hondenoppas Genk

Hondenoppas Genk: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Genk: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (14 reviews)
I adore and love cats a lot, and back in my home, I have a cat too. Her name is Bubu. I am very much willing to take care of your cat and provide them with food and water. If you need me to clean their litter box, I can also do that. So don't worry when you have a night out or go somewhere because I'd love to come by to take care of your cat. Kind regards, Amelia.
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Yolanda
Yolanda
Diepenbeek
5/5 (9 reviews)
Ik zorg dat het dier zich op zijn gemak voelt. Maak kennis, zorg dat aan al zijn noden voldaan wordt. Genegenheid en liefde hoort erbij. Ikzelf ben een gewetensvol en betrouwbaar persoon met een sterk moederinstinct die ik dan doortrek naar de beestjes...
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Dieter
Dieter
Diepenbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo iedereen, ik ben een grote hondenliefhebber en sportief. Ik zou met veel plezier met jullie willen gaan wandelen of oppassen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in As (3665) - Indra
Indra
As
5/5 (5 reviews)
Ik houd enorm van dieren en benader ze met respect en zachtheid. Buiten hun basisbehoeften zoals eten en drinken, voorzie ik ook in speeltijd, knuffels en evt wandelingen. Hierbij let ik goed op het karakter van uw lieverd en zijn of haar lichaamstaal. Zelf heb ik 3 katten en een hond dus weet maar al te goed hoe verschillend ze kunnen zijn. Ik stuur graag dagelijks foto’s door indien gewenst. 😊
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Christel
Christel
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf een Romeens adoptiehondje en een britse korthaar. Dol op dieren en vind het ook belangrijk om er goed voor te zorgen. Je kan je huisdier met een gerust hart thuis laten want ik zal er goed voor zorgen.
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Wat heb ik meer dan een andere oppasser? Geen idee.Empathie? Misschien het inzicht dat ik niets meer heb dan andere common sense dierenvriend? ✌️.. liever geen slangen of vogelspinnen.
Hondenoppas in Bilzen (3740) - Marijke
Marijke
Bilzen
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond dus ik weet hoe belangrijk het is voor huisdieren om niet te lang alleen te hoeven zitten. Even een bezoekje en misschien even kort uitlaten kan een wereld van verschil maken!
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Sabine
Sabine
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik kan zelf niet zonder kat in huis. Ben er ook al sinds kind mee opgegroeid en ben dus de geschikte persoon om hen te verzorgen en te vertroetelen. Heb zelf veel kennis van de kattenpsychologie en weet dus goed hoe ik met de verschillende karaktertjes moet omgaan. Het liefst kom ik bij je thuis. Omdat ik zelf een kater heb, weet ik dat elk dier het liefst in zijn eigen omgeving blijft.
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee binnenhuiskatten die ik heel graag zie en waar ik alles voor doe. Ik begrijp daarom dat het niet makkelijk is om je huisdier alleen thuis te laten als je van huis bent. Ook als je op vakantie bent, dient er iemand voor je huisdier te zorgen. Ik ben bereid om je hond, kat, konijn, goudvis,... van eten en drinken te voorzien alsook hem of haar de nodige aandacht te geven ;-).
Hondenoppas in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben absoluut een kattenmens. Niet enkel om ze eten en drinken te geven maar ook om ze gezelschap te houden en van de nodige genegenheid te voorzien.
Hondenoppas in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van honden .Ik ben huishoudhulp van beroep en waar er dan honden zijn dan worden die honden ook mijn vriendjes altijd .ikzelf heb 4 honden .1 windhond en 3 chiwauwas
Hondenoppas in Zonhoven (3520) - Nina
Nina
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik heb een heel groot hart en veel passie voor dieren. Het dier komt op de eerste plaats. Ik heb zelf 2 honden en ook een opvang hond. Ik zou mij geen leven meer kunnen indenken zonder een hond. Ik ga ze dus verzorgen zoals ze van mezelf zouden zijn ☺️
Hondenoppas in Bilzen (3740) - Katina
Katina
Bilzen
5/5 (1 reviews)
Een huisdier verdient de juiste zorg en aandacht en ik zou graag voor uw hond of kat op huisbezoek komen om ze eten te geven en te kijken of alles goed gaat. Affectie geven hoort daar zeker ook bij. :-)
Hondenoppas in Zonhoven (3520) - Christoph
Christoph
Zonhoven
2.0/5 (1 reviews)
ik heb zelf een hond ga er graag mee wandelen ga er graai mee spelen en wie weet ga ik binnenkort met die van u gaan wandelen
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Robin
Robin
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik zal altijd u dieren eten en drinken geven, verzorgen en mee spelen. Ik zal ze ook uitlaten en aan u tips vragen zou ik het toch niet lukken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Genk: geëvalueerd met 4.81 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Genk, hondenoppas aan huis Genk, hondenoppas gezocht Genk, dogsitter Genk, dogsitting Genk, hondenopvang Genk, hondenhotel Genk, hondenpension Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden