Vind de beste dogsitter van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Hondenoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik heb zelf een kat en hou erg veel van deze diertjes. Ze kunnen je veel vriendschap geven. Daarom kom ik je viervoeter graag verzorgen wanneer het voor jou niet lukt. Enkel opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Hondenoppas in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Hondenoppas in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf dieren (katten, konijn, karakiris) gehad en zorg momenteel ook soms voor de kat van mijn vriendin. Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest.
Hondenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Hondenoppas in Gent (9000) - Johan
Johan
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben zelf graag onder de mensen en sta altijd klaar om te helpen en te luisteren. Er aijn teveel mensen alleen thuis diz ook iemand willen tegen kunnen praten of klagen. Al gaat het maar over het weer of iets anders. Een man en dat ben ik
Hondenoppas in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben zelf opgegroeid met een hond, katten, kippen en een konijn, maar heb op mijn appartement geen plaats voor huisdieren. Ik mis dit en kom dus graag op uw pluizige vriend passen!
Hondenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Hondenoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en woon in Gent. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Ik ben graag met dieren bezig, op de hond van mijn vriendin passen doe ik al met plezier. Ik ben opgegroeid met veel dieren rond mij en vond dat altijd prettig. Ik ben verheugd om allemaal nieuwe dierenvrienden te maken. Geef maar een seintje!
Hondenoppas in Gent (9000) - Niobe
Niobe
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Hondenoppas in Gent (9000) - Sofie
Sofie
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Sofie. Ik heb al heel mijn leven zelf katten en momenteel ben ik baasje van Cleo. Wanneer jullie weg zijn, verzorg ik jullie kat(ten), naar jullie wensen of naar de wensen van de kat(ten). Het eten en drinken, de kattenbak, het eventuele speeluurtje worden allemaal verzorgt, met als bonus een tijdige update indien je dit verlangt. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Gent (9000) - Dean
Dean
Nieuw
9000 Gent
Ik heb veel voeling met dieren, ben opgegroeid op een boerderij en recent nog gewoond op een smallholding in Norfolk. Verzorgde daar honden, varkens, schapen, katten, enz... Zelf eigenaar van 2 lieve huisdierratjes.
Hondenoppas in Gent (9000) - Jessie
Jessie
Nieuw
9000 Gent
Al sinds ik een baby was, waren er altijd dieren in huis. Ik ben er dus mee opgegroeid. Katten, honden, woestijnratjes, vogels,... Ik ben een echte dierenvriend. Ik kan heel goed overweg met beestjes. Als u iemand nodig heeft om op uw diertje te passen, sta ik altijd paraat!
Hondenoppas in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben een echte kattenliefhebber. Ik heb bijna mijn hele leven een kat in huis gehad die helaas gestorven is een paar jaar geleden. Ik kan u verzekeren dat uw kat zich direct op zijn gemak zal voelen met mij in de buurt. Wanneer ik bijvoorbeeld bij iemand thuis ben die een kat heeft, zal ofwel ik contact zoeken met de kat, ofwel zal de kat naar mij toekomen voor een aaitje. Graag pas ik ook op uw kat! Ik ben een betrouwbaar persoon; u kunt op mij rekenen!
Hondenoppas in Gent (9000) - Yana
Yana
Nieuw
9000 Gent
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik ben thuis altijd opgegroeid met katten, ook nu hebben we er nog twee. Ook honden zie ik heel graag. Ik zou dan ook met plezier voor uw huisdier willen zorgen. Ik ben bereid om langs te komen als oppas, met hen te gaan wandelen, ...

Hondenoppas Gent: geëvalueerd met 4.97 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Gent, hondenopvang Gent, hondenhotel Gent, hondenpension Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Gent

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Gent

Kleine hond - logeren van onze hond voor 2 nachten - Oppas voor Bessy tijdens werkuren - opvang voor mijn lieve labrador - Milou - Hondenoppas overdag - Dringende opvang 15-16/05 voor Vic (Golden Retriever 1 jaar 1/2) - Zoek voor deze zaterdag een dogsitter voor overdag - 2 honden voor +- 4dagen - Honden - Oppas voor minimaal 1 week - Oppas voor mijn doggy - Oppas voor mijn hondje (3) - Oppas voor mijn hondje (3) - Oppas voor mijn hondje (2) - Oppas voor mijn hondje - Dringend oppas voor 2 hondjes - Hondenopvang gezocht - Oppas voor Nela en Gatuni nodig - Op Kike passen - 2 daagjes bij de petsitter - ik zoek iemand om zondag op mijn hond te passen - Je cherche qqn pour 2 amstaff femelle pour le le mois de juillet complet - Oppas voor mijn hond vanaf 24 aug tot 31 aug - 2 dagen bij de petsitter - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Honden oppassen voor 31/008 tot 02/09 - hondsitter voor in de nacht - Kippen eten geven - Opvang bij petsitter thuis gevraagd voor 1 hond - Dog sitter - Graag zou ik iemand.vinden voor myn hond voor een paar dagen en ook mag het by my thuis n - husky 3jaar oud - OPVANG VOOR MIJN HOND ALS WE GAAN SKIEN - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden in Gent (9000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Gent (9000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Gent (9000) - Oppas bij de petsitter in Gent (9000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Gent (9000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Gent (9000) - 5 yorkies om op te vangen vanaf begin juli tot eind augustus - Mijn hond gedurende één week oppassen - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden