hondenoppas Edegem

Hondenoppas Edegem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Edegem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Anne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Hondenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Hondenoppas in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Uw viervoeter komt terecht in een rustige, gezellige en huiselijke sfeer. Wij werken allebei van thuis uit en vangen slechts 1 huisdier tegelijk op zodat hij/zij alle persoonlijke aandacht van ons krijgt! Wij passen ons graag aan aan de behoeftes van uw huisdier en proberen zoveel mogelijk de routine te volgen die hij/zij gewoon is.
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Zelf woon ik met 2 enorm speelse katten. Ik heb ook geen enkel probleem met reptielen en andere dieren. Ik heb nog veel liefde te geven.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met paarden, koeien, en katten. Als mijn ouders vroeger op reis gingen, zorgde ik voor de dieren. Ik wil mensen graag helpen in hun vrijheid door hun dieren te gaan verzorgen, eten geven, speelmomentjes geven etc.... Ik weet hoe belangrijk dat is, en wat een rust het geeft in je hoofd als je weet dat je dieren wat gezelschap krijgen tijdens de uren afwezigheid van hun baasje.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Best at home with cuddles,huge garden, veterinary around the corner.I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel.
Hondenoppas in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ervaring met zowel kleine, als wat grotere huisdieren, ervaring heb ik opgedaan door mijn opleiding dierenzorg en door mijn jeugd heen, mijn liefde geldt voor alle dieren van insecten tot honden.
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Margot, alleenstaande en gepensioneerd. Ik wil graag mijn vrije tijd zinvol en fijn invullen. Ik heb geen wagen maar vind het totaal niet erg te stappen, wandelen of met het openbaar vervoer tot bij u thuis te komen. Ik heb de afstand om over en weer te komen/ gaan niet te ver genomen omdat het belangrijk is op tijd bij uw dier te kunnen zijn.
Hondenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al mijn hele leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel met de dieren gaan wandelen als oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Hondenoppas in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik altijd een dier in huis gehad. 17 jaar mijn Duitse Herdershond Gorba. En nu reeds 14 jaar mijn lieve kat Poppy. Ik had sinds kind al een hart voor dieren. Meestal is de connectie met dieren voor mij iets vanzelfsprekend
Hondenoppas in Berchem (2600) - Stefanie
Stefanie
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een erg grote hondenliefhebber en wandelaar. Zelf heb ik geen hond aangezien ik in een appartement woon en een voorkeur heb voor grotere honden 😊 Ik haal erg veel energie uit dieren en zou het heel fijn vinden om met honden te kunnen bezig zijn, ondanks dat ik er zelf geen heb.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Edegem: geëvalueerd met 4.75 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Edegem, hondenoppas aan huis Edegem, hondenoppas gezocht Edegem, dogsitter Edegem, dogsitting Edegem, hondenopvang Edegem, hondenhotel Edegem, hondenpension Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Edegem

Oppas voor grote hond Mechelse herder - Opvang voor onze lieve Gia ( hondje) - opvang van 7juli tem 24 juli - Op zoek naar hondensitter - Mijn hond tijdens een weekend oppassen - honden oppas - Rookie bijhouden - hondensitter in familiale sfeer - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - opvang herder en boxer tijdens krokusvakantie - Ik zoek een honden sitter die graag wandelt en honden kan bijhouden. De periode van vrijdag 26 juli tot en met maan - Oppas bij de Persotter van 30/06 tot en met 16/07 - Oppas - Hondenoppas in Edegem gezocht - fox terrier bijhouden - Hondensit voor 2 hondjes - Overnachting engelse springer 16/17 mei
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden