hondenoppas Turnhout

Hondenoppas Turnhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Turnhout: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (6 reviews)
Een kat of hond alleen thuis laten wanneer je een aantal dagen niet thuis bent, het is niet altijd gemakkelijk om iemand te vinden die ze eten kan geven en verworgen. Ik spreek uit ervaring. Daarom dat ik anderen uit nood wil helpen door langs te komen jullie geliefd huisdier te verzorgen.
Hondenoppas in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, maar zal toch altijd een zwak hebben voor honden groot of klein. Omdat ik op een appartement woon kan ik zelf geen huisdier houden en dus zou ik het geweldig vinden moest ik op uw dieren kunnen passen.
Hondenoppas in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Ik hou van álle dieren en doe niets liever dan hen goed verzorgen en hen de liefde, warmte en beweging geven dat ze nodig hebben. Familie en vrienden zijn dan ook gewend om hun huisdieren aan mij toe te vertrouwen, omdat ze weten dat ze dan met een gerust hart op vakantie kunnen vertrekken. Dit wil ik graag ook voor u kunnen betekenen! Diervriendelijke groet, Ties
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren in t algemeen, ik heb heel mijn leven honden, katten gehad, ik vind honden trouw en lief en huiselijk en ik ga graag wandelen met ze
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Veronique
Veronique
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik kan dieren uitlaten, alsook een oogje in het zeil houden. Ik heb altijd zelf honden en katten gehad, alsook fretten. Nu zelf een paard. Ik hou van alle dieren, groot of klein! Behalve spinnen en bijen.
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd al erg veel van dieren gehouden en heb momenteel zelf 2 katten waar ik met heel veel liefde mee omga. Ik sta dan ook voor verschillende taken open tijdens een huisbezoek aan jullie hartendiefjes!
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Andreea
Andreea
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik hou super veel van honden. En ik zou heel goed voor kunnen zorgen en hun heel veel liefde geven. En ermee spelen . Ik kan voor de moment geen honden hebben zelf omdat we dat niet mogen. En op deze manier kan ik zo lang als het kan met een hond samen zijn en spelen .
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en pas ook veel op mijn hond als mijn ouders even weg zijn. Voorzien van eten en drinken is voor mij geen probleem. Uitlaten vind ik ook geen probleem.
Hondenoppas in Beerse (2340) - Glen
Glen
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb zelf een hond en weet dus wat ze nodig hebben. Ik ben heel flexibel dus er kunne vast en zeker goede afspraken gemaakt worden. Ik wil dat jouw hond(en) niets te kort komen en dat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben.
Hondenoppas in Merksplas (2330) - Tyana
Tyana
Merksplas
5/5 (1 reviews)
Als je een avondje weg moet en je hond alleen moet blijven kan ik hem eten komen geven, uitlaten en hem wat vertroetelen zodat hij zich zeker niet te alleen voelt.
Hondenoppas in Kasterlee (2460) - Sven
Sven
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf huisdieren. Verschillende katten en honden Maar dat vertel ik nog wel eens. Ik ben streng maar verwen ze wel eens. Ik ben een echte dierenvriend
Hondenoppas in Vosselaar (2350) - Stephanie
Stephanie
Vosselaar
Nieuw
Ik zie super graag honden. Wij zelf hebben een chihuahua. Ik ben opgegroeid met een jack russel en bij mijn schoonfamilie hebben ze altijd dobbermans gehad.
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Altijd dieren gehad in het ouderlijke huis, heel uiteenlopend van honden en katten tot baardagamen en kippen. Momenteel woon ik op het gelijkvloers met tuintje, dichtbij natuurgebied voor een fijne wandeling.
Hondenoppas in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Ik heb een passie voor dieren. Dus moet u eens een dagje of een avond weg, aarzel dan niet en vraag me of ik me vrij kan maken om met liefde voor je dier te komen zorgen, al is het maar eens komen kijken of uitlaten
Hondenoppas in Turnhout (2300) - Marieke
Marieke
Turnhout
Nieuw
Hallo Wij hebben zelf een hond. Genoeg aandacht en verzorging is voor dieren belangrijk. Daarom wil ik graag lansgaan als dit nodig is om voor uw dier te zorgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Turnhout, hondenoppas aan huis Turnhout, hondenoppas gezocht Turnhout, dogsitter Turnhout, dogsitting Turnhout, hondenopvang Turnhout, hondenhotel Turnhout, hondenpension Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden