hondenoppas Geel

Hondenoppas Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Geel: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik heb zelf al van jongs af aan katten gehad en kan er goed voor zorgen. Ik woon in de buurt van Mol dus zou voornamelijk hier willen werken. Contacteer mij gerust bij vragen.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Jolien
Jolien
Laakdal
5/5 (3 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend . daarom heb ik op school ook dierenzorg gestudeerd . Omdat hier weinig werk in te vinden is doe ik nu jammer genoeg niets van werk met dieren . Maar heb enorm veel ervaring met heel wat diersoorten . Vooral katten honden en paarden
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Bianca
Bianca
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Ben je soms wat langer van huis of wil je je hond of kat of andere dieren extra verwennen met wat uurtjes gezelschap dan is dit voor mij geen probleem, dit kan op maandag, woensdag om de 14dagen, donderdag of tijdens het weekend. Vertroetelen, eten geven, wat spelen, gewoon als schoot dienen, het kan soms wonderen doen als je lang of veel van huis bent.
Hondenoppas in Mol (2400) - Sarah
Sarah
Mol
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren, en dieren op mij. Een bezoek aan huis zal voor u dier aanvoelen als aangenaam en normaal. U kan mij 100% vertrouwen. U kan op mij rekenen bij de verzorging van u hond of kat wanneer u er even niet de mogelijkheid toe hebt.
Hondenoppas in Mol (2400) - Shauni
Shauni
Mol
5/5 (1 reviews)
Dieren zijn mijn passie en leven. Ik hou er van om met ze bezig te zijn. Spelen, verzorgen, wandelen. Alles wat u maar wild. Geen enkel dier is een probleem voor mij van groot tot klein. Van reptielen tot paarden.
Hondenoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Hondenoppas in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
5/5 (1 reviews)
Als vrienden van me weg moeten krijg ik de vraag om op hun honden te passen dit zijn 2 vizsla’s en Dan gaan we wat wandelen of spelen in de tuin. Voor ze het beseffen is hun baasje terug thuis.
Hondenoppas in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS. 17 jaar ervaring als leerkracht lager onderwijs in eerste en tweede graad en zorgverbreding. Ik volg momenteel opleidingen tot hondengedragscoach en om therapie te geven aan kinderen door middel van contact met dieren.
Hondenoppas in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ervaring in het petsitten heb ik niet maar wordt wel vergezeld door een hondje. Afgelopen zomervakantie (2021) deed ik vrijwilligerswerk bij Pets B&B te Lichtaard. Ik heb een hart voor dieren, mijn hond Paulo is echt mijn beste vriend.
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel mijn leven dieren gehad dus ik weet hoe ik met hun overweg moet. Ik zou u graag helpen met de zorg van u dier als u moet werken, op vakantie bent, …
Hondenoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zo veel ervaring met dieren. Maar ik zie heel graag dieren en ben een zorgzaam persoon. Ik word vrolijk van dieren te aaien, eten te geven, hun te verzorgen (bv. Haren kammen, wassen), spelen en een snoepje geven, oefeningen proberen. Ook drinkbakken proper maken, e.d hoort er bij.Ik wil graag later een hond en wil al ervaring opdoen. Mooie aanvulling bij mijn huidige job.
Hondenoppas in Mol (2400) - Amber
Amber
Mol
5/5 (1 reviews)
Voor een diertje groot of klein moet je bij mij zijn. Ik heb mijn diploma dierenwetenschappen waardoor ik al ervaring heb met vele dieren. Zelf heb ik vier honden, drie katten, gekko's, konijnen, kippen en paarden. Dus als u een avondje uit wilt of op vakantie gaat dan sta ik paraat om voor uw dier te zorgen
Hondenoppas in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! Ik hou me heel graag bezig met dieren. Daarom zou ik je ook graag willen helpen, als je hier hulp nodig bij hebt. Zelf heb ik thuis een hond, een poedel, en heb daarom ook al heel wat ervaring in het verzorgen van honden.
Hondenoppas in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Heb je het even druk of ga je op vakantie? Ik zorg graag voor je dier(en). Heb zeer veel ervaring met verschillende diersoorten alsook doer r verzorgen bij mensen thuis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Geel: geëvalueerd met 5.0 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Geel, hondenoppas aan huis Geel, hondenoppas gezocht Geel, dogsitter Geel, dogsitting Geel, hondenopvang Geel, hondenhotel Geel, hondenpension Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden