hondenoppas Deinze

Hondenoppas Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Deinze: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (141 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Hondenoppas in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (27 reviews)
Hallo, van jongsaf ben ik een dierenvriend. Honden, katten,.. maakt niet uit. Ik zie ze allemaal even graag. Ik ben zeer lief en bekwaam met dieren. Grote kleine, maakt niet uit. Kies mij en je zal zeker en vast geen spijt krijgen!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en ben nu het trotse baasje van een pupje van 6 maand. Genoeg ervaring dus om jou met een gerust hart op stap te laten gaan, terwijl ik jouw hond in de gaten houd, verzorg, eten en drinken geef en overlaad met liefde! Ik woon zelf in Heusden en beschik over een eigen wagen.
Hondenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Ook tijdens deze situatie verdienen onze viervoeters het om de nodige beweging te krijgen. Aangezien ik momenteel technisch werkloos thuis zit, wil ik hier graag mijn steentje bij bijdragen. We hebben momenteel zelf een puppy in huis, maar die heeft nog zijn nodige slaap nodig. Daarom wil ik in mijn vrije tijd graag de diertjes even gezelschap te houden en hen wat extra liefde te geven.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Ignace
Ignace
Nevele
5/5 (3 reviews)
Ik heb echt een passie voor dieren . Ik heb zelf een kat en dat beestje zie ik doodgraag . Ik heb heel wat ervaring om met dieren om te gaan vermits ik in een vorig leven samen geweest ben met een dierenarts.
Hondenoppas in Eke (9810) - Ilke
Ilke
Eke
5/5 (3 reviews)
Als je huisdier moeite hft met alleen thuiszijn/of dit niet gewoon is...kom ik met plezier " dogsitten" of thuiswachten, terwijl jij er even tussenuit kan. Je beestje krijgt de nodige speeltijd, aandacht & verzorging .
Hondenoppas in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Moet je op reis of even geen tijd om voor je huisdier te zorgen dan doe ik het met plezier. Ik heb zelf een lieve Ragdoll. Contacteer mij gerust dan spreken we af om de details te bespreken. Mvg Sigmund.
Hondenoppas in Aalter (9880) - Delphine
Delphine
Aalter
5/5 (2 reviews)
Ik heb oog voor de noden van de dieren, zie wat ze nodig hebben, ik speel er graag mee en zorg er voor dat ze hun energie kwijt kunnen. Ik neem graag mijn tijd voor hen. Bovendien vind ik het ontspannend, wat beide partijen ten goede komt.
Hondenoppas in Astene (9800) - Valerie
Valerie
Astene
5/5 (2 reviews)
Ben je er eventjes tussenuit. Dan luister graag eerst welk, ras, karakter en verzorging jouw hond /kat nodig heeft. Graag in de buurt van Deinze. Samen bespreken we de wensen of noden van jouw hond of kat. Zelf heb ik ook een hondje en een kat die veel liefde krijgen. Groetjes Valerie
Hondenoppas in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal ik ben Daphne en ben 19 jaar, ik ben al sinds kinds af aan zot van dieren zelf heb ik ook 3 honden dus heb ik wel ervaring met wat je wel en niet moogt doen Dus moet je ergens naar toe en de hond zit niet graag alleen dan komt ik met plezier oppassen
Hondenoppas in De pinte (9840) - Luna
Luna
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Heb zelf een hond en een kat. Ik beschik over een eigen wagen en rijbewijs dus ik kan meerdere malen per dag langskomen.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op dieren! Ik heb ook zelf een hondje dus heb daar ook ervaring mee. Wij hebben ook vissen, vogels en een konijn. Ik wil graag de mensen helpen om voor hun huisdier te zorgen.
Hondenoppas in Zulte (9870) - Gerson
Gerson
Zulte
5/5 (1 reviews)
Ik let reeds op de hond van familie en vind het leuk om op mensen hun hond te letten/ gezelschap te houden/wandelen, zolang de afstand dat toelaat. Ik hou van huisdieren in het algemeen en kan goed met ze om.
Hondenoppas in Machelen-Zulte (9870) - Niels
Niels
Machelen-Zulte
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid met hond als huisdier, en liefhebber pur sang. Geen allergieën en ervaring als dogsitter. Beschik over eigen wagen dus kan mij verplaatsen.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met 3 honden en 7 katten en ben een enorme dierenvriend! Als u op reis bent en u liefste beestje heeft wat gezelschap nodig ben ik daar de geschikte persoon voor!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 213 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Deinze, hondenoppas aan huis Deinze, hondenoppas gezocht Deinze, dogsitter Deinze, dogsitting Deinze, hondenopvang Deinze, hondenhotel Deinze, hondenpension Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden