hondenoppas Aarschot

Hondenoppas Aarschot: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Aarschot: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Hulshout (2235) - Denise
Denise
Hulshout
5/5 (9 reviews)
Heb zelf 3 honden en 2 poezen. Mijn 3 honden komen allemaal uit asiel en hadden wat problemen. Mijn laatste 2 adopties zijn nog geen 2 maanden geleden gedaan vanuit Roemenië. Ik probeer altijd mijn honden te helpen door hun vertrouwen te winnen.en geduld te hebben.
Hondenoppas in Herselt (2230) - Yona
Yona
Herselt
5/5 (7 reviews)
Sommige hondjes kunnen nog niet zo goed alleen zijn. Andere hondjes mogen niet alleen zijn omdat ze nog niet zindelijk zijn of dingen kapot maken. Daarom vind ik het belangrijk dat iemand ook die taak op zich neemt. Ik ben heel goed met andere dieren ook maar daar heb ik niet zo veel ervaring mee.
Hondenoppas in Rotselaar (3110) - Jasper
Jasper
Rotselaar
5/5 (7 reviews)
Ik moet ook voor de dieren van mijn buren zorgen. Ze hebben twee katten en een hond. Ik heb dit al meerder vakanties gedaan en er zijn nooit echt problemen geweest.
Hondenoppas in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Ik ben al enkele jaren bezig met huis-en dierenoppas via "HolidaySitting". Als kleinzoon van een veehouder blijft die passie rond dieren behouden.
Hondenoppas in Aarschot (3200) - Glen
Glen
Aarschot
4.8/5 (5 reviews)
Ervaring met honden en zelf trotse eigenaar van een hond. Wij beschikken over een grote tuin waar de hond veel vrijheid heeft.
Hondenoppas in Westmeerbeek (2235) - Bert
Bert
Westmeerbeek
5/5 (4 reviews)
Ik ben een echte poezenvriend en dat is absoluut ook zo met alle dieren die je op de boerderij vind. Ik hou erg veel van paarden en heb ervaring met het werken met deze dieren. Algemene verzorging, voederen, stal uitmesten en verversen
Hondenoppas in Aarschot (3200) - Ruth
Ruth
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Als u even geen tijd hebt, ben ik bereid om uw dier eten en drinken te geven of even uit te laten. Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en ik krijg ook regelmatig honden uit de familie over de vloer om op te passen. Ik ben een speels en rustig persoon.
Hondenoppas in Herselt (2230) - Stephanie
Stephanie
Herselt
5/5 (2 reviews)
Zoals ik al bij 'huisbezoek' zei, dieren zijn het minst gestresseerd in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarom kom ik ook graag bij u thuis op bezoek om uw dier te verzorgen.
Hondenoppas in Westerlo (2260) - Ignace
Ignace
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik een kat (Scottish Fold) gehad en loopt hier nu een geadopteerde hond (Saluki) rond. Ik ben enorm graag bezig met de zorg van dieren, en vind ik het enorm belangrijk dat deze dieren de aandacht krijgen die ze verdienen. Niet iedereen heeft hier altijd de tijd voor en daar heb ik ook begrip voor, het is uiteindelijk niet altijd evident om er altijd ‘te zijn’. Ik bied hierbij graag hulp!
Hondenoppas in Wezemaal (3111) - Benjamin
Benjamin
Wezemaal
5/5 (1 reviews)
Ik hou van jongsaf al van honden. Ik wandel graag. Ik heb een tuin die niet te netjes moet zijn, dus daar mag gerust een hond in ravotten. Daarnaast heb ik wel geen hondenkooi maar wel de wens om er een aan te schaffen in de toekomst. Alleen zoek ik het juiste ras, zowat tussen voldoende karakter en toch niet te veel 'werken' ;-) Graag wil ik op uw huisdier passen, bij u, of bij ons.
Hondenoppas in Heist-op-den-berg (2220) - Tania
Tania
Heist-op-den-berg
5/5 (1 reviews)
Vroeger heb ik altijd een hond gehad, nu al 10 jaar twee poezen. Ik verzorg de dieren graag en ga er graag mee wandelen indien nodig. Zowel korte als lange wandelingen.
Hondenoppas in Messelbroek (3272) - Jan
Jan
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Heb een groot hart voor honden heb er zelf gehad ,ben nu overgeschakeld naar hondenoppas waar ik al 3 jaar ervaring mee heb en verschillende hondenbaasjes en honden gelukkig heb gemaakt mvgr; Jan
Hondenoppas in Averbode (3271) - Jochem
Jochem
Averbode
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Jochem en pas graag op jou dieren ik heb zelf 3 kleine honden dus er past altijd nog wel een diertje bij en kan ook altijd met jou dier gaan wandelen want ik ben namelijk altijd smiddags thuis hopelijk tot snel
Hondenoppas in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Dieren zijn mijn grootste passie. Ik ben hondeninstructrice en draag het welzijn van dieren hoog in het vaandel. Naast het geven van de nodige knuffels en aandacht, zal ik ook zorgen dat jullie huisgenootje zich volledig comfortabel voelt en zal ik steeds in bijzondere mate letten op lichaamstaal en gedrag
Hondenoppas in Aarschot (3200) - Tara
Tara
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorm grote dierenvriend! Wat ik het liefst wil is dat al deze lieve diertjes, mooie diertjes goed verzorgd worden en gelukkig zijn. Ik wil mijn uiterste best doen om alle dieren heel gelukkig te maken en hen veilig te laten voelen bij hun oppas. Ik heb zelf een boxerjongen van bijna 7 jaar en hij is mijn allerbeste vriend! Ik zou heel graag nog veel andere lieve dierenvriendjes maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Aarschot: geëvalueerd met 4.95 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Aarschot, hondenoppas aan huis Aarschot, hondenoppas gezocht Aarschot, dogsitter Aarschot, dogsitting Aarschot, hondenopvang Aarschot, hondenhotel Aarschot, hondenpension Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden