hondenoppas Kapellen

Hondenoppas Kapellen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Kapellen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Heeft u even genoeg van de kat? Heeft uw schildpad wat aandacht nodig wanneer u op reis gaat? Is uw hond ziek, en kunt u hem echt niet alleen thuis laten? Dan ben ik uw redder in nood! Prijs valt steeds te bespreken.
Hondenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ben een enorme dierenvriend! Naast eens oppassen. Kan ik ook een eenvoudig huisbezoek doen. Wat het beste voor je past! Eten drinken geven. Mee gaan wandelen. Een speelmomentje tot eens goe knuffelen aaien. Opkuisen moest er perongeluk iets binnen gedaan zijn, is geen enkel probleem. Heb zelf een klein hondje, Shiba inu van bijna 6jaar oud.
Hondenoppas in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Ik ben betrouwbaar en respectvol, en kan met allé soorten dieren om. Ik doe alleen huisbezoekjes als het echt dichtbij is, omgeving Heide. De dieren moeten ook loopruimte hebben.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad (bvb: katten, honden en vissen) dus ik weet hoe ik ze moet verzorgen. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Regelmatig deed ik via pawshake ook huisbezoeken bij verschillende dieren maar vooral katten. Na een kennismaking kom ik graag dagelijks of meerdere keren langs om eten te geven en te kijken of je lieve vriendje nog in orde is.
Hondenoppas in Kapellen (2950) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Ik zelf heb 3 honden en 1 poes. 2 van de 3 honden hebben een goed karaktertje, dus weet goed hoe ik met verschillende karakters moet omgaan. Van schrik is ook helemaal geen spraken! Ik kan streng zijn maar consequent! En natuurlijk veel liefde!
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Antwerpen
Nieuw
Ik heb al eens eerder op honden gepast bij de eigenaar thuis. Ik vind het niet erg om eventueel te blijven slapen. Ik ben een echte dierenvriend dus ik vind het dus leuk om dit werk te doen.
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
ik wil heel graag op uw dier passen heb zelf namelijk ook een huisdier en ik behandel het zoals mijn eigen kindje ook al heb ik er geen maar zo behandel ik mijn poes
Hondenoppas in Brasschaat (2930) - Els
Els
Brasschaat
Nieuw
Ik heb zelf een kleine hond Sky (chihuahua) en is een zeer rustig en lief beestje. Ze houdt van: wandelen, spelen met knuffels, aandacht krijgen, op de schoot mee naar tv kijken,... Maar wat zou het leuk zijn om dit met 2 te doen? Dus mocht je interesse hebben, dan ben jij en je viervoeter altijd welkom in ons warme nestje!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Kapellen: geëvalueerd met 4.75 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Kapellen, hondenoppas aan huis Kapellen, hondenoppas gezocht Kapellen, dogsitter Kapellen, dogsitting Kapellen, hondenopvang Kapellen, hondenhotel Kapellen, hondenpension Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Kapellen

Nala Pomchi - Nala Pomchi - Ons Nala zoekt een lieve oppasser - Op ons hondje passen - Pomchi Nala - Oppas gezocht puppy - Occasioneel Dogsitting - dogsitten - oppas voor Ricky - Dog sitter need between 28 August and 11 September - Opvang voor mijn super lieve chocolade labrador - Vakantieopvang - Hondensitter gezocht - Opvang voor lieve labrador - Oppas bij petsitter - Honden en kattenoppas gezocht - Opvang Duitse dog - hondenoppas voor 4 dagen gezocht - Take care of my dog - Opvang voor Beagle pup - Logement tijdens paasweekend voor mijn hond Tache - Ik zoek een oppas voor mijn hond Tache - Hondenpension - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Vakantie oppas voor onze hond Aiko - Hondenoppas gezocht - Pet sitter - Hondenopvang gevraagd - Opvang voor drie hondjes van 12 tot 17 augustus - 21 jul - 15-21u30 - oppas voor labrador (7m) - Gevraagd opvang vrijdag a.s. van 12.00 u tot 15.00 u - opvang voor onze silverlab Lex - Dagopvang 1 x per week - Opvang hond zomervakantie - 5 daagse oppas 30/12-3/12 - Petsitter voor een hele lieve en rustige husky gezocht - (Vaste) hondenoppas gezocht! - Oppas bij de petsitter - Honden in Kapellen (2950)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden