hondenoppas Evere

Hondenoppas Evere: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Evere: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Sint-stevens-woluwe (1932) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-stevens-woluwe
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten en veel meer. Dieren zijn een passie en ik haal zeer veel energie uit het spelen met dieren en ze de beste tijd te geven als hun baasje er even tussenuit is 😁
Hondenoppas in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Hondenoppas in Diegem (1831) - Younes
Younes
Diegem
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik zot van dieren, Ben voornamelijk een kattenpersoon maar honden zijn ook mijn ding. Heb zelf ookal konijnen gehad en heb al 12 jaar mijn schildpad. Bij mijn schoonfamilie is er een Ara en een slang en daar hou ik mij ook graag mee bezig!
Hondenoppas in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Soy responsable,honesta,amorosa,puntual,me gustan los animales y hacer las cosas bien. Lo que no se me esmero por aprenderlo. Soy colombiana y solo hablo español.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Hilke
Hilke
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik ben nieuw met petsitting, maar ik sta wel volledig open voor dit idee. Ik ben dan ook heel graag omringd door dieren. Ik ben een heel open persoon en mij aan schema's houden is voor mij geen probleem. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is voor mij heel belangrijk, en ik zou dit dan ook heel graag willen tonen aan u!
Hondenoppas in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik heb al op 3 verschillende honden gepast, en al waren zot op mij, zelf al ben ik meer een kattenpersoon. Ik heb dan ook meermaals aan cat-sitting gedaan, and I love it ! In de toekomst zo ik graag een cursus behaviourist voor katten doen, dus hoe meer ik in contact kom, hoe beter ! Zelf heb ik thuis ook een katje, die echt als een queen wordt behandeld ! Andere dieren kan gerust ook !
Hondenoppas in Schaarbeek (1030) - Heleen
Heleen
Schaarbeek
Nieuw
Naargelang uw wensen of de leeftijd van uw hond ben ik ook bereid deze thuis te bezoeken en uit te laten in uw tuin en eten te geven wanneer u dit zelf niet kan!
Hondenoppas in Neder-over-heembeek (1120) - Evy
Evy
Neder-over-heembeek
Nieuw
Dieren maken mij gelukkig, zelf heb ik twee katten die genieten van hun rustig bestaan binnen en in onze stadstuin. Ik ben zachtaardig en kan katten bij jou thuis komen eten en drinken geven en aandacht geven wanneer je met vakantie bent ('s ochtends en 's avonds ... en in de weekends ook 's middags).
Hondenoppas in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Van jongs af aan ben ik een grote dierenvriend! Ik heb vroeger een hond gehad, verschillende katten, kippen, gerbils en momenteel een dwerghamster. Ik kan met elk dier goed overweg en zou er uren mee spenderen! Dieren maken mij echt gelukkig en ik haal er veel plezier uit. Ik ben bereid voor het dier thuis op te passen, eten en drinken te geven, mee te spelen, eventueel mee gaan wandelen, ...
Hondenoppas in Haren (1130) - Laura
Laura
Haren
Nieuw
Ik heb altijd al dieren bij mij thuis gehad maar ik hield vooral van honden . Ik heb al 1-2 keren op andere honden opgepast en het ging altijd goed. Ik ben bereid om u hond te voeden, wandelen , op te passen ,... . Ik ben er zeer lief mee en ze zullen vast gelukkig zijn met mij, tot snel
Hondenoppas in Brussel (1000) - Emma
Emma
Brussel
Nieuw
I've always been a big animal-lover. National Geographics were a big part of my young years :) I sometimes do cat sitting, but I would love to take care of you dog, or other animals you have. I can feed them, take them to the park, or more, just ask! See you soon, Emma
Hondenoppas in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Ik ben opgegroeid met dieren in huis; kat, hond, hamsters, cavia's. Momenteel woon ik zonder huisdieren in een rijwoning met kleine tuin in Evere. Ik ga graag wandelen, en zeker in parken in de buurt, ideaal om honden uit te laten. Ik heb ervaring in het verzorgen en voederen van huisdieren en geniet van dierlijk gezelschap.
Hondenoppas in Sint-pieters-woluwe (1150) - Elena
Elena
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Ik heb al mijn hele leven katten en honden. Wandelen met uw hond en/of oppassen op uw hond doe ik met alle plezier! Aarzel niet om mij te contacteren als u mij nodig heeft!
Hondenoppas in Neder-over-heembeek (1120) - Morgane
Morgane
Neder-over-heembeek
Nieuw
Ik ben erg geduldig en hou van dieren. Dieren geven me een andere mindset waardoor ik graag mijn tijd met dieren doorbreng. Met mijn gevoel voor verantwoordelijkheid, kan je mij zeker vertrouwen met je huisdier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Evere: geëvalueerd met 4.98 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Evere, hondenoppas aan huis Evere, hondenoppas gezocht Evere, dogsitter Evere, dogsitting Evere, hondenopvang Evere, hondenhotel Evere, hondenpension Evere,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Evere

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Evere

Zoek voor langere periode periode - Zoeken oppas voor onze labrador - Opvang Franse bulldog voor 10 dagen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Tijdens vakantie opletten voor mijn hond
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden