hondenoppas Brugge

Hondenoppas Brugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Brugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (8 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Linda is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (5 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jongere van zestien maar geen grote uitgaander. Ik hou van rust en gezelligheid. Ik maak heel graag tijd voor jullie diertjes. Ik geniet van hun aanwezigheid en laat dit ook blijken. Ze zullen zich nooit eenzaam voelen met mij in de buurt.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Eva
Eva
Brugge
Nieuw
Ik kan aan huis de kat/hond voederen. Spelen, aandacht geven en wandelen. Korte opvangen voor kleine hondjes bij mij thuis is ook mogelijk. Stuur me gerust bericht voor meer info
Hondenoppas in Brugge (8000) - Anneke
Anneke
Brugge
Nieuw
Reeds een half jaar ben ik aan de slag als oppas bij honden, katten en andere dieren. Ik kom niet enkel om eten en drinken te geven, maar ze krijgen ook hun dosis aandacht en knuffels :) Je dier zal niets te kort komen!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Magalie
Magalie
Brugge
Nieuw
Dieren zijn mijn grootste vrienden, al van sinds ik kind was. Ik ben actief in verschillende verenigingen die zich bekommeren om het welzijn van dieren en mijn eigen 2 katjes zijn mijn alles! Ik heb geen professionele ervaring met dieren, maar wel een héél groot dieren (en vooralpoezen)hart. Als jij op zoek bent naar een oppas voor je kleine tijger(s), dan wil ik ze graag omringen met veel liefde, speelse aaitjes en goed gevulde eetpotjes!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Jana
Jana
Brugge
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Mijn hele leven ben ik el omringd door katten. Ik breng dan ook zeer graag tijd met ze door. Momenteel volg ik een opleiding dierenzorg om mijn kennis over dieren nog uit te breiden. Ikzelf ben sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en geduldig.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Carine
Carine
Brugge
Nieuw
Wanneer uw dier misschien teveel alleen zit,wil ok mij gerust engageren om uw dier wat gezelschap te houden,ben van jongsaf aan een echte dierenvriend.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Brugge
Nieuw
Ik heb een groot hart voor dieren. Zelf werk ik full time als verpleegkundige en woon ik alleen waardoor meerdere dieren in huis onmogelijk zijn. Ik heb 2 katjes, Pippa & Pacco. Als ik op reis ga zorg ik zelf voor een catsitter dus ik weet hoe geruststellend dit is als baasje. Verder ga ik regelmatig in het asiel wandelen met de honden dus wandelingen zie ik zeker zitten.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
Nieuw
Ik ben in het algemeen een dierenvriend, maar ik zou heel graag een hond hebben. Helaas heb ik voorlopig niet de ruimte om een hondje te houden. Maar in deze tussentijd help in graag honden baasjes om even voor hun hondje(s) te zorgen, als dit nodig zou zijn.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Brugge
Nieuw
Vanaf toen ik klein was heb ik een zeer grote band met dieren. Ik voel me er altijd bij betrokken. Ik doe dit beroep al een jaartje en ik heb al bij verschillende klanten langs geweest.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Kim
Kim
Brugge
Nieuw
Ik hou van op bezoek gaan bij dieren en dan hun zo blij te zien. Ik heb echt een dierenliefhebber. En zal er dan ook voor zorgen dat u dier in de watten word gelegt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Brugge, hondenoppas aan huis Brugge, hondenoppas gezocht Brugge, dogsitter Brugge, dogsitting Brugge, hondenopvang Brugge, hondenhotel Brugge, hondenpension Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Brugge

oppas voor zwarte labrador - Hondenoppas - Golden retriever 7jaar - Ik zoek een petsitter voor mijn hond wanneer het nodig is - Ik zoek een petsitter voor mijn hond wanneer het nodig is - Opvang voor ons prachtig teefje - Hondenoppas - Opvang hond - Oppas honden - Week-end -oppas met overnachting voor 2 hondjes - Jobstudent - Logement hond tijdens vakantie - Oppas bij de petsitter - Honden in Brugge (8000) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden