hondenoppas Deinze

Hondenoppas Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Deinze: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.91/5 (96 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Hondenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Ook tijdens deze situatie verdienen onze viervoeters het om de nodige beweging te krijgen. Aangezien ik momenteel technisch werkloos thuis zit, wil ik hier graag mijn steentje bij bijdragen. We hebben momenteel zelf een puppy in huis, maar die heeft nog zijn nodige slaap nodig. Daarom wil ik in mijn vrije tijd graag de diertjes even gezelschap te houden en hen wat extra liefde te geven.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met 3 honden en 7 katten en ben een enorme dierenvriend! Als u op reis bent en u liefste beestje heeft wat gezelschap nodig ben ik daar de geschikte persoon voor!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Naomi
Naomi
Deinze
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Naomi, een echte dierenvriend. Zelf laat ik mijn diertjes ook niet graag alleen thuis, daarom wil ik helpen waar nodig. Ik kom heel graag bij jouw thuis op jouw diertje letten en ze vergezellen met veel liefde!
Hondenoppas in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heb honden super graag ik zou met veel plezier op jullie hond willen dogsitten. Ik speel ook graag met honden en kan verantwoordelijk met honden omgaan.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Aurélie
Aurélie
Nevele
Nieuw
Hallo, Ik ben Aurélie, 22 jaar en hou van dieren! Ik heb af en toe een vrij moment, dus om dan eens een bezoekje te brengen aan een dier zou top zijn! Eten geven, eventjes spelen en natuurlijk veel liefde geven doe ik met plezier! Je dier zal blij zijn om eens iemand te zien, en ik zal blij zijn om je dier te zien!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Amy
Amy
Deinze
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf een kleine huisdierentuin zitten, namelijl katten, konijnen, vissen, vogels, kippen en een hamster. Ik heb vroeger honden gehad en kan er nog steeds goed mee overweg. Ik ben pleeggezin bij het dierenasiel Gent, dus ik vang asielkatten een tijdje op tot ze klaar zijn voor adoptie.
Hondenoppas in Hansbeke (9850) - Karlien
Karlien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hansbeke
Nieuw
Een grote afgesloten tuin om te ravotten en een natuurreservaat voor de deur: wat meer kan je hond wensen? Dit stukje hondenparadijs delen we graag met jouw hond.
Hondenoppas in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Heb jij het soms moeilijk met je kleine vriendje alleen thuis te laten? Geen zorgen! Ik pas met veel plezier op hem/haar! Met mij zal het diertje zich niet vervelen! Eens naar buiten, wat samen spelen en af en toe eens een verzorgingsbeurt. Komt allemaal voor elkaar!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Massimo
Massimo
Deinze
Nieuw
Mijn naam is Massimo, De dag van vandaag zijn we met zen allen heel druk . Hierdoor kunnen we soms ons huisdier de aandacht niet geven die ze verdienen. IK, als energieke dierenvriend, help u hier graag mee. Met zeer veel liefde entertain ik uw huisdier in uw afwezigheid. Groetjes Massimo
Hondenoppas in Deinze (9800) - Marlies
Marlies
Deinze
Nieuw
ik kan bij u thuis met het dier spelen, wandelen, eten/drinken geven, buiten laten... Zelf heb ik ervaring met honden, katten, paarden, pony's, kippen, vogels, vissen, schapen, geiten... Ik heb thuis een hond, een kat en 6 paarden.
Hondenoppas in Kruishoutem (9770) - Linda
Linda
Kruishoutem
Nieuw
Ik heb al altijd dieren gehad. Op dit moment hebben wij drie honden, één kat, vier paarden en één pony. Ik ga heel graag wandelen. Ook probeer ik mijn kleinkinderen de liefde voor dieren door te geven door hun te betrekken bij de verzorging, maar ook door hen te leren omgaan/rijden met de pony.
Hondenoppas in Zulte (9870) - Febe
Febe
Zulte
Nieuw
Ik heb zelf bij mijn ouders altijd honden gehad en ik ging graag wandelen. Zelf heb ik een kat. Ik vind het leuk om met dieren bezig te zijn. Hopelijk vind jullie huisdier het net zo leuk als ik
Hondenoppas in Deinze (9800) - Laura
Laura
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf al een hond en verschillende katten en vissen in huis gehad. Onlangs is onze kat gestorven door een aanrijding, waardoor ik het mis om een viervoeter in huis te hebben en te verzorgen. Ik heb altijd al heel graag dieren gezien en daarom was dierenarts ook mijn tweede keuze voor opleiding.
Hondenoppas in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Zelf hebben wij 2 honden. Elke hond is anders, zo hebben wij 1 die liever wat op haar eigen is en de andere die heel sociaal is. Om een hond te leren kennen heb je geduld nodig. Ik zou met het baasje overleggen wat er van mij verwacht wordt/kort het karakter bespreken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 103 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Deinze, hondenoppas aan huis Deinze, hondenoppas gezocht Deinze, dogsitter Deinze, dogsitting Deinze, hondenopvang Deinze, hondenhotel Deinze, hondenpension Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden