hondenoppas Evergem

Hondenoppas Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Evergem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Hondenoppas in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf 2 honden en een grote tuin. Heb vroeger ook al vaker op honden gepast. Bij mij thuis of bij de mensen zelf thuis. Hiernaast heb ik ook een cursus gedragstherapie gevolgd voor zowel honden als katten.
Hondenoppas in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik hou vooral van honden. Ik heb zelf een lieve hond die wel een speelkameraadje kan gebruiken om mee te ravotten. Ik ben bereid om uw hond bij u thuis op te passen, uit te laten, te voeden. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen zeker en vast gelukkig zijn. Tot snel!
Hondenoppas in Ertvelde (9940) - Christiaan
Christiaan
Ertvelde
5/5 (1 reviews)
Ik zie graag dieren en heb ook er zelf eentje gehad. Spijtig genoeg mag ik er zelf geen houden op mijn appartement volgens het contract en als alleenstaande is dit ook niet zo evident .Dus ik kom met veel plezier op jullie hond passen!!!!
Hondenoppas in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf veel dieren en voor elk een plek. Ik ben vaak thuis en als ik niet thuis ben is mijn vriend er 24/7 om voor de diertjes te zorgen en klaar te staan. Ik ben een grote dierenvriend en heel betrouwbaar
Hondenoppas in Oostakker (9041) - Asheley
Asheley
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik kom graag bij jullie en doe wat er nodig is voor je huisdier. Dit bestaat uit spelen met je kat, kattenbak proper maken, even rustig bij je kat zitten, eten geven. Ik wandel met je hond, kam hem graag, geef hem eten. Ik verzorg ook graag je konijn of cavia, e.d.. Er kunnen zeker goede afspraken gemaakt worden
Hondenoppas in Wondelgem (9032) - Ruben
Ruben
Wondelgem
Nieuw
Heel mijn leven staat in teken van dieren, opleiding, werk en hobby. Ik heb ervaring met hond, kat, verschillende soorten knaagdieren, vogels, reptielen, vissen. U kan de verzorging van uw dieren met een gerust hart aan mij overlaten!
Hondenoppas in Evergem (9940) - Lynn
Lynn
Evergem
Nieuw
Hallo, ik ben een jonge dame dat al heel haar leven omringd is door dieren. Ik heb ervaring met heel veel dieren zoals honden, katten, konijnen, paarden en schapen en zou graag nog meer ervaring krijgen in het verzorgen en onderhouden van dieren. Zelf hebben we zowel een rottweiler als dwergpinscher als dwergkees thuis dus elk ras is welkom!
Hondenoppas in Ertvelde (9940) - Megan
Megan
Ertvelde
Nieuw
Van jongs af aan ben ik zot van dieren. Mijn droom is ook om later een hondenpension te openen zodat ik elke dag omringt kan worden door honden en een gelukkig verblijf te bezorgen. Via Listminut kan ik toch al wat bezig zijn met mijn droom
Hondenoppas in Evergem (9940) - Leni
Leni
Evergem
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Aangezien ik zelf geen hondje kan kopen omdat hij anders te lang alleen zou zitten wil ik via deze manier in contact komen met dieren. Vroeger had ik 2 honden waar ik graag mee wandelde en speelde. Tot snel!
Hondenoppas in Evergem (9940) - Tania
Tania
Evergem
Nieuw
Zoals vroeger gezegd. Winkelverantwoordelijke in een dierenspeciaalzaak waar ik eingelijk heel veel profesioneel opleidingen gevolgd heb. Dus professioneel kennisen van huisdieren heb ik allesinds niet te kort. 😊
Hondenoppas in Oostakker (9041) - Emily
Emily
Oostakker
Nieuw
Katten hebben een speciaal plaatsje in mijn hart. Ze zijn echt de perfecte gezelschap. Daarom zou ik graag voor andere katten zorgen als de baasjes er even op uit zijn. Zelf heb ik steeds een kat gehad.
Hondenoppas in Evergem (9940) - Bjarne
Bjarne
Evergem
Nieuw
Ik ben een echt hondenmens, heb zelf twee honden gehad, waren de beste vrienden die ik me ooit kon wensen, alle tijd die ik met hondjes kan doorbrengen is goed gespendeerde tijd :)!
Hondenoppas in Oostakker (9041) - Clara
Clara
Oostakker
Nieuw
Mijn warm en gezellige thuis is altijd open voor alle dieren! Hier kunnen ze lekker rusten en verwend worden. Ook zullen ze zich hier veilig voelen aangezien ik hier al zoveel jaren ervaring in heb!
Hondenoppas in Wondelgem (9032) - Bryce
Bryce
Wondelgem
Nieuw
Ik ben een afgestudeerde kinderverzorgster, hierbij wil ik dus melden dat ik diverse stage ervaringen heb en dus ook momenteel al bijna 2 jaar een vast babysitkindje waarbij de ouders meer dan tevreden zijn over mij. Ik werk ook in een voor en naschoolse opvang en weet zeer goed hoe en wat ik met een kind kan en moet doen om het goed te laten functioneren en gelukkig gezond te houden!😊
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Evergem: geëvalueerd met 4.83 door 270 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Evergem, hondenoppas aan huis Evergem, hondenoppas gezocht Evergem, dogsitter Evergem, dogsitting Evergem, hondenopvang Evergem, hondenhotel Evergem, hondenpension Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Evergem

verblijf van betty te hond - Petsitter - ben slecht te been en mijn hondjes houdt van zijn wandelingetje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden