hondenoppas Deinze

Hondenoppas Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Deinze: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.92/5 (119 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Hondenoppas in Afsnee (9051) - Jean-etienne
Jean-etienne
Afsnee
4.77/5 (35 reviews)
Ik heb altijd zelf één of meer katten gehad en hou ervan. Ik kan er vlot mee om en met spelen of ze gewoon strelen, klauwtjes bijknippen of dgl, of de kattenbak kuisen of ermee naar de veterinaris; noem maar op. Die beestjes hebben ook recht op verzorging. Graag tot binnenkort
Hondenoppas in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (27 reviews)
Hallo, van jongsaf ben ik een dierenvriend. Honden, katten,.. maakt niet uit. Ik zie ze allemaal even graag. Ik ben zeer lief en bekwaam met dieren. Grote kleine, maakt niet uit. Kies mij en je zal zeker en vast geen spijt krijgen!
Hondenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Ook tijdens deze situatie verdienen onze viervoeters het om de nodige beweging te krijgen. Aangezien ik momenteel technisch werkloos thuis zit, wil ik hier graag mijn steentje bij bijdragen. We hebben momenteel zelf een puppy in huis, maar die heeft nog zijn nodige slaap nodig. Daarom wil ik in mijn vrije tijd graag de diertjes even gezelschap te houden en hen wat extra liefde te geven.
Hondenoppas in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
Bellem
4.25/5 (4 reviews)
Altijd een groot hart gehad voor dieren. Opgegroeid op een boerderij en daarna ook altijd dieren gehad. Van insecten tot amfibieen, reptielen, knaagdieren, honden en katten. Vele daarvan waren opvangdieren. Door kindje en drukke werkschema zelf enkel nog een 21 jarige kat in huis. Maar ik zorg met plezier en uiterst respect tijdelijk voor u dieren. Ook exotische dieren welkom.
Hondenoppas in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Zelf ben ik een echte dierenmens! Ik heb 3 katten en 2 honden waar ik zeer dol op ben. Het gezelschaphouden van de dieren vind ik één van de leukste momenten van de dag. Graag ga ik eens gaan wandelen met de honden en ze uitlaten doe ik al zeker graag!
Hondenoppas in Nevele (9850) - Ignace
Ignace
Nevele
5/5 (3 reviews)
Ik heb echt een passie voor dieren . Ik heb zelf een kat en dat beestje zie ik doodgraag . Ik heb heel wat ervaring om met dieren om te gaan vermits ik in een vorig leven samen geweest ben met een dierenarts.
Hondenoppas in Aalter (9880) - Wiebert
Wiebert
Aalter
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer flexibel naar uren toe en probeer een vertrouwensband op te bouwen met het huisdier zodat ie zich op zijn gemak voelt. Ik volg de regels die opgelegd zijn door het baasje.
Hondenoppas in Bellem (9881) - Jochen
Jochen
Bellem
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik redelijk wat dieren thuis, ik ben dan ook een echte dierenvriend! Heb vroeger al voor wat aquariums gezorgd en andere dieren verzorgd terwijl de mensen op reis waren enz...
Hondenoppas in Afsnee (9051) - Patricia
Patricia
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Grote dierenliefhebber. Ik heb zelf 4 katten en een hond. Alle dieren komen beetje v overal, zijn gedumpt of hier hewoon toegekomen en niet meer gegaan. Dus mijn dierenhart spreekt ook voor jullie dieren.
Hondenoppas in Sint-denijs-westrem (9051) - Amber
Amber
Sint-denijs-westrem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd al een hond gewild maar dat is er helaas nog niet van gekomen. Ik heb wel konijnen, cavia's, hamsters en poes gehad. Als u iemand zoekt om af en toe de hond uit te laten omdat u er zelf even niet bent zie ik dit gerust zitten, ook zou ik dat tijdens het schooljaar zelfs even tussen 2 lessen door willen komen doen! (regio Gent)
Hondenoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Altijd zot geweest van dieren, heb zelf poezen thuis (jammer genoeg nog geen honden). Wel al een paar keer petsitting gedaan bij hondjes. Indien ze verzorging nodig hebben, leg het gerust uit want ik leer zeer snel.
Hondenoppas in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal ik ben Daphne en ben 19 jaar, ik ben al sinds kinds af aan zot van dieren zelf heb ik ook 3 honden dus heb ik wel ervaring met wat je wel en niet moogt doen Dus moet je ergens naar toe en de hond zit niet graag alleen dan komt ik met plezier oppassen
Hondenoppas in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Indien je onverwacht voor een tijdje afwezig bent, of je even niet in staat bent je kat of hond eten te geven, ze uit te laten of er eens mee gaan wandelen, aarzel dan niet op mij beroep te doen, mijn kat krijgt ook de beste zorgen en zij is ondertussen 20 jaar oud. Vertrouwd met honden ben ik ook, zij het dan via familie.
Hondenoppas in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op dieren! Ik heb ook zelf een hondje dus heb daar ook ervaring mee. Wij hebben ook vissen, vogels en een konijn. Ik wil graag de mensen helpen om voor hun huisdier te zorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Deinze: geëvalueerd met 4.93 door 212 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Deinze, hondenoppas aan huis Deinze, hondenoppas gezocht Deinze, dogsitter Deinze, dogsitting Deinze, hondenopvang Deinze, hondenhotel Deinze, hondenpension Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden