hondenoppas Kortrijk

Hondenoppas Kortrijk: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Kortrijk: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik heb steeds zelf poezen gehad, gedurende meer dan 20 jaar, nu nog. Ik denk dat ik van hun soort ben... Ik voel hen goed aan, vind ze grappig en uniek en zij zijn vaak mijn beste gezelschap, als ik me wat alleen voel. Ik hou algemeen van dieren, en met een hond kan je ook wandelen, iets wat ik zélf ook graag doe !
Hondenoppas in Marke (8510) - Noa
Noa
Marke
5/5 (7 reviews)
ik ben altijd al een enorme dierenvriend geweest , ik weet hoe je moet omgaan met honden en vindt het heerlijk om hun aandacht en liefde te geven, als ik bij u oppas kunt u er zeker op vertrouwen dat ik mijn job goed uitvoer en je hond(je) veel aandacht en liefde zal geven en de nodige zorg .
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Het liefste pas ik op de dieren bij de eigenaar thuis. Hierdoor kan het dier in zijn vertrouwde omgeving blijven en gespaard blijven van extra stress als het baasje weg is. Hier komt natuurlijk vertrouwen bij kijken, want niemand stelt graag zijn huis open -althans in het begin-voor onbekenden... Maar u zal snel merken dat ik uw vertrouwen waard ben. Dan kunnen mijn huidige klanten alvast beamen!
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Dylan
Dylan
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier eens langs om voor uw huisdier te zorgen, te voederen en te wandelen. Ik ben afgestudeert als hondentrimmer dus dieren maken me alvast niet bang. Telefonisch contact voordien is zeker mogelijk. 🙂
Hondenoppas in Kuurne (8520) - Marloes
Marloes
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Hallo, het liefst passen we op de beestjes bij ons thuis, maar indien dit echt niet lukt kunnen we kijken wat mogelijk is. We zijn altijd bereid om ons aan te passen zolang dit lukt met onze eigen beestjes.
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeker bereid om even op je beestjes te letten bij een avondje uit etc. Met heel veel liefde zal ik dit doen. Ik ben een grote dierenvriend en je kan me alle beestjes geven dat je maar hebt
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ben je even weg van huis en heb je graag een update over je huisdier? Ik hou je graag op de hoogte en maak een snelle tussenstop. Vers eten, misschien een kooitje dat ververst moet worden of gewoon een geruststellende knuffel voor jouw huisdier. Mijn hond Cooper is altijd met me mee onderweg en helpt me er dagelijks aan herinneren dat huisdieren de aandacht krijgen die ze verdienen ;)
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Tomas
Tomas
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Avondje uit met familie, vrienden, ...? Ik ben bereid om je hond & kat op te vangen & van eten en drank te voorzien :) Ikzelf heb geen hond vanwege mijn huisgenoot. Maar mis wel het plezier van zo'n lieve viervoeter.
Hondenoppas in Deerlijk (8540) - Kenny
Kenny
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn hele leven lang katten gehad, van begins af aan werd ik er ook verantwoordelijk voor gesteld. Ook woonde ik verschillende avondlessen bij over het gedrag en het verstaan van katten.
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Vanessa
Vanessa
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Alle dieren verdienen liefde en aandacht. Je kunt mij vertrouwen voor de zorgen van elk gezelschapdier. Voor grotere exemplaren is het ook geen probleem. Bijv geiten,paarden, alpaca's, enz... Groetjes Vanessa
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Ann
Ann
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van honden, heb graag dat ze het goed hebben en voldoende aandacht en verzorging krijgen. Liefst van al blijven ze dan ook in hun vertrouwde omgeving.
Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Amber
Amber
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in dierenzorg. Ik heb dus wel wat kennis van en met dieren. Ik heb ook van thuis uit altijd honden gehad. Zelf heb ik een Japanese Akita Inu genaamd Mila. Ik heb al gepast op honden van familie/vrienden zoals bv op de husky Santa van mijn tante heel vaak. ik ben van Harelbeke maar kan me best ver verplaatsen met mijn wagen, aarzel dus zeker niet om me een berichtje te sturen.
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Roibin
Roibin
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met dieren. Ikzelf heb twee katten (britse kortharen) en een hond (weimaraner). Ik ben een echte dierenvriend en wil met veel plezier passen op huisdieren.
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Jasha
Jasha
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Bij het oppassen aan huis zal ik altijd vragen aan de eigenaar wat hij/zij van mij wenst en verwacht. Dit zal ik dan ook zeker doen! Dit is ook weer iets dat ik zeer tof vind om te doen.
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Celine
Celine
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf sinds iets meer dan 8 jaar een verlegen en eigenwijze, heel fijne kat Odette, dus katten zijn me niet vreemd en ik kan goed met ze (en hun eigenwijsheden) om.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Kortrijk, hondenoppas aan huis Kortrijk, hondenoppas gezocht Kortrijk, dogsitter Kortrijk, dogsitting Kortrijk, hondenopvang Kortrijk, hondenhotel Kortrijk, hondenpension Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden