hondenoppas Aalst

Hondenoppas Aalst: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Aalst: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben een grote kattenvriend en heb gedurende 16 jaar een kat gehad. Ik mis dit nu ook gezien ik momenteel geen kat heb. Catsitten is voor mij dus een win win :)
Hondenoppas in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Tijdens jouw afwezigheid kom ik graag je kat(ten) voorzien van eten, drinken, gezelschap en de nodige aandacht geven. De kattenbak uitkuisen is geen probleem.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Sta graag in verbinding met dieren, ben opgegroeid met honden en hou ervan om hen te verzorgen, spelen en te verwennen. Ik kom dus met veel plezier op uw soulmate passen. Steeds tot uw dienst
Hondenoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Hondenoppas in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een kattenliefhebber en heb zelf ook een kat . In het verleden heb ik een heleboel katten gehad en zelf opgegroeid . Ik verzorg mijn kat heel goed en wil hetzelfde doen voor u .
Hondenoppas in Aalst (9300) - Annabelle
Annabelle
Aalst
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben Annabelle en heb al ervaring met thuis oppassen. Ik heb al een aantal oppasopdrachten gehad bij telkens een hond en een kat. Dit is voor het dier het minst stressvol. Ik sta ook open voor andere diersoorten. Stuur gerust een berichtje!😊
Hondenoppas in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Hondenoppas in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Hondenoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren maar heb er zelf geen door mijn allergie. Korte periodes zijn ok maar om ze permanent in huis te hebben, zou het een hypoallergeen ras moeten zijn. Daarom wil ik graag af en toe oppassen op een hond of andere huisdieren. (Geen katten) Zo kan ik die lieverds toch een beetje bij me hebben.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Cassandra
Cassandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik 4 katten en 2 honden, dus ik weet zeker hoe huisdieren verzorgd moeten worden. Ik heb nog nooit aan huis iemand anders hun huisdieren verzorgd, maar ik ben zelfzeker dat dit geen probleem gaat zijn.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik heb zeer veel kennis van dieren omdat ik altijd huisdieren heb gehad en een echte dierenvriend ben. Op het heden heb ik zelf twee poezen en twee hondjes. Ik heb de meeste ervaring met kleine en middelmatig grote hondjes, heb veel empathie en geduld.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Ik hou enorm veel van dieren maar aangezien ik op een appartementje woon , kan ik er zelf geen hebben. Daarom lijkt het me wel fijn om voor andere mensen hun dieren te zorgen.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Aalst: geëvalueerd met 4.88 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Aalst, hondenoppas aan huis Aalst, hondenoppas gezocht Aalst, dogsitter Aalst, dogsitting Aalst, hondenopvang Aalst, hondenhotel Aalst, hondenpension Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden