hondenoppas Willebroek

Hondenoppas Willebroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Willebroek: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (96 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen, die ik elke dag met veel liefde en toewijding verzorg. Ik ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats. Mijn hond is een bordercollie vs mechelse herder en is mijn steun en toeverlaat.
Hondenoppas in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij vermits ik alle dagen werk van 6u tot12u.Ik heb een hart voor dieren en hou ervan om ze te verzorgen en te vertroetelen en vooral aandacht te geven wanner de eigenaar er niet is.
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Melanie
Melanie
Willebroek
5/5 (1 reviews)
enthousiaste en punctuele hondensitter die graag met uw hond gaat wandelen en er actief mee bezig is. Ik heb al enkele jaren ervaring met honden (Beagle , Bordercollie , Viszla , Labrador)... Heeft u nog twijfels u we kunnen vooraf kennismaken.
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Let me take care about your doggy. I have a big experience. I was stayinn with a lot of dog for one or two weeks, when the ownes had holidays. Usually I was live on this time in their home, but if my dog and yours will accept each other I can take him or her to my place :)
Hondenoppas in Breendonk (2870) - Lotte
Lotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik al een enorme dierenvriend, zeker voor honden. Als u plannen heeft en u niet graag uw viervoeter alleen laat sta ik altijd paraat om voor uw hond te zorgen. Ik maak graag lange wandelingen en geef ze graag aandacht. Ik ben bereid om ze te voorzien van eten en drinken. Hopelijk zien we elkaar snel.
Hondenoppas in Leest (2811) - Jonathan
Jonathan
Leest
Nieuw
Ik ben en echte hondenvriend, ik heb zelf thuis een hond ( boxer x new foundlander) die zelf veel verzorging eist en waar veel aandacht aan besteed moet worden
Hondenoppas in Rumst (2840) - Yasmine
Yasmine
Rumst
Nieuw
In mijn opleiding dierverzorging kom ik regelmatig in contact met de huisvesting van verschillende soorten dieren. Ook heb ik reeds oppaservaring. Gezien het wetenschappelijk bewezen is dat honden zich beter voelen in hun eigen, vertrouwde omgeving accepteer ik enkel oppas aan huis. Ook wandelingen en huisbezoeken zijn mogelijk, alles valt te bespreken. Mijn hart voor dieren is dan ook enorm groot
Hondenoppas in Heffen (2801) - Indra
Indra
Heffen
Nieuw
Dit is een beetje hetzelfde verhaal als bij het wandelen, ik hou van dieren. Daarom zou ik met plezier langskomen om te zien hoe het met u dier gaat, ik zou ze verzorgen, ik zou met ze spelen en alleen maar plezier hebben! Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Willebroek (2830) - De borger
De borger
Willebroek
Nieuw
Heeft u een oppas nodig voor uw dieren. Dan ben ik uw man. Ikzelf leef al ban mij geboorte met honden en katen samen. Ook een aap en een varken (mijn broers🤣). Ik ben dieren meer dan gewoon. Contacteer mij gerust met vragen.
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest, en heb sinds kindsaf katten gehad. Ook nu heb ik een kater, die ik enorm graag zie. Katten zijn mijn lievelingsdieren en ik ben helemaal bereid voor uw kat te zorgen wanneer u er even geen tijd voor hebt!
Hondenoppas in Rumst (2840) - Kaylee
Kaylee
Rumst
Nieuw
Altijd al een dierenvriend geweest, zelf heb ik 3 katten bij mijn mama thuis en 1 hond bij mijn papa thuis. Het gezelschap van deze dieren geeft me voldoening! Een stevige wandeling gaan doen met honden schrikt me helemaal niet af en zorgen voor een lieve of toch een iets schuwere kat schrikt me ook totaal niet af! Met mij vind uw huisdier een echte vriend die veel liefde zal bieden :)
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Bente
Bente
Willebroek
Nieuw
Ik heb zelf twee katten en heb bij mijn ouders thuis altijd honden gehad. Ik heb een hart voor dieren en hou ervan om met dieren bezig te zijn. Ik heb voornamelijk ervaring met honden en katten.
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Nick
Nick
Willebroek
Nieuw
Ik ben zelf in het bezit van een hond, enkele katten, konijnen en kinderen😉, ik heb altijd een goede band gehad met dieren, en de meeste dieren voelen zich op hun gemak bij mij
Hondenoppas in Boom (2850) - Kristel
Kristel
Boom
Nieuw
Hallo mijn naam is kristel we hebben thuis twee honden Dina een Stafford van bijna 10j en chiwawa mix Jack Russel van 9j. Thuis altijd honden gehad ook katten zit niks mee in om op een kat of een andere dier op te passen
Hondenoppas in Willebroek (2830) - Ilke
Ilke
Willebroek
Nieuw
Wij hebben hier een super grote omheinde tuin waar de hond vrij in kan rondlopen. Als de hond van zwemmen houd hebben we ook nog een zwemvijver. Er zijn genoeg ballen aanwezig om mee te spreken in de tuin. Ook voor de kat is er in huis genoeg plaats om te spelen, slapen, rondlopen. Alle ruimtes kunnen ook afgesloten worden als nodig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Willebroek, hondenoppas aan huis Willebroek, hondenoppas gezocht Willebroek, dogsitter Willebroek, dogsitting Willebroek, hondenopvang Willebroek, hondenhotel Willebroek, hondenpension Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Willebroek

opvang hond 11 tot 21 juli - gezocht: oppas voor onze Retriever van 11 tot 21 i - logeren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden