Vind de beste dogsitter van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
3540 Berbroek
Wij zelf hebben al meerdere jaren ervaring met diverse diersoorten, zowel groot als kleinvee. Paarden, schapen, geiten, varkens, katten, honden, konijnen, kippen, cavia's etc. Door deze ervaring weten wij hoe een dier zich hoort te voelen en kunnen wij deze de beste verzorging bieden!
Hondenoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
5/5 · 3 reviews
3590 Diepenbeek
Wat heb ik meer dan een andere oppasser? Geen idee.Empathie? Misschien het inzicht dat ik niets meer heb dan andere common sense dierenvriend? ✌️.. liever geen slangen of vogelspinnen.
Hondenoppas in Kuringen (3511) - Aniek
Aniek
5/5 · 2 reviews
3511 Kuringen
Hallo, ik ben een echte cat lover! Ik heb zelf twee katten en weet heel goed hoe je met katten moet omgaan. Ik kom met plezier jouw kat(ten) verzorgen en het nodige te geven. Groetjes, Aniek
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Frank
Frank
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik iets bijverdienen op een aangename manier. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen. Ik ben betrouwbaar en correct in mijn afspraken
Hondenoppas in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
5/5 · 2 reviews
3540 Herk-De-Stad
Ik ben van jongs af aan opgetrokken met dieren. Ik heb zelf 2 Staffordshire terriërs waar we heel wat tijd bij besteden. Mijn ouders hebben ook 3 honden (Duitse herder, stafford, en Jack Russel) Ze zijn zoals je het kan zeggen onze wereld. Ik vind zorg en liefde voor dieren heel belangrijk.
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo! Ik ben student in Hasselt en ik ben fan van zachte viervoeters, vooral katten. Ik kom met veel plezier letten op AL uw katten. Grumpy cats, speelse katten of koele katten: allemaal oke. Ik zorg ervoor dat ze eten, vers water, eventueel propere kattenbak en een borstelbeurt krijgen wanneer u er even niet kan zijn voor uw huisdier. Aarzel niet om een bericht te sturen bij vragen!
Hondenoppas in Bilzen (3740) - Kimslegers
Kimslegers
5/5 · 1 reviews
3740 Bilzen
Of bij mij thuis ook ok! Ik ben tevens een heel grote dierenvriend! Ik heb mijn certificaat behaald in gedragsleer en therapie bij honden. Zelf heb ik momenteel 2 katers. Indien u iemand zoekt wanneer u weg gaat voor het uitgaan of het verzorgen of gezelschaphouden, ... . Dit kan zowel bij u als bij mij.
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Nieuw
3500 Hasselt
dag ik ben lien ik hou van dieren mijn voorkeur gaat naar katten, honden heb ik ook graag, ik heb namelijk zelf een huisdier: een kat dus heb wel ervaring met de verzorging van een kat. Ik zou graag op jullie dieren willen oppassen of er mee gaan wandelen. Met vriendelijke groeten
Hondenoppas in Stokrooie (3511) - Sem
Sem
Nieuw
3511 Stokrooie
Sinds jongs af aan ben ik omringd met dieren: honden, katten en anderen. Zelf ben ik dan ook een grote dierenvriend, zowel katten als honden. Zelf heb ik enkel een kat maar mijn moeder is een hondenoppaster dus ik ben ook continu omring door hondjes ik mijn thuisomgeving.
Hondenoppas in Donk (3540) - An
An
Nieuw
3540 Donk
Hallo ik ben an als van kleins af aan ben ik een grote dierenvriend. Vooral van honden. Ik heb dan ook in het asiel van lommel gewerkt. We hebben dan ook altijd een hond in huis. Dus ik ben de beste keuze op vlak van honden en de verzorging hier van u mag mij ook contacteren voor een wandeling of zo hopelijk to snel
Hondenoppas in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Nieuw
3550 Heusden-Zolder
Ik ben van jongs af een echte dierenvriend. Ik heb zelf 3 hondjes en een papegaai de de nodige liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben.ik heb al meermaals op andere diertjes gepast. Ik ben flexibel en alles is bespreekbaar. Een gesprek is totaal vrijblijvend.
Hondenoppas in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Nieuw
3560 Lummen
Feestje, late vergadering of korte vakantie? Ik ben bereid om bij jouw thuis op je hond(en) te passen. Wandelen, eten en drinken geven, knuffelen, allemaal in de prijs inbegrepen. Graag wel eerst een kennismaking zodat ik vertrouwd geraak met jullie gewoonten, opdat het voor je hond(en) ook geen te grote aanpassing is.
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou vooral van honden.Ik heb zelf een klein hondje waar ik zeer graag mee ga wandelen en mee speel. Ik ben zeer lief met dieren en geniet ervan om ze te verzorgen.
Hondenoppas in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben 25 jaar heb reeds mijn badkamer zelf betegeld leiding in her aangelegd stroom voorzien en eigenlijk feitelijk heb ik gewoon geen opleiding meer voor gehad en is dit allemaal ze net door de veiligheidsinspectie van het appartement toch goed gekeurd toch netjes niet voor iemand zonder ervaring dus ik denk dat ik mezelf een klusjesman loodgieter mag noemenDaarnaast ben ik ook nog altijd handig in andere klusjes of karweitjes
Hondenoppas in Zonhoven (3520) - Tom
Tom
Nieuw
3520 Zonhoven
zelf al verschillende dieren gehad, (honden, katten, hagedissen, vissen, kippen....) momenteel in ons gezin zelf een ruwharige kaninchen teckel. en ook wij moeten het beestje soms eens een dag alleen laten. en is het fijn als je iemand hebt die hen eens komt bezoeken / buiten laten.

Hondenoppas Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Hasselt, hondenopvang Hasselt, hondenhotel Hasselt, hondenpension Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Hasselt

Voor 2 uren op mijn hondje passen terwijl ik bij de dokter ben. Misschien met hem gaan wandelen of eventjes met hem - Dogsitter - Hondenoppas - Puppy 6manden - Goedemiddag. Ik ben op zoek naar iemand die tijdens de periode van 22 juli tot 2 augustus onze 2 honden kan komen - Opvang hond in juli - Hondenopvang - Opvang hond - Hondenoppas gezocht - Opvang hond dit weekend - opvang hond - petsitter - Vakantie Opvang - Oppas vakantie - Vakantieopvang weimaraner omgeving hasselt - tijdelijke opvang voor mijn hondje - Hondenoppas - Oppas gevraagd voor 2 lieve jack russels van 13 jaar - Oppas labrador - Oppas voor Franse bulldog - aanvraag voor hondenoppas bij de petsitter tuis - opvang - Dagopvang hond - Dagopvang hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas hondje regio Hasselt (Kuringen) DRINGEND GEZOCHT - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Huisbezoek in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Opvang voor franse bulldog - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden