Vind de beste dogsitter van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Bianca
Bianca
5/5 · 1 reviews
2430 Laakdal
Ben je soms wat langer van huis of wil je je hond of kat of andere dieren extra verwennen met wat uurtjes gezelschap dan is dit voor mij geen probleem, dit kan op maandag, woensdag om de 14dagen, donderdag of tijdens het weekend. Vertroetelen, eten geven, wat spelen, gewoon als schoot dienen, het kan soms wonderen doen als je lang of veel van huis bent.
Hondenoppas in Mol (2400) - Shauni
Shauni
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Dieren zijn mijn passie en leven. Ik hou er van om met ze bezig te zijn. Spelen, verzorgen, wandelen. Alles wat u maar wild. Geen enkel dier is een probleem voor mij van groot tot klein. Van reptielen tot paarden.
Hondenoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Hondenoppas in Meerhout (2450) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
2450 Meerhout
Een grote passie voor dieren? Dat heb ik zeker. In dieren steek je veel tijd en liefde. Gelukkig steek ik die met veel plezier in jou huisdier! Zelf heb ik huisdieren & weet dus hoe ermee om te gaan. Ben jij nog opzoek naar een oppas? Aarzel niet om mij een keertje langs te laten komen.
Hondenoppas in Mol (2400) - Stef
Stef
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Als vrienden van me weg moeten krijg ik de vraag om op hun honden te passen dit zijn 2 vizsla’s en Dan gaan we wat wandelen of spelen in de tuin. Voor ze het beseffen is hun baasje terug thuis.
Hondenoppas in Dessel (2480) - Floor
Floor
5/5 · 1 reviews
2480 Dessel
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
2430 Laakdal
Ik heb al heel mijn leven dieren gehad dus ik weet hoe ik met hun overweg moet. Ik zou u graag helpen met de zorg van u dier als u moet werken, op vakantie bent, …
Hondenoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Ik heb nog niet zo veel ervaring met dieren. Maar ik zie heel graag dieren en ben een zorgzaam persoon. Ik word vrolijk van dieren te aaien, eten te geven, hun te verzorgen (bv. Haren kammen, wassen), spelen en een snoepje geven, oefeningen proberen. Ook drinkbakken proper maken, e.d hoort er bij.Ik wil graag later een hond en wil al ervaring opdoen. Mooie aanvulling bij mijn huidige job.
Hondenoppas in Westerlo (2260) - Liesbet
Liesbet
5/5 · 1 reviews
2260 Westerlo
Wanneer je je viervoeter(s) niet graag te lang alleen laat, kan ik hem iets bijleren, met hem wandelen, hem entertainen, of gewoon gezelschap houden.
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
5/5 · 1 reviews
2460 Kasterlee
Ik heb altijd al erg veel van dieren gehouden en heb momenteel zelf 2 katten waar ik met heel veel liefde mee omga. Ik sta dan ook voor verschillende taken open tijdens een huisbezoek aan jullie hartendiefjes!
Hondenoppas in Geel (2440) - Valérie
Valérie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Als professionele dierenoppasser en dierenvriend in hart en nieren zijn uw dieren bij mij in goede handen. Ik heb zelf een kruising Stafford en vang regelmatig windhonden op voor Galgo Aid. Verder ga ik regelmatig vrijwillig wandelen met honden van het dierenasiel. Uw viervoeter wordt met de grote zorg en liefde uitgelaten.
Hondenoppas in Olen (2250) - Tinne
Tinne
Nieuw
2250 Olen
Dieren brengen het beste in mij naar boven en zijn altijd oprecht. Logisch toch dat je hen geeft wat ze toekomt: zorg, comfort, activiteit en veel liefde. Mijn kat mag me op elk uur van de nacht wakker maken, dan nog betrap ik mezelf erop dat ik uit mijn bed kom met een lach. Dierenliefde = onvoorwaardelijk (in beide richtingen)
Hondenoppas in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Nieuw
2260 Westerlo
Ik hou superveel van dieren. Ik heb al verschillende honden en katten gehad en woon nu ook met 2 honden en 2 katten waar ik het allemaal goed mee kan vinden.
Hondenoppas in Mol (2400) - Lore
Lore
Nieuw
2400 Mol
Ik heb al heel mijn leven een heel groot hart voor dieren. Ik heb zelf 3 honden en veel ervaring met verschillende rassen, ik weet precies wat honden nodig hebben.
Hondenoppas in Varendonk (2431) - Wendy
Wendy
Nieuw
2431 Varendonk
Ik werk als vrijwilliger bij een kattenopvang in de buurt. Ben een zeer geduldig en rustig persoon wat soms nodig kan zijn voor schuwe katjes. Heb zelf altijd katten gehad en weet dan ook als geen ander wat ze van mij verwachten. Ben flexibel wat betreft éénmalig tot meerdere husbezoeken/dag of inwonen zodat jou huisdiertje nt alleen hoeft te zijn. Tarieven aangepast aan jou keuze. Groetjes

Hondenoppas Geel: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Geel, hondenopvang Geel, hondenhotel Geel, hondenpension Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Geel

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Geel

Petsitter op dinsdag (soms donderdag) - Opvang voor onze hond - 2 weekelijkse opvang voor een oude golden - Wij zoeken iemand die voor onze Cavalier king Charles kan oppassen in augustus september voor 3 weken - Opvang in huis - Dagopvang - Oppas voor hondje tijdens de paasvakantie - Oppas hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Geel (2440)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden