hondenoppas Roeselare

Hondenoppas Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Roeselare: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met husky’s. Dat zijn prachtige honden. Ik zie heel graag honden. Je hond is juist als een mens. Je behandeld je dieren met respect. Dat zie ik heel graag.
Hondenoppas in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
ik heb een feeling voor dieren en een opleiding dierenzorg achter de rug met veel interesante stages waardoor ik heel wat kennis heb als u vragen heeft stel ze dan gerust
Doreen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Oekene (8800) - Doreen
Doreen
Oekene
5/5 (5 reviews)
Katjes, vogeltjes, konijntjes, visjes, andere diertjes,... ik kom ze graag allemaal verzorgen en aandacht geven zodat ze niet de tijd hebben om veel hun baasje te missen.
Hondenoppas in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
5/5 (3 reviews)
Sinds kindsaf ben ik opgegroeid met honden ben ik dus een echte dieren liefhebber. Zelf heb ik geen huisdieren omdat ik geen tijd heb om er voor te zorgen aangezien ik een fulltime job heb. En een huisdier laat ik niet graag 8 a 9 uren per dag alleen zitten.
Hondenoppas in Lichtervelde (8810) - Joshua
Joshua
Lichtervelde
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf een hond (Golden Retriever) en 1 kat. De hond krijgt dagelijks zijn nodige wandelingen en beweging. Een hond is voor mij een deel van het gezin. De kat hoort daar ook bij.
Hondenoppas in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben Maxime, ik sta ondertussen al drie jaar in het onderwijs waar ik dierenzorg geef. Ik heb een Bachelor Agro- en biotechnologie en kan dus bijles geven in verschillende wetenschapsvakken. Biologie, chemie en fysica zowel op het niveau van het secundair als hoger onderwijs. Ook anatomie, fysiologie, of andere specifieke vakken kunnen besproken worden.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een grote dierenvriend! En weet hoe vervelend het kan zijn als je eens weg moet en niemand vind om voor uw huisdier te kijken... Dus kom ik met veel plezier voor uw dieren kijken
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Edwin
Edwin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Je kan me zorgeloos contacteren indien je iemand zoekt om jouw dier(en) te komen verzorgen. Ik ben heel secuur en netjes. Allerbelangrijkst, als grote dierenvriend kijk ik er zélf naar uit!
Hondenoppas in Ingelmunster (8770) - Ophelia
Ophelia
Ingelmunster
5/5 (1 reviews)
Hallo, Bij ons thuis wonen er 3 lieve hondjes, een kat en een vogel. Misschien een vreemde combinatie, maar met de nodige aandacht en liefde is alles mogelijk! -> eten geven -> wandelen -> spelen -> praten (ja, echt!) -> knuffelen Doe jij het niet, dan doe ik het wel! ->>> Contacteer me snel! Groetjes, Ophelia
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag dieren en heb graag dat ze goed verzorgd zijn met de nodige aandacht. Ik praat tegen tegen ze zoals met mensen, Ikzelf heb 1 hond ,2 poezen en koppeltje kanaries. Ik heb vooral geduld en zal me nooit opdringen tot de beestjes dat ze kunnen wennen .voor de rest speel ik er graag mee moesten ze het zelf willen
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Manou
Manou
Roeselare
Nieuw
Ik heb al vaak op honden gepast en deze ondertussen veel lichaamsbeweging gegeven. Ik heb zelf 2 honden,3 konijnen en had vroeger nog 2 ponyes. Ik zorg ook vaak voor de honden van familie leden. Ik woon zelf in Ekeren en wil het dier bij mij laten verblijven of bij u thuis ter plaatse komen. Ik heb al vaak in een dierenartsen praktijk gestaan en studeer zelf dierenzorg, momenteel doe ik nog een extra stage in een dierenasiel.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14 jaar oud. Wij houden erg veel van dieren en passen graag op jullie honden of katten of andere huisdieren. Wij hebben al veel ervaring met dieren. Stuur ons zeker een berichtje
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Ik heb altijd al goed overweg gekund met dieren. ik heb een zeer kalme en sociale persoonlijkheid waardoor dieren zich direct op hun gemak voelen bij mij. Door mijn bachelor opleiding dierenzorg en toegepaste dierkunde en de 4 jaar die ik in een dierenspeciaalzaak heb gewerkt ben ik uitstekend uitgerust om om te gaan met dieren.
Hondenoppas in Kortemark (8610) - Melissa
Melissa
Kortemark
Nieuw
Als ik klein was hebben wij altijd huisdieren gehad, ik zie alle dieren graag. Ze geven je zoveel liefde en steun. Waar ik nu woon met mn vriend, mogen wij geen hond houden van de huisbaas. Voor oppassen voor gelijk welk dier, of gaan wandelen met de hond lijkt mij super tof!
Hondenoppas in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik hou enorm van dieren, maar voor honden heb ik echt een zwak. Thuis heb ik een Duitse herder, Mana genaamd. Ik kan jullie verzekeren dat ze in een warm nest terecht kwam. Wandelen, verzorgen, oppassen bij u thuis of bij mij: niets is me te veel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Roeselare: geëvalueerd met 4.92 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Roeselare, hondenoppas aan huis Roeselare, hondenoppas gezocht Roeselare, dogsitter Roeselare, dogsitting Roeselare, hondenopvang Roeselare, hondenhotel Roeselare, hondenpension Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden