hondenoppas Vilvoorde

Hondenoppas Vilvoorde: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Vilvoorde: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Saskia
Saskia
Vilvoorde
4.75/5 (8 reviews)
Ik hou veel van dieren en ik ben vrijwilliger in een asiel. Af en toe mag er een hondje van het asiel logeren bij ons. Mijn ouders zijn beide gepensioneerd en we hebben een tuin. Vroeger hebben we een Duitse herder gehad.
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (8 reviews)
Van sinds ik kind ben, ben ik omringt door dieren. Ik ben een hele grote dierenvriend en katten voelen zich meteen op hun gemak bij me. Als vrienden iemand zoeken voor tijdens hun vakantie op de dieren te letten, sturen ze meteen naar mij.
Hondenoppas in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Door dat ik in mijn 6de jaar dierenzorg zit ken ik de verzorging van de meeste dieren heel goed. elk dier heeft andere behoeftes en andere verzorging nodig , dus dit is in overleg met het baasje.
Hondenoppas in Melsbroek (1820) - Marc
Marc
Melsbroek
5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote tuin die helemaal afgesloten is, zodat de hond er niet uit kan. Mijn eigen hond is helaas na 15 jaar overleden, en tot ik terug zelf een hond heb, vang ik graag andere honden op.
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Lena
Lena
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lena en ik hou van dieren! Vooral katten zijn echt mijn ding. Zelf ben ik opgegroeid met een kat en was ook vaak bezig met de katten van de buren. Ik zou het heel fijn vinden om voor uw kat te zorgen en gezelschap te houden wanneer u op vakantie bent. Hopelijk tot binnenkort!
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, oa 2 honden, katten, konijntjes, een hamster en schildpadden. Kort gezegd hou ik er gewoon van om tijd te spenderen met dieren. Van spelen tot de basis verzorging, ik help graag! Ik pas me natuurlijk graag aan, aan elk diertje want ze hebben elk een eigen uniek karakter.
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik ga graag wandelen met jouw hond. Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...Contacteer mij gerust voor meer informatie. Tot snel!
Hondenoppas in Diegem (1831) - Younes
Younes
Diegem
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik zot van dieren, Ben voornamelijk een kattenpersoon maar honden zijn ook mijn ding. Heb zelf ookal konijnen gehad en heb al 12 jaar mijn schildpad. Bij mijn schoonfamilie is er een Ara en een slang en daar hou ik mij ook graag mee bezig!
Hondenoppas in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik heb al vaak moeten oppassen voor dieren zoals katten, honden, hamsters en konijnen. De eigenaars van de dieren waren altijd tevreden met de oppas die ik verrichtte. Ik verzorg de dieren hoe het hoort, ik voed ze, maak kooien/bakken proper, ga ermee wandelen, speel er mee. Dit doe ik allemaal met alle plezier.
Hondenoppas in Elewijt (1982) - Leen
Leen
Elewijt
3.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik vind huisdieren leuk en als ze alleen zijn vind ik dit zielig. Daarom wil ik hen bij je thuis gezelschap houden en met hen spelen. Vind jij dit OK?
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Stel je vertrekt op vakantie en je voelt je niet op je gemak omdat je dier helemaal alleen is, geen paniek. Ik ben er om je huisdier op te vrolijken!
Hondenoppas in Humbeek (1851) - Vanessa
Vanessa
Humbeek
5/5 (1 reviews)
Ik kan met jouw viervoeter gaan wandelen, eten geven, meespelen, vertroetelen, alle aandacht geven wat uw dier nodig heeft. Ik ben bereid ermee te gaan wandelen, op petsitten, ...
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Heidi
Heidi
Grimbergen
Nieuw
Als ik bij je thuis ben zal ik met je hond spelen, apporteren, eten & drinken geven, vacht verzorgen... Alert zijn voor wat de hond op dat moment nodig heeft.
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Virginie
Virginie
Grimbergen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Virginie en ik studeer dierenzorg op school, ik hou enorm veel van dieren! Zelf heb ik 1 ratje en 3 honden, 2 kleintjes en 1 grote. Ik ga heel graag wandelen met honden en zorg enorm graag voor de dieren!
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik heb zelf katten en honden. Ik ben bereid op uw huisdier te passen, uit te laten, te voeden, enz. Ik heb een wagen dus kan me vlot verplaatsen. Doe gerust een beroep op mij, tot binnenkort?
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Vilvoorde: geëvalueerd met 4.73 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Vilvoorde, hondenoppas aan huis Vilvoorde, hondenoppas gezocht Vilvoorde, dogsitter Vilvoorde, dogsitting Vilvoorde, hondenopvang Vilvoorde, hondenhotel Vilvoorde, hondenpension Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden