hondenoppas Sint-niklaas

Hondenoppas Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Beveren-waas (9120) - Christoph
Christoph
Beveren-waas
4.7/5 (10 reviews)
Graag kom ik uw huisdeur in het oog houden wanneer u even wegmoet. Uw dier zal de nodige aandacht krijgen tot u terugkomt. Zelf heb ik een kat in huis, dus de liefde voor dieren is er.
Hondenoppas in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf verscheidene huisdieren gehad, hamsters, kippen, konijnen en 3 katten en een hond. Ik heb dus ervaring in het verzorgen van dieren en kan deze goed aanvoelen. Ik vind het belangrijk om ze te kunnen verzorgen in hun eigen omgeving waar ze zich veilig voelen en waarbij ik ze geborgenheid kan geven. Op heden heb ik ook nog een verzorgpaard waar ik wekelijks naar toe ga.
Hondenoppas in Waasmunster (9250) - Stien
Stien
Waasmunster
5/5 (4 reviews)
Iedereen heeft wel eens nood aan een avondje weg. Als eigenaar van een huisdier is dat niet altijd even makkelijk. Ikzelf ben zeer flexibel en doorheen de week beschikbaar. Als het laat wordt is dit voor mij ook geen probleem!
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Ik ben reeds 3j catsitter via list minut (ring twice nu). Van Oost-Vlaanderen tot Antwerpen, van 1 week tot 1 maand. De eerste catsit spot was in Sint-pauwels 😊 dit deed ik 2j lang om de 2 weken. Ik heb een hele goede band gekregen en zag hun als soort vakantie ouders 💕😊 de 2 katten waren toen 16j! Mijn tweede plekje is in Wommelgem, hier let ik op 2 katten, en een egel die in de tuin woont 😋
Hondenoppas in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een hond en een kat. Graag zou ik veel meer dieren uit het asiel redden. Ik ben zot van deze 2 soorten dieren. Ik geef heel veel liefde en zorg ervoor dat ze niks tekort komen.
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
4.5/5 (2 reviews)
Bent u eens een weg, avond of overdag en wilt uw uw hond of kat of andere dieren niet alleen achterlaten? Dan ben ik de geschikte persoon. Hondenopvang, kattenopvang, ...
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Elena
Elena
Nieuwkerken-waas
3.5/5 (2 reviews)
Sinds ik kind was ben ik altijd al een dierenvriend geweest, met name ook paarden, ik heb in het verleden gaan oppassen in een privé manege en stond er in voor de verzorging van de honden, katten , kippen en de paarden hun dagelijkse noden en verzorging gedaan... dus alle soorten aanbiedingen zijn welkom!
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
........................................................................................................... ...................................................
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Als verpleegkundige kwam ik dagelijks bij mensen thuis. Afspraken nakomen, discretie en betrouwbaarheid zijn kenmerken die ik jou kan bieden. Je mag er op rekenen dat ik de gevraagde taken naar behoren zal uitvoeren. Mischien tot later, Nathalie
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Lisette
Lisette
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als u wegens omstandigheden niet zelf voor uw hond kunt zorgen, kom ik graag bij u thuis om uw huisdier eten en drinken te geven , hem uit te laten voor zijn behoefte te doen, te spelen en te wandelen
Hondenoppas in Sinaai-waas (9112) - Sandra
Sandra
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij met koeien, kippen, eenden, katten en een hond. Zelf heb ik nu nog een kat en een hond. ik ben een echte dierenvriend!
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Hondenoppas in Lokeren (9160) - Dries
Dries
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik ben reeds beginnen passen op de hond van mijn buren. Na deze ervaring kreeg ik nog meer motivatie om dit voor andere mensen te doen die het druk hebben en niet altijd op hun hond kunnen passen. Daarbij hoort de hond voederen, wassen, spelen ect... Hopelijk tot binnenkort!
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Ik zorg heel graag voor honden/katten/... Ik steek daar heel graag al mijn tijd en liefde in. Ik ben namelijk ook heel graag bezig met dieren. Ik ben een zeer grote dierenvriend dus voor helpen van dieren sta ik op de eerste rij!
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.55 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Sint-niklaas, hondenoppas aan huis Sint-niklaas, hondenoppas gezocht Sint-niklaas, dogsitter Sint-niklaas, dogsitting Sint-niklaas, hondenopvang Sint-niklaas, hondenhotel Sint-niklaas, hondenpension Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden