hondenoppas Mechelen

Hondenoppas Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Mechelen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (76 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen, die ik elke dag met veel liefde en toewijding verzorg. Ik ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats. Mijn hond is een bordercollie vs mechelse herder en is mijn steun en toeverlaat.
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Christian
Christian
Sint-katelijne-waver
5/5 (22 reviews)
Als u iemand nodig hebt om de poes eten te geven, de planten water en de bus te ledigen, dan kom ik dag geaag voor je doen. Ik ben alle dagen overdag thuis.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Sven
Sven
Sint-katelijne-waver
4.0/5 (2 reviews)
Ik zal u met plezier helpen uw goederen te verplaatsen binnenshuis of in naar transportwagen, al naargelang u graag iets wilt verplaatsen of wilt verhuizen, bijvoorbeeld een zetel verplaatsen of enkele dozen met speelgoed verplaatsen.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Hondenoppas in Muizen (2812) - Juun
Juun
Muizen
5/5 (2 reviews)
Zoekt u een betrouwbare petsitter voor in juli en/of augustus regio Mechelen/Muizen/Rijmenam? Contacteer mij! Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen, knaagdieren, vissen, kippen, paarden... Ik kom jou dierenvriend met veel plezier dagelijks eten/drinken geven, kammen, knuffelen, spelen, uitlaten, hok/stal/kattenbak schoonmaken, longeren, berijden... Alles vind ik even leuk!
Hondenoppas in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb sins mijn 8 jaar een lieve labrador gehad en vaak zijn er andere honden bij ons op bezoek/vakantie geweest. Ik vind het heerlijk om met de hond te gaan wandelen en ze te verwennen met aandacht. Ik heb ook andere huisdieren (gehad) zoals konijnen en een paard.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met verschillende dieren rondom mij. Voor zover ik me kan herinneren was ik altijd omringd door honden en katten. Sinds ik nu op een appartement woon is het houden van dieren niet zo gemakkelijk meer. Daarom worden die van jou extra verwend.
Hondenoppas in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd al vanaf baby een hond ik huis gehad, sinds een jaar niet meer. Heb al verschillende keren gepast op een jonge boxer. Heel energiek beestje, maar kan ook heel goed om met oude en rustige honden aangezien onze hond een Engelse Bulldog was en hier totaal het tegenovergestelde van was.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Myrte, 22 jaar oud en ben een enorme dierenliefhebber! Sinds kort woon ik in een appartement in Mechelen waardoor het niet mogelijk is dieren in huis te nemen. Ik zou het dus super vinden mocht ik af en toe met een hond kunnen spelen.
Hondenoppas in Leest (2811) - Jonathan
Jonathan
Leest
Nieuw
Ik ben en echte hondenvriend, ik heb zelf thuis een hond ( boxer x new foundlander) die zelf veel verzorging eist en waar veel aandacht aan besteed moet worden
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Hondenoppas in Zemst (1980) - Tine
Tine
Zemst
Nieuw
Ik ben gewoon aan dieren en begrijp dat deze niet lang alleen mogen blijven. Een huisdier heeft net als een mens nood aan sociaal contact. Ik ben een zachte persoon en zal dus ook nooit enig kwaad doen aan dieren.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Daar ik een dierenvriend ben, en dit ook mee van thuis heb gekregen bied ik mij hier aan. Omdat ik zelf op dit moment in een studio woon waar geen huisdieren zijn toegelaten kan ik via deze weg toch nog genieten van wat dierenliefde en ondertussen jou misschien wel helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.87 door 114 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Mechelen, hondenoppas aan huis Mechelen, hondenoppas gezocht Mechelen, dogsitter Mechelen, dogsitting Mechelen, hondenopvang Mechelen, hondenhotel Mechelen, hondenpension Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Mechelen

Logement - Oppas van 11 tot 31 juli 2022 - Hond opas - Kan ons Ziva 15 dagen logeren,(23/8-8/9) - Dringend oppas 2 lieve chiwachwa 's - Zoek Liesbeth (?) v. omg.Ternat paste jan. op Bo - Honden opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Lieve Hondenopvang gezocht regio Mechelen - Hondenoppas in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Dringend: Oppas aan huis gezocht voor 3 lieve honden en 1 kat
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden