Vind de beste dogsitter van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
5/5 · 5 reviews
3000 Leuven
Thuis werk ik veel met dieren. Ik leer snel bij en kan werken volgens uw gewoontes zodat de dieren niet in de war raken. Indien er extra vertroeteling aan te pas moet komen ben ik uw man!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Hallo, ik ben Sylvia en ben 21 jaar oud. Ik hou van jongs af aan al enorm veel van dieren. Ik zou graag voor uw huisdier komen zorgen, eten geven, ze verwennen, ermee spelen en/of uitlaten. Ik heb zelf een kat, en mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ik heb ook ervaring met bange katten gerust te stellen en voor hen te zorgen. Ik hoop u en uw huisdier snel te ontmoeten!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Randy
Randy
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb veel liefde voor en affiniteit met dieren, in het bijzonder katten. Ik heb een paar jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, en heb ook al enkele keren gecatsit voor vrienden. Mijn hoofdberoep vindt vooral online plaats, dus ik ben in staat om enkele dagen of weken elders te verblijven en daar voor de poes te zorgen (eten, kattenbak, aandacht) in zijn eigen omgeving.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Judith
Judith
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben een rustig en vrolijk persoon met een zorgzame benadering zowel met mensen als dieren. Mijn liefde voor honden is heel groot aangezien ik zelf altijd honden heb gehad.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Rani
Rani
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb sinds mijn 3 jaar zelf een hond thuis. Mijn eerste hond was een Golden Retriever genaamd Nessa maar zij is spijtig genoeg overleden toen ik jong was. Onze tweede hond, tevens ook een Golden Retriever, ziet u op de foto's. Haar naam is Zora en zij is mijn grootste geluk. Ik zie haar door het kot leven spijtig genoeg enkel in het weekend. Ik mis hierdoor echt het omgaan met honden.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Nieuw
3000 Leuven
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een Passie , een droom , een waarheid, een bezigheid ,... :) ik heb zelf honden gehad en katten. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel daarom dat ik graag mijn vrije tijd wil spenderen aan het helpen van mensen die even weg moeten of op vakantie gaan door op hun dier te letten en ervoor te zorgen ! interesse of heb je vragen? groetjes!!!!!! xx
Hondenoppas in Leuven (3000) - Giulia
Giulia
Nieuw
3000 Leuven
Dag allemaal! My name is Giulia and I live in Leuven with my two cats: Tigro en Milù. I really like taking care of them and I enjoy their company. I'd like to share my passion for cats, helping others taking care of their loving pets
Hondenoppas in Leuven (3000) - Jana
Jana
Nieuw
3000 Leuven
Ik heb zelf ook 4 katten, deze komen zeer goed overeen met de logeetjes hier dus je eigen kat zal zich zeker niet eenzaam voelen of vervelen als ik eens even weg ben, Kan je kat niet om met andere katten ? Geen probleem dan krijgt hij zijn eigen kamer! Ook andere dieren zijn meer dan welkom!
Hondenoppas in Leuven (3000) - Dounia
Dounia
Nieuw
3000 Leuven
Ondanks het feit dat ik momenteel zelf geen huisdier heb in Leuven, ben ik een enorme dierenvriend! De dieren van mijn familieleden komen ook vaak over de vloer. Ik heb een hele variatie aan huisdieren gehad als kind (hond, kat, een dwergkonijntje, zelfs een lammetje :) en ik zie ze allemaal even graag! Ik ben bereid om te wandelen met u geliefde dier en alle liefde te geven die ze verdienen :)
Hondenoppas in Leuven (3000) - Yannick
Yannick
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben een dikke dierenvriend en ik wil hier een hobby van te maken ik heb 5 jaar een cavia gehad il woon in een appartement maar daar is een groot grasplein aan om alle momenten met u huisdier te gaan wandelen
Hondenoppas in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Nieuw
3000 Leuven
Its an easy job to do, and I love animals such as cats, dogs and birds. Its a good way to keep yourself busy by doing what you love the most as a person.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Burcu
Burcu
Nieuw
3000 Leuven
Ik zorg goed voor dieren . Vooral honden . Honden hebben goede oppast nodig en dat doe ik goed . Honden voelen zich veilig en gelukkig bij mij dus ik heb er geen moeilijkheden mee met het oppassen van een hond:)
Hondenoppas in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Nieuw
3000 Leuven
Als dierenliefhebber nummer 1, wil ik daar zeer graag gebruik vanmaken om op jullie huisdier(tje) te passen! Vroeger hebben we zelf veel dieren gehad (kippen, konijnen, salamanders, gerbils en een hamster), helaas heb ik geen hond (maar heb wel ervaring) dus geef me een seintje als ik jullie kan helpen! :)
Hondenoppas in Leuven (3000) - Kim
Kim
Nieuw
3000 Leuven
Ben opgegroeid met dieren: cavia's, konijnen, papegaai, katten,... Wij hadden thuis ook een hondenkennel. Momenteel heb ik een kat als huisdier, een hond is helaas niet welkom waar ik nu woon. Volgende jaar ga ik ook een opleiding dierenverzorging volgen.
Hondenoppas in Leuven (3000) - Nisara
Nisara
Nieuw
3000 Leuven
If you are on vacation or inconvenient to come home for your pets, I can be there for you to check on your pets and make sure of their well-being. I can feed your pets, play with them, keeping them companied, and, if necessary, give them medication. I have experience and knowledge in taking care of sick pets as well.

Hondenoppas Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Leuven, hondenopvang Leuven, hondenhotel Leuven, hondenpension Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Leuven

Op zoek naar dogsitter - oppas voor twee honden - oppas bij petsitter - Oppas voor hond gezocht begin augustus - Dagopvang voor hondje gezocht - Oppas voor mijn klein hondje - oppassen 2 salukis - Hondenoppas - OPVANG GEZOCHT VOOR LIEVE LABRADOODLE OP 31DECEMB - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) (4) - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) (2) - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) - Honden oppas 3-4 (namid)dagen per week - Opvang voor mijn kleine hond - Oppas Mopshondje gevraagd - Opvang hele of halve dag voor puppy Lagotto 3 maand - Logeeradres gezocht - verhuis - Dogsitter voor dwergschnauzer gezocht - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Leuven (3000) - Mijn hond gedurende twee weken oppassen - Mijn hond gedurende 5 dagen kan oppassen - Zoek opvang voor mijn hond Touki
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden