hondenoppas Aalst

Hondenoppas Aalst: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Aalst: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben vertrouwd met heel veel hondenrassen van chihuahua tot deense dog. Ik heb al verschillende keren voor vrienden of familie op hun hond gepasttoen ze op reis waren of een avondje weg waren.
Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
ik heb vroeger honden en katten gehad, nu zorg ik voor zwerfkatten ook. ik hou heel veel van dieren en probeer er ook beste voor te doen. mits de nodige aandacht te geven en te luisteren naar de noden van de eigenaar
Hondenoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Hondenoppas in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Hondenoppas in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Hondenoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren maar heb er zelf geen door mijn allergie. Korte periodes zijn ok maar om ze permanent in huis te hebben, zou het een hypoallergeen ras moeten zijn. Daarom wil ik graag af en toe oppassen op een hond of andere huisdieren. (Geen katten) Zo kan ik die lieverds toch een beetje bij me hebben.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Eva
Eva
Aalst
Nieuw
Avondje uit met vrienden of familie, maar geen oppas voor je favoriete viervoeter? Geen probleem, ik let (en verwen) graag je harige vriend tijdens jouw uitje.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Aalst
Nieuw
Hallo, ik ben Kimberley, een enthousiaste, sociale en flexibele studente uit Aalst. Als grote dierenliefhebber wil ik mij aanmelden om als dogsitter om op jullie honden/katten/konijnen te passen wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of graag eens reist. Op die manier heb ik wat ontspanning tijdens mijn herexamens en kan ik terwijl een beetje bijverdienen. (hoeft niet veel te zijn!).
Hondenoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik heb zeer veel kennis van dieren omdat ik altijd huisdieren heb gehad en een echte dierenvriend ben. Op het heden heb ik zelf twee poezen en twee hondjes. Ik heb de meeste ervaring met kleine en middelmatig grote hondjes, heb veel empathie en geduld.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Ik hou enorm veel van dieren maar aangezien ik op een appartementje woon , kan ik er zelf geen hebben. Daarom lijkt het me wel fijn om voor andere mensen hun dieren te zorgen.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Thuis hebben we steeds een hond gehad en toen ik samen ging wonen met mijn vriend kon een dier ook niet ontbreken. Omdat we op een appartement zijn gaan wonen hebben we voor een kat gekozen. Omdat ook deze dieren van de buitenlucht moeten kunnen genieten hebben we ons terras afgestaan en een buitenhok gemaakt met namaak gras, zodat ook zij veilig is.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Balt
Balt
Aalst
Nieuw
Al heel mijn leven lang ben ik een grote dierenvriend. Ik ben afkomstig uit te de Kempen en ben daar opgegroeid tussen de dieren. Doorgaans zijn (vooral honden) heel erg op hun gemak bij mij, en ik kan er goed voor zorgen. Als je een dogsitter nodig hebt, call me.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Aalst: geëvalueerd met 4.89 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Aalst, hondenoppas aan huis Aalst, hondenoppas gezocht Aalst, dogsitter Aalst, dogsitting Aalst, hondenopvang Aalst, hondenhotel Aalst, hondenpension Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Aalst

Oppas hond - Vic de ruwharige teckel zoekt oppas voor 4 dagen - Oppas gezocht van 20juli tot 6augustus - Honden oppas gezocht voor 7 t.e.m. 16 aug - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - zoek iemand voor 2 yorkchirs - Hondenoppas komende zaterdag gezocht - Oppas Evee - Oppas Ramon - opvang 2 tot 3 weken - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppasser - Dagopvang - Dagopvang - opvang Chow chow - Dogsitting - Oppas voor kerstvakantie 2 honden - Werkdag Hondoppas - Volledige verzorging van labrador tijdens verlof. - oppas van 23/7 tot 6/8 - Oppas bij u thuis - Oppas - hondenoppas van 4 tot 7sept - Reu 11 maand teef 9maand sociale Mechelaars - jack russel - Hondenopvang - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas - op hondjes letten - Vakantieopvang gevraagd voor 10 april 2020 tot 18 april 2020 - Vakantie - Op zoek - Oppas bij de petsitter - Honden in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden