hondenoppas Evergem

Hondenoppas Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Evergem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Hondenoppas in Wachtebeke (9185) - Kathleen
Kathleen
Wachtebeke
5/5 (8 reviews)
Hallo , ik heb zelf een heel rustig frans bull dogje die heel graag met andere honden samen is dus wil ik gerust op jullie hondje passen , geef een seintje als je meer uitleg wilt grts kathleen
Carol is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en heleboel katten. Momenteel heb ik zelf twee poezen en vissen. Als jij even niet thuis bent om voor je harige vriendjes te zorgen, kom ik graag tussen 😊
Hondenoppas in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, van jongsaf hou ik van dieren. Ik heb thuis nooit zelf een hond gehad en vind dat ontzettend jammer, hierdoor was ik soms niet weg te halen uit het huis van mijn tante die honden en katten had. Ik geraak er nooit moe van.
Hondenoppas in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am an excellent pet care giver because of my genuine love for animals. I lived with animals all my life (cats, dogs) and I would love to share time with pets during this summer. I could ensure pets receive proper attention, exercise and companionship.
Hondenoppas in Gent (9000) - Zita
Zita
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen dieren, hoe meer ik bij diertjes ben, hoe liever. Daarmee dat ik dit graag zou doen. Ook vind ik het belangrijk dat ze zich goed voelen in hun eigen omgeving.
Hondenoppas in Gent (9000) - Nick
Nick
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallooo! Ik werk momenteel in ploegen en heb dus regelmatig wat tijd over. Een centje bijverdienen lijkt mij dus ideaal te combineren! Ik ben zot van honden en zou dus graag de verantwoordelijkheid nemen om op uw viervoeter te letten! Groeten N.
Hondenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben vrijwilliger bij een dierenasiel en heb daardoor vooral ervaring met katten. Vooral het gedrag van katten vind ik fascinerend en volgens mijn omgeving ben ik goed op weg om kattenfluisteraar te worden! Ook met honden, vissen en knaagdieren heb ik wat ervaring en geef ik alle nodige zorg.
Hondenoppas in Zelzate (9060) - Sabine
Sabine
Zelzate
5/5 (2 reviews)
ik heb zeer veel ervaring met honden en katten, levenservaring, en dieren voelen dit aan,maar ze moeten wel goed verzorgt zijn, en regelmatig bij de dierenarts op controle gaan, zo dat ze geen vlooien, of andere ziektes hebben
Hondenoppas in Gent (9000) - Sophie
Sophie
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik zou graag komen oppassen op jouw huisdier omdat ik super veel van dieren hou. Ik ben bereid om heel veel te spelen, eten te geven enzovoort. Met dierenvriendelijke groeten, Sophie.
Hondenoppas in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik hou vooral van honden. Ik heb zelf een lieve hond die wel een speelkameraadje kan gebruiken om mee te ravotten. Ik ben bereid om uw hond bij u thuis op te passen, uit te laten, te voeden. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen zeker en vast gelukkig zijn. Tot snel!
Hondenoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en woon in Gent. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Ik ben graag met dieren bezig, op de hond van mijn vriendin passen doe ik al met plezier. Ik ben opgegroeid met veel dieren rond mij en vond dat altijd prettig. Ik ben verheugd om allemaal nieuwe dierenvrienden te maken. Geef maar een seintje!
Hondenoppas in Desteldonk (9042) - Zoe
Zoe
Desteldonk
5/5 (1 reviews)
Als je huisdier lange tijd alleen thuis zit, is het nodig om hem even uit te laten, vers water en eten te geven en natuurlijk een spelletje spelen en knuffel niet te vergeten, daar kan ik je bij helpen!
Hondenoppas in Mariakerke (9030) - Robbe
Robbe
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heb zelf geen hond/kat/..., maar zou wel graag een huisdier willen. Om voorlopig toch een huisdier in de buurt te hebben, zou ik graag komen oppassen op jullie dier(en). Ik doe dit momenteel af en toe eens bij de buren, maar zou het graag nog wat meer doen. Dit kan zowel oppassen zijn als uitlaten (hond).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Evergem: geëvalueerd met 4.96 door 328 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Evergem, hondenoppas aan huis Evergem, hondenoppas gezocht Evergem, dogsitter Evergem, dogsitting Evergem, hondenopvang Evergem, hondenhotel Evergem, hondenpension Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden