hondenoppas Dilbeek

Hondenoppas Dilbeek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Dilbeek: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Suzanne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Borchtlombeek (1761) - Suzanne
Suzanne
Borchtlombeek
4.96/5 (26 reviews)
Een hond hebben met een goede opvoeding is zo leuk. Ik geef privé hondentraining en gedragsbegeleiding aan huis of op locatie. "Begeleiding socialisatie", "educatieve wandeling puppy", "voor een goede start", "gedragsproblemen". Ik werk als vrijwilliger in de vereniging "Purpose Dogs" en in de vereniging "Dyadis" voor assistentiehonden voor mensen met een handicap. Tot binnenkort!
Hondenoppas in Jette (1090) - Cristina maria
Cristina maria
Jette
5/5 (7 reviews)
If you go on vacation and you rather have your pet at home than in a hotel, I make your pet feel safe and not alone. I take pictures and videos for you to feel okay. I am used with asocial pets. I had one myself and those need more attention then usual.
Hondenoppas in Asse (1730) - Geert
Geert
Asse
4.86/5 (7 reviews)
Ga zeer graag met katten om, heb zelf ook katten, ...Kan de katten vrij goed inschatten. Ook voor oppas tijdens vakantie of langere afwezigheid van het baasje.
Hondenoppas in Anderlecht (1070) - Zahra
Zahra
Anderlecht
5/5 (4 reviews)
Ikzelf ben mama van een 3-jarig en hou enorm veel van katten! Ik zorg goed voor katten en geef ze veel liefde en aandacht. Je suis maman d’une chatte de 3 ans et j’adore les chats! Je m’occupe très bien des chats et leurs donne beaucoup d’amour et d’attention.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Hondenoppas in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Hondenoppas in Jette (1090) - Emma
Emma
Jette
5/5 (2 reviews)
Ik studeer 'dierenzorg' aan HoGent en heb hierdoor dus al een mooie basis. Ik heb een hart voor dieren en wil hen altijd de beste care geven. Orde en stiptheid zijn een evidentie voor mij.
Hondenoppas in Asse (1730) - Hannah
Hannah
Asse
5/5 (2 reviews)
Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en opgegroeid met allerlei soorten. Dit is DE perfecte job voor mij. Ik zit nog op school maar in weekenden en vakanties ben ik praktisch 24/7 beschikbaar, vol enthousiasme!
Hondenoppas in Sint-gillis (1060) - Naomi
Naomi
Sint-gillis
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik een dierenvriend. Ik hou van alle dieren. Thuis heb ik twee katten. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen vast en zeker gelukkig zijn :) Ik kan voor ze passen bij u thuis of met ze gaan wandelen.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Vincent
Vincent Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussel
5/5 (1 reviews)
I am in love with all animals, I have two cats myself. They are spoiled little brats but I adore them to the fullest. I know I will provide the same love and care for your precious four-legged friends! I speak three languages (dutch, english and french), contact me in whatever language fits you best!
Hondenoppas in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Ik ben een lief mens voor de dier Soms.zijn ze eens even koppig als hen. Leer die besten ook hun gevoeluns plaatsen. Ik meeste gevallen hehhen ze eengrmakkzlije nanny bij
Hondenoppas in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van honden, katten en andere dieren. Ik zou er dan ook altijd alles aan doen om het uw trouwe vier- of tweevoeter naar zijn/haar zin te maken. Zo kom ik met plezier langs om uw dier eten te geven, er voor een avondje op te passen en er eventueel mee te spelen.
Hondenoppas in Ternat (1740) - Kathleen
Kathleen
Ternat
5/5 (1 reviews)
Ik kan zorgen voor uw dieren terwijl u dit even niet kan. Hou van honden, katten, cavia’s, hamsters,... reptielen zijn minder mijn ding, maar kan ze wel voederen. Heb zelf waterschildpadden gehad.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Graag kom ik op uw diertje passen door eerst een positief contact te maken, eten te geven, te spelen, het haar te kammen, de kattenbak te reinigen,...
Hondenoppas in Onze-lieve-vrouw-lombeek (1760) - Leen
Leen
Onze-lieve-vrouw-lombeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Leen Ik ben dol op dieren. Zowel van honden als katten als kleine knaagdieren. Zelf heb ik thuis ook een kleine dierentuin. Bij mij zijn je dieren in goeie handen...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Dilbeek: geëvalueerd met 4.99 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Dilbeek, hondenoppas aan huis Dilbeek, hondenoppas gezocht Dilbeek, dogsitter Dilbeek, dogsitting Dilbeek, hondenopvang Dilbeek, hondenhotel Dilbeek, hondenpension Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden