hondenoppas Kapellen

Hondenoppas Kapellen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Kapellen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
4.94/5 (16 reviews)
Zelf heb ik 4 katten waar ik enorm veel liefde voor heb. Ik weet hoe het werkt ivm eten, aandacht en ben steeds rustig en voorzichtig.
Hondenoppas in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
het is me een plezier om op uw diertjes te komen passen terwijl u op vakantie bent dat we samen genieten van de dag met een grootte lach samen opstaan eten en gaan wandelen of verzorgen samen knuffelen wat altijd zo fijn is
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.67/5 (3 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Dominique
Dominique
Kalmthout
4.5/5 (2 reviews)
Doe dit heel graag, al meerdere keren gedaan. Heb zelf ook een, kat een schildpad en 2 konijnen. Verzorg ze heel graag en ga ook heel graag wandelen
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Dieren in huis hebben is voor mij niet onbekend. Momenteel heb ik twee goudvissen en een konijn. Ook zorg ik al 4 jaar voor een straatkat. Onlangs is mijn hond op 15 jarige leeftijd gestorven. Dieren behandel ik als mijn eigen kinderen, met veel liefde en goede zorg.
Hondenoppas in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee katjes. Een Britse korthaar en een langhaar. Zo weet ik uit ervaring welke verzorgen ze nodig hebben. Beschik over veel geduld met dieren.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ben een enorme dierenvriend! Naast eens oppassen. Kan ik ook een eenvoudig huisbezoek doen. Wat het beste voor je past! Eten drinken geven. Mee gaan wandelen. Een speelmomentje tot eens goe knuffelen aaien. Opkuisen moest er perongeluk iets binnen gedaan zijn, is geen enkel probleem. Heb zelf een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik sta klaar om uw dier te verzorgen en uit te laten, mee te spelen als u even geen tijd hebt. Ik ben opgegroeid met allerlei dieren: honden, katten, konijnen, cavia’s
Hondenoppas in Stabroek (2940) - Rania
Rania
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Wil je samen iets gaan doen met vrienden of gewoon iets samen. Ik kan prima op je hond kat of andere huis dier passen. Ik kan ze uitlaten eten/drinken geven. Samen mee spelen. Ik zelf studeer dierenzorg. En volg stage bij en hondentrimsalon.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Kapellen: geëvalueerd met 4.8 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Kapellen, hondenoppas aan huis Kapellen, hondenoppas gezocht Kapellen, dogsitter Kapellen, dogsitting Kapellen, hondenopvang Kapellen, hondenhotel Kapellen, hondenpension Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden