hondenoppas Mechelen

Hondenoppas Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Mechelen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Hondenoppas in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben gek op dieren en kom heel graag op uw dieren passen. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en hamsters. Ik pas regelmatig met veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Myrte, 22 jaar oud en ben een enorme dierenliefhebber! Sinds kort woon ik in een appartement in Mechelen waardoor het niet mogelijk is dieren in huis te nemen. Ik zou het dus super vinden mocht ik af en toe met een hond kunnen spelen.
Hondenoppas in Leest (2811) - Jonathan
Jonathan
Leest
Nieuw
Ik ben en echte hondenvriend, ik heb zelf thuis een hond ( boxer x new foundlander) die zelf veel verzorging eist en waar veel aandacht aan besteed moet worden
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Daar ik een dierenvriend ben, en dit ook mee van thuis heb gekregen bied ik mij hier aan. Omdat ik zelf op dit moment in een studio woon waar geen huisdieren zijn toegelaten kan ik via deze weg toch nog genieten van wat dierenliefde en ondertussen jou misschien wel helpen.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ervaring met honden, katten en reptielen. Mogelijkheid tot oppassen, huisbezoeken, wandelingen en meer. Bij interesse stuur mij zeker een bericht.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Jessica
Jessica
Mechelen
Nieuw
ik ben een hele grote dierenvriend , vooral voor honden dan. ik wil graag voor u hond zorgen zoals eten/drinken geven, ermee spelen, gaan wandelen, enz. wanneer het voor u even niet lukt. bij mij komt je hond in goede handen. en ze zullen super blij zijn met de zorg die ik eraan geef. heb vroeger altijd dieren thuis gehad katten en honden waar ik voor zorgde en ze kwamen nooit iets te kort
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Hilde
Hilde
Mechelen
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf altijd huisdieren gehad waar ik met heel veel liefde voor gezorgd heb. Ik vind het fijn om te zien dat dieren gelukkig zijn. Daar wil ik graag mee voor zorgen.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Heidi
Heidi
Mechelen
Nieuw
Aangezien we zelf een hele beestenboel hebben, is weinig tot geen dier dat ons niet kan bekoren. Wil je graag dat het konijntje extra aandacht krijgt of een proper hokje met bijhorende knuffels indien ze dat zelf leuk vinden, heb je een papageaai die graag wat aandacht heeft en graag verse groenten fruit maaltijd krijgt, een poes die wat aaitjes wil,... Wij komen graag bij je langs.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
Nieuw
Ik ben graag met dieren bezig en heb zelf in het verleden ook een aantal huisdieren gehad.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Celien
Celien
Mechelen
Nieuw
Al enkele jaren ga ik een paar keer per jaar gaan catsitten bij een vrienden van mijn mama. Nu deze kat na 23 jaar jammer genoeg is overleden zoek ik een nieuw plekje waar ik mijn kattenhartje kan ophalen. Gezien ik net verhuist ben en onze huisbaas liever geen diertjes in huis heeft, kom ik graag bij jullie langs om op de kat, de hond, het konijn,.. te passen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.93 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Mechelen, hondenoppas aan huis Mechelen, hondenoppas gezocht Mechelen, dogsitter Mechelen, dogsitting Mechelen, hondenopvang Mechelen, hondenhotel Mechelen, hondenpension Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Mechelen

Petsitter voor ons hondje - Honden oppa - Logement - Oppas van 11 tot 31 juli 2022 - Hond opas - Kan ons Ziva 15 dagen logeren,(23/8-8/9) - Dringend oppas 2 lieve chiwachwa 's - Zoek Liesbeth (?) v. omg.Ternat paste jan. op Bo - Honden opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Lieve Hondenopvang gezocht regio Mechelen - Hondenoppas in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Dringend: Oppas aan huis gezocht voor 3 lieve honden en 1 kat
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden