Vind de beste dogsitter van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Kenneth
Kenneth Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.82/5 · 11 reviews
9308 Gijzegem
Ik ben vertrouwd met heel veel hondenrassen van chihuahua tot deense dog. Ik heb al verschillende keren voor vrienden of familie op hun hond gepasttoen ze op reis waren of een avondje weg waren.
Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
5/5 · 5 reviews
9308 Gijzegem
ik heb vroeger honden en katten gehad, nu zorg ik voor zwerfkatten ook. ik hou heel veel van dieren en probeer er ook beste voor te doen. mits de nodige aandacht te geven en te luisteren naar de noden van de eigenaar
Hondenoppas in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Hondenoppas in Herdersem (9310) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
9310 Herdersem
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Hondenoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik hou van dieren maar heb er zelf geen door mijn allergie. Korte periodes zijn ok maar om ze permanent in huis te hebben, zou het een hypoallergeen ras moeten zijn. Daarom wil ik graag af en toe oppassen op een hond of andere huisdieren. (Geen katten) Zo kan ik die lieverds toch een beetje bij me hebben.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Hondenoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Nieuw
9300 Aalst
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, ik ben Kimberley, een enthousiaste, sociale en flexibele studente uit Aalst. Als grote dierenliefhebber wil ik mij aanmelden om als dogsitter om op jullie honden/katten/konijnen te passen wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of graag eens reist. Op die manier heb ik wat ontspanning tijdens mijn herexamens en kan ik terwijl een beetje bijverdienen. (hoeft niet veel te zijn!).
Hondenoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Nieuw
9300 Aalst
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Nieuw
9300 Aalst
Ik hou enorm veel van dieren maar aangezien ik op een appartementje woon , kan ik er zelf geen hebben. Daarom lijkt het me wel fijn om voor andere mensen hun dieren te zorgen.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Nieuw
9300 Aalst
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben een enorme dierenvriend. Thuis hebben we steeds een hond gehad en toen ik samen ging wonen met mijn vriend kon een dier ook niet ontbreken. Omdat we op een appartement zijn gaan wonen hebben we voor een kat gekozen. Omdat ook deze dieren van de buitenlucht moeten kunnen genieten hebben we ons terras afgestaan en een buitenhok gemaakt met namaak gras, zodat ook zij veilig is.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Balt
Balt
Nieuw
9300 Aalst
Al heel mijn leven lang ben ik een grote dierenvriend. Ik ben afkomstig uit te de Kempen en ben daar opgegroeid tussen de dieren. Doorgaans zijn (vooral honden) heel erg op hun gemak bij mij, en ik kan er goed voor zorgen. Als je een dogsitter nodig hebt, call me.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Robin
Robin
Nieuw
9300 Aalst
Mijn vriendin en ik zijn allebei zeer grote dierenvrienden maar hebben momenteel (nog) geen eigen huisdier. Wij willen allebei met veel plezier op uw dier passen, overdag en 's nachts! Wij hebben een grote tuin en wonen vlakbij een park, dus dieren regelmatig uitlaten is zeker geen probleem. Ik werk van thuis en kan mij dus zeer flexibel opstellen en uw dier alle aandacht geven die het verdient!
Hondenoppas in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Nieuw
9300 Aalst
Beste dierenvriend. U kan op mij rekenen voor een gezellige periode en goede verzorging van uw kat/hond/konijn of gelijk welk dier! Heb ervaring met dieren van thuis uit en via mijn opleiding dier (1jaar)-en mensengeneeskunde (6jaar). Ik heb zelf geen dieren meer vandaar dat ik mij beschikbaar stel.

Hondenoppas Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Aalst, hondenopvang Aalst, hondenhotel Aalst, hondenpension Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Aalst

Werkdag Hondoppas - Volledige verzorging van labrador tijdens verlof. - oppas van 23/7 tot 6/8 - Oppas bij u thuis - Oppas - hondenoppas van 4 tot 7sept - Reu 11 maand teef 9maand sociale Mechelaars - jack russel - Hondenopvang - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas - op hondjes letten - Vakantieopvang gevraagd voor 10 april 2020 tot 18 april 2020 - Vakantie - Op zoek - Oppas bij de petsitter - Honden in Aalst (9300) - voor een weekend
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden