hondenoppas Roeselare

Hondenoppas Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Roeselare: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Doreen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Oekene (8800) - Doreen
Doreen
Oekene
5/5 (6 reviews)
Katjes, vogeltjes, konijntjes, visjes, andere diertjes,... ik kom ze graag allemaal verzorgen en aandacht geven zodat ze niet de tijd hebben om veel hun baasje te missen.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een grote dierenvriend! En weet hoe vervelend het kan zijn als je eens weg moet en niemand vind om voor uw huisdier te kijken... Dus kom ik met veel plezier voor uw dieren kijken
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Edwin
Edwin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Je kan me zorgeloos contacteren indien je iemand zoekt om jouw dier(en) te komen verzorgen. Ik ben heel secuur en netjes. Allerbelangrijkst, als grote dierenvriend kijk ik er zélf naar uit!
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag dieren en heb graag dat ze goed verzorgd zijn met de nodige aandacht. Ik praat tegen tegen ze zoals met mensen, Ikzelf heb 1 hond ,2 poezen en koppeltje kanaries. Ik heb vooral geduld en zal me nooit opdringen tot de beestjes dat ze kunnen wennen .voor de rest speel ik er graag mee moesten ze het zelf willen
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Dujardin
Dujardin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag bezig met dieren zit uw dier te lang alleen als naar u werk of als je een dag weg moet naar een evenement of er is een noodgeval dat lang kan duren wil ik gerust voor een paar uurtjes met uw dier bezig zijn
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Manou
Manou
Roeselare
Nieuw
Ik heb al vaak op honden gepast en deze ondertussen veel lichaamsbeweging gegeven. Ik heb zelf 2 honden,3 konijnen en had vroeger nog 2 ponyes. Ik zorg ook vaak voor de honden van familie leden. Ik woon zelf in Ekeren en wil het dier bij mij laten verblijven of bij u thuis ter plaatse komen. Ik heb al vaak in een dierenartsen praktijk gestaan en studeer zelf dierenzorg, momenteel doe ik nog een extra stage in een dierenasiel.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14 jaar oud. Wij houden erg veel van dieren en passen graag op jullie honden of katten of andere huisdieren. Wij hebben al veel ervaring met dieren. Stuur ons zeker een berichtje
Hondenoppas in Lendelede (8860) - Emma
Emma
Lendelede
Nieuw
Hallo, ik ben dol op dieren, een echte grote dierenvriend! Ik volg zelf dierenzorg en zal altijd met veel liefde en veel plezier op uw huisdier(en) passen. Dat mogen dieren zijn van een kleine hamster tot een groot paard, van een kleine pomeriaan tot een grote Deense dog,.... env. Zoekt u dus iemand om op te passen? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Tiemen
Tiemen
Roeselare
Nieuw
Ik zie heel graag dieren en maak er met plezier tijd voor vrij. Ik denk er ook aan om zelf een hond te kopen eens ik een huis gekocht heb, dus dit is ook de ideale manier om hierin wat extra ervaring op te doen.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Roeselare
Nieuw
Hallo! Ik ben Michèle, 21 jaar en een dierenvriend! Zelf ben ik altijd omringd geweest door dieren. Het gaat van hamsters, konijn, cavia, vissen, waterschildpadden tot katten en een hond.
Hondenoppas in Oekene (8800) - Glenn
Glenn
Oekene
Nieuw
Ik ben zot van honden! Wel van alle rassen ! En ben er zeker niet bang van ! Ik ben zeker te vertrouwen. En draag zorg voor alles en kan met alles overweg!
Hondenoppas in Oekene (8800) - Nele
Nele
Oekene
Nieuw
Ik ben ganse dagen thuis en een grote hondenliefhebber.En ik heb tijd zat,om ze te verwennen.Gelijk wanneer tijdens de dag,s'avonds of in het weekend.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Stephanie
Stephanie
Roeselare
Nieuw
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf ook 3 honden, 5 kippen. Ook vroeger altijd wel dieren gehad (groot, klein) maakt niet uit. Ik pas me graag aan en leer graag bij.
Hondenoppas in Roeselare (8800) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Ga je op vakantie of moet je enkele dagen opgenomen worden , dan kom ik graag om huisdier(en) eten te geven en uit te laten , zelf heb ik 2 raskatten en een Jack Russel
Hondenoppas in Oekene (8800) - Kathy
Kathy
Oekene
Nieuw
Hier ligt de klemtoon wellicht op het sociaal contact. Je maakt een oudere of eenzame blij met je bezoekje en de hond geeft vaak een extra dimensie aan de ontmoeting. Sommige mensen kunnen misschien door gezondheid of woonomstandigheden geen huisdier houden of hebben hun dierbare viervoeter verloren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Roeselare, hondenoppas aan huis Roeselare, hondenoppas gezocht Roeselare, dogsitter Roeselare, dogsitting Roeselare, hondenopvang Roeselare, hondenhotel Roeselare, hondenpension Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden