hondenoppas Mechelen

Hondenoppas Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Mechelen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (10 reviews)
Ik heb al ervaring met het babysitten, als eveneens housesitting voor dieren, zelfs paarden. Maar ook voor persoonlijke assistentie sta ik open. Mee gaan fitnessen of komen oppassen in het weekend, of als buddy mee gaan voor een concert,...
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Nikita
Nikita
Sint-katelijne-waver
5/5 (5 reviews)
Dit heb ik nog niet gedaan maar sta hier zeker voor open om aandacht en liefde te geven aan jullie viervoeter als jullie er eens even cantussen willen
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Andy
Andy
Sint-katelijne-waver
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Mijn naam is andy ik ben loodgieter. Ik heb ook wel wat vrije tijd. Ik wil deze tijd nuttig gebruiken met mensen te helpen. Ik werk zeer precies en proper. Hopelijk tot binnenkort.
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Sofie
Sofie
Sint-katelijne-waver
5/5 (4 reviews)
Ben zelf opgegroeid met honden en daarna zelf een hond gehad die bijna 18 jaar mijn beste vriend is geweest. Altijd met veel liefde voor gezorgd,dit zou ik zeker voor jullie liefste schat ook willen doen als jullie eens een oppasser nodig hebben.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Hondenoppas in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (3 reviews)
Ik ben gek op dieren en kom heel graag op uw dieren passen. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en hamsters. Ik pas regelmatig met veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Hondenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Yolanda
Yolanda
Sint-katelijne-waver
5/5 (1 reviews)
Als dierenvriend ga ik al geregeld op vrienden hun hond passen tijdens hun verlof. Ik heb zelf een hondje Frodo van bijna 16 jaar die ik bijna overal mee naar toe neem. Ik wil ook gerust uw kat gaan eten geven ea, al wat binnen mijn mogelijkheden ligt. Laat de opdrachten maar komen. Yolanda
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Francisca
Francisca
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een 2 katten en een kitten, dus ik kan wel voor u dier zorgen. Ze zitten bij mij perfect omdat ik me graag met dieren bezig hou. Ik weet wat ik moet doen als het op dieren aankomt.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Reeds voldoende ervaring met honden, katten, knaagdieren en reptielen (zie bio). Eigen auto ter beschikking als vervoer om op huisbezoek langs te gaan.
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Dagmar
Dagmar
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb niet zo heel veel ervaring met honden, maar ik ben de hele dag thuis en onze hond zal er alvast van genieten om te kunnen spelen met een andere hond in onze tuin. We hebben een jonge Golden retriever mix. Hiermee gaan we telkens in de ochtend, middag en avond wandelen.
Hondenoppas in Leest (2811) - Jonathan
Jonathan
Leest
Nieuw
Ik ben en echte hondenvriend, ik heb zelf thuis een hond ( boxer x new foundlander) die zelf veel verzorging eist en waar veel aandacht aan besteed moet worden
Hondenoppas in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.97 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Mechelen, hondenoppas aan huis Mechelen, hondenoppas gezocht Mechelen, dogsitter Mechelen, dogsitting Mechelen, hondenopvang Mechelen, hondenhotel Mechelen, hondenpension Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden