hondenoppas Oostende

Hondenoppas Oostende: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Oostende: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Hondenoppas in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (18 reviews)
Ik zie zeer graag dieren, ik heb zelf een kat. Dieren maken mij superblij en ik zorg ook graag voor ze. Wees gerust, als ik voor u diertjes kom zorgen dat ik ze met alle liefde ga verzorgen. Zoal dat ik voor mijn eigen kat zorg.
Hondenoppas in Wilskerke (8431) - Natasha
Natasha
Wilskerke
5/5 (3 reviews)
Ik kan heel goed met hondjes overweg. Ik heb zelf 11jaar een hondje gehad. Ze noemde Billie. Ze was mijn trouwste vriendin.Ik heb ook voor hondje Twizy gezorgd.
Hondenoppas in De haan (8420) - Jade
Jade
De haan
5/5 (2 reviews)
ik verwen de dieren zo veel als ze nodig hebben. ik respecteer ook de nodige ruimte die het dier nodig heeft om mij eerst te leren kennen. hierdoor kom ik graag eerst eens langs om te zien hoe het klikt met het dier zodat de eigenaar met een gerust hart kan vertrekken
Hondenoppas in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond (golden retriever) en ben graag bezig met honden. Ik vind het leuk dat honden zich goed voelen en aandacht krijgen. Ik wil mensen hierbij dus graag helpen.
Hondenoppas in Gistel (8470) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gistel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een dierenvriend van groot of klein. Bijna gans mijn leven heb ik huisdieren gehad. Door omstandigheden (kids en verbouwingen), heb ik er nu even geen tijd voor. Het zou ideaal zijn om op uw huisdier te mogen passen, wandelen of spelen.
Hondenoppas in Oostende (8400) - Miguel
Miguel
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben beschikbaar om langs uw huis te gaan om je dier(en) te voorzien van hun eten, drinken en / of andere zaken. Ik ben gewoon om met honden, katten, kippen, schildpadden enz om te gaan. Thuis heb ik een amazone die alles weet van paarden, dus eventueel breng ik haar mee. Gewoon contact opnemen en dan kunnen we afspreken.
Hondenoppas in Wilskerke (8431) - Steffi
Steffi
Wilskerke
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag bezig met dieren. Ik speel er graag mee, en geef ze veel liefde een aandacht. Een dag zonder dieren klopt niet voor mij, dus als u iemand zoekt om op te passen voor uw hond(en), kat(ten),... Dan ben ik de geschikte persoon!
Hondenoppas in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al in de loop der jaren een hond en kat gehad. Ik heb nu zelf ook een hond (Sint Bernard ). Ik ben betrouwbaar om op uw huisdier te passen. Je mag mij gerust altijd contacteren.
Hondenoppas in Bredene (8450) - Lieve
Lieve
Bredene
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf gans mijn leven honden en katten gehad en heb nog een poes ! Ik heb een grote liefde voor dieren en kan hen vlug op hun gemak laten voelen !
Hondenoppas in Gistel (8470) - Cédric
Cédric
Gistel
5/5 (1 reviews)
Ik word thuis omringd door honden en katten. Ik zie honden en katten SUPER graag, dus ik kom met plezier op uw hond(en) of kat(ten) passen. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Bij mijn schoon ouders als ze er niet zijn zorg ik voor hun hond . Heb dat nog al gedaan voor vrienden gewoon eens een dagje langs geweest voor hun honden uit te laten eten en drinken geven en zien dat ze niets in huis hebben gedaan en anders kuis ik het op .
Hondenoppas in Oostende (8400) - Peggy
Peggy
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf ook 2 honden een Franse Bulldog en Mechelaar . Heb ook altijd paarden gehad enz dus i love animals ❤️ Ik hou ook van vogels om te verzorgen
Hondenoppas in Oostende (8400) - Caro
Caro
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee honden en ga dolgraag met ze wandelen, zeker in de natuur. Nu tijdens de zomervakantie heb ik nog extra tijd en kan ik dus ook met jouw hondje wandelen, ze thuis bezoeken of op ze passen! Laat maar weten welke hulp nodig is! Tot binnenkort :)
Hondenoppas in Oostende (8400) - Sandy
Sandy
Oostende
5/5 (1 reviews)
ik hou enorm veel van dieren, zelf wil ik er geen meer thuis nemen, daar ik teveel verdriet heb als er iets gebeurt, en ik wil mijn diertjes verwennen maar heb voor het moment niet het financiele daarvoor
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Oostende: geëvalueerd met 4.63 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Oostende, hondenoppas aan huis Oostende, hondenoppas gezocht Oostende, dogsitter Oostende, dogsitting Oostende, hondenopvang Oostende, hondenhotel Oostende, hondenpension Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden