hondenoppas Nijlen

Hondenoppas Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Nijlen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten en veel meer. Dieren zijn een passie en ik haal zeer veel energie uit het spelen met dieren en ze de beste tijd te geven als hun baasje er even tussenuit is 😁
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey iedereen! Ik ben opgegroeid met tal van diertjes en pas regelmatig op de hondjes van mijn zus en van vrienden. Ik ben een echte dierenvriend en pas daarom heel graag op uw diertje, groot of klein!
Hondenoppas in Putte (2580) - Tom
Tom
Putte
5/5 (8 reviews)
Ik heb zelf een hond (beagle) en een kat. Ik ben dus een enorme honden- en kattenliefhebber. Ik ga graag wandelen met de hond, maar wil evengoed bij iemand thuis op de diertjes passen.
Hondenoppas in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Hondenoppas in Ranst (2520) - Sven
Sven
Ranst
5/5 (7 reviews)
We hebben kennis van de meest uiteenlopende diersoorten. Van aquariumvissen, honden, katten tot neerhofdieren. We verzorgen ze met evenveel toewijding
Hondenoppas in Zandhoven (2240) - Wout
Wout
Zandhoven
4.75/5 (4 reviews)
Grote tuin ter beschikking, volledig omheind. Verder een grote leefruimte waar je hond of kat zeker geen plek te kort komt. Ik ben het gewend om met dieren om te gaan, heb meermaals op een hond of kat gepast.
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Hondenoppas in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik 5 katten en vrienden met honden. Ik heb geen enkel probleem met een kattenbak proper te maken, te wandelen met een hond ... Omgaan met dieren is mijn favoriete hobby!
Hondenoppas in Itegem (2222) - Femke
Femke
Itegem
5/5 (3 reviews)
Doordat het soms moeilijk is om er als eigenaar voor je hond te zijn overdag aangezien je moet werken of andere bezigheden hebt, sta ik altijd bereid om op huis bezoek te gaan en bv een kleine wandeling te doen zodat je hond(en) toch nog even wat beweging en sociaal contact hebben gehad overdag.
Hondenoppas in Hallaar (2220) - Senne
Senne
Hallaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met Honden, katten, konijnen, cavia's, vogels, kippen. 1 of meerdere dagen, een volledige vakantieperiode enzovoort, alles is mogelijk. Neem gerust contact op.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. Buiten mijn job als hondentrimster heb ik het afgelopen jaar honden opgevangen van het buitenland en deze herplaatst. Dus ik heb zeer veel ervaring met honden! Ik moet zelf nog naar het werk en heb geen tuin. Dus grote honden vang ik niet op.
Hondenoppas in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Van jongsaf ben in opgegroeid met honden. Ik ben ook zeer lief en trouw naar de beestjes. Ik hou er van om met hen bezig te zijn. Ikzelf heb er veel gehad van shih zu tot berner sennen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als huisarts in opleiding ben ik zeker geschikt om op uw kind te letten. Medisch is ze dan onder goede controle. Verder was ik altijd de oudste in de familie en moest ik vaak op de jongeren passen. Ik heb ook als jobstudent enkele opdrachten gekregen voor kinderopvang. Geen problemen mee gehad. Leert me nog wat bij voor evenetueel vaderschap ;)
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Herenthout (2270) - Marc
Marc
Herenthout
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden gehad, maar sinds mijn golden retriver gestorven is ,en ik op een appartement woon is het moeilijk om nog een hond te nemen. Daarom wandelen met een hond staat om mijn verlang lijstje.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Joyce
Joyce
Laakdal
5/5 (1 reviews)
ik ben van jongsaf al omringd met verschillende dieren gaande van de traditionele huisdieren poezen, honden , konijnen enz maar ook geiten, kippen enz momenteel heb ik zelf 2 honden mops en border collie ,2 poezen , 2 kippen alsook een paard dus grotere dieren schrikken mij zeker niet af ik kom graag bij jou op huisbezoek om te voeren te kijken of alles ok is en de nodige aandacht te geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Nijlen, hondenoppas aan huis Nijlen, hondenoppas gezocht Nijlen, dogsitter Nijlen, dogsitting Nijlen, hondenopvang Nijlen, hondenhotel Nijlen, hondenpension Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden