Vind de beste dogsitter van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Dudzele (8380) - Sofie
Sofie
5/5 · 4 reviews
8380 Dudzele
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Hondenoppas in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 26 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Shana
Shana
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Anneke
Anneke
Nieuw
8000 Brugge
Reeds een half jaar ben ik aan de slag als oppas bij honden, katten en andere dieren. Ik kom niet enkel om eten en drinken te geven, maar ze krijgen ook hun dosis aandacht en knuffels :) Je dier zal niets te kort komen!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Magalie
Magalie
Nieuw
8000 Brugge
Dieren zijn mijn grootste vrienden, al van sinds ik kind was. Ik ben actief in verschillende verenigingen die zich bekommeren om het welzijn van dieren en mijn eigen 2 katjes zijn mijn alles! Ik heb geen professionele ervaring met dieren, maar wel een héél groot dieren (en vooralpoezen)hart. Als jij op zoek bent naar een oppas voor je kleine tijger(s), dan wil ik ze graag omringen met veel liefde, speelse aaitjes en goed gevulde eetpotjes!
Hondenoppas in Sint-kruis (8310) - Vandenbossche
Vandenbossche
Nieuw
8310 Sint-kruis
Ik heb zelf geen huisdieren vanwege het samenleven met meerdere huisgenoten. Dit is een gemis: ik ben dol op honden en katten en pas met veel liefde op uw dieren.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Jana
Jana
Nieuw
8000 Brugge
Ik ben een enorme dierenvriend. Mijn hele leven ben ik el omringd door katten. Ik breng dan ook zeer graag tijd met ze door. Momenteel volg ik een opleiding dierenzorg om mijn kennis over dieren nog uit te breiden. Ikzelf ben sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en geduldig.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Elise
Elise
Nieuw
8000 Brugge
Ik hou ontzettend veel van dieren. Vooral van katjes maar ook van honden. De dieren kunnen wel niet bij ons verblijven want wij hebben al een hond en katjes.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Carine
Carine
Nieuw
8000 Brugge
Wanneer uw dier misschien teveel alleen zit,wil ok mij gerust engageren om uw dier wat gezelschap te houden,ben van jongsaf aan een echte dierenvriend.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Nieuw
8000 Brugge
Ik heb een groot hart voor dieren. Zelf werk ik full time als verpleegkundige en woon ik alleen waardoor meerdere dieren in huis onmogelijk zijn. Ik heb 2 katjes, Pippa & Pacco. Als ik op reis ga zorg ik zelf voor een catsitter dus ik weet hoe geruststellend dit is als baasje. Verder ga ik regelmatig in het asiel wandelen met de honden dus wandelingen zie ik zeker zitten.
Hondenoppas in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Nieuw
8310 Assebroek
Ik zorg vaak voor de huisdieren van vrienden en kennissen die op reis zijn. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden in het asiel. Zelf heb ik 2 katten.
Hondenoppas in Sint-andries (8200) - Luna
Luna
Nieuw
8200 Sint-andries
Ik heb zelf al veel ervaring met dieren. Ik heb zelf al 8 honden gehad en 1 kat. Nu heb ik nog maar 2 honden en 1 kat. Maar ik hou van dieren. Ik geef ze veel knuffels, liefde, lange wandelingen en zal goed voor ze zorgen.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Nieuw
8000 Brugge
Vanaf toen ik klein was heb ik een zeer grote band met dieren. Ik voel me er altijd bij betrokken. Ik doe dit beroep al een jaartje en ik heb al bij verschillende klanten langs geweest.

Hondenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Brugge, hondenopvang Brugge, hondenhotel Brugge, hondenpension Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Brugge

Dierenoppas - Jobstudent - Logement hond tijdens vakantie - Oppas bij de petsitter - Honden in Brugge (8000) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden