hondenoppas Gent

Hondenoppas Gent: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Gent: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Hondenoppas in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Hondenoppas in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Hondenoppas in Gent (9000) - Dieter
Dieter
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo iedereen, ik ben een grote hondenliefhebber en sportief. Ik zou met veel plezier met jullie willen gaan wandelen of oppassen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Hondenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Hondenoppas in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf graag onder de mensen en sta altijd klaar om te helpen en te luisteren. Er aijn teveel mensen alleen thuis diz ook iemand willen tegen kunnen praten of klagen. Al gaat het maar over het weer of iets anders. Een man en dat ben ik
Hondenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Hondenoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en woon in Gent. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Ik ben graag met dieren bezig, op de hond van mijn vriendin passen doe ik al met plezier. Ik ben opgegroeid met veel dieren rond mij en vond dat altijd prettig. Ik ben verheugd om allemaal nieuwe dierenvrienden te maken. Geef maar een seintje!
Hondenoppas in Gent (9000) - Zita
Zita
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen dieren, hoe meer ik bij diertjes ben, hoe liever. Daarmee dat ik dit graag zou doen. Ook vind ik het belangrijk dat ze zich goed voelen in hun eigen omgeving.
Hondenoppas in Gent (9000) - Niobe
Niobe
Gent
5/5 (1 reviews)
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Hondenoppas in Gent (9000) - Christine
Christine
Gent
5/5 (1 reviews)
Een zorgeloos moment weg met familie, vrienden... Van jongsaf ben ik al een grote dierenvriend. Ondertussen al 60 jaar verder. Ik ben bereid om je hond of kat te bezoeken, op te vangen, van eten en drinken te voorzien in hun vertrouwde omgeving
Hondenoppas in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik heb al heel mijn leven zelf katten en momenteel ben ik baasje van Cleo. Wanneer jullie weg zijn, verzorg ik jullie kat(ten), naar jullie wensen of naar de wensen van de kat(ten). Het eten en drinken, de kattenbak, het eventuele speeluurtje worden allemaal verzorgt, met als bonus een tijdige update indien je dit verlangt. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
Ben je een een avondje weg of ben je er niet ik ben bereid om jouw hond en kat op te vangen en eten en drinken te voorzien en evenyueel ui te laten ik heb zelf een hond genaamd aiko een mechelse herder reu die wel hard kan trekken aan de leiband als hij andere honden ziet
Hondenoppas in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond ( american akita ) en een kat die ik zeer graag zie , en ik hou van dieren in het algemeen . Het is voor mij geen opdracht om voor dieren te zorgen integendeel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Gent: geëvalueerd met 4.88 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Gent, hondenoppas aan huis Gent, hondenoppas gezocht Gent, dogsitter Gent, dogsitting Gent, hondenopvang Gent, hondenhotel Gent, hondenpension Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Gent

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Gent

Hondpesion - Vakantieopvang voor een klein hondje - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas voor een weekje. - Sammy zaterdag 15/10 - Opvang voor mijn Corgi Sammy - Hondenoppas labrador gezocht van 11/11 tem 16/11 - Oppas franse bulldog tot zondag - Oppas voor een weekje. - Oppas bij een husky vanavond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondoppas tijdens ziekenhuisverblijf van baasje - Langdurige dagopvang voor kalme sociale hond - Opvang amerikaanse stafford - Oppas Golden Retriever - babysitter gezocht voor Boy - Opvang Ziggy (Lhasa Apso) - Oppas voor mijn hond voor 2 weken - Oppas gezocht in de week van 4juli tot8juli - Oppas voor 2 nachten voor mijn Pomeriaantje - Aline - Opvang zomer - Tijdelijke opvang doorvziekenhuisopname baasje - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Vanantie opvang gezocht voor onze twee teckels - Oppas 2 hondjes - Oppas hond - Oppas - Opvang voor de hond van vrijdag tot zondag. - Oppas 26/5 tem 6/6 (pomeriaan) - honden oppas - Oppas Hondje Loebas - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Last-minute Oppas Labrador Paasweekend - Dagoppas hond - Tigra zoekt een oppas - hond uitlaten (4) - hond uitlaten (3) - Wandelen met Jack (2) - hond uitlaten (2) - Last minute hond uitlaten - Wandelen met Jack - Oppas van mopshonden - 2 kleine hondjes - Ervaren dogsitter Labrador (tussen Kerst en Nieuw) - Oppas voor mijn hondje 19-21 nov - Dagopvang - Kleine hond - Oppas voor Bessy tijdens werkuren - opvang voor mijn lieve labrador
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden