Vind de beste dogsitter van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster). Maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Indien gewenst passen wij ook bij u thuis op.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
5/5 · 18 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
5/5 · 8 reviews
2000 Antwerpen
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
5/5 · 2 reviews
2050 Antwerpen
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Niemand is graag alleen, en voor een huisdier geldt deze regel eens te meer. Een lichte paniek bij een afwezig baasje kan snel verholpen worden wanneer iemand je viervoeter komt entertainen of een (paar) keer per dag checkt of alles nog in orde is met je huisdier. Uiteraard kan je zelf nog kiezen voor een paar extra wandelingen, een wasbeurt, speciale activiteiten... :)
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben opgegroeid met honden en katten en ben daarom ook heel blij dat ik sinds een jaar kattenmoeder ben. Als dierenliefhebber weet ik hoe stressvol het kan zijn om te genieten van uw vakantie als uw diertjes niet in goede handen zijn. In het verleden al vaak tevreden vrienden en familie huisdieren mogen verzorgen! Daarom wil ik graag voor u die betrouwbare persoon zijn u 100% kunt vertrouwen.
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
4.0/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met vissen, schildpadjes, hamsters, vogeltjes, katten en honden. Jaarlijks ga ik o.a. vier weken dogsitten bij de ouders van mijn vriend als zij op reis zijn. Ik ben bereid om uw huisdier te voeden, uit te laten, ermee te spelen en er vooral goed voor te zorgen. Ik hou van honden maar heb een groot hart voor alle dieren.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
I am the right fit because i have alot of experience in this kund of work. I am also reliable,jovial,trustworthy and hardworking person. I will not disappoint
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Ella
Ella
Nieuw
2000 Antwerpen
Als dierenliefhebber heb ik ervaring met het oppassen van huisdieren van vrienden wanneer die op reis zijn; voederen, spelen, wandelen, algemene verzorging; ik doe het allemaal even graag voor welke dieren ook.
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Camille
Camille
Nieuw
2018 Antwerpen
Eigenlijk is mijn grote liefde voor dieren vrij nieuw. Als kind kwamen er, ondanks het protest van mijn zus en mij, in ons gezin geen huisdieren binnen maar door alleen te gaan wonen en samen met mijn vriendin een kat te nemen is mijn affiniteit voor dieren heel snel en enorm gegroeid. Ik ben nu zelfs vegetariër en probeer zo weinig mogelijk zuivel te consumeren. Een keuze waarin het welzijn van dieren een grote rol heeft gespeeld.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Nieuw
2050 Antwerpen
wandelen , spelen, oppassen , als u een katte-hatende hond mocht bezitten (rehabiliteren voor honden kan ook ...hahaha) heb veel vrije tijd hou al heel men leven dieren....mss tot straks ps ik ga toch ma zielig doen *na men ongeval kan ik dringend een zakcentje gebruiken....

Hondenoppas Antwerpen: geëvalueerd met 4.91 door 290 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Antwerpen, hondenopvang Antwerpen, hondenhotel Antwerpen, hondenpension Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Antwerpen

Dogsitting 30-08 tot 04-09 - oppas maandag en dinsdag Cavalier vanaf mid sept - Kitten - Oppas bij de petsitter - Honden in Antwerpen (2020)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden