hondenoppas Temse

Hondenoppas Temse: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Temse: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met Mechelse herders en heb zelf daarna verschillende dieren gehad : katten, honden, vissen. Door mijn werk (12-uur shift) kan ik helaas geen dieren houden maar ben ik wel veel vrij tijdens weekdagen.
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
........................................................................................................... ...................................................
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik bij iemand als thuiszorg, en dus zorg ik ook voor de 8 honden. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, ben open-minded en energiek! ...
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Hondenoppas in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van een hond en kat. Wij gaan dagelijks wandelen en spelen alle dagen samen met mijn zoon. Hou enorm veel van dieren en durf de dieren goed te verwennen.
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Jessy
Jessy
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, u kleine schat zal hier worden behandeld zoals mijn eigen hondje. Je kan eerst komen kennismaken en kijken of het u bevalt. Ik heb een tuin en ga ook met u hondje wandelen of spelen in de tuin.
Hondenoppas in Temse (9140) - Sara
Sara
Temse
Nieuw
Dag, ik ben Sara. Ik ben 16 jaar, Woon in Temse en wil u graag helpen met uw beste vriend eens een bezoekje te geven en alles te doen wat ik moet. Wat voor diertje dat het is maakt mij niet uit, Ik ben van niets bang en vind het niet erg wat vuil te worden. hebt u mij nodig? Laat dan snel iets weten. Groetjes, Sara.
Hondenoppas in Temse (9140) - Linda
Linda
Temse
Nieuw
allo ik ben opgegroeid met dieren , honden ,katten papegaai , vogels ,kippen en nog andere kleine diertjes heb ook zelf een camelion gehad ik ben dol op dieren zit in het bloed ,gans de familie ,aan dieren heb je meer dan aan sommige mensen ik vindt het zo spijtig dat ze niet kunnen praten maar éen ding is ze weten echt wat ze willen je moet ze maar verstaan vriendelijke groeten dierenvriend Linda
Hondenoppas in Temse (9140) - Linda
Linda
Temse
Nieuw
Toen ik alleen woonde had ik bijna altijd een hamster en op het einde een kat. Ook honden zijn me vertrouwd want bij ons thuis hadden en hebben ze altijd een hond gehad, en mijn zussen hebben elk 2 of meer honden. Let wel ik kan enkel voor uw huisdier zorgen als uw woning bereikbaar is met het openbaar vervoer...(die kosten zijn uiteraard voor mijn rekening)
Hondenoppas in Temse (9140) - Kiani
Kiani
Temse
Nieuw
Hoi , ik ben kiani . Ik heb zelf een hondje , en in de vakanties pas ik ook op de 3 honden van mijn buren. Ik ben een grote dierenvriend. Ze zullen zeker en vast gelukkig zijn. :)
Hondenoppas in Bornem (2880) - Yesse
Yesse
Bornem
Nieuw
Hallo ik ben een echte dieren vriend hev zelf heel veel dieren en zit op tuinbouw school dus weet val alle dieren wat ze leuk vinden en wat ze nodig hebben ik kan alles doen jij moet het zeggen en ik doe het ben wel nog maar 15 jaar ( hopelijk geen nadeel) als ik iets voor je kan doen stuur me dan maar een berichtje
Hondenoppas in Temse (9140) - Yasmine
Yasmine
Temse
Nieuw
Hallo ik ben Yasmine en 15 jaar. Ik heb een kat en ik hou van honden. Ik heb er zelf ervaring mee met oppassen van vreemde honden. Ik doe alleen honden en katten en liefst geen agressieven honden. Als u intresse hebt laat me iets weten! Tot snel
Hondenoppas in Temse (9140) - Eveline
Eveline
Temse
Nieuw
Hallo, ik ben iemand die goed overweg kan met dieren, ik vind het leuk om met ze te spelen , ze uit te laten, en natuurlijk de behoeftes opkuisen die erbij horen.
Hondenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Nele
Nele
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Katten en honden voelen zich heel thuis bij mij. Ik zal ze verzorgen zoals ik dat bij mijn eigen katten doe. Ze zullen zeker geen liefde te kort komen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Temse: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Temse, hondenoppas aan huis Temse, hondenoppas gezocht Temse, dogsitter Temse, dogsitting Temse, hondenopvang Temse, hondenhotel Temse, hondenpension Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden