hondenoppas Geel

Hondenoppas Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Geel: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik heb zelf al van jongs af aan katten gehad en kan er goed voor zorgen. Ik woon in de buurt van Mol dus zou voornamelijk hier willen werken. Contacteer mij gerust bij vragen.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Bianca
Bianca
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Ben je soms wat langer van huis of wil je je hond of kat of andere dieren extra verwennen met wat uurtjes gezelschap dan is dit voor mij geen probleem, dit kan op maandag, woensdag om de 14dagen, donderdag of tijdens het weekend. Vertroetelen, eten geven, wat spelen, gewoon als schoot dienen, het kan soms wonderen doen als je lang of veel van huis bent.
Hondenoppas in Mol (2400) - Shauni
Shauni
Mol
5/5 (1 reviews)
Dieren zijn mijn passie en leven. Ik hou er van om met ze bezig te zijn. Spelen, verzorgen, wandelen. Alles wat u maar wild. Geen enkel dier is een probleem voor mij van groot tot klein. Van reptielen tot paarden.
Hondenoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Hondenoppas in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
5/5 (1 reviews)
Als vrienden van me weg moeten krijg ik de vraag om op hun honden te passen dit zijn 2 vizsla’s en Dan gaan we wat wandelen of spelen in de tuin. Voor ze het beseffen is hun baasje terug thuis.
Hondenoppas in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ervaring in het petsitten heb ik niet maar wordt wel vergezeld door een hondje. Afgelopen zomervakantie (2021) deed ik vrijwilligerswerk bij Pets B&B te Lichtaard. Ik heb een hart voor dieren, mijn hond Paulo is echt mijn beste vriend.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel mijn leven dieren gehad dus ik weet hoe ik met hun overweg moet. Ik zou u graag helpen met de zorg van u dier als u moet werken, op vakantie bent, …
Hondenoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zo veel ervaring met dieren. Maar ik zie heel graag dieren en ben een zorgzaam persoon. Ik word vrolijk van dieren te aaien, eten te geven, hun te verzorgen (bv. Haren kammen, wassen), spelen en een snoepje geven, oefeningen proberen. Ook drinkbakken proper maken, e.d hoort er bij.Ik wil graag later een hond en wil al ervaring opdoen. Mooie aanvulling bij mijn huidige job.
Hondenoppas in Westerlo (2260) - Liesbet
Liesbet
Westerlo
5/5 (1 reviews)
Wanneer je je viervoeter(s) niet graag te lang alleen laat, kan ik hem iets bijleren, met hem wandelen, hem entertainen, of gewoon gezelschap houden.
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd al erg veel van dieren gehouden en heb momenteel zelf 2 katten waar ik met heel veel liefde mee omga. Ik sta dan ook voor verschillende taken open tijdens een huisbezoek aan jullie hartendiefjes!
Hondenoppas in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 katten en als ik kon zou ik er nog willen hebben. Mijn liefde voor katten is enorm groot. Mijn katten zelf heten Woody en Blacky en zijn nu bijna 2 jaar oud. Vanaf ik hun snoetjes zag was ik meteen verkocht en sindsdien als ik nog maar een kat tegenkom moet ik stoppen en ze aaien. Ik ben bereid zelf ook speeltjes mee te nemen als daar vraag naar is en als uw kat een speelkont is.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! Ik hou me heel graag bezig met dieren. Daarom zou ik je ook graag willen helpen, als je hier hulp nodig bij hebt. Zelf heb ik thuis een hond, een poedel, en heb daarom ook al heel wat ervaring in het verzorgen van honden.
Hondenoppas in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Heb je het even druk of ga je op vakantie? Ik zorg graag voor je dier(en). Heb zeer veel ervaring met verschillende diersoorten alsook doer r verzorgen bij mensen thuis.
Hondenoppas in Geel (2440) - Valérie
Valérie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als professionele dierenoppasser en dierenvriend in hart en nieren zijn uw dieren bij mij in goede handen. Ik heb zelf een kruising Stafford en vang regelmatig windhonden op voor Galgo Aid. Verder ga ik regelmatig vrijwillig wandelen met honden van het dierenasiel. Uw viervoeter wordt met de grote zorg en liefde uitgelaten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Geel: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Geel, hondenoppas aan huis Geel, hondenoppas gezocht Geel, dogsitter Geel, dogsitting Geel, hondenopvang Geel, hondenhotel Geel, hondenpension Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Geel

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Geel

labrador zwart 6 jaar opvang tijdens verlof - Petsitter voor 19 dagen - Hondenoppas - Dag oppas - Oppas - Opvang van een keeshond - Dogsitter Franse Bull - Oppas 23-27juni 2022 - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas voor de hond van 20/2 tot 20/3 - Gezocht oppas voor jonge speelse Mechelaar - Dringende oppas gezocht - Petsitter op dinsdag (soms donderdag) - Opvang voor onze hond - 2 weekelijkse opvang voor een oude golden - Wij zoeken iemand die voor onze Cavalier king Charles kan oppassen in augustus september voor 3 weken - Opvang in huis - Dagopvang - Oppas voor hondje tijdens de paasvakantie - Oppas hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden