hondenoppas Antwerpen

Hondenoppas Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Antwerpen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Emmanuel
Emmanuel
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Zowel overdag als 's avonds ben ik bereid om uw kat(ten) op te vangen of te verzorgen bij u thuis. Ik heb zeer flexibele werkuren en kan op elk moment van de week thuis werken.
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Niemand is graag alleen, en voor een huisdier geldt deze regel eens te meer. Een lichte paniek bij een afwezig baasje kan snel verholpen worden wanneer iemand je viervoeter komt entertainen of een (paar) keer per dag checkt of alles nog in orde is met je huisdier. Uiteraard kan je zelf nog kiezen voor een paar extra wandelingen, een wasbeurt, speciale activiteiten... :)
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en katten en ben daarom ook heel blij dat ik sinds een jaar kattenmoeder ben. Als dierenliefhebber weet ik hoe stressvol het kan zijn om te genieten van uw vakantie als uw diertjes niet in goede handen zijn. In het verleden al vaak tevreden vrienden en familie huisdieren mogen verzorgen! Daarom wil ik graag voor u die betrouwbare persoon zijn u 100% kunt vertrouwen.
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met vissen, schildpadjes, hamsters, vogeltjes, katten en honden. Jaarlijks ga ik o.a. vier weken dogsitten bij de ouders van mijn vriend als zij op reis zijn. Ik ben bereid om uw huisdier te voeden, uit te laten, ermee te spelen en er vooral goed voor te zorgen. Ik hou van honden maar heb een groot hart voor alle dieren.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am the right fit because i have alot of experience in this kund of work. I am also reliable,jovial,trustworthy and hardworking person. I will not disappoint
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een nauwkeurig, stipt en verantwoordelijke persoon. Wanneer ik me engageer om op een dier te letten zal ik de instructies altijd goed opvolgen. Ik vind het ook enorm fijn om tijd door te brengen met dieren en zal altijd veel aandacht, knuffels een speelmomenten bieden.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig en netjes iemand met veel liefde voor dieren. Ik ben altijd met ze opgevoed dus ik kan ze goed lezen, en ik vind ze gewoon ronduit gezellig. Ik heb veel geduld en verwen onze kleine vriendjes heel graag.
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf dieren en ga graag met dieren om dit is iets wat ik graag doe, uw dieren zijn bij aan het beste adres ik heb ook een tuin waarin ze kunnen ravotten
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee honden en 1 kat gehad, met andere dieren minder ervaring maar ik sta er wel voor open. Ik heb geen tijd om zelf een huisdier te nemen maar ben er dol op om af en toe op te passen op huisdieren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Antwerpen: geëvalueerd met 4.72 door 159 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Antwerpen, hondenoppas aan huis Antwerpen, hondenoppas gezocht Antwerpen, dogsitter Antwerpen, dogsitting Antwerpen, hondenopvang Antwerpen, hondenhotel Antwerpen, hondenpension Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden