Vind de beste dogsitter van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
4.82/5 · 33 reviews
2610 Wilrijk
Hondenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
4.33/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Hallo iedereen, ik zie super graag hondjes! Daarom zou ik heel graag op jou hondje willen komen dogsitten. Ik zou niet stoppen met spelen en aandacht geven. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk kennis komen maken met jullie hondjes.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Hondenoppas in Borgerhout (2140) - David
David
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben eerlijk , betrouwbaar en zorgzaam. Dieren voelen zich meestal op hun gemak bij mij. Uiteraard ben ik discreet en respectvol tegenover de eigenaar.
Hondenoppas in Boechout (2530) - Sara
Sara
5/5 · 2 reviews
2530 Boechout
Ik ben opgegroeid met allerlei dieren , van honden tot paarden. Ik ben dus een enorme dierenvriend! Op dit moment heb ik zelf 2 cavia's als mijn huisdieren. Als het kon dan had ik alle dieren die je maar kon bedenken 😀. Heb je iemand nodig voor je huisdieren gezelschap te houden en met hen te spelen Of je huisdier nu een hond , kat of vogel is? Aarzel dan niet op contact op te nemen!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Hondenoppas in Borsbeek (2150) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
2150 Borsbeek
Wij hebben zelf een kat en ik ben in het algemeen dol op katten. De relatie met onze kat is zeer goed en ik weet met bijna alle dieren vriendschap te onderhouden. Mocht u hulp nodig hebben met de verzorging van uw kat, contacteer mij en geeft u aan welke periode.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Geregeld pas ik op bij de honden en katten van de buren. Zelf heb ik 2 katten. Ik ben een enorme dierenvriend. In de toekomst zou ik een hond willen toevoegen aan onze familie.
Hondenoppas in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Sinds ikzelf nooit katten heb mogen hebben, heb ik als het ware een obsessie van de diertjes ontwikkeld. Ondertussen heb ik bij allerlei katten gekatsit, zowel katten met suikerziekte (die spuitjes moesten krijgen) als katten met andere medische vereisten. Geen enkele kat is mij teveel! <3
Hondenoppas in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben opgegroeid met paarden, koeien, en katten. Als mijn ouders vroeger op reis gingen, zorgde ik voor de dieren. Ik wil mensen graag helpen in hun vrijheid door hun dieren te gaan verzorgen, eten geven, speelmomentjes geven etc.... Ik weet hoe belangrijk dat is, en wat een rust het geeft in je hoofd als je weet dat je dieren wat gezelschap krijgen tijdens de uren afwezigheid van hun baasje.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Best at home with cuddles,huge garden, veterinary around the corner.I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel.
Hondenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik heb zelf al mijn hele leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel met de dieren gaan wandelen als oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Hondenoppas in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik pas nu al regelmatig op de huisdieren van vriendinnen als zij op vakantie gaan, dus waarom niet voor u? Zelf ben ik een grote dierenvriend, heb altijd katten in huis gehad en 2 honden. Als kind had ik ook konijnen dus ik ben wel gekend met verschillende huisdieren. Ik weet hoeveel zorg een dier nodig heeft uit eigen ervaring en dat maakt mij een goede petsitter!

Hondenoppas Mortsel: geëvalueerd met 4.95 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Mortsel, hondenopvang Mortsel, hondenhotel Mortsel, hondenpension Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Mortsel

Oppas voor Jutta - Honden oppas tijdens verblijf in buitenland - Overnachting van een brave teckel - Hondenoppas - puppyzorg - Beste, - Een weekje opvang voor Wolf - Honden opvang - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Een logeer adres voor mijn hondje tijdens onze reis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden