hondenoppas Geel

Hondenoppas Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Geel: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Hondenoppas in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Hondenoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zo veel ervaring met dieren. Maar ik zie heel graag dieren en ben een zorgzaam persoon. Ik word vrolijk van dieren te aaien, eten te geven, hun te verzorgen (bv. Haren kammen, wassen), spelen en een snoepje geven, oefeningen proberen. Ook drinkbakken proper maken, e.d hoort er bij.Ik wil graag later een hond en wil al ervaring opdoen. Mooie aanvulling bij mijn huidige job.
Hondenoppas in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Heb je het even druk of ga je op vakantie? Ik zorg graag voor je dier(en). Heb zeer veel ervaring met verschillende diersoorten alsook doer r verzorgen bij mensen thuis.
Hondenoppas in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op katten. Ik vind ook dat katten gezelschap nodig hebben tijdens afwezigheid van de eigenaar(s). Ervoor zorgen dat het eten en drinken heeft. Kattenbak proper houden. Ik mag helaas van mijn huisbaas geen huisdieren in mijn appartement nemen.
Hondenoppas in Geel (2440) - Valérie
Valérie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als professionele dierenoppasser en dierenvriend in hart en nieren zijn uw dieren bij mij in goede handen. Ik heb zelf een kruising Stafford en vang regelmatig windhonden op voor Galgo Aid. Verder ga ik regelmatig vrijwillig wandelen met honden van het dierenasiel. Uw viervoeter wordt met de grote zorg en liefde uitgelaten.
Hondenoppas in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Omdat mijn huidig appartement te klein is om zelf een huisdier te houden, wil ik mijn dierenliefde graag op andere manieren kwijt. Een wandeling met de hond, wat knuffelen en spelen met de kat of hond zou ideaal zijn. In mijn ouderlijk huis heb ik zowel honden als katten gehad waardoor ik ook ervaring heb.
Hondenoppas in Geel (2440) - Cheyenne
Cheyenne
Geel
Nieuw
Ik ben graag bezig met dieren, zelf heb ik een husky waar ik vaak mee bezig ben. Thuis ben ik altijd opgegroeid met dieren in de omgeving. Ik ben bereid om bij mensen thuis op de beestjes te komen passen.
Hondenoppas in Geel (2440) - Jonas
Jonas
Geel
Nieuw
Ik ben opgegroeid in een hondenkennel met mopshonden , Franse bulldogs, bull mastiffs. Ik heb 5 jaar nationaal en internationaal showhandler geweest, nummer 2 van België en net niet naar Crufts mogen gaan, mijn eigen hondje is in rassenkeuring wel mogen uitkomen in Engeland.
Hondenoppas in Geel (2440) - Eric
Eric
Geel
Nieuw
Heb sinds 1977 whippets en doe er mee aan windhondenrennen ben 1998 jeugd europees kampioen geweest en 2013 europees kampioen heb er momenteel nog zes in huis varierend van 1 tot 12 jaar
Hondenoppas in Geel (2440) - Sylvana
Sylvana
Geel
Nieuw
Ik ben van jongs af opgegroeid met verschillende dieren dus heb van weinig tot niks schrik paarden geiten kippen honden katten vissen konijnen vogels...
Hondenoppas in Geel (2440) - Julie
Julie
Geel
Nieuw
Ik zelf heb 2 katten. En een hond ,aarmee ik ga wandelen. Altijd dieren gehad en ik zie ook heel erg graag dieren. Wanneer ik moet kiezen, staan dieren bij mij op de 1e plaats.
Hondenoppas in Geel (2440) - Nikki
Nikki
Geel
Nieuw
ik heb zelf 1 hond en word super goed verzorgd, komt niets te kort. Ik speel er veel mee als het wat afgekoeld is ga ik er zelfs veel met wandelen krijgt op tijd zijn eten. En is super goed afgericht. (Beagle).
Hondenoppas in Geel (2440) - Cato
Cato
Geel
Nieuw
Ik zie graag honden en in mijn vrije tijd wil ik naast mijn hond uitlaten ook bij jou langskomen voor hondenwandelaar of als hondenopvang aan huis. Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort! Groetjes Cato!
Hondenoppas in Geel (2440) - Aicha
Aicha
Geel
Nieuw
Ik vind het belangrijk dat het dier zich goed in z'n vel voelt in mijn buurt. Ik forceer niets en geef die de liefde die ze nodig hebben. Hun zorgen staan bij mij op de eerste plaats.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Geel: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Geel, hondenoppas aan huis Geel, hondenoppas gezocht Geel, dogsitter Geel, dogsitting Geel, hondenopvang Geel, hondenhotel Geel, hondenpension Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Geel

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Geel

labrador zwart 6 jaar opvang tijdens verlof - Petsitter voor 19 dagen - Hondenoppas - Dag oppas - Oppas - Opvang van een keeshond - Dogsitter Franse Bull - Oppas 23-27juni 2022 - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas voor de hond van 20/2 tot 20/3 - Gezocht oppas voor jonge speelse Mechelaar - Dringende oppas gezocht - Petsitter op dinsdag (soms donderdag) - Opvang voor onze hond - 2 weekelijkse opvang voor een oude golden - Wij zoeken iemand die voor onze Cavalier king Charles kan oppassen in augustus september voor 3 weken - Opvang in huis - Oppas voor hondje tijdens de paasvakantie - Oppas hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden