbeek
U gaat op vakantie en wenst dat u dieren in hun vertrouwde omgeving blijven. Ik heb ervaring met Honden, katten, vogels en aquariumvissen. Tijdens uw vakantie kom ik u dieren verzorgen en hou ik een oogje in het zeil. Ik kan ook gaan wandelen met uw hond en eventueel een speelmoment inlassen.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Lien
Lien
5/5 · 0 reviews
1000 Brussel
Ik hou ervan om op te katten te passen, hen te verwennen en te verzorgen. Uw kat is bij mij in goede handen. Ik kom graag bij u thuis oppassen zodat de kat in zijn natuurlijk habitat is. Ik ben als kind met heel veel dieren opgegroeid dus dit is voor mij genieten!
Hondenoppas in Anderlecht (1070) - Elke
Elke
Nieuw
1070 Anderlecht
Ik kan goed met dieren om en doe dit sowieso al geregeld voor familieleden wanneer zij op reis gaan. Ik verplaats me wel met openbaar vervoer dus het moet goed bereikbaar zijn.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Alma
Alma
Nieuw
1000 Brussel
Does your pet need a perfect substitute for his favorite family? I am here to provide love and care while you are busy with other obligations. I've had cats, dog, rabbit, parrot and hamster so I know how to make them feel happy but any other adorable animal is more than welcome. I can teach them English and Croatian also :)
Hondenoppas in Schepdaal (1703) - Jessica
Jessica
Nieuw
1703 Schepdaal
Hallo ik heb en groot hard voor dieren en hervaring zoals mij beezig houden verzorgen van boerderijdieren,katten,honden,paarden enzo dus kom zekker bij je zal geen spijt hebben
Hondenoppas in Schepdaal (1703) - Ine
Ine
Nieuw
1703 Schepdaal
Hallo! Ik ben Ine en ik ben 22 jaar. Ik hou al mijn hele leven van dieren. Voornamelijk katten, konijnen en knaagdieren. Met honden heb ik minder ervaring. Ik ben bereid op uw dieren te passen bij u thuis, dieren te voeden, uit te laten. Ik ga met veel liefde om met alle dieren, dus ze zijn zeker in goede handen bij mij. Laat gerust iets weten!

Hondenoppas Anderlecht: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Anderlecht, hondenopvang Anderlecht, hondenhotel Anderlecht, hondenpension Anderlecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden