hondenoppas Dendermonde

Hondenoppas Dendermonde: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Dendermonde: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo , als hondenliefhebster wil ik gerust met jullie dieren gaan wandelen , verzorgen , oppassen als jullie erop uit trekken . Katten zijn ook geen probleem . Dus als jullie graag wat hulp hebben met de dieren wil ik dit heel graag doen hoor
Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben vertrouwd met heel veel hondenrassen van chihuahua tot deense dog. Ik heb al verschillende keren voor vrienden of familie op hun hond gepasttoen ze op reis waren of een avondje weg waren.
Hondenoppas in Dendermonde (9200) - Elien
Elien
Dendermonde
5/5 (6 reviews)
Hallo! Ben een heel grote dierenvriend al van toen ik klein was daarom is dit echt iets voor mij. Als je dus een avondje niet thuis bent of een paar dagen weg? Geen probleem, ik kom jou en je dieren graag helpen.
Hondenoppas in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
ik heb vroeger honden en katten gehad, nu zorg ik voor zwerfkatten ook. ik hou heel veel van dieren en probeer er ook beste voor te doen. mits de nodige aandacht te geven en te luisteren naar de noden van de eigenaar
Hondenoppas in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf verscheidene huisdieren gehad, hamsters, kippen, konijnen en 3 katten en een hond. Ik heb dus ervaring in het verzorgen van dieren en kan deze goed aanvoelen. Ik vind het belangrijk om ze te kunnen verzorgen in hun eigen omgeving waar ze zich veilig voelen en waarbij ik ze geborgenheid kan geven. Op heden heb ik ook nog een verzorgpaard waar ik wekelijks naar toe ga.
Hondenoppas in Waasmunster (9250) - Stien
Stien
Waasmunster
5/5 (4 reviews)
Iedereen heeft wel eens nood aan een avondje weg. Als eigenaar van een huisdier is dat niet altijd even makkelijk. Ikzelf ben zeer flexibel en doorheen de week beschikbaar. Als het laat wordt is dit voor mij ook geen probleem!
Hondenoppas in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (3 reviews)
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf 3 honden waardoor ik liever bij de mensen thuis oppas ook omdat dit minder stress met zich mee brengt voor de dieren.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Sta graag in verbinding met dieren, ben opgegroeid met honden en hou ervan om hen te verzorgen, spelen en te verwennen. Ik kom dus met veel plezier op uw soulmate passen. Steeds tot uw dienst
Hondenoppas in Aalst (9300) - Annabelle
Annabelle
Aalst
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben Annabelle en heb al ervaring met thuis oppassen. Ik heb al een aantal oppasopdrachten gehad bij telkens een hond en een kat. Dit is voor het dier het minst stressvol. Ik sta ook open voor andere diersoorten. Stuur gerust een berichtje!😊
Hondenoppas in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag dieren ziet en heb er zelf dus heb ik er ervaring mee ik ben wel bang van grote rashonden. Ik heb honden katten kippen..
Hondenoppas in Zele (9240) - Chelsea
Chelsea
Zele
5/5 (2 reviews)
Als mama van een hele gelukkige kat en hond is dit natuurlijk geen probleem, ik heb al van mijn 12jaar een kat en ook honden zijn altijd heel aanwezig geweest vanaf mijn jeugd.
Hondenoppas in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Hondenoppas in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Een jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, ik heb daar veel met honden en katten gewerkt. Met mijn ervaring van de hondenschool weet ik dat ik consequent moet zijn bij honden en hoe ik ermee moet omgaan. Ben altijd een grote dierenvriend geweest en nog steeds wandel ik met asielhonden bij Animal Trust en zamel ik jaarlijks geld in als steun. Ook ben ik opgegroeid met katten!
Hondenoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren maar heb er zelf geen door mijn allergie. Korte periodes zijn ok maar om ze permanent in huis te hebben, zou het een hypoallergeen ras moeten zijn. Daarom wil ik graag af en toe oppassen op een hond of andere huisdieren. (Geen katten) Zo kan ik die lieverds toch een beetje bij me hebben.
Hondenoppas in Lokeren (9160) - Louise
Louise
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Voor dieren zorgen is een van mijn grootste passies. Ik heb vooral ervaring met katten, honden en ook paarden. Zelf hebben we thuis altijd veel huisdieren gehad, het zit er dus van kleins af aan in. :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Dendermonde: geëvalueerd met 4.78 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Dendermonde, hondenoppas aan huis Dendermonde, hondenoppas gezocht Dendermonde, dogsitter Dendermonde, dogsitting Dendermonde, hondenopvang Dendermonde, hondenhotel Dendermonde, hondenpension Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden