hondenoppas Brugge

Hondenoppas Brugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Brugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.97/5 (31 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Hondenoppas in Varsenare (8490) - Wendy
Wendy
Varsenare
5/5 (12 reviews)
1 of meerdere huisbezoeken per dag terwijl u er zelf niet kan zijn. Dieren zijn vaak al wat uit het lood geslagen als de baasjes van huis zijn, hen dan ook nog naar een opvang/pension brengen is voor velen onder hen dan ook zenuwslopend. Het liefst zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving. Daar komt Animaux à l'aise in tegemoet, wij zijn geen pension maar zorgen voor uw dieren in hun eigen omgeving. Met veel liefde en toewijding zorg ik voor honden (groot en klei
Hondenoppas in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Hondenoppas in Assebroek (8310) - Ann
Ann Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben gediplomeerd dierenartsassistente en heb zelf een hond met bijzondere zorgnoden. Ben dan ook zeer geïnteresseerd om ook voor dieren die het wat moeilijker hebben of bijzondere zorg vragen te zorgen in hun eigen vertrouwde omgeving. Kan ook trimmen aan huis, heb hiervoor alle benodigde materiaal.
Hondenoppas in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben van jongsaf aan al een dierenvriend en heb al huidieren sinds ik geboren ben. Mijn moeder is professioneel dierenverzorger en ik ga geregeld met haar op pad. Het zorgen voor dieren is me dus niet vreemd.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Yaoyao
Yaoyao
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Yaoyao en ben van Chinese afkomst. Ik ben een grote dierenvriend en ik hou vooral van honden. Ik heb een wagen en kan aan huis komen om honden te trimmen, te wassen of eventueel de honden uit te laten
Hondenoppas in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben betrouwbaar en verantwoordelijk. Ik ben bereid om je hond en kat tijdens een huisbezoek te verzorgen, van eten en drinken te voorzien en eventueel uit te laten. Met honden kan ik ook een wandeling doen.
Hondenoppas in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik ben opgegroeid met katten en heb daarnaast ook een 'soft spot' voor honden. Ik paste al verschillende malen op de huisdieren van vrienden en kennissen en was een tijdlang vrijwilliger in het Blauwe Kruis Brugge. Momenteel deel ik mijn huis met twee poezen maar ik kom ook graag langs om uw dieren te vertroetelen als u er even niet bent.
Hondenoppas in Sint-andries (8200) - Sofie
Sofie
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Ik kom graag jullie katten eten en drinken geven, vertroetelen, kattenbak verversen.. Voor honden geldt uiteraard hetzelfde; ik kan de hond indien nodig ook uitlaten
Hondenoppas in Blankenberge (8370) - Erica
Erica
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Hondenoppas in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Hondenoppas in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Hondenoppas in Sint-andries (8200) - Wim
Wim
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Huisbezoeken terwijl u werkt of voor korte en- of lange tijd in het ziekenhuis verblijft heeft altijd voordelen. Uw trouwe viervoeter blijft in zijn eigen habitat en hoeft niet te verhuizen naar een dierenhotel of pension. Ook mag u altijd rekenen op 100% gegarandeerde privacy . Indien uw hond wenst te logeren is dat voor mij geen enkel probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Brugge, hondenoppas aan huis Brugge, hondenoppas gezocht Brugge, dogsitter Brugge, dogsitting Brugge, hondenopvang Brugge, hondenhotel Brugge, hondenpension Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden