hondenoppas Nijlen

Hondenoppas Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Nijlen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. Buiten mijn job als hondentrimster heb ik het afgelopen jaar honden opgevangen van het buitenland en deze herplaatst. Dus ik heb zeer veel ervaring met honden! Ik moet zelf nog naar het werk en heb geen tuin. Dus grote honden vang ik niet op.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als huisarts in opleiding ben ik zeker geschikt om op uw kind te letten. Medisch is ze dan onder goede controle. Verder was ik altijd de oudste in de familie en moest ik vaak op de jongeren passen. Ik heb ook als jobstudent enkele opdrachten gekregen voor kinderopvang. Geen problemen mee gehad. Leert me nog wat bij voor evenetueel vaderschap ;)
Hondenoppas in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hoi, er zijn zo van die momenten dat je je kat, hond of ander huisdier niet kan meenemen. Op reis, avondje uit of een onverwachte oproep, we kennen het allemaal. Maar waarom zorgen maken, als er altijd iemand is om op je huisdier te passen? Ik doe het met veel plezier, en met een levenslange ervaring. Hopelijk tot binnenkort!!
Hondenoppas in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zoveel ervaring bij huisbezoek alleen bij de buren en bij vrienden. Ik ben te vertrouwen als mensen hun sleutel achterlaten bij mij. Dan zorg ik ervoor dat ik alles even controleer.
Hondenoppas in Ranst (2520) - Kim
Kim
Ranst
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en vind het dan ook enorm fijn om in mijn vrije tijd hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf drie katten en heb ook ervaring met honden en konijnen. Ik wil graag helpen in het oppassen en het uitlaten van huisdieren. Ik zou mezelf beschrijven als betrouwbaar en loyaal. Ik vind het belangrijk om steeds de beste zorg te bieden voor jullie huisdier!
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Lieselotte
Lieselotte
Nijlen
Nieuw
test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Berlaar
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dieren lief hebber. heb al vaker op honden gepast vind het super leuk hou ook van katten, cavias, en konijnen. Ik heb zelf een cavia en 2 honden
Hondenoppas in Bevel (2560) - Tinneke
Tinneke
Bevel
Nieuw
beste ik ben tinneke ik hou van dieren ik wandel ook heel graag grote en kleine afstanden ik speel heel graag me diertjes ik doe ook alles proper zoals kooitjes en kattebakken
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Amber
Amber
Nijlen
Nieuw
Ik vind het geen probleem om op te passen bij mij thuis het is niet voor elk dier mogelijk aangezien ik in een appartement woon maar voor de geen dat het wel kan is het zeker geen probleem hun de dagelijkse verzorging en beweging te geven dat nodig is!
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Mathias
Mathias
Nijlen
Nieuw
Ik ben al sinds mijn geboorte omringt door katten en honden en ben dan ook een zeer grote dierenvriend, mijn moeder heeft ook haar eigen kattenhotel en trimsalon waar ik wat mee help dus heb al wel wat ervaring met diertjes. :)
Hondenoppas in Bevel (2560) - Charlotte
Charlotte
Bevel
Nieuw
Dogsitting is voor mij een dagelijkse bezigheid aangezien ik zelf een hondje heb. Ik hou van hun gezelschap en zou het heel leuk vinden om uw diertje(s) te leren kennen.
Hondenoppas in Berlaar (2590) - Laura
Laura
Berlaar
Nieuw
Ik ben een zeer vriendelijke en enthousiaste persoon die heel erg van dieren houd. Ik ben zeer geduldig en leer met veel plezier elk dier en zijn of haar persoonlijkheid kennen. Ik heb zelf ook een hond en had in het verleden hamsters, konijnen en katten.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Tom
Tom
Nijlen
Nieuw
Graag kom ik langs om mijn diensten te leveren, aangepast aan het dier. Mijn vervoer is aangepast om dieren te vervoeren. Tevens ben ik als gezondheidsprofessional en dierenartsassistent geschoold om dieren op adequate wijze te verzorgen.
Hondenoppas in Nijlen (2560) - Sam
Sam
Nijlen
Nieuw
Hallo ik ben Sam. Ik hou super veel van honden en ben er dus super graag mee bezig! Ik heb al veel ervaring opgedaan met de hond van mijn grootvader (Münsterlander). Ik hou van lange wandelingen maken met de hond.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Nijlen, hondenoppas aan huis Nijlen, hondenoppas gezocht Nijlen, dogsitter Nijlen, dogsitting Nijlen, hondenopvang Nijlen, hondenhotel Nijlen, hondenpension Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Nijlen

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Nijlen

Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - opvang voor billie en rocky - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij eigenaar in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Onze hond gedurende twee weken oppassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden