hondenoppas Leuven

Hondenoppas Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Leuven: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Nele is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (10 reviews)
Aangezien ik op kot zit, mis ik de honden en de vreugde die ze met zich meebrengen van thuis. Ik ben zeer verantwoordelijk dus u kan er op rekenen dat ze de aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. Afgewisseld met het nodige spelen natuurlijk!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werk ik veel met dieren. Ik leer snel bij en kan werken volgens uw gewoontes zodat de dieren niet in de war raken. Indien er extra vertroeteling aan te pas moet komen ben ik uw man!
Hondenoppas in Heverlee (3001) - Simon
Simon
Heverlee
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een kat en heb al vaak op de kat van mijn ouders of broer moeten passen. Op honden heb ik nog niet veel moeten passen maar ik ben een echte dierenvriend.
Hondenoppas in Heverlee (3001) - Silvia
Silvia
Heverlee
5/5 (3 reviews)
Gezien ik verzot ben op dieren heb ik eindelijk de stap gezet me in te schrijven als petsitter . Zelf heb ik geen dieren meer wat voor mij een grote gemis is . Ik gef dus graag al mijn aandacht en liefde aan jullie dieren (liefst bij jullie huis) Oppas bij mij kan enkel in het weekend. Ik woon in Heverlee . Hopelijk toto snel, Silvia A (Heverlee)
Hondenoppas in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Als kind had ik vroeger een Bolognezer (Maltezer) en een Westie. Later had ik een Sheltie die achteraf naar mijn grootmoeder is gegaan omdat deze jaloers gedrag vertoonde aan mijn pasgeboren dochterje. Daar kon ik dan nog regelmatig bij haar op bezoek en al eens oppassen en verzorgen indien nodig. Nu komt de Border Collie ook regelmatig op bezoek.
Hondenoppas in Wilsele (3012) - Flo
Flo
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Ik ben sinds kleins af al zeer geïnteresseerd geweest in dieren en natuur en heb hier dan ook mijn studie op gebaseerd. Ook heb ik altijd heel wat huisdieren gehad maar zou graag wat extra ervaring willen opdoen door me hier kandidaat te stellen!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Sylvia en ben 21 jaar oud. Ik hou van jongs af aan al enorm veel van dieren. Ik zou graag voor uw huisdier komen zorgen, eten geven, ze verwennen, ermee spelen en/of uitlaten. Ik heb zelf een kat, en mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ik heb ook ervaring met bange katten gerust te stellen en voor hen te zorgen. Ik hoop u en uw huisdier snel te ontmoeten!
Hondenoppas in Kessel lo (3010) - Sarah
Sarah
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
Ik groeide op tussen 3 honden, 2 katjes en schaapjes. Sinds ik alleen ben gaan wonen, zijn huisdieren jammer genoeg niet toegelaten. Dus ik vang met veel liefde je huisdier op indien u dit wenst!
Hondenoppas in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou ervan om dieren gezelschap te geven. Zelf vind ik het ook jammer als mijn eigen dieren alleen moeten zijn als ik op verlof ben.
Hondenoppas in Wilsele (3012) - Inge
Inge
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben dierenarts van opleiding. Ik heb zelf 2 honden, 3 katten, dwergpapegaaien en guppies. Ik kan ook medicatie geven indien nodig. We gaan minstens 2 keer per dag buiten (wandelen). Eventueel trainingen.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Judith
Judith
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig en vrolijk persoon met een zorgzame benadering zowel met mensen als dieren. Mijn liefde voor honden is heel groot aangezien ik zelf altijd honden heb gehad.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Tijntje en ik ben gek op katten en honden! Een paar jaar geleden had ik zelf 3 katten thuis en daarnaast ging ik ook de hond van de buurvrouw uitlaten omdat ik zelf nooit een hond mocht.. ik ben dus helemaal gelukkig als er mij wordt gevraagd om de hond uit te laten en eten te geven en hetzelfde met katten en hun te verzorgen.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds mijn 3 jaar zelf een hond thuis. Mijn eerste hond was een Golden Retriever genaamd Nessa maar zij is spijtig genoeg overleden toen ik jong was. Onze tweede hond, tevens ook een Golden Retriever, ziet u op de foto's. Haar naam is Zora en zij is mijn grootste geluk. Ik zie haar door het kot leven spijtig genoeg enkel in het weekend. Ik mis hierdoor echt het omgaan met honden.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Tobe
Tobe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds ik klein was echt een passie voor dieren. Ik heb ook veel veel ervaring met allerlei diersoorten in o.a. een dierenasiel, hondenopvangcentrum, thuis,...
Hondenoppas in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hi, all! I am a cat lover and a caring person. I have a cat by myself that I treat him like my child. I do have enough experience for taking care of cats.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Leuven, hondenoppas aan huis Leuven, hondenoppas gezocht Leuven, dogsitter Leuven, dogsitting Leuven, hondenopvang Leuven, hondenhotel Leuven, hondenpension Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden