Vind de beste dogsitter van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
4.82/5 · 33 reviews
2610 Wilrijk
Hondenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben opgegroeid met paarden, koeien, en katten. Als mijn ouders vroeger op reis gingen, zorgde ik voor de dieren. Ik wil mensen graag helpen in hun vrijheid door hun dieren te gaan verzorgen, eten geven, speelmomentjes geven etc.... Ik weet hoe belangrijk dat is, en wat een rust het geeft in je hoofd als je weet dat je dieren wat gezelschap krijgen tijdens de uren afwezigheid van hun baasje.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Best at home with cuddles,huge garden, veterinary around the corner.I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel.
Hondenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik heb zelf al mijn hele leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel met de dieren gaan wandelen als oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Hondenoppas in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik pas nu al regelmatig op de huisdieren van vriendinnen als zij op vakantie gaan, dus waarom niet voor u? Zelf ben ik een grote dierenvriend, heb altijd katten in huis gehad en 2 honden. Als kind had ik ook konijnen dus ik ben wel gekend met verschillende huisdieren. Ik weet hoeveel zorg een dier nodig heeft uit eigen ervaring en dat maakt mij een goede petsitter!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Stefanie
Stefanie
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben een erg grote hondenliefhebber en wandelaar. Zelf heb ik geen hond aangezien ik in een appartement woon en een voorkeur heb voor grotere honden 😊 Ik haal erg veel energie uit dieren en zou het heel fijn vinden om met honden te kunnen bezig zijn, ondanks dat ik er zelf geen heb.
Hondenoppas in Boechout (2530) - Sara
Sara
5/5 · 1 reviews
2530 Boechout
Ik ben opgegroeid met allerlei dieren , van honden tot paarden. Ik ben dus een enorme dierenvriend! Op dit moment heb ik zelf 2 cavia's als mijn huisdieren. Als het kon dan had ik alle dieren die je maar kon bedenken 😀. Heb je iemand nodig voor je huisdieren gezelschap te houden en met hen te spelen Of je huisdier nu een hond , kat of vogel is? Aarzel dan niet op contact op te nemen!
Hondenoppas in Kontich (2550) - Eline
Eline
Nieuw
2550 Kontich
Ik ben al heel men leven lang een enorme dierenvriend. Zelf heb ik al sinds kleins af aan een kat, die spijtig genoeg onlangs is overleden.. Nu heb ik een hondje. Ik heb dus ervaring met allerlei dieren.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Christine
Christine
Nieuw
2020 Antwerpen
Ik werk al enkele jaren via het platform pawshake en heb zelf ook al ervaring door eigen huisdieren. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en cavia's. Ik kan naar u thuis komen of ook gewoon even gaan wandelen.

Hondenoppas Edegem: geëvalueerd met 4.98 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Edegem, hondenopvang Edegem, hondenhotel Edegem, hondenpension Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Edegem

Rookie bijhouden - hondensitter in familiale sfeer - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - opvang herder en boxer tijdens krokusvakantie - Ik zoek een honden sitter die graag wandelt en honden kan bijhouden. De periode van vrijdag 26 juli tot en met maan - Oppas bij de Persotter van 30/06 tot en met 16/07 - Oppas - Hondenoppas in Edegem gezocht - fox terrier bijhouden - Hondensit voor 2 hondjes - Overnachting engelse springer 16/17 mei
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden